Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sıcak mı oluo ondan mı uyuyamıosun rahat mı edemiosun:26:benim de çok rahat uyuduğum söylenemez, bu böle gidicek heralde

Niye öyle oldun canım havalar sıcak diye mi? Bende gece uyandım terlemişim camı açtım geri yattım, bi arada eşime kendi tarafına doğru git demek için uyandım :) Sıkıştırmış beni kenarda

Yarenim ablan için kötü olmuş canım enişten tek gidicek 6 ay orda kalıcak zor olucak kendi için. Keşke oralarda iş ayarlayabilseydi kendi için.

Benim annemde antalyada biliyosunuz, Dün herkes iş başı yapmış ve turizm bakanlığının kararı ile mesai saatleri 8-4 olucakmış diyolarmış orda. Şartlar süper diyo bide şef şuan da orda. İnş. eniştende güzel bi yere denk gelir canım.

Günaydınn Çamaşır attım bulaşık makinem doldu onu çalıştırdım tuvaleti temizlicem dün hiiç iş yapmadım eşimin isteği üzerine bugün yapim artık geç kaldım

sıcak mı oluo ondan mı uyuyamıosun rahat mı edemiosun:26:benim de çok rahat uyuduğum söylenemez, bu böle gidicek heralde

sıcaktan sanıyordum ama yok böle gidicek gibi görünüyor canım evet :13: rahat diilim.

bilmiyorum ki canım, bu gece serindi ama yine uyuyamadım

annen için çook ii olmuş canım
çok yorma kendini.

Amaan ne yorucam canım Çamaşırı makine yıkıyo bulaşığı makine yıkıyo Kvnin dediği gibi :) Sadece asıcam ve yıkananları yerine koyucam o kaa.. Eşime kalsa bugünde yapma bişi diyodu da yaparım ben..

İbrahim Tatlısesin 6. çocuğu Elif bebek doğmuş, kadın dün hastanedeyken ibo maç izliyodu urfada kadına üzüldümm valla.

özgecim annen adına çok sevindim şef olması daha da rahat etmesini sağlar heralde.

ben de kahvaltı hazırlıom şimdi.eşim başladı şikayete uyandırmışım da bilmemne...yanına yattım oğluş hareket etmeye başladı o sırada elini aldım hemen karnıma koydum bi iki o da hissettiyok ya bu hareketi olamaz çok seri ben bile o kadar seri hareket edemiom diyip duruo.başka bişi diil ki yani gazım yok bişi yok bildiğin bebeğin hareketiydi, aman çok bilio o, bi de heyecan yapıo bi taraftan

yine de yoruluyoruz yaa çamaşrı asıp toplamak bile iş işte

evet sabah ben de okudum haberlerde elif ada olmuş ismi
e baba var baba var yani

maşallah Şeref e

Evet canım geçen seneki görevini şuan kendi yardımcıları yapıyor. Saatlerde çok iyi maaşı çocuk parası felan hepsini veriyolar.

Hissetmeye başladın mııı :) Bizimki de sıkılıyo ben yanyana olduğumuz heran elini karnıma koyuyorum maç izliyo oluyo dürte dürte hissettiriyorum bide benim taklidimi yapıyo bak hareket etti, bak şöyle yaptı diyo Elletmicem oğlumu sana dedim hemenn olur mu öyle şey aşkım yaa takılıyorum diyo

Kızlar geçen şeker yüklemesi için dr a gittiğimde oğlum dönmemişti kafası yukarıda ayakları aşağıdaydı. Dr dönmezse sezeyan olursun dedi. Daha çok erken olduğunu bildiğim için takılmadım niye dönmedi diye.

özgee bana da bebek şu an için ters duruyor böle giderse normal istiyo olsan bile sezeryana mecbur kalırız dedi, ama daha çok var, dönerler bi o yana bi bu yana :)

Kızlaarr Albniden kazandığım paketim geldiiii

Eki Görüntüle 680409 Yarasın oğluşumaa

yaaa ben de katılmıştım buna bana yine bişe gelmedi
güle güle ye canım afiyet olsun oğluşuna et olsun kan olsun can olsun :)

gittim dükkanda 1 saat uyudum öğle arası

Evet canım vilininki son anda döndü mesela Onu çok takmıyorum zaten sezeryan olucaam için.

Son hafta katılanlar açıklanmadı hala belki kazanmışsındır sende cnm..

çok sevindim cnm

öpüyorum zeynebi burdan foto nezman koycaksın ama
çok güzel doğmuş maşallah ona

k.v ye şok lar başladı desene herşeye maydanoz olmasına izin verme moralinide hiç bozma bişeye sen lohusasın unutma...

doğum hikayenide anlatcaksın bize kaçamazsın doğumu baştan sona anlat ayrıntısıyla hemde normal doğumu hep merak etmişimdir.

inşallah siz de o günleri hayırlısıyla görürsünüz canım...
az sonra f...'e bi kaç foto atıcam...

gördüm maşallah yaa çok güzel bir kız pembişler çok yakışmış

bende istiyorum kız yaaaa

bebeği tutan bi bayan var o kim merak ettim?

üzüldüm ablan için keşke onlarda gidebilse ayrılık zor gelir 6 ay:26:

Yarenim turizm zor ya bazen bizde gidelim Antalya'ya falan diyoruz ama 6 ay çalışıyosun sonra 6 ay dinlen zor sadece 12 ay istanbulda var turizm .allah yardımcısı olsun

yok antalyada artık çoğu oteller kışında açık ama işte kadroya girmek var kadrodakileri kışın çalıştıryolar uzun süreli çalışanları:26::26:

Turizm çok zor gerçekten ama parası çok iyi burda maaşlar iyi yani..çok çalışyolar

Kızlaarr Albniden kazandığım paketim geldiiii

Eki Görüntüle 680409 Yarasın oğluşumaa

maşallah kan can gelsin bebeğe yesin çikoları

özgiş sıra sende bakalım inşallah sende sağsalim alırsın bebeği kucağına çınarımız

herşey yolunda dimi başladınmı hazrlıklara en son beşik gelmişti oda yapcakmısın? yavaş yavaş tamamla sende son aylara fazla bırakma yaz sıcakları geliyo zırttı pırttı çıkamazsın çok sıcaklarda

çanta listesi yap yoksada veriyim eksiklere bak bian once

inşallah canım bende viliş gibi sorunsuz bi hamilelik geçirip kucağıma alırım oğlumu..

Park yatağımız gelmişti uyku seti ve yatağı ile birlikte. Canım geçen cmt.de b.görümcemle kıyafetlerinin bi kısmını aldık bornoz, çıtçıtlı bodyleri, bikaç günlük takım, külotlu çorap, patik, banyo küveti tasını aldık. bebek bakım setini kremini falan çantasını almıştık. işte geri kalan benim ihtiyaçlarım, biberon, mobilya dolabı falan. Aslında tamda bilmiyorum kıyafetler az gibi geliyo yaz bebeği diye de fazla giydirilmez diyolar. Sendeki liste nasıl?

Ay evet nası gençmiş vilinin kvsi
Neden bozuk çalıo ki konulmadı işte istenmedi yani hay allam

ÖZGE bize anca aleni ekle nerde bebişin kıyafetleri bakalım

Bugün iş çıkışı lerimde buluştum eşimin maçı vardı gitmedi geldi beni aldı eve geldik o maç izliyor bende oyun oynuyorum günlerdir eve bakmıyorum yemekte yapmıyorum zaten canım istemiyor

Dayım kalp rahatsızlığı yaşıyormuş çalıştığım kitabını yaptığım hocalardan birine götürcem sabah onu işe geç gelirim erken uyusam ne iyi olur

Günaydın kızlarr

regl oldum dün çok kötüydüm gene çok üşüyodum karnımda ağrıyodu 3,5da izin aldım eve gittim ... 1saat uyumuşum ama sonrası kıvrandım resmen ilaç içtim çok şükür kusmadım ama ağrıyı çektim bayaa acile gitmedim enazından ona şükrediyom

bugün iyiyim karnım ağrımıyo şuan ,çok da üşümüyorum sıcak şeyler içiyorum full dünden beri
bugün çok çalışmam lazım dünden kalan işlerim var bitiremediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…