çok zor olur ablan için, ama en azından düzenli bi iş olur canım hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
günaydın kızlar
benm gece uykularım resmen bitti. 2 gecedir uyku yok, saat 5e 20 vardı hala salonda dolaşıyordum.
yatağın ayak ucuna yattım eşimin ayağı ağzıma giriyo tam tersine döndüm karnıma atar birden ayağını diye korktum uyandığımda ayak ucuna kafamı koymuşum. eşim kızarak uyandırdı ayaklarını al burnumun dibinden diye :)
çoook yorgunum
çok zor olur ablan için, ama en azından düzenli bi iş olur canım hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah
günaydın kızlar
benm gece uykularım resmen bitti. 2 gecedir uyku yok, saat 5e 20 vardı hala salonda dolaşıyordum.
yatağın ayak ucuna yattım eşimin ayağı ağzıma giriyo tam tersine döndüm karnıma atar birden ayağını diye korktum uyandığımda ayak ucuna kafamı koymuşum. eşim kızarak uyandırdı ayaklarını al burnumun dibinden diye :)
çoook yorgunum
sıcak mı oluo ondan mı uyuyamıosun rahat mı edemiosun:26:benim de çok rahat uyuduğum söylenemez, bu böle gidicek heralde
Niye öyle oldun canım havalar sıcak diye mi? Bende gece uyandım terlemişim camı açtım geri yattım, bi arada eşime kendi tarafına doğru git demek için uyandım :) Sıkıştırmış beni kenarda
Yarenim ablan için kötü olmuş canım enişten tek gidicek 6 ay orda kalıcak zor olucak kendi için. Keşke oralarda iş ayarlayabilseydi kendi için.
Benim annemde antalyada biliyosunuz, Dün herkes iş başı yapmış ve turizm bakanlığının kararı ile mesai saatleri 8-4 olucakmış diyolarmış orda. Şartlar süper diyo bide şef şuan da orda. İnş. eniştende güzel bi yere denk gelir canım.
GünaydınnÇamaşır attım bulaşık makinem doldu onu çalıştırdım tuvaleti temizlicem dün hiiç iş yapmadım eşimin isteği üzerine bugün yapim artık geç kaldım
sıcaktan sanıyordum ama yok böle gidicek gibi görünüyor canım evet :13: rahat diilim.
bilmiyorum ki canım, bu gece serindi ama yine uyuyamadım
annen için çook ii olmuş canım
çok yorma kendini.
Amaan ne yorucam canımÇamaşırı makine yıkıyo bulaşığı makine yıkıyo Kvnin dediği gibi :) Sadece asıcam ve yıkananları yerine koyucam o kaa.. Eşime kalsa bugünde yapma bişi diyodu da yaparım ben..
İbrahim Tatlısesin 6. çocuğu Elif bebek doğmuş, kadın dün hastanedeyken ibo maç izliyodu urfadakadına üzüldümm valla.
özgecim annen adına çok sevindim şef olması daha da rahat etmesini sağlar heralde.
ben de kahvaltı hazırlıom şimdi.eşim başladı şikayete uyandırmışım da bilmemne...yanına yattım oğluş hareket etmeye başladı o sırada elini aldım hemen karnıma koydum bi iki o da hissettiyok ya bu hareketi olamaz çok seri ben bile o kadar seri hareket edemiom diyip duruo.başka bişi diil ki yani gazım yok bişi yok bildiğin bebeğin hareketiydi, aman çok bilio o, bi de heyecan yapıo bi taraftan
özgecim annen adına çok sevindim şef olması daha da rahat etmesini sağlar heralde.
ben de kahvaltı hazırlıom şimdi.eşim başladı şikayete uyandırmışım da bilmemne...yanına yattım oğluş hareket etmeye başladı o sırada elini aldım hemen karnıma koydum bi iki o da hissettiyok ya bu hareketi olamaz çok seri ben bile o kadar seri hareket edemiom diyip duruo.başka bişi diil ki yani gazım yok bişi yok bildiğin bebeğin hareketiydi, aman çok bilio o, bi de heyecan yapıo bi taraftan
Evet canım geçen seneki görevini şuan kendi yardımcıları yapıyor. Saatlerde çok iyi maaşı çocuk parası felan hepsini veriyolar.
Hissetmeye başladın mııı :) Bizimki de sıkılıyo ben yanyana olduğumuz heran elini karnıma koyuyorum maç izliyo oluyo dürte dürte hissettiriyorumbide benim taklidimi yapıyo bak hareket etti, bak şöyle yaptı diyo Elletmicem oğlumu sana dedim hemenn olur mu öyle şey aşkım yaa takılıyorum diyo
Kızlar geçen şeker yüklemesi için dr a gittiğimde oğlum dönmemişti kafası yukarıda ayakları aşağıdaydı. Dr dönmezse sezeyan olursun dedi. Daha çok erken olduğunu bildiğim için takılmadım niye dönmedi diye.
özgee bana da bebek şu an için ters duruyor böle giderse normal istiyo olsan bile sezeryana mecbur kalırız dedi, ama daha çok var, dönerler bi o yana bi bu yana :)
yaaa ben de katılmıştım buna bana yine bişe gelmedi
güle güle ye canım afiyet olsun oğluşuna et olsun kan olsun can olsun :)
gittim dükkanda 1 saat uyudum öğle arası
teyzeleri meraktan çatlattık sizi di mi
bizim kız çok nazlı çıktı...
doğum öncesi çok çektim,anlatıp korkutmicam kimseyi,herkeste öyle olucak diye bi şey yok çünkü ama doğum ve sonrası çok kolaydı
bizim kız o kadar bekletmenin ardından 15 dk'da doğdu,dikişlerim atıldı(hiç duymadım bu arada)...yarım saatte çıktık ameliyathaneden...
hemen emmeye başladı zilli,sanırım obur olucak
3400 gr,50 cm doğdu...çivi gibi zilli
az önce nüfus cüzdanımızı çıkarmaya gitti babamız...
adımız ZEYNEB ÜLKÜ oldu...neslişah diil
ama ülkü demeyiz,zeyneb deriz
akşam kvler öğrenince şok olucaklar
hastanede telefona falan çok bakamadım...
haber göndermeye çalıştım sizlere...
hepinize ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum...
çok mutlu ettiniz beni
inşallah siz de o günleri hayırlısıyla görürsünüz canım...
az sonra f...'e bi kaç foto atıcam...
Gunaydin kizlar. Annemler bi terslik cikmazsa ayin 20sinden sonra donuyorlarmis. Cok sevindim. Yazin bol bol yuruyus yaparim annemle. Ablamin esine de bi arkadasi bodrumda is ayarlsmis. Bavulu hazirlayip yarin yola cikiyormus. Otelci oldugu icin sezon bitene kadar yani 6 ay orda kalacak. Ablam uzgun tabii(
Yarenim turizm zor ya bazen bizde gidelim Antalya'ya falan diyoruz ama 6 ay çalışıyosun sonra 6 ay dinlen zor sadece 12 ay istanbulda var turizm .allah yardımcısı olsun
maşallah kan can gelsin bebeğe yesin çikoları
özgiş sıra sende bakalım inşallah sende sağsalim alırsın bebeği kucağına çınarımız
herşey yolunda dimi başladınmı hazrlıklara en son beşik gelmişti oda yapcakmısın? yavaş yavaş tamamla sende son aylara fazla bırakma yaz sıcakları geliyo zırttı pırttı çıkamazsın çok sıcaklarda
çanta listesi yap yoksada veriyim eksiklere bak bian once
gördüm maşallah yaa çok güzel bir kızpembişler çok yakışmış
bende istiyorum kız yaaaa
bebeği tutan bi bayan var o kim merak ettim?
kim olabilir o kadıntabi ki kv
isimden dolayı soğuk davranıyo gelmiyo ama tın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?