Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kim olabilir o kadın tabi ki kv
isimden dolayı soğuk davranıyo gelmiyo ama tın

gençmiş kv

günaydın canım çok geçmiş olsun ağrısı olana evlenince geçer diyolar ya öle olmuyo demekki :26:

ben günler sonra bu gece uyudum hiç uyanmadan çok ii hissediyorum kendimi ama çook üzgünüm eşim akşam istanbula gidiyo 2 buçuk günlüğüne, bavullarımızı alıp çıktık sabah evden

Dilşad neden gidiyor istanbula işden dolayımı . Sende annenlerdemi kalıcaksın . Allah kavuştursun diyeyim

Dilşad neden gidiyor istanbula işden dolayımı . Sende annenlerdemi kalıcaksın . Allah kavuştursun diyeyim

evet canım foto fuarına gidiyo kamera foto mak. falan alıcak
annemlerde olucam aminn tşk ederimm
şimdi yazdı gömleğini koymamışım bavula off ev yolu göründü bana

geçmiş olsun canım dayına inş. önemli bişiyi çıkmaz.
eklicem tamamm

Zuzu geçmiş olsun canım benimde regllerim hep kötü oluyodu senin gibi seni çok iyi anlıyorum acile gidip iğne vurulmazsam iyi olamıyodum Şuan hamileym diye rahatım 7 aydır inş. hamilelikten sonra düzeliriz

Ne çektin bee şu regl dönemlerinden, derdini elemini dışarı akıtmıcan diye ne didindin Çekecen naabcann, Mecbuurr

Allah kavuştursun canım nereye gidiyo eşin? Sen nerde kalıcan dönene kadar?

Viliin kv gençmiş gerçekten uğraşma gücünü nerden aldığıda belli oluyo..

Günaydın herkeseee...
Hava ne kadar kötü burda.. yağmur yağıyo sonra duruyo rüzgar var.. Dün eşimle gs-real madrid maçını izledik coştuk resmen yaa.. Turu geçemedik ama olsun yendik yaa dünya takımınıı Eşimde zaten iki gündür kirve diyo bana tam kirve olduk, kanka gibi

özgecim fuara gidiyo, evde kalıyım dedim ama izin vermedi aklım sende kalır diyo, annemlerde olucam

Anladım canım sağsalim gider döner inş. çalışmasaydın sende giderdin gezerdin..

Dilşaadd sen çatladın mııı Benim karnım beyaz beyaz çatladııı.. Dünde gördüm ki sol alt tarafta kırmızı çatlak varr Krem falan aklıma gelince sürüyorum ihmal ettim biliyorum. Sonradan düzelirmi acaba krem sürmeye devam etsekk:26:

Ayşaaa buraya gell bakimm dolanma ortalıktaa

allah kavuştursun diyim, bence de evde kalma cnm

vilişş giriosun çıkıosun ama yazmaya vaktin olmuo heralde, ayy azcık gelip de anlatsaydın nası doğurdun uslu mu zeyneb, hı geen biri nüfusa b ile yazmıolar demişti acaba sizde de sorun oldu mu isim olayı?kv de cidden çok gençmiş

zuzum geçmiş olsun inş. doğumdan sonra bari düzelir ağrıların geçerben de özgenin dediği gibi 9 ay rahat olcam ama sonrası nolcak hiç bilmiom

inşallah canım tşk, alishia inş canım

kaşınmaya başladı karnım keremden kalan bikaç kırmızı çatlağım var zaten.
göğsümün yanı kaşınıyo ora da çatlar mı :26:

bilmiyorum ki kalır heralde

tünaydın kızlar yeni geldim bende dayıma anjio dediler ama dr riskli demiş komplikasyon olabilir ameliyatta anjioyu çok kolay anlatıolar ama öyle olmuo demiş
resmen gerdi bizi saat 2de kan sonucu alcaklar 5-10 gün içindede de yatış diolar
hayırlısı bakalım Allah yardımcısı olsun yengemde üzüldü ağladı biraz oturduk kahvaltı ettik çıkınca konuştuk falan gittiler

babanem hastanede zaten ne zaman çıkcak bilmioum
dün kardeşimi işten almaya gitmiş annem oda bembeyaz olmuş bugün evde yatıo neyi var anlamadık

Geçmiş olsun canım hemen bi dr da karar vermeyin anjiyoya bence. bikaç dr a daha gözüksün.. annende etkilendi demek olaylardan.

yapıcak çok işim vardı birikmiş, onalrı hallettim geldimmmama bu sefer de kimse kalmamış

ben çok pis çatlıcam inanılmaz kaşınıyorum çünkü, ne sürsem etsem fayda etmicek kesin.sabah zaten aynaya baktım basenlerimde önceden kalma çatlaklar vardı korkunç göründü gözüme, karnım da böle bi olcak die geçirdim içimden

fotolara uçuciim birazdan

cnm çok geçmiş olsun ama korkmayın benim dayım da oldu anjiyo, üstelik onunki cidden riskliydi, fazla kilo falan, ama çok şükür sağsalim atlattı eminim ddayın da öle olcaktır, yengen üzülmesin dayına moral versin

kızlar yaaa bebişleri olanlar amaaa

dün eşyadqan falan bahsedioduk park yatak alıcam dedim kaynım dedi ki onlar kullanışlı diil bebek içinde bi oraya yuvarlanıo bi buraya sallarken.
onlar da bi ara almıştı kullanamadı değiştirdiler onun yerine beşik almışlardı.
kullananlar memnun musunuz napiim sizce, ben uzun süre kullanırım park yatağı büyük olduğu için diodum, ama dediği gibi bebek içinde rahat edemicekse almanın bi anlamı yok.

Geçmiş olsun canım dayına.kardeşin mi annen mi bembeyaz olmuş .onada geçmiş olsun .işallah dayında anjio olur ve toparlar .bizim bi akrabanın babasıda oldu 70 küsür yaşında onada öle demişlerdi ama maşallah iyi şimdi.

Geçmiş olsun canım dayına.kardeşin mi annen mi bembeyaz olmuş .onada geçmiş olsun .işallah dayında anjio olur ve toparlar .bizim bi akrabanın babasıda oldu 70 küsür yaşında onada öle demişlerdi ama maşallah iyi şimdi.

candy crush saga'da şimdide 50'yi geçmek için 3 arkadaş dio yaa ne gıcık şey yahuu bekle dur işin yoksa -ki işim var gidip çalışıyım bari :126:

canlarım çok saolun umarım risksiz atlatır dayımda kilolu şeker hastası kolestrol falan derken ne bilim ki
yengem 6 kilo verdi dio
iyi de yenge o onda gram gibi gözükmüş diomuş

kardeşim dün bembeyaz olmuş bazen gıcıklığından bişi yemio falan ondan sanırım. şimdi iyiymiş konuştum

Ayşem yatağı üstte file ile takıyosun salladığın zaman sallanıyor ama onlar demekki çok hızlı salladı .hızlı sallayınca yuvarlanır çocuk.bide bebek büyüdükçe o kadar yuvarlanmaz.bebekler sallanmayıda seviyor.ben memnunum bi şikayetim yok.alacağın mağazalarda bakabilirsin sallanmadına

canım geçmiş olsun
ama evet doktora güveniniz tamsa olsun yoksa bi doktora daha gitse ii olur
babannenn ve annen için de geçmiş olsun dün de bu konuyu konuştuk eşimle bi aileye geldi mi herkese birden geliyo Allah şifa versin
benm de kayınpederin ayağı çatlamıştı geçen hafta bugün doktora götürmüşler ameliyat demiş yatış yapıyorlarmış, akşam 8 arabasıyla gidecek eşim otogara geçmeden önce onun yanına gideriz heralde.
1 buçukta kızçemi görmeye gidicezz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…