- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
kim olabilir o kadıntabi ki kv
isimden dolayı soğuk davranıyo gelmiyo ama tın
Günaydın kızlarr
regl oldum dün çok kötüydüm gene çok üşüyodum karnımda ağrıyodu 3,5da izin aldım eve gittim ... 1saat uyumuşum ama sonrası kıvrandım resmen ilaç içtim çok şükür kusmadım ama ağrıyı çektim bayaa acile gitmedim enazından ona şükrediyom
bugün iyiyim karnım ağrımıyo şuan ,çok da üşümüyorum sıcak şeyler içiyorum full dünden beri
bugün çok çalışmam lazım dünden kalan işlerim var bitiremediğim
Dilşad neden gidiyor istanbula işden dolayımı . Sende annenlerdemi kalıcaksın . Allah kavuştursun diyeyim
geçmiş olsun canım dayına inş. önemli bişiyi çıkmaz.Ay evet nası gençmiş vilinin kvsi
Neden bozuk çalıo ki konulmadı işte istenmedi yanihay allam
ÖZGE bize anca aleni ekle nerde bebişin kıyafetleri bakalım
Bugün iş çıkışı lerimde buluştum eşimin maçı vardı gitmedi geldi beni aldı eve geldik o maç izliyor bende oyun oynuyorum günlerdir eve bakmıyorum yemekte yapmıyorum zaten canım istemiyor
Dayım kalp rahatsızlığı yaşıyormuş çalıştığım kitabını yaptığım hocalardan birine götürcem sabah onu işe geç gelirim erken uyusam ne iyi olur
Zuzu geçmiş olsun canım benimde regllerim hep kötü oluyodu senin gibi seni çok iyi anlıyorum acile gidip iğne vurulmazsam iyi olamıyodumGünaydın kızlarr
regl oldum dün çok kötüydüm gene çok üşüyodum karnımda ağrıyodu 3,5da izin aldım eve gittim ... 1saat uyumuşum ama sonrası kıvrandım resmen ilaç içtim çok şükür kusmadım ama ağrıyı çektim bayaa acile gitmedim enazından ona şükrediyom
bugün iyiyim karnım ağrımıyo şuan ,çok da üşümüyorum sıcak şeyler içiyorum full dünden beri
bugün çok çalışmam lazım dünden kalan işlerim var bitiremediğim
günaydın canım çok geçmiş olsun ağrısı olana evlenince geçer diyolar ya öle olmuyo demekki :26:
ben günler sonra bu gece uyudum hiç uyanmadançok ii hissediyorum kendimi ama çook üzgünüm eşim akşam istanbula gidiyo 2 buçuk günlüğüne, bavullarımızı alıp çıktık sabah evden
gençmiş kv
günaydın canım çok geçmiş olsun ağrısı olana evlenince geçer diyolar ya öle olmuyo demekki :26:
ben günler sonra bu gece uyudum hiç uyanmadançok ii hissediyorum kendimi ama çook üzgünüm eşim akşam istanbula gidiyo 2 buçuk günlüğüne, bavullarımızı alıp çıktık sabah evden
Anladım canım sağsalim gider döner inş. çalışmasaydın sende giderdin gezerdin..
Dilşaadd sen çatladın mıııBenim karnım beyaz beyaz çatladııı.. Dünde gördüm ki sol alt tarafta kırmızı çatlak varr Krem falan aklıma gelince sürüyorum ihmal ettim biliyorum. Sonradan düzelirmi acaba krem sürmeye devam etsekk:26:
Ayşaaa buraya gell bakimm dolanma ortalıktaa
tünaydın kızlar yeni geldim bende dayıma anjio dediler ama dr riskli demiş komplikasyon olabilir ameliyatta anjioyu çok kolay anlatıolar ama öyle olmuo demiş
resmen gerdi bizi saat 2de kan sonucu alcaklar 5-10 gün içindede de yatış diolar
hayırlısı bakalım Allah yardımcısı olsun yengemde üzüldü ağladı biraz oturduk kahvaltı ettik çıkınca konuştuk falan gittiler
babanem hastanede zaten ne zaman çıkcak bilmioum
dün kardeşimi işten almaya gitmiş annem oda bembeyaz olmuş bugün evde yatıo neyi var anlamadık
yapıcak çok işim vardı birikmiş, onalrı hallettim geldimmmAnladım canım sağsalim gider döner inş. çalışmasaydın sende giderdin gezerdin..
Dilşaadd sen çatladın mıııBenim karnım beyaz beyaz çatladııı.. Dünde gördüm ki sol alt tarafta kırmızı çatlak varr Krem falan aklıma gelince sürüyorum ihmal ettim biliyorum. Sonradan düzelirmi acaba krem sürmeye devam etsekk:26:
Ayşaaa buraya gell bakimm dolanma ortalıktaa
tünaydın kızlar yeni geldim bende dayıma anjio dediler ama dr riskli demiş komplikasyon olabilir ameliyatta anjioyu çok kolay anlatıolar ama öyle olmuo demiş
resmen gerdi bizi saat 2de kan sonucu alcaklar 5-10 gün içindede de yatış diolar
hayırlısı bakalım Allah yardımcısı olsun yengemde üzüldü ağladı biraz oturduk kahvaltı ettik çıkınca konuştuk falan gittiler
dün kardeşimi işten almaya gitmiş annem oda bembeyaz olmuş bugün evde yatıo neyi var anlamadık
candy crush saga'da şimdide 50'yi geçmek için 3 arkadaş dio yaa ne gıcık şey yahuu bekle dur işin yoksa -ki işim var gidip çalışıyım bari :126:
kızlar yaaa bebişleri olanlar amaaa
dün eşyadqan falan bahsedioduk park yatak alıcam dedim kaynım dedi ki onlar kullanışlı diil bebek içinde bi oraya yuvarlanıo bi buraya sallarken.
onlar da bi ara almıştı kullanamadı değiştirdiler onun yerine beşik almışlardı.
kullananlar memnun musunuz napiim sizce, ben uzun süre kullanırım park yatağı büyük olduğu için diodum, ama dediği gibi bebek içinde rahat edemicekse almanın bi anlamı yok.
candy crush saga'da şimdide 50'yi geçmek için 3 arkadaş dio yaa ne gıcık şey yahuu bekle dur işin yoksa -ki işim var gidip çalışıyım bari :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?