Ayşem yatağı üstte file ile takıyosun salladığın zaman sallanıyor ama onlar demekki çok hızlı salladı .hızlı sallayınca yuvarlanır çocuk.bide bebek büyüdükçe o kadar yuvarlanmaz.bebekler sallanmayıda seviyor.ben memnunum bi şikayetim yok.alacağın mağazalarda bakabilirsin sallanmadına
alishia çok mu çatlamalar oluo basenlerinde kremler falan almıştın ama netten araştırsana bitkisel çözümleri falan var mı?
özgem yaa eşimde yardım edio geçioum zaten 29-30da çok zorlanmıştım
36da yardım ettin sonrası kolay ilerledi şimdi yine arkadaşlarından yardım al dio yaa
yüzüm kalmayacak 200e gidene kadar haa
geçen sefer eşim alishia bi arkadaşımın yardımıyla geçmişim onların adı yazıo sen yoksun eltimde göndermiş
oda yok mesela onu buna aktarsa ya
alishia çok mu çatlamalar oluo basenlerinde kremler falan almıştın ama netten araştırsana bitkisel çözümleri falan var mı?
özgem yaa eşimde yardım edio geçioum zaten 29-30da çok zorlanmıştım
36da yardım ettin sonrası kolay ilerledi şimdi yine arkadaşlarından yardım al dio yaa
yüzüm kalmayacak 200e gidene kadar haa
geçen sefer eşim alishia bi arkadaşımın yardımıyla geçmişim onların adı yazıo sen yoksun eltimde göndermiş
oda yok mesela onu buna aktarsa ya
bende 29u 3 günde geçtimO yardım ettiğimden sonra mı ilerledin o kadarrMaşallah ben şunu geçeblseydim zaten bazen uygulama donuyo hata veriyo sinir oluyorum haklarım gidiyo hep. :105: sen yine istek yolla ben yardım ederim gördükçe
hıı eskiler geçmez tabii ama yeni oluşacakları önlersin baribasenlerim çooook eskiden var zaten onlara hiçbişi yaramaz cnm belki 10 yıldır vardır yani
çok fena bağımlılık yapıo o oyun yaa bazen ben de eşimin yardımıyla geçiom bazen de ben onun oyununa yardım edio. bi bölümü geçmek bazen 1 haftamızı alabilio bırakıcaz oynamayı dioz bırakamıoz da
ben yemeğe gidiom görüşürüzzzzz
yani bilmiom belki de, gerçi onlar aldığı zaman bebek biraz daha büyüktü, 6-7 aylık vardı sanki, e hep beşiğe alışmış bebek orda bi garip oldu tabi bi de tam hareketlendiği zamanlar, belki de ondan onlar memnun kalmadı. oun yerine biraz daha büyükçe bi beşik aldıklar kv'lerde duruo, şimdi ona da sığmıo mesela, ama park yatak 2-3 yaşına kadar kullanılır, sonrasında da aklı başına gelir zaten çocuğun güzel bi yatak alırız odasına diom viliş gibi
bende 29u 3 günde geçtim
kuaföre gittim ona falan oynattım
hilesi var onu indir ben indirdim ama kuramadım burdaki işleri de riske atmak istemedim
tmm sana gonderiyorum kabul et bari de ilerleyim alishe yetişmem lazım.
hıı eskiler geçmez tabii ama yeni oluşacakları önlersin bari
afiyet olsun canım
bizde bırakamıouz gece 1,30 oluo yatağın içinde eşimle boğuşuouz level atlıcaz die dün 45ten 50ye geldim akşam 1 saatte bazen şanslı mı oluoum oyun mu kolay oluo anlamıoum benim eşim hiç oynamıo 27 kaldı garibim
sende bana yardım et yaa 51 geçmem için
canım program indirmek lazım nette forumlarda yazıo ama karışık ben bi denedim mozilla çöküyor dedi nası kapattım bilemedim işim mailim programın falan giderdegönder yardım ediim kuzum hilesi ne acep msnden yollasana bana
191de kalcam ben de bi süre sanırım
ay yok hile istemem ben o zaman oyunun b.ku çıkıofarmville de para hilesi yapmıştım sonra zevki kalmadı
bizde öle, bi de ben tlf.a indirdim tlf.da 5 hakkın varken laptopta da 5 hak oluo hepsini harcıom deli gibi
nası yardım ediim girip oynıyım mı?akşam ders bitsin de yardım ediim oki
Kvyi aradım mutfağı dökmüşler herşeyi yıkıyıp temizliyolarmış. öğleden sonra oturmaya gelicem işimi bitirip dedim.
Kendimi kötü hissediyorum, huzursuz oluyorum onlar gelmiyosun diyolar diye. Haftasonu eşimle gittiğimizi saymıyolar hiiç illa hafta içi tek gidersem sayılıyo.
ablamın mobilya beşikte yatıyo oğlu, 4. yaşına girecek hala yatıyo hem de kilolu öbür çocuklardan.yani bilmiom belki de, gerçi onlar aldığı zaman bebek biraz daha büyüktü, 6-7 aylık vardı sanki, e hep beşiğe alışmış bebek orda bi garip oldu tabi bi de tam hareketlendiği zamanlar, belki de ondan onlar memnun kalmadı. oun yerine biraz daha büyükçe bi beşik aldıklar kv'lerde duruo, şimdi ona da sığmıo mesela, ama park yatak 2-3 yaşına kadar kullanılır, sonrasında da aklı başına gelir zaten çocuğun güzel bi yatak alırız odasına diom viliş gibi
ben de sallamaya alıştırmıcam inşallah. sağlıklı değil sallamak.Sen ilk park yatakta yatırırsan zorlanmazsın ben sallamamaya alıştırdığım için fazla sallamıyorum uyanırsa ozaman hafif sallıyorum .hem o alışmıştım beşiğe sonra yatağa alışamamıştır.4 yaşına kadarda kullanılır ölçüleri var sonuçta benimki 120cm di boyu büyüdüğünde fileyi çıkarıp yere yatırırsın çıkamazda ordan
özgeee aldıklarınıza baktım hepsi de çok şirin çok tatlı şeyler güzel sağlıklı günlerde kullansın bebeğiniz
alisha çatlaklar mı başladı :18: bu çatlak olayı yapısalmış ne kadar dışardan müdahele edersen et kimisi çatlıyormuş kimisi çatlamıyormuş spor hocam anlatıyordu iki kızında da amerikadan çatlak kremleri getirtip sürmüş zamanında ama yine çatlamış :18: annemde bir tane bile yok hiç diyordu.
dilek amcana geçmiş olsun anjiyografi nerde olacak?
çok geçmiş olsun canım....tünaydın kızlar yeni geldim bende dayıma anjio dediler ama dr riskli demiş komplikasyon olabilir ameliyatta anjioyu çok kolay anlatıolar ama öyle olmuo demiş
resmen gerdi bizi saat 2de kan sonucu alcaklar 5-10 gün içindede de yatış diolar
hayırlısı bakalım Allah yardımcısı olsun yengemde üzüldü ağladı biraz oturduk kahvaltı ettik çıkınca konuştuk falan gittiler
babanem hastanede zaten ne zaman çıkcak bilmioum
dün kardeşimi işten almaya gitmiş annem oda bembeyaz olmuş bugün evde yatıo neyi var anlamadık
park yatakta benim kız pek rahat teyzesi,tavsiye ederiz...asansörlü olanları varmış,onlardan al alırsan...bebek büyüyünce yatağını aşağıya doğru kaydırabiliyomuşsun canım...yani bilmiom belki de, gerçi onlar aldığı zaman bebek biraz daha büyüktü, 6-7 aylık vardı sanki, e hep beşiğe alışmış bebek orda bi garip oldu tabi bi de tam hareketlendiği zamanlar, belki de ondan onlar memnun kalmadı. oun yerine biraz daha büyükçe bi beşik aldıklar kv'lerde duruo, şimdi ona da sığmıo mesela, ama park yatak 2-3 yaşına kadar kullanılır, sonrasında da aklı başına gelir zaten çocuğun güzel bi yatak alırız odasına diom viliş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?