Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kv okumuş etmiş ama bi tuhaf yaa olmuş bitmiş neyin suratını asıosun ev ile ilgili söylemleriyle oğlunu kırdığının farkındadır sanırım
ee nası beklersin ki oğlunda senin istediğin ismi koysun akıl var mantık var
sen hiç canını ona sıkma kuzunla güzel vakitler geçir sağlıcakla inşallah
uyku düzeni hiç bozulmaz umarım yaren sonradan epey zorlanmıştı

ev cmtsi pazara kadar tekrar kirlenir bu pazar yapmammıştım ona sayıoum sürekli toz oluo yaa
kapı arkası pamucak gibi oluo yatak odası özellikle aklım almıo yani :44:
ben aslında temizlik şirketi gelsin istioum buharlı makinelerle banyo tuvalet fayanslarını falan temizliolarmış yaa
ne iyi olur fayans araları siyah siyah geçen çok uğraştım beyazlatcam die ama olmuo banyo özellikle

reglin bu ay zamanında mı oldu:26:
umarım normal gün aralığında olur ve biter uzayıp durmaz
bakalım nası olcak akşama annenin waffle macerası şimdiden afiyet olsun canım.
bende 1 de yattım akşam sen yazmışsın ama tablet eşimdeydi ben yatak odasında kitap okuodum
pucca 3 bitmek üzere o çok süründü elimde yaa
çantalarını sabah gördüm güle güle kullan benimde içi çıkan çift çanta olan bi ürünüm var
turuncu daha bi şık geldi gözüme

bende akşam yıkanmıştım sabah kalktım saçlarım sapma sapan makyajda yapmadım bi spor ayakkabı bi kot gömlek çıktım öyle paspal
bugünde sosyete pazarı var akşama uğrayım dioum ayaklı havlu alcam tuvalet için pembem vardı ama takımı değiştim o uymaz bide bi kaç bişi bakarım belki

işim çok yoğun ama yapamıoum üretemioum nolcak bilmioum adamda anlıcak yani sonunda

evet canım bi sinir çıktım işten 6da gidip yaptım deli gibi sonra pert
sana da geçmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir.
kalsın bulaşık falan dinlenmene bak sen

GÜNAYDINNN

aradın sayıyorum kuzum ben,burdan o kadar sordunuz,merak ettiniz,aramasan da olur

senin bu benzetmelerin öldürcek beni

kızlar MEMİKTO olayını çözdük biz...kokişim de mesaj atmış gece ama ben görmemiştim...sağ olsun bütün tecrübelerini paylaşıyo benimle akşam gelen misafirlerden bi tanesi el pompasının göğüs ucunu hemen çıkardığını,bebeği emzirebileceğimi söyledi...sabah kp alıp getirmiş...2-3 kez süt çektim pompayla,hemen ucu çıktı göğsümün...emzirdim kuzumu...yarası zaten geçmek üzere...işler yoluna girmeye başladı çok şükür...ama gelen kadınlar kuzuma nazar değdirdiler huysuzlandı...annem okudu da uyudu yavrum...
eğer pompa işe yaramasaydı kokişimle bolumun dediğinden alıcaktım...

Dilekkk Candy crush da hileyi indirdimmm.. Vee 29-30u geççtiimm... Sınırsız can ve özel güçleri sınırsız kullanabiliyorum şeker eritme falan. Sende indir ipad'ine yakında ayşaya yaklaşırımm

Dilekkk Candy crush da hileyi indirdimmm.. Vee 29-30u geççtiimm... Sınırsız can ve özel güçleri sınırsız kullanabiliyorum şeker eritme falan. Sende indir ipad'ine yakında ayşaya yaklaşırımm

ipad'e inmio canım mozilla lazım ama o mac ve safari onun için olmuo
ayşeye söyleme oda indirir 500e gider yetişemeyiz

amaaaaaan kv ye de bak çok da tınnnngelmezse gelmesin pehhhhh

cnm çok sevindim emme olayını halletmişsiniz, dikişlerinin acısı da inş. kısa sürede geçer de rahat edersin.
kadınlara da gıcık oldum hemen gözleri mi kaldıyatağın bi kenarında nazar boncuğu falan bulundurun mutlaka, nazar değmesin zeynebimize

Dileeeek maşşallah diyorum sana yeterli olur

özgecim geçmiş olsun inş. bi daha tekrarlamaz baş dönmesi, çok kötü bişi o yaaaa

kızlar bu arada teşekkürler tavsiyeleriniz için, yatak odasına koycağım bi park yatak, salonda durcak aynı sallanma özellikli bi minik beşik benim işimi görür sanıyorum şu an için. park yatağı ilerde odasına taşırım 3-4 yaşına kadar yatıomuş o zamana kadar kullanırız(inşş)

ben bu sabah çıkardım yine belki bi aydır olmuodu şaşırdım, zaten midem boştu yataktan kalkar kalkmaz koştum wc'ye, (mideniz bulanmasın aman) safra derler ya ondan çıktı bi sürü
ama iiyim şimdi, kahvaltı ettik eşimle, okula geldim

özgi söleme sakın banaaaa

yok ya ben indirmem hile, dün de dedim ya zevki kaçıo o zaman, bak görürsünüz bi süre sonra brakırsınız oyunu

ben de bi yerde takıldım kaldım hala uğraşıom 3 gündür

Evet mozilla olması gerekiyo

İnş. canım çok kötüydü yaa Yazık eşimde üzülüyo akşamları oluyo bide özellikle. Nefes darlığı sıkıntı halii
Bide bebiş gerilince karnım semsert oluyo o zman nefes alamıyorum ölecek gibi oluyorumm bi süre sonra geçiyo öyle işte

Sanada geçmiş olsun canım bu bulantılar çok kötü biliyorum geçmedi sende de yaa.. Neyse şimdi iyiymişsin

söylememmm :)

Bende kullanmıyorum zati sadece geçemediğim levellerde kullaniciimm örn. 29-30

dilek o yatak odası kapı arkası tozlar bende de çarşambadan uçuşmaya başlar :26:hele yatak odasındaki o giyindiğimiz halıdaki saç kılları tozlar daha feci oluyor. Ya ben karar verdim süpürgemi değiştireceğim daha güçlü bir şey olursa şu tozlar evde daha mı az uçuşur acaba diyorum. Başka bir topikte gördüm fayans araları için sihirli su diye bir karışım varmış yapı marketlerde filan satılıyormuş onunla temizlemek çok kolay oluyormuş.

yokya süpürgeyle alaksı yok bence benimki güçlü phlıps maraton var bende am ayanısı bendede oluyo nefret ediyorum.
şu banya arası siyahlarada porçöz döküyorum 2-3 dk bekliyo geçiyo aslında o ii değil ama mecbur geçirmek için kullanıyorum valla.

vilin cnm şu whatsupı kurda telefonuna acil bişe sorman gerekirse yardımcı oluruz sana hemn.

özgiş ürünü bilemem yani bebişli kızlar yorum yapsın gerçi o kadar şey 79 tl
ben siteden çok ürün aldım hemde trend-markaf-limong bunlardan çok daha iyi iletişimi
hiçte sorun yaşamadım

bu arada 61 level için arkadaş yardımına ihtiyacım var yine attım size
destek beklioum

hey maşallah

maçtan sonra şimdi de balık sevdası mı tuttu eşini

babanen ve dayın nasıllar

özgii albümemi koydun foto bakayım topikte göremedim

benim işlerim gene yoğun ,reglimde erken çıktım ya cmtsi tam gün çalışcam galiba,çünkü öle söleyip izin aldım ..pazar günü de kvler annemler babaneler gelicek yemekli buakşam ve yarın akşam bende dilek gibi motor takmam lazım kıçıma

özgee yaa o bebek taşıma setine gerek varmı..takımdaki her aparatı kullancanmıkii
gereksiz gördüm sanki ,orda kullanılcak bi çanta bide anakucağımıydı adı yerde sallamalık hani o var sürekli kullanabileceğin...

o bebeği koyduğum taşımalık üç şey bence gereksiz üçübirden

zaten şimdi bebek çamtası kullanmıyolar pek koca valiz gibi çantalar var

Kuzum günaydınn.. çantasını kullanmam zaten var çantam. kullanacağım sallama şeysi, taşıma çantası ilk zamanlar çok lazım oluyo hastaneye falan götürürken bide kangurusu. sallama şeysi çook lazım oluyo görümcem kullandı.

günaydın herkese başım aşırı dönüyoo kendimi iyi hissetmyrm hiç kötü olursam hastaneye gidicem

günaydın kızlarr
özgecim geçen günde başın dönüodu bi gözük dr'a istersen.

zuzu misafirlerin çokmuş yaa güçlü bi motora ihtiyacın var
cmtsi de tam gün çalışacak olman kötü olmuş.

zuzu geçen verdiğim tarifi denedin mi?
bu akşam temizlik olayını halletsen yarın da zeytinyağlıyı ve tatlıyı halledersin pazar da yemekler olur zaten
ne yapmayı düşünüyorsun?

e sadece kanguru ve sallama şeyini mi kullancan ..ayrı ayrı alsan ikisini uyguna gelmez mi ne bilim yazık yani kullanmıyacaklarında var içinde... evet görüyom bazen otobüste kadın koyuyo bebesini o yatak gibi uzun şeye ..ama ben kullanmam hiç sevmiyom taşırım kucağımda :)

yat uzan canm hastaneye gidersen de tek gitme

zuzu misafirlerin çokmuş yaa güçlü bi motora ihtiyacın var
cmtsi de tam gün çalışacak olman kötü olmuş.

hemde nasıl

valla belki der git diye..ama ben kendim sölemicem patron derse git hadi diye ne alaa :))

dilşaddd nerdesinn :82:

vilişşş bunlar sana ve minnoşuna

Genelde akşamları oluyodu cnm dünde çarpıntm oldu genel olarak her akşam oluyo zaten. Başım dönüyo eğer devam ederse gidicem dr'a. Artık zorlanmaya başladım şu son 3 ayı da bitirseydim sağlıcakla başka bişi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…