kızlar biz iyi diyelim iyi olalım...sürekli ped kullanmaktan dikişlerim acıyogöğüslerim sütaş dolum tesisleri gibi,sütü kızım bitiremiyo,zaten tek göğsümün ucu çok küçük olduğundan onu hiç emmiyo...sol göğsümü emiyo,onu emerken diğerinden süt sızıyo zeyneple konuştuk bugün,onun da öyle olmuştu yaa,pompa alıp sağ göğsünü,sütü boşalt dedi...yarın pompa alıcaz
bu gece misafirim vardı...kv'nin 2 tane velisi geldi...kv hala soğukmisafirler gidince ortalığı toparlamaya yardım edip hemen gitti...
kızımın dedesi her gün geliyo ama...
minnoşum karnı doyunca hemen uyuyo...sallamaya falan alıştırmamaya çalışıyoruz...ama çok cadı yaa
neyse bizden haberler böyle...annelik çok güzel bi duygu...
ertelemeyin kızlar...
Ben regl oldum dün akşam, hafif hafif karnım ağrıyo bugün
zaten 2 de yattım, sabah da zor yetiştim servise
okadar bitkinim ki, saçım başım berbat
Eşimin bi küçüğü kaynım bizdeydi, yemek yedik gitti dün akşam.
Bu akşam da annemdeyiz, waffle yapıcakmış bize bakalım ev yapımı nasıl olucakk
waffle makinesi almış sanırım anniş..
daha işe bismillah demeden "akşam olmaz bugün" diyorum, geçmez bana bugün geçmez..
Günaydıınn....
Dün akşam yemek yedikten sonra bi baş dönmesi başladı geçmedi gözlerimi kapattım dönmesi geçsin diye, uyumuşum koltukta. Eşim yatağımıza getirdi uyandırıp, halaa dönüyodu. O da telaş yaptı netten araştırdı rahim büyüdüğü için baş dönmesi olabiliyomuş beyne kan basıncı azalıyomuş falan.
O yüzden akşamki yemeklerin bulaşıkları bile duruyo. Biraz daha uzanıp ortalığı toplamam lazım. akşam da kpin dayısının 7si var ona gidicem.
vilin maşallah kızına canımen korktuğumda uyku problemi. Ne güzel kızın sorun çıkarmıyo sana. İnş. böyle devam eder..
Bizim park yatak 2 katlı ilerde orta katı çıkartıp oyun parkı haline geliyo. Yanda fermuarı var kapı şeklinde güzel bişi.
Dilek bu kadar işi akşam iş çıkışımı yaptınnperdeler halılar camlarrr.. Eşin neden öyle yapıyo yaa cmt. gidicek pazar akşam gelicekk
aradın sayıyorum kuzum ben,burdan o kadar sordunuz,merak ettiniz,aramasan da olurGunaydin kizlar. Birazdan hazirlanip ablama gitcez. Gitmeden selam vereyim dedim.
Vilisimmm hergun aklimdasin arican diyom. Birseyler giriyo araya unutuyorum yadikislerinin acisi ne kadar surer acaba??? Zeynepe masallah uyusun tabii bol bol. Ilk ay ben de cok rahattim uyku konusunda. Insallah boyle devam eder canim. Gogus konusunda uc cikartici pompalar ve gogus ucu aeklinde kalkanlar var. Enkimle konusmusunuz zaten. Biran once edin onlardan canim. Sagabildigin sutu de atma. Bineronla da olsa ver. Hemen alismaz biberona merak etme. Ilkere verdim ben biberon ama memeyi hic birakmadi.
senin bu benzetmelerin öldürcek benivilişimm, ikiniz de iyisiniz ya şükürkv nin tribal reaksiyonlarını hiçç takma, görmezden, duymazdan gel
inş memikto olayını da çözersin, pompa fln işe yarar :26:
o cadının yeni fotolarını istiyoruzzz
DilekkkCandy crush da hileyi indirdimmm.. Vee 29-30u geççtiimm... Sınırsız can ve özel güçleri sınırsız kullanabiliyorum şeker eritme falan. Sende indir ipad'ine yakında ayşaya yaklaşırımm
aradın sayıyorum kuzum ben,burdan o kadar sordunuz,merak ettiniz,aramasan da olur
senin bu benzetmelerin öldürcek beni
kızlar MEMİKTO olayını çözdük biz...kokişim de mesaj atmış gece ama ben görmemiştim...sağ olsun bütün tecrübelerini paylaşıyo benimleakşam gelen misafirlerden bi tanesi el pompasının göğüs ucunu hemen çıkardığını,bebeği emzirebileceğimi söyledi...sabah kp alıp getirmiş...2-3 kez süt çektim pompayla,hemen ucu çıktı göğsümün...emzirdim kuzumu...yarası zaten geçmek üzere...işler yoluna girmeye başladı çok şükür...ama gelen kadınlar kuzuma nazar değdirdiler huysuzlandı...annem okudu da uyudu yavrum...
eğer pompa işe yaramasaydı kokişimle bolumun dediğinden alıcaktım...
ipad'e inmio canım mozilla lazım ama o mac ve safari onun için olmuo
ayşeye söylemeoda indirir 500e gider yetişemeyiz
Evet mozilla olması gerekiyoipad'e inmio canım mozilla lazım ama o mac ve safari onun için olmuo
ayşeye söylemeoda indirir 500e gider yetişemeyiz
İnş. canım çok kötüydü yaaözgecim geçmiş olsun inş. bi daha tekrarlamaz baş dönmesi, çok kötü bişi o yaaaa
kızlar bu arada teşekkürler tavsiyeleriniz için, yatak odasına koycağım bi park yatak, salonda durcak aynı sallanma özellikli bi minik beşik benim işimi görür sanıyorum şu an için. park yatağı ilerde odasına taşırım 3-4 yaşına kadar yatıomuş o zamana kadar kullanırız(inşş)
ben bu sabah çıkardım yine belki bi aydır olmuodu şaşırdım, zaten midem boştu yataktan kalkar kalkmaz koştum wc'ye, (mideniz bulanmasın aman) safra derler ya ondan çıktı bi sürü
ama iiyim şimdi, kahvaltı ettik eşimle, okula geldim
özgi söleme sakın banaaaa
yok ya ben indirmem hile, dün de dedim ya zevki kaçıo o zaman, bak görürsünüz bi süre sonra brakırsınız oyunu
ben de bi yerde takıldım kaldım hala uğraşıom 3 gündür
dilek o yatak odası kapı arkası tozlar bende de çarşambadan uçuşmaya başlar :26:hele yatak odasındaki o giyindiğimiz halıdaki saç kılları tozlar daha feci oluyor. Ya ben karar verdim süpürgemi değiştireceğim daha güçlü bir şey olursa şu tozlar evde daha mı az uçuşur acaba diyorum. Başka bir topikte gördüm fayans araları için sihirli su diye bir karışım varmış yapı marketlerde filan satılıyormuş onunla temizlemek çok kolay oluyormuş.
Eve geldim yatak odası ve mutfağın camını sildim perdeleri yıkadım nevresimi değiştim çamaşır yıkadım halıları sildim antre yatak odası mutfak koridor ve balkona attım evi sildim süpürdüm tuvaleti tamizledim klozet takımını değiştim kıymalı makarna yaptım ve salata yedim çay delmedim merhameti izliyorum eşimde birazdan gelecekmiş ama cmt'si akşam balığa gidip pazar akşamı geleceği için küstüm
özgee yaa o bebek taşıma setine gerek varmı..takımdaki her aparatı kullancanmıkii
gereksiz gördüm sanki ,orda kullanılcak bi çanta bide anakucağımıydı adı yerde sallamalık hani o var sürekli kullanabileceğin...
o bebeği koyduğum taşımalık üç şey bence gereksiz üçübirden
zaten şimdi bebek çamtası kullanmıyolar pek koca valiz gibi çantalar var
Kuzum günaydınn.. çantasını kullanmam zaten var çantam. kullanacağım sallama şeysi, taşıma çantası ilk zamanlar çok lazım oluyo hastaneye falan götürürken bide kangurusu. sallama şeysi çook lazım oluyo görümcem kullandı.
günaydın herkese başım aşırı dönüyoo kendimi iyi hissetmyrm hiç kötü olursam hastaneye gidicem
zuzu misafirlerin çokmuş yaa güçlü bi motora ihtiyacın var
cmtsi de tam gün çalışacak olman kötü olmuş.
günaydın kızlarr
özgecim geçen günde başın dönüodu bi gözük dr'a istersen.
zuzu misafirlerin çokmuş yaa güçlü bi motora ihtiyacın var
cmtsi de tam gün çalışacak olman kötü olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?