zuzu geçen verdiğim tarifi denedin mi?
bu akşam temizlik olayını halletsen yarın da zeytinyağlıyı ve tatlıyı halledersin pazar da yemekler olur zaten
ne yapmayı düşünüyorsun?
e sadece kanguru ve sallama şeyini mi kullancan ..ayrı ayrı alsan ikisini uyguna gelmez mi ne bilim yazık yani kullanmıyacaklarında var içinde... evet görüyom bazen otobüste kadın koyuyo bebesini o yatak gibi uzun şeye ..ama ben kullanmam hiç sevmiyom taşırım kucağımda :)
yat uzan canm hastaneye gidersen de tek gitme
hemde nasıl
valla belki der git diye..ama ben kendim sölemicem patron derse git hadi diye ne alaa :))
dilşaddd nerdesinn :82:
vilişşş bunlar sana ve minnoşuna
lahmcunun yanında patlıcan ve biber közlemesi süper gidiyor bence de bir çorba salata yetergeçen attın mı mail kedidiliyle olanı,at dedim yaa ..yapmadımkii göndermedin :26:
kv lahmacun yapıcak ,birlikte yapıcaz yani ... yanına sarmadamı sarsak dedi ,siz ne dersiniz
kendi annem de yemek yapma başka zaten lahmacun hamur o yencek bi çorba salata yeter diyo
..
akşama da kıyma çıkardım yalancı mantı yapcam makarnayla ki yemekle uğraşmayım temizlik yapayım diye düşündüm ...kapıları avizeleri camları silmek istiyorum sil süpür dışında ,banyom temiz oyalamaz beni bi parlattım mı yete 2dk da ... ama halılarım da lekeli onları yapmak istiyom daha çok
tek akşama sığdıramam ben birileri gibi
lahmcunun yanında patlıcan ve biber közlemesi süper gidiyor bence de bir çorba salata yeter
ben buraya yazmıştım tarifi görürsün burdan diye sana tekrar mail atmaya gerek duymamıştım
tekrar alıntıladımakşam buraya yazsam olur dimi? diyordum ki buldum
2 yumurta
1 lt süt
1 pk vanilya
10 yk şeker (10 az gelirse biraz daha ekle)
4 yk tepeleme un (daha çok da olabilir sen 5 yap)
bunları pişir kaynayınca da 2 yk margarin ekle çırp kedidilinin üstüne dök.
Ben kare borcamlar oluyor ya onun altını ıslatıyorum suyla sonra kedidilini yayıyorum kedidillerini ıslatmadan bu yaptığım muhallebiyi döküyorum sıcak sıcak üstüne de dr oetker in hazır çikolata soslarından pişirip döküyorum buzdolabında bu gece beklet
tekrar alıntıladım
kedidilini ıslatma sakın muhallebiyi sıcak sıcak dökünce onun hararetiyle yumuşuyor iyice zaten yumuşak bir şey büyük kare borcama 1.5 paket yetiyor. (1 paket içinde 2 ayrı jelatinli paket var onlardan 1.5 paket tamam oluyor)teşkür ettim
çok basitmiş hiç uğraşma yok
ıslanıyo ama dimi kedidili ..kuru olmasın
bide 1pk kullancam dimi hiç almadım kedidili :)
akşama yemek yapmıcam nasılsa hemen ilk bunu yapar dolapta şoklarım çaya yetişir ,ne dersin
kedidilini ıslatma sakın muhallebiyi sıcak sıcak dökünce onun hararetiyle yumuşuyor iyice zaten yumuşak bir şey büyük kare borcama 1.5 paket yetiyor. (1 paket içinde 2 ayrı jelatinli paket var onlardan 1.5 paket tamam oluyor)
tamam işte ona tam bir paket gider foto istiyorumhmm tamam denicem buakşam fotolarım hem yerken
Benm kare yok da dikdörtgen var büyük onda yaparım
e sadece kanguru ve sallama şeyini mi kullancan ..ayrı ayrı alsan ikisini uyguna gelmez mi ne bilim yazık yani kullanmıyacaklarında var içinde... evet görüyom bazen otobüste kadın koyuyo bebesini o yatak gibi uzun şeye ..ama ben kullanmam hiç sevmiyom taşırım kucağımda :)
yat uzan canm hastaneye gidersen de tek gitme
hemde nasıl
valla belki der git diye..ama ben kendim sölemicem patron derse git hadi diye ne alaa :))
dilşaddd nerdesinn :82:
vilişşş bunlar sana ve minnoşuna
Canımm çok geçmiş olsunn... Narkoz veremiceklerse nasıl olacak canım normal doğumda yapamıyosun epidural olur büyük ihtimalle dimi? O da narkoz olmuyo mu:26: şekerinin çok çıkmamasına sevindim yinede dikkat et canım ediyosun zaten.geldimm
mrb kızlar dün şeker yüklemem vardı öğleden sonra da gezmeye gittik annemle ablamla.
şekerim biraz yüksek çıktı baya korktuk dün, kadın doğumcum dahiliyeye yönlendirdi. dahiliyeci sonuçlara baktı bikaç tahlil daha yaptı şeker yok ama oluşabilir dedi. önlem alalım muz yemeyi kes çay çok içiyorsan şekeri azalt dedi hiç içmiyorum dedim o zaman sorun yok dedi. tuz ilavesi yapma yemeklere dedi. beyaz ekmek yerine de tam tahıllı ye dedi.
1 yılı geçti öksürüğüm diye gitmişken göğüs hast. na da gittim astım çıktı, ilaç verdi. sezeryanda narkoz alamazsın dedi.
bizden böle.
Sağol yarenay teyzesiiselam kızlar....
özgecim çınar'ın cicilerine baktım çok güzeller, iyi günlerde kullanın canım. o taşıma setindeki sallanan ana kucağı benim 4. aya kadar vazgeçilmezim olmuştu. nereye gitsek yanımızda götürüyorduk. orda uyuyup uyanıyordu hatta. enkim de şuan kullanıyor. kullanışlı birşey yani. portbebe seti diye geçiyor galiba bunların adı. ilk ay dışında bebeği taşıma şeysi pek işe yaramıyor ama kanguru ve ana kucağı işe yarar canım. bence al derim. siteyle ilgili bilgim yok yalnız.
ya bütün adliyeler açıklamış nerdeyse kazananları, bizim adliyede daha 26'sına kadar sınav var. bekledikçe insan sinir oluyor.
feyzmi ben gazımı eşimden alıoum sanırım ona sinirlenmem yeterli hırsımı koltuktan kanepeden alıoum senin için pek mümkün diil sanırımselam kızlar....
özgecim çınar'ın cicilerine baktım çok güzeller, iyi günlerde kullanın canım. o taşıma setindeki sallanan ana kucağı benim 4. aya kadar vazgeçilmezim olmuştu. nereye gitsek yanımızda götürüyorduk. orda uyuyup uyanıyordu hatta. enkim de şuan kullanıyor. kullanışlı birşey yani. portbebe seti diye geçiyor galiba bunların adı. ilk ay dışında bebeği taşıma şeysi pek işe yaramıyor ama kanguru ve ana kucağı işe yarar canım. bence al derim. siteyle ilgili bilgim yok yalnız.
dilşadcım faceten konuşmuştuk. diyete gerek kalmadığına sevindim. adı diyet olunca insanın herşeyi yiyesi geliyor. öksürük konusu problem ya. inşallah havalar düzelince geçer. sen kerem için nemlendirici almamış mıydın? onu çalıştırsan odanda çok işe yarar bence canım.
dilekkk kız hafta sonu evden çıkmıcam temizliğe vurcam kendimi diyorum, ya biz çıkıyoruz ya bize gelen oluyor. bu hafta banyoyla uğraşmam gerekiyor. dün tuz ruhu aldım klozete boşalttım bi şişeyi. çok güzel oldu valla parladı. ama bi şişe daha lazım. bi de camlar ve çerçeveleri var. ama yağmura güvenemiyom. onları annem gelinceye kadar bekletcem galiba. bi de bu hafta kapıları ve mutfak dolaplarını silerim. senden feyz almam lazım, gaz ver banaaa :))
ben de kedidillini ıslatırım nescafeyle öyle güzel oluyor.
vilişimm göğüs ucu problemini çözmüşsünüz çooook sevindim canım. bol bol içsin Zeynep hanım.
ya bütün adliyeler açıklamış nerdeyse kazananları, bizim adliyede daha 26'sına kadar sınav var. bekledikçe insan sinir oluyor.
ben kedi dillerini nescafe ile ıslatıoum ama
geldimm
Mrb kızlar dün şeker yüklemem vardı öğleden sonra da gezmeye gittik annemle ablamla.
şekerim biraz yüksek çıktı baya korktuk dün, kadın doğumcum dahiliyeye yönlendirdi. Dahiliyeci sonuçlara baktı bikaç tahlil daha yaptı şeker yok ama oluşabilir dedi. önlem alalım muz yemeyi kes çay çok içiyorsan şekeri azalt dedi hiç içmiyorum dedim o zaman sorun yok dedi. Tuz ilavesi yapma yemeklere dedi. Beyaz ekmek yerine de tam tahıllı ye dedi.
1 yılı geçti öksürüğüm diye gitmişken göğüs hast. Na da gittim astım çıktı, ilaç verdi. Sezeryanda narkoz alamazsın dedi.
Bizden böle.
Canımm çok geçmiş olsunn... Narkoz veremiceklerse nasıl olacak canım normal doğumda yapamıyosun epidural olur büyük ihtimalle dimi? O da narkoz olmuyo mu:26: şekerinin çok çıkmamasına sevindim yinede dikkat et canım ediyosun zaten.
Sağol yarenay teyzesiiEvet portbebe seti de deniyo. Sallanan ana kucağı görümcemde çok kullandı ilk zamanlar bayaa.. Benkanguruyu da seviyorum kullanmayı. onuda çok kullanırım :) Taşıma şeysini ilk zamannlar kullanırıım zaten sağlık ocağı kısa mesafelerde falan sonra bebek arabasını kullanırım. Ee alt açmayıda park beşiğin bölümünde kullanırım yedekli şekilde bi şekilde kullanırım yanisi Fiyat olarak kalitesini bildiğim için uygun geldi. Burda 100 110 civarı bu setler bide. görümcemin gördüğü var 50tlye seti ama kalitesini beğenmedim hiç. Bunu alırız canım saol sende öyle diyince emin oldum
Enkim saol canım. sende demi oluyodu çarpıntı baş ağrısı dönmesi??
Ben uyumuşum 12-1 gibi. Yeni kalktım iyi geldi bana uyumak. Çarpıntım baş ağrım dönmem geçmiş. Sakinleşmişim
borcamın yarısını nescafeyle ıslatıp yarısını ıslatmadan yapmaya karar verdim şuan
hayallah yaa ee nası olcak sezeryan olunca :26:
Dikkat et şeker içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?