Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Evet tuz olayı kötü olmuş :105: bende çok seviyorum tuzu. Epidural en iyisi sanırım bende heyecan yapmıcağımı bilsem istediğim o. Hem uyanırken acı çekmemiş olucaksın hemde her anını görüceksin. Özeldeki dr ne dicek bakalım benim için doğum yapacağım drum. Önümüzdeki haftaiçinde gidicem.
Toplamda 2.5 kilo derkennn hamilelikte miiiii? Ben şuan 70i gördüm 60ile başlamıştım

Hadi gelsinde kocişin hasret giderin kuzum. Ama 2 ye kadar napıcaksın evde tek...

Dilşadcığım çok geçmiş olsun .işallah doğumdan sonra film falan çektirirsin.tuzu banada kes demişti doktor şişmeye başladığımda . Eşinde geliyormuş gözün Aydın.

Özge bende baş dönmesi ve arada nefes daralması oluyordu.gösterdiğin takım fiyatı gayet uygun canı. Kullanırsın tek tek alsan daha fazla tutar .

Dileğim maşallah sana o kadar işi iş çıkışı yapmak kolay değil.sinirlensen bile .

Canım bende taşikardi de olduğundan hepsi birleşipp daha kötü oluyo. nabız yüksek atıyo e bebekde kasılınca gerilince nefesim kesiliyo resmen. Geçer inş. pzt. dr a gitmeyi düşünüyorum kardiyolojiye verdiği ilaç bitti bakalım ne dicek.

özgi dilşad geçmiş olsun ikinize dee

eve geldim ben de az önce bişiler atıştırıom şimdi

yarın seminerim var benim de, burda bi otele gidioz bizim okuldan 2 kişi.eşim de gelcek benle ama kalıp kalmama konusunda kararsızız, bakalım napıcaz

kuzular size bi bakıyım dedim,minik kuşu uyuttum da

dileğim geçmişe göz attım ama göremedim,hastalarınız nasıl oldu kuzum?
dilşad,çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
özgem sen de artık yorma kendini,bi de kilo olayına dikkat etsen iyi olur canım...fazla alırsan son zamanlarında zorlanırsın kuzum...
zuzu,eğer pastanı yapmadıysan bi tavsiyem var kuzum...kedi dillerini ıslatırken hemen batırıp çıkar,fazla ıslanmasın taam mı...
yarenim,beklemek çok sinir bozucu biliyorum canım,inşallah beklediğine değer,duamdasın canım...

teyzeleri biz doğum hikayemizi yazdık,merak eden okur...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lerinin-dogum-hikayeleri-13.html#post29853218

minik kuşumla iyiyiz ama pedler yüzünden dikişlerim hala iyileşmedi...göğsümün yarası azaldı çok şükür...sütüm pek bol inşallah ayşinimin,dilşadımın ve özgimin de öyle olur...
aaaa bu arada bugün zeynebi sağlık ocağına götürdük,topu kanı aldılar,çok ağladı yavrum...babasıyla zor dayandık valla

günaydın kızlar
çok ama çok mutsuz geldim işe öyle yattım ve öyle kalktım zaten
eşim bugün yok balığa gidio ya
yarın akşama kadar yok
bu sabah 10 dk gördüm o işte zatende konuşmuoum
noldu, neyin var, balım kaymağım....
bi yürü git yaa mutsuzum bulaşma dedim
NEDEN
günün sorusu bu olmalı gıcık oluoum ya

çalışmıcam burda da zaten biri gelmio öteki kongrede bilmem kim nerde 3 kişiyiz
şimdi pişmanım keşke cmtsileri hiç gelmicem deseydim ya

zuzu şahane bi çözüm bulmuşsun
neyse dene bakalım hangisi sevcen ama muhallebinin sıcaklığ onları o kadar yumuşatmaz die düşünüoum
ayrıca nescafe tadı kokusuda ayrı bi lezzet verio

babanem hala hastanede oksijen veriolar ciğerlerde karbonmonoksit varmış sanırım temizlemeye çalışıo
öyle bişi işte
dayımıda ben tanıdığım dr'a götürmüştüm ya hemen ertesi gün aramışlar gelin yatın die
dayım panik hazır değilim ben demiş
dün yine aramışlar yok gelemem demiş birazda korkuo zaten
yengeme beni kilolu etli gördüler bu iyi kesilir die gözlerine kestirdiler habire arıolar diomuş
en son çrşamba gününe karar kılınmış sanırım umarım hayırlısıyla atlatır

kardeşimede otomatik kapı çarpmış nası olduysa algılamadı dio annem bişiler olmuş oda kafam acıo die yatıo evde
eltimde de taş varmış haftaya oda ameliyat olcakmış çocuğu olan eltim
ayy var ya etrafım hasta insan dolu yani

dilşad çok geçmiş olsun sanada

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Hasta olanlara geçmiş olsun..
Dilşad maşallah aldığın kiloya
Viliş sana da maşallah cnmSütünde hep böyle olsun
Özge seti beğendim cnm ama o taşıma şeysini bende sevmiyorum:26:

Bende iyiyim şükür bi durum var sonuçlandımı anlatırım uzun uzun...

Viliş doğum hikayeni okudum baya badire atlatmışsın ama şükür aldın kucağına bebişi :)

Son düzenleme:

Vilinn ağlattın beni kuzum yaa.. Doğum hikayeni okudum çok duygulandım.. Hele bebeğin ağlama sesini annenin kvnin duyunca ağlamalarında koptum Çok şükür kızınızı aldınız kucağınıza herkesin planladığı gibi gitmiyo doğum maalesef şimdi iyisiniz ya gerisi düzelir canım

Dün gece rüyamda bebeğim dönmeye çalışıyomuş sağ kaburgama baskı yapıyo ayağıyla nasıl canım acıyo dayanamıyorum Ayak izini gördüm bide minnacık ayaklarınııı Vilinde böyle acı çekmişti dönerken diyorum kendime rüyamda. Sabaha kadar öye ağrı hissettim. Belkide gerçekten dönmeye çalıştı bilmiyorum..

Dilekk canım sende kendine yapıcak başka bişi bul bugün.. Eşini takmamaya çalış arkadaşınla buluş alışveriş yap. O ruh hali çok kötü oluyo biliyorumm Ailenede geçmiş olsun herkes hastaymış.. Kardeşine ayrıca geçmiş olsun ya nasıl çarpmış canım benim iyidir inş. dr a götürün başım ağrıyo diyorsa.

Benim kocam da çalışıyo haftasonu :105: Ama saat 4e kadar sonra beni pizza yemeye götürücek bugünde k.babam geldi antalyadan güya çalışmaya gitmişti geri geldi onu karşılamaya gidicez (2 hafta oldu gideli :)

Gunaydin. Herkese mutlu hafta sonlari kizlar.

Dilek eain yokmus hafta sonu ( al kardesini gez canim sen de. Keske esin gitmeseydi ya da en azindan bu gece donseydi. Kardesin ve annen yakininda sukur. Onlar da olmasa iyice cekilmez olurdu hafta sonu. Evden cikarma sinirini haftaya yorgun baslama canim. Cevrende ne cok hasta varmis cidden. Allah hepsine acil sifalar versin.
Ozgem gecmis olsun canim
Hamilelikte insanda ne rahatsizlik varsa artiyor. Cok yorma kendini dikkat et.

evet belkide gerçekten dönüyordu rüya diildi
çok çalışmış kpederin özgem 4de çıkması bile harika yani
benimkinin her günkü çıkışı 10 ve üstüne bide bunlar eklenio
canım arkadaşlarımla buluşuyumda gece yalnızım

size mutlu hafta sonları canım
evet yanımdalar ama bu aralar pek aramız yok hastalıklar herkesi gerdi zaten onlarda hastaneye gidip gelio tüm gün bi koşuşturma
yani tamamen yalnızım sanırım temizlik birazda dün yaptım oturma odasının camını sildim perde yıkadım
vim aradım deli gibi bulamadım banyoyu temizledim yine ama istediğim sonuca ulaşamadım
dilşad söylemişti sanırım aspirin die bişi onu aldım camı sildim falan epey güzelmiş pırıl pırıl yaptı
rutin işlerimi yaparım ütü ev süpürüp silme
belki dolabımı düzenlerim biraz
böyle böyle vakit geçircem

Her zamanki hali kpederin alıştı herkes zaten gelinler damatlar çocukları biliyolar adamı Bide merasim istiyo geldiğinde
Evet kuzum 4de çıkması etkilemiyo beni bide yaz geldi ya havalar kararmıo hemen yine yapıcağımızı yapıyoruz.
Kolay gelsin sana

evet, saol yarenim. Sanki hepsi vücudumda gizliymişde birden çıkmış gibi oldu.

bu arada kızlar efes tişörtü geldii bize az önce. Ama sadece eşimin adına geldi benim ki yok:26: Belki gelir o da sonra güzelmiş beğendim

ÖZGEEEEE çüş dioum sana nereye gitmişsin yaa 90'ı bulmuşsun haaa kullanma hileyi saçını yolarım bak

selam millettt

napıyosunuz burda hava mis gibi yaaa..ben bugün tam çalışıyorum geçen izin aldım yaa :/
olsun zaten işlerim de çok napalım ..gidince temizlik var ama dün hiç yapamadım

sirken tarifini yaptım tam tamına :) gerçekten çok güzel oldu ama bidahakine ben çiko sosunu az dökücem çünkü muhallebisinin tadını daha çok almak istiyorum çünkü muhallebisi çok güzel olmuştu ekler de yaparım ben bu tarifle teşekkür ettim

ıslatmadan yaptım kızlar hiç sert olmadı ama kahveyle ıslatsaydım daha ayrı bi tadı olucaktı ona da eminim

foto çekcem dedim ama yaptığım gbi kvlere götürdüm utandım orda foto çekmeye

selam millettt

napıyosunuz burda hava mis gibi yaaa..ben bugün tam çalışıyorum geçen izin aldım yaa :/

nie dün hiç iş yapılmadı
bugüne sıkıştırcaksın hepsini
gerçi yarınında var ama :26:
bi ton iş saymıştın şişirceksin şimdi dimi temizliği

selam millettt

İşlerin az olsa izin alırdınBende başladım temizliğe,misafir gelcekmiş kv ye ona dereotlu poğaça yaptım..

dilekkk :26::26: sen çık 3te tur at bi nefes al kuzum yaa ayy psikolojin bozulmuş valla billa
hepsine geçmiş olsun yaa :26:

dilekkk :26::26: sen çık 3te tur at bi nefes al kuzum yaa ayy psikolojin bozulmuş valla billa
hepsine geçmiş olsun yaa :26:

aaa mannağa bak
yok azcık gezcem eve gidip evi süpürmeliyim akşam eltim gelcek herhalde yanıma

ama ben senin için demiştim

ÖZGEEEEE çüş dioum sana nereye gitmişsin yaa 90'ı bulmuşsun haaa kullanma hileyi saçını yolarım bak

Aaaa saldırmış bana resmennn Ben kullanmıyom hile tamam mı sadece sonsuz canım var vede bazı özel güçlerimm Kıskançlanma hemen geçemediğin yerde söyle sanada geçerim

Zuzuş eline sağlık bende elmalı kurabiye yaptım dün tarifi çok pratik 2 tepsi çıkıyo onuda deneyebilirsin bigün.

bilioum ben o güçleri hamlen hiç bitmio tabiki hiç bi level'ı defalarca oynamıosun
saf mıyım ben bilmioum ben
ne çeviriosun farkında değil miyim ben

zaten zuzu'ya kızdım hatun resmen deli dedi bana yazıoum skypeden cvp yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…