Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

özgem arkadaş desteği yollasna bna

az önceki iletimi unut bebeyim yardımı yolla

Elime mi düştün bebeyimm:94: Taam yolladım

Bizde dışarı çıktık . Şimdi otobüsteyiz babamızın yanına uğrayıp ablaya geçicez. Gezdik bilişer bakacaktım ama yanımda birinin olması lazım giremedim arabayla .kızıma krem ayakkabı aldım elbiselerinin altına yumuşak bişe 5 tl ye

nie dün hiç iş yapılmadı
Bugüne sıkıştırcaksın hepsini
gerçi yarınında var ama :26:
Bi ton iş saymıştın şişirceksin şimdi dimi temizliği

aaa mannağa bak
yok azcık gezcem eve gidip evi süpürmeliyim Akşam eltim gelcek herhalde yanıma

ama ben senin için demiştim

Bi dövmediğin kalmış benii
Onu da ben yapayım sana

Ya dün kvye çıktık 11de indik hemen uyudum zatiii 2gündür eşime de küsüm hiç halimi hatrımı soruyon mu da hemen fırça kayıyon hee ,sıfırsın yani sıfır

Skype yi kaldırdım ya ben , msn den de bitek gülümseme geldi senden bende "ne gülüyon kız" yazdım bidaa cevp atmadın,heralde dedim yanlışlıkla yazdı bana :44:

zuzuş eline sağlık bende elmalı kurabiye yaptım dün tarifi çok pratik 2 tepsi çıkıyo onuda deneyebilirsin bigün.

yok ııh ,onda tarçın da vardır ben tarçın yemem

zuzu beğenmene sevindim :))
nescafe ekleyip eklememe sana kalmış çünkü zaten yumuşak oluyor bir de kahveli su yapıp koyarsan iyice köpüverir vıcıık vıcık olur

canımmmmmm
neler atlatmışsın çok şükür sağ salim kavuştun ama yavruna inş. dikişlerinin acısı da geçicek cnm

hepsine acil şifalar cnm
sen de sıkma canını ayaklarını uzatıp keyif yap, survivor izle bi erkek bi kadın izle cips kola yap kendine

ben de geldim seminerden, kalmadık, eşimle girdik içeri, yedik içtik 2 saat de semineri dinledik döndük
ii geldi ama, pek kalıncak bi otel diilmiş ya zevkli bi yer diil hiç, yemekleri falan ı-ıhh az çeşit

şimdi de eltimleri beklioz yemeğe gidicez

Eve geldim eşimle tlf da kavga ettim tlfnu kapatıp uyudum saat 7de kalktım bime gittim poşetleri eve bıraktım çıktı. Diğer bime gittim ordan Migros'a gittim ne kadar abur çubuk varsa aldım kendime şarap aldım 200 tl harcadım :44: nası oldu alamadım ama neyse eve geldim yerleştirdim oturuoum şimdi sonra yer içerim midem sinirden çok kötü zaten

Zuzu neden aranız kötü anlat sende ben ne biliyim ki sonuçta zaten 2 günde 1 yazıyorsun yoksa sana kızar mıym gel kıyamam sana

Zeynep güle güle giysin ecenaz aakkabısını

ÖZGE nerdeysin bu akşam nasılsın:26:

Nigar da yok hiç girmio
Alishia sen seminere gitcektin kalcaz mı bilmiyorum diyordun
Nereye gidiyorsunuz yemeğe bakim

dilekk oha çüş sana abur cubura 200 mü verdin tüü sana :)) miden kötüyse içme sakın sonrasını biliyoruz topikçe

bende 6,30da geldim eve başım ağrıyodu çok uyumuşum 8i geçe eşim aradı ona uyandım,geliyomuş hemen sucuk yaptım çay yaptım domates zeytin öle geçirdik ... mutfağı topladım blaşık mak.çalıştırdım , ç.mak.çalışıyo bide .. bi makina daha atayım banyoyu yıkıcam toz alcam bide yıkanıp uyucam yarın süpürür silerim 2dk da napimm
belki ablam gelebilir yardım eder bana

eşimle de çok önemli değil ama tavır yapmak için konuşmuyom ,sürekli yaptığı şeyden vazgeçirmek için

kalkayım toz alayım eniyisi

Kahvaltılıkta aldım cAnım sadece abur cubur değil et köfte tavukta aldım birazcık
Yarın yemekleri halledince süpür bari olsun bitsin ah ahhh birbirimize yakın olmak vardı

hay ben senin gibi interneteeeeeee, 2 yazı okucam 15 dk.sır savaş veriom açsın die

tüh cnm yaaa kavga etmeyeydiniz iiydi

bence de içme bak, en azından abartma yani, zaten kötüyüm diosun daha beter olursun

evet kalmadık işte geri döndük, bizim ünv.sosyal tesislerine gittik, çok da abartı yemedim aslında ama çatlamak üzereyim, karnım taş gibi oldu yaaa

zuzum sürekli yaptığı şey diyince sigara geldi aklıma onun yüzünden mi yoksa tavrın?

halledersin bence yarın temizlik işini, sil süpür fazla vakit almıo bugünden toplancak şeyler varsa onları hallet de

survivor da mektuplara ne ağladım

Alishiam özür yaa orayı atlamışım afiyet olsun geç saatte yedin biraz hareket et

Son düzenleme:
yemin ediom zorla küfür istio lanet yaaa, noluo bu internete

dileğim sen nie kavga ettin bakiiimbalığa nereye gittiler göle mi?

survivor yarın tekrarını izlerim artık mustafa mı elenmiş, şu çirkef yine mi kaldı

O modeller elenmiyor hemen gerçi bazı haklı tarafları var kızın
Benim balıktan çıktı mevzu ama genel olarak zaten ona sinirliyim

ay saçım avatarımdaki kızın gibi oldu sanki

Bi kez daha boyarsan tam ona benzer evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…