bilioum ben o güçleri hamlen hiç bitmio tabiki hiç bi level'ı defalarca oynamıosun
saf mıyım ben bilmioum ben
ne çeviriosun farkında değil miyim ben
zaten zuzu'ya kızdım hatun resmen deli dedi bana yazıoum skypeden cvp yok
özgem arkadaş desteği yollasna bna
az önceki iletimi unut bebeyim yardımı yolla
nie dün hiç iş yapılmadı
Bugüne sıkıştırcaksın hepsini
gerçi yarınında var ama :26:
Bi ton iş saymıştın şişirceksin şimdi dimi temizliği
aaa mannağa bak
yok azcık gezcem eve gidip evi süpürmeliyimAkşam eltim gelcek herhalde yanıma
ama ben senin için demiştim
bilioum ben o güçleri hamlen hiç bitmio tabiki hiç bi level'ı defalarca oynamıosun
saf mıyım ben bilmioum ben
ne çeviriosun farkında değil miyim ben
zaten zuzu'ya kızdım hatun resmen deli dedi bana yazıoum skypeden cvp yok
zuzuş eline sağlık bende elmalı kurabiye yaptım dün tarifi çok pratik 2 tepsi çıkıyo onuda deneyebilirsin bigün.
canımmmmmmkuzular size bi bakıyım dedim,minik kuşu uyuttum da
dileğim geçmişe göz attım ama göremedim,hastalarınız nasıl oldu kuzum?
dilşad,çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
özgem sen de artık yorma kendini,bi de kilo olayına dikkat etsen iyi olur canım...fazla alırsan son zamanlarında zorlanırsın kuzum...
zuzu,eğer pastanı yapmadıysan bi tavsiyem var kuzum...kedi dillerini ıslatırken hemen batırıp çıkar,fazla ıslanmasın taam mı...
yarenim,beklemek çok sinir bozucu biliyorum canım,inşallah beklediğine değer,duamdasın canım...
teyzeleri biz doğum hikayemizi yazdık,merak eden okur...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lerinin-dogum-hikayeleri-13.html#post29853218
minik kuşumla iyiyiz ama pedler yüzünden dikişlerim hala iyileşmedi...göğsümün yarası azaldı çok şükür...sütüm pek bolinşallah ayşinimin,dilşadımın ve özgimin de öyle olur...
aaaa bu arada bugün zeynebi sağlık ocağına götürdük,topu kanı aldılar,çok ağladı yavrum...babasıyla zor dayandık valla
günaydın kızlar
çok ama çok mutsuz geldim işe öyle yattım ve öyle kalktım zaten
eşim bugün yok balığa gidio ya
yarın akşama kadar yok
bu sabah 10 dk gördüm o işte zatende konuşmuoum
noldu, neyin var, balım kaymağım....
bi yürü git yaa mutsuzum bulaşma dedim
NEDEN
günün sorusu bu olmalı gıcık oluoum ya
çalışmıcam burda da zaten biri gelmio öteki kongrede bilmem kim nerde 3 kişiyiz
şimdi pişmanım keşke cmtsileri hiç gelmicem deseydim ya
zuzu şahane bi çözüm bulmuşsun
neyse dene bakalım hangisi sevcen ama muhallebinin sıcaklığ onları o kadar yumuşatmaz die düşünüoum
ayrıca nescafe tadı kokusuda ayrı bi lezzet verio
babanem hala hastanede oksijen veriolar ciğerlerde karbonmonoksit varmış sanırım temizlemeye çalışıo
öyle bişi işte
dayımıda ben tanıdığım dr'a götürmüştüm ya hemen ertesi gün aramışlar gelin yatın die
dayım panik hazır değilimben demiş
dün yine aramışlar yok gelemem demiş birazda korkuo zaten
yengeme beni kilolu etli gördüler bu iyi kesilir die gözlerine kestirdiler habire arıolardiomuş
en son çrşamba gününe karar kılınmış sanırım umarım hayırlısıyla atlatır
kardeşimede otomatik kapı çarpmış nası olduysa algılamadı dio annem bişiler olmuş oda kafam acıo die yatıo evde
eltimde de taş varmış haftaya oda ameliyat olcakmış çocuğu olan eltim
ayy var ya etrafım hasta insan dolu yani
dilşad çok geçmiş olsun sanada
dilekk oha çüş sana abur cubura 200 mü verdin tüü sana :)) miden kötüyse içme sakın sonrasını biliyoruz topikçe
bende 6,30da geldim eve başım ağrıyodu çok uyumuşum 8i geçe eşim aradı ona uyandım,geliyomuş hemen sucuk yaptım çay yaptım domates zeytin öle geçirdik ... mutfağı topladım blaşık mak.çalıştırdım , ç.mak.çalışıyo bide .. bi makina daha atayım banyoyu yıkıcam toz alcam bide yıkanıp uyucam yarın süpürür silerim 2dk da napimm
belki ablam gelebilir yardım eder bana
eşimle de çok önemli değil ama tavır yapmak için konuşmuyom ,sürekli yaptığı şeyden vazgeçirmek için
kalkayım toz alayım eniyisi
tüh cnm yaaa kavga etmeyeydiniz iiydiEve geldim eşimle tlf da kavga ettim tlfnu kapatıp uyudum saat 7de kalktım bime gittim poşetleri eve bıraktım çıktı. Diğer bime gittim ordan Migros'a gittim ne kadar abur çubuk varsa aldım kendime şarap aldım 200 tl harcadım :44: nası oldu alamadım amaneyse eve geldim yerleştirdim oturuoum şimdi sonra yer içerim midem sinirden çok kötü zaten
Zuzu neden aranız kötü anlat sende ben ne biliyim ki sonuçta zaten 2 günde 1 yazıyorsun yoksa sana kızar mıym gel kıyamam sana
Zeynep güle güle giysin ecenaz aakkabısını
ÖZGE nerdeysin bu akşam nasılsın:26:
Nigar da yok hiç girmio
Alishia sen seminere gitcektin kalcaz mı bilmiyorum diyordun
Nereye gidiyorsunuz yemeğe bakim
dilekk oha çüş sana abur cubura 200 mü verdin tüü sana :)) miden kötüyse içme sakın sonrasını biliyoruz topikçe
bende 6,30da geldim eve başım ağrıyodu çok uyumuşum 8i geçe eşim aradı ona uyandım,geliyomuş hemen sucuk yaptım çay yaptım domates zeytin öle geçirdik ... mutfağı topladım blaşık mak.çalıştırdım , ç.mak.çalışıyo bide .. bi makina daha atayım banyoyu yıkıcam toz alcam bide yıkanıp uyucam yarın süpürür silerim 2dk da napimm
belki ablam gelebilir yardım eder bana
eşimle de çok önemli değil ama tavır yapmak için konuşmuyom ,sürekli yaptığı şeyden vazgeçirmek için
kalkayım toz alayım eniyisi
Alish zaten yazmışşın seminer ve oteli onu görmemiştim yaa
O modeller elenmiyor hemen gerçi bazı haklı tarafları var kızınyemin ediom zorla küfür istio lanet yaaa, noluo bu internete
dileğim sen nie kavga ettin bakiiimbalığa nereye gittiler göle mi?
survivor yarın tekrarını izlerim artık mustafa mı elenmiş, şu çirkef yine mi kaldı
ay saçım avatarımdaki kızın gibi oldu sanki
aferin aferin saçlarını boyattın ve benim hiçbişiden haberim yokay saçım avatarımdaki kızın gibi oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?