- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ii pazarlar kızlar gece kaynim bizdeydi şimdi kahvalti yapıp gittiler bende temizlik yapicam. özge tele en güzel ninni ler diye bir şey indirdim çok güzel bebek çok hareketlenince aciyorum karnı mi severek dinletiyorum sakince duruyor doğumdan sonra da alışmış olursa ne güzel olur
Evet tlf ilerde işimize yarıcak canım hemen açıp dinletmek açısından. Şimdi hareketli olmasını istiyorum ama :)
Benim kocamda mesaide 4de çıkıyoTekim evde uyudum biraz ortalığı topladım.. Dünde full temizlik yapmıştım işim yok hiç.Tlf kapanmış bende bakmadım hiç eşim aramış kaç kere facedende yazmış pc de kapalıydı k.babam geldi eşim onlara ulaşmış bi bakın demiş Herkesi ayağa kaldırmış oldum
Evet tlf ilerde işimize yarıcak canım hemen açıp dinletmek açısından. Şimdi hareketli olmasını istiyorum ama :)
Benim kocamda mesaide 4de çıkıyoTekim evde uyudum biraz ortalığı topladım.. Dünde full temizlik yapmıştım işim yok hiç.Tlf kapanmış bende bakmadım hiç eşim aramış kaç kere facedende yazmış pc de kapalıydı k.babam geldi eşim onlara ulaşmış bi bakın demiş Herkesi ayağa kaldırmış oldum
benimki de aynı şeyi yapardı heralde
pazara gittik geldik biz de eşimle, azcık iş yaptık evde cafeye gitti az önce.ben de yatak odamı toplıyım bari survivor'a kadar
pattis cipsi ne güzel giderdi tv ile aslında yaaaa
Benim eşiminde kapı kırmışlığı var
Topla ayşamyakın market yok mu bi koşu alıp gelsen
öğleden sonra daha çok yağmur yağacakmış :26: resmen ayakta uyuyorum serviste sallana sallana geldimgünaydın Ankara yine sırılsıklamm Eki Görüntüle 685798
günaydınnnn
burda da yağıo deli gibi, ne zaman başladı kimbilir, azalır die beklerken gitgide artıo, eşim de sen nası gidiceksin diyip durdu habire. zaten taa 2-3gibi çıkıcam o zamana sakinleşir inş.
annem bi grup insanla yürüyüşe gidio h.sonları trekking yani, dağ bayır geziolar sabahtan akşama, dün de manavgat tarafına gitmişlerdi.sabah farketmiş ki kolunda minik bi kene varönceden de ısırmıştı zaten bi, alışkın yani sabah bana uğradı sağlık ocağına gidicem ama kesin beceremezler dedi, ve de öyle olmuş hastaneye yönlendirmişler acilden girin die. şimdi oraya gidiodu, eşim bıraksın dedim çok yağmıo giderim dedi sırılsıklam olcak yaa inş. çok ıslanmamıştır
ben de güne çıkararak başladım yarın randevum var sorcam doktora, normaldir mutlaka ama yine de bildiriyim
zaman geçmez artık yarına kadar, oğlum pek bi büyümüştür yaaa özledim sıpayı
Cnm geçmiş olsun annene inş. zehirli değildir kene:18: Ben çok tırsıyorum ondan.tırsıyorummmmm:18::18:
gök delindi resmen burda, evde mahsur kaldım
annemi merak ettim arama da yapmıo tlf.hat gitti heralde
Cnm geçmiş olsun annene inş. zehirli değildir kene:18: Ben çok tırsıyorum ondan.
Burdada hava bozuyo yavaş yavaş bu hafta böyleymiş hep. Bende yazlıkları çıkarmıştım tam da.
Canım da sıkkın hiç yazmak gelmiyo içimden, kızlar sizde konuşmuosunuzz
ben daha yazlıkları çıkaramadım dolaplar feci karışık çingene eşeğini kaybetse akut gelir aramaya
alisha sen bb kremi almış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?