alisha annene geçmiş olsun canım
ben geçen hafta cildiyeye gittim çillenme olmasın havalar ısınıyor diye.
bella b nin hamilelik için aydınlatıcı kremini al dedi onu alcaz burda sadece 1 eczanede varmış, nöbetçi değildi hafta sonu. bu akşam alıcaz baktım netten de önerilen bi krem 25 faktör korumalı
alisha annene geçmiş olsun canım
ben geçen hafta cildiyeye gittim çillenme olmasın havalar ısınıyor diye.
bella b nin hamilelik için aydınlatıcı kremini al dedi onu alcaz burda sadece 1 eczanede varmış, nöbetçi değildi hafta sonu. bu akşam alıcaz baktım netten de önerilen bi krem 25 faktör korumalı
Diloşş ben bella b çatlak kremini kullanmıştım bide yüz temizleme köpüğü gayet memnundum ürünleri güzel cnm.
camiinin hocası kutlu doğum haftası için gül dağıtıomuş
bana da getirmiş tanıosunuz beni dimi dio
hıı geçen cumada tanışmıştık dicektim
müdürle ne güldük yaa oda geçen yıl umrede karşılaşmıştık deseydin dio
neyse bana 2 tane gül verdi gitti
geçmişi okuyamadım birazdan döncem
hoca vardı yanımda onla uğraştım
nigar saçımı beğenmedi zaten feysteki fotodan
yeni renk arayışına girdim
ne çok saç boyuoum yaa şimdi çok koyu nası açcam ki
alishia annene maşallah yağmur çamur dinlemio her işini halledio
sonucu alsaymış keşke ne zaman öğrencek ki :26:
siz hamişlerde daha mı çok güneş lekesi olacak :44:
ankara soğuk biliosunuz yağmuru da durmuo bu aralar ben henüz girmicem yaş kış kıyafet değişimine zaten benim herşeyim dolaplarda hurca falan koyup kaldırmıoum ki sadece yıkayıp temizleyip kılıflı askılarda dolaba asarım durur
kabanları falan yıkıcam yazın sıcaklarda güzelce kurusunlar.
özge senin neden canın sıkkın
bende kimse yazmıo die yazmıoum
eskiden yetişemezdim sayfa okumaya ahh ahhh
deli ya bu kadınalishia annene maşallah yağmur çamur dinlemio her işini halledio
sonucu alsaymış keşke ne zaman öğrencek ki :26:
siz hamişlerde daha mı çok güneş lekesi olacak :44:
ankara soğuk biliosunuz yağmuru da durmuo bu aralar ben henüz girmicem yaş kış kıyafet değişimine zaten benim herşeyim dolaplarda hurca falan koyup kaldırmıoum ki sadece yıkayıp temizleyip kılıflı askılarda dolaba asarım durur
kabanları falan yıkıcam yazın sıcaklarda güzelce kurusunlar.
özge senin neden canın sıkkın
bende kimse yazmıo die yazmıoum
eskiden yetişemezdim sayfa okumaya ahh ahhh
Psikolojik savaş veriyorum...
Yoruldum kuzum yaa insanların cahilliklerinden, patavatsız konuşmalarından, düşüncesizliklerinden... Dünden beri eşimlede konuşmuyorum konuşasım yok hiç..:106: Arıyıp duruyo konuşmaya çalışıyo o da.
// Kendimi çok yalnız hissediyorum özellikle aile açısından annem yanımda değil tekim:85:
ayy ben hallettim haftasonu yazlık kışlık çok yordu ama bitti şükür baharlıklar duruyo bi işte darısı size olsun
camiinin hocası kutlu doğum haftası için gül dağıtıomuş
bana da getirmiş tanıosunuz beni dimi dio
hıı geçen cumada tanışmıştık dicektim
Müdürle ne güldük yaa oda geçen yıl umrede karşılaşmıştık deseydin dio
neyse bana 2 tane gül verdi gitti
geçmişi okuyamadım birazdan döncem
Hoca vardı yanımda onla uğraştım
nigar saçımı beğenmedi zaten feysteki fotodan
yeni renk arayışına girdim
ne çok saç boyuoum yaa şimdi çok koyu nası açcam ki
psikolojik savaş veriyorum...
Yoruldum kuzum yaa insanların cahilliklerinden, patavatsız konuşmalarından, düşüncesizliklerinden... Dünden beri eşimlede konuşmuyorum konuşasım yok hiç..:106: Arıyıp duruyo konuşmaya çalışıyo o da.
// kendimi çok yalnız hissediyorum özellikle aile açısından annem yanımda değil tekim:85:
deli ya bu kadınevden durağa kadar yürüyememiş her yer sel olmuş dio dönmüş geri gitmemiş lazere dedim ben ona, aman nolcak yağmurdan mı korkcam diodu sırılsıklam olmuş yine boşuna
sonucu netten baktık cnm yarın sağlık ocağına göstericek
ben de bazılarını kaldırmıom ön arka şeklinde yer değiştiriom.
ama kalın hırkaları falan atıcam bu sefer bazanın altına askılarımda yer kalmadı
a-aaaa nie böle oldun kuzum sen yaaa hamilelik psikolojisi heralde, kv ler mi bişi dedi yoksa
Bilmiyorum canım... Sadece artık uzaklaşıyorum insanlardan onu biliyorum.. Ben ne kadar iyiysem, bi o kadar kötülük görüyorum..
Ben bu dünyanın insanı değilim galiba...
Hangi birini anlatsam kiii... onlar yetmiyomuş gibi birde kvnin kızkardeşleriyle uğraşıyorum.
Size anlatmadım ama eşimin en büyük teyzesi benle uğraşıyo resmen.. kadın yaşlıı belki 70 vardır.. (Herkese karışır yorum yapar kimseyi beğenmez)
Geçen kvlere gittiğimde o da ordaydı. Beni gördüğü yerde söylenir durur. O pantolon sıkmıyomu seni, fermuarını çek, şuranı kapat, şunu çok yeme daha bunun gibi şeyler. (Haa daha önce bana karşı böyle değildi hiç hamilelikte bişiler oldu..) Beni gördüğü an başlıyo böyle şeylere beni süzüyo resmen bişiler bulim de eleştirim dye.
Geçende eşim varken de söylendi cvp vermedim rahat bu pantolon lastikli dedim gösterdim saygımdan yaşlı diye.
dün de bebek mağazasına gittik dolaştık bişiler aldık falan keyfim yerindeydi dönüşte kvlere uğradık 5 dka.
Yine orda bu teyze. Daha oturur oturmaz bana sıkmıyomu seni o pantolon çocuğu ezdin.. Defalarca bu HAMİLE PANTOLONU dememe rağmen yine açıklama yaptım kvde göster hmile pantolonu olduğunu diyo. "Göstermicem anne defalarca gösterdim artık daha ne diyim" dedim. Daha sonra sıkıştırıyosun işte çocuğu diye saymaya devam ediyo. "Ben biliyorum herşeyin farkındayım teyze sen merak etme" dedim. "Ha diyosunki benim işime karışma sen kim oluyosun demek istiyorsun" diyo. "Çocuğun anasını ağlattın işte şıkıştırdın".... böyle devam etti.. Eşime baktım bişe demiyo susmuş.. Hadi kalk gidelim evimize dedim arada kaldı, sonra görümcem kv laf açtılar falan, kalkmadı.
Bu halaa devam ediyo ama görümceme dönmüş normalmi yapacak doğumunu, eşime dönüyo motoramı biniyosunuz bindrme sakın...Ay nasıl bunaldım yaa şimdi bile canım nasıl sıkılıyo daraldım resmen Bunları bana kendi öz teyzem bile diyemez, dedirtmem bu sevyeye gelmezler zaten. Benim bişe demediğim gibi kimsede bişe demiyo eşim dahil!! Çıktık eşime "neden müdahale etmiyosun teyze özge bilir demiyosun, kalk dediğimde kalkmıyosun." dedim. Ne diyim yaşlı kadına bi laf söylesem ağlayarak evine mi gitsin diyo. onlada küstüm içten içe konuşmadım.. Ben ne diyim kızlar bu kadına kv yaşlı bişe deme saygısızlık olur diyo ama ben katlanamıyorum psikolojim bozuldu. Gitmesen görmesen gelmedi kibirli oluyorum.. gitsen böyle oluyo her defasında. Kimseyi memnun edemiyorum ne yapsam. Ve kendimi çok yalnız hissediyorum annem yok diye tlfda da anlatmıyorum canı sıkılmasın diye ama çok doldum ya
kıyamam cnm yaemiinm sen şimdi o psikolojiyle daha da çok etkilendin tabi
bu kadının kızı ya da gelini var mı seni onlardan mı kıskanıo acaba, derdi buymuş gibi geldi bana sanki, hani senin göğüslerin çok büyümüş diyen kadın diil mi bu:44:
sana bişi diyim mi bence hiç gidip gelme ister kibirli desinler ister başka bişi, yani eşinle gidersin tabi ama kendin gitme boşver senden daha mı kıymetli ya onların ne düşündüğü, durup durup canını sıkıolar, tkma dicem ama takılıo ister istemez
evde kal eşin yokken, eşin de sorarsa rahat oturup kalkamıom bebek gitgide sıkıştırıo zaten çabuk yoruluom evde ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiom dersin
Yok o kadın değil bu. O kvnin yengesiydi. Bu ablası. Hepsi ayrı bi cins..
Gitmesem eşim bana hiç demezki canım neden gitmiyosun gitsene diye. Ben rahat duramıyorum hep konuşuyolar geldiklerinde sende gel bi zahmet diyolar, gelmiyosun diyolar.. O günde ben kendimi evde kötü hissettiğim için gittim böyle demesinler diye. Eşimle gitsem bile konuşacağı için bunalıyorum. ne diyim ki ben bu kadına bana akıl verin kızlar ya.
Ağlama krizine girdim az önce nasıl dolmuşum ya sana anlatırken ağlıyorum, nefret ediyorum böyle insanlardan..
deme öyle cnm yaaa ben de ağlıcam şimdi
hiz üzme kendini bu dengesizler için, ağlıcaksan güzel şeylere ağla, dün ilk nefes teki doğum yapan kadına ağladım ben de
e eşin de bişi demio valla ben hiç gitmem o zaman.ayrıca neden gelmion die söylendiklerinde de az önceki mesajda yazıklarımı söle bence onlara da
"siz merak etmeyin ben çok rahatım, siz böyle dedikçe içim sıkılıo ama" de
O böyle sizli bizli kelimelerden anlamaz canım. Senide üzdüm k.bakma
dönem dönem hep oluo bu olaylar bazen kendini çok güçsüz hissedio insanPsikolojik savaş veriyorum...
// Kendimi çok yalnız hissediyorum özellikle aile açısından annem yanımda değil tekim:85:
anladım canım herşey güzel çıksın inşallahdeli ya bu kadınevden durağa kadar yürüyememiş her yer sel olmuş dio dönmüş geri gitmemiş lazere dedim ben ona, aman nolcak yağmurdan mı korkcam diodu sırılsıklam olmuş yine boşuna
sonucu netten baktık cnm yarın sağlık ocağına göstericek
ben de bazılarını kaldırmıom ön arka şeklinde yer değiştiriom.
ama kalın hırkaları falan atıcam bu sefer bazanın altına askılarımda yer kalmadı
Ben koyu saçını görmedim ... Koyup silmişsin ya
kıskançlandım bi yaa ,seda boyadı nek boyadı sen zırt pırt boyuyon bende istiyom değişiklik ama bana gitmezki ışıltı dimi
aşkolsun cnm ne demek, anlatmasan rahatlayamazdın ki
dönem dönem hep oluo bu olaylar bazen kendini çok güçsüz hissedio insan
yapayalnız sen bi de hamişsin şimdi daha duygusalsın tabii
şimdi var zaten feyste ama çekimde ışıkta iyi değil
sana olmaz canım evet senin tek renk hali iyi ya kestane falan boyatmalısın sonra ışık olur yada böyle kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?