Keşke yapabilsem vurdumduymaz olabilmeyi cnm. El kızısın onlara göre ne yaparsan yap.tek renk kalcakModelini değiştirsemmiki diyom ama küt falan da gitmez bana enfazla boyunu kısaltcam katlı kescem amannnn çok bi değişiklik
özgiiii valla budurumda takmıcaksın yapcak başka bişeyin yok..çünkü kadın yaşlı nedesen de anlamıcak ,laf yetiştirsen resmen savaşa girmiş olcan bide üstüne seni suçlucaklar o yaşlı diye,en güzeli hiiçç cevap vermicen yada alaycı şekilde gülerek falan yada duymamazlık kısaca """vurdumduymazz"" başka şekilde üstesinden gelemezsin diyim ben sana
Zuzuşum ya kahve yapabilirsin sen bence yakışır renk gelir yüzüne ya..
İşleri yapmaya birden karar verdm ondandır
Özgecim bence gitme kuzların dediği gibi boşver nederlerse desinler haftadabir uğrarsn eşinle yeter eşinede söyle evt orda az cvp verse ii olurmuş tabi çok uzatma ama ztn csnın sıkkın onla bozuk olunca daha çok sıkılır için kimse içinde üzme kendini maalesefki öyle insanlar olamıyoruz bende çok isterdim öyle olmayı ama napalım(
Selam kizlar.
Ozgemm valla ne diyim kuzum. Kizlar gibi takna demekten baska birsey gelmiyor elimden. Ben olsam cevap verir bozardim. Hamileyken kimsenin seni uzmesine izin vermicen canim. Icine atip da sikmican kendini.
Zuzum benim saclarim da cok koyu. Bi ara kizil balyaj atmistim. Guzel olmustu ama cabuk akiyor. Istersen 4-5 paket attir ustlere.
Benim kisliklar da dolapta hazir. Gecen sene hurca koymadin. Raflarda katli olarak duruyor.
Ilker iyi canim sukur. Yuruteciyle dolaniyor etrafta bagir cagir. Az once oturup oyuncak oynattim biraz ama sevmiyor oturmayi yerde oynamayi. Illa yurutecle kendi gezcek. Ek gidaya basladik. Simdi biz ne yesek heyecnlaniyor yemek icin. Ayakkabilikda ayna var. Onun onune gidip kendine bakip konusuyor:)) o iyi olunce ben de iyi oluyorum. Her gecen gun yeni bisey yapip delirtiyor bizi firlama.
ol :26: nolmuş ki? hadi kv olsa bi nebze takmanı anlarım da, eşinin yaşlı teyzesi.. :26:Ne dicemki yarenim yaşlı kadın. ben biliyorum neyin iyi neyin kötü olduğunu demekten başka bişi yapamadım. Bişe desen asi, alıngan oluyosun. İlker nasılsen nasılsın?
Günaydınnresmen kışı yaşıyoruz nisanın ortasında
Gunaydin kizlar. Hava ne bicim bozdu ya. Sinir oldum valla.
Kanser hastasi kizi ben de gordum. Cok uzuldum. Allah kimseye dermansiz dert vermesin. O duruma dusurmesin.
Ilker iyi canim sukur. Yuruteciyle dolaniyor etrafta bagir cagir. Az once oturup oyuncak oynattim biraz ama sevmiyor oturmayi yerde oynamayi. Illa yurutecle kendi gezcek. Ek gidaya basladik. Simdi biz ne yesek heyecnlaniyor yemek icin. Ayakkabilikda ayna var. Onun onune gidip kendine bakip konusuyor:)) o iyi olunce ben de iyi oluyorum. Her gecen gun yeni bisey yapip delirtiyor bizi firlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?