Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Keşke yapabilsem vurdumduymaz olabilmeyi cnm. El kızısın onlara göre ne yaparsan yap.

Galiba öyle yapıcam artık bolum.. Ama rahatladım size anlattım diye.. Sağolun kızlar iyiki varsınız

ı-ıhh kahve pek belli olmazkii çok koyu siyah ,hoş o ışıltıyı yapmak istesem de önce kahveye boyatmam gerekir bence azcık açılsın diye rengii .. Ammannn bana uygun birenk yok buna karar verdim,açık renk saçları seviyom ben yaa

Sıkıldım hee

kızlar bi eniştemden bi de amcamdan çiçek geldi bana Benim öküzümden tık yok valla üstelik söyledimde böle böle diye, iyi işte benden bekleme diyo tam odun

çalışasım yok hiççç

gene bile iyi çalıştım ama bukaa fala gitmiyoo

:76::84::95::95::96::96:
:111::111:

Selam kizlar.

Ozgemm valla ne diyim kuzum. Kizlar gibi takna demekten baska birsey gelmiyor elimden. Ben olsam cevap verir bozardim. Hamileyken kimsenin seni uzmesine izin vermicen canim. Icine atip da sikmican kendini.

Zuzum benim saclarim da cok koyu. Bi ara kizil balyaj atmistim. Guzel olmustu ama cabuk akiyor. Istersen 4-5 paket attir ustlere.

Benim kisliklar da dolapta hazir. Gecen sene hurca koymadin. Raflarda katli olarak duruyor.

Ne dicemki yarenim yaşlı kadın. ben biliyorum neyin iyi neyin kötü olduğunu demekten başka bişi yapamadım. Bişe desen asi, alıngan oluyosun. İlker nasıl sen nasılsın?

Ilker iyi canim sukur. Yuruteciyle dolaniyor etrafta bagir cagir. Az once oturup oyuncak oynattim biraz ama sevmiyor oturmayi yerde oynamayi. Illa yurutecle kendi gezcek. Ek gidaya basladik. Simdi biz ne yesek heyecnlaniyor yemek icin. Ayakkabilikda ayna var. Onun onune gidip kendine bakip konusuyor:)) o iyi olunce ben de iyi oluyorum. Her gecen gun yeni bisey yapip delirtiyor bizi firlama.

Ayy yerim ben onu yaa Erken yürüyüp konuşmaya başlıcak desene canım Tabi senin ilgilenmeninde çok etkisi vardır.. Bizim bıdığımız nasıl olucak acaba..

Antalya yine çok kötü olmuş

Haberleri izlemek beni yine çıldırttı
Emekliler için erkn emeklilik konuşulmuş ama yok günü bitse de yaşı beklicekmiş
Yoksa Türkiye'nin gücü buna yetmezmiş güç mü kaldı Türkiye de yediniz bitirdiniz be

Bakan ilaç isteyen kanser hastası kızın cebine para sıkıştırıyor çözüme bak kız ben dilenci değilim die isyan etmiş nası ağladım ona

dilekk o kanser hastası kızın videosunu sabah izledim bende aynen nası ağladım büroda yaa kimse gelmedi Allah'tan durduramadım kendimi çok kötü oldum düşünsene nası bi duruma düşürüyo insanı Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Okuyorum ama yazamıyorum ecenazdan saati saatine Günü gününe uymuyor. Bugün vızır vızırdı. Markete çıktık geldik biraz uyudu gelince o ara karnımı doyurdum evi topladım . Ecenin 2 makina çamaşırları vardı onlar yıkandı kurudu katladım minik minik . Küçükleri ayırdım dolabını düzenledim. Kendi dolabımda daha yazlıkları çıkaramadım.

Özgeciğim hamilelik duygusallığı var şuan sen aldırma teyzeye ama gerektiğindede lafını söyle onlarada gitme bırak ne derse desin. Kv söyle bana laf söylemesin diye

Bizde karar verdik yani ben kvlerin alt kata taşınıcağız bir aksilik çıkmazsa . Hafta sonu gidip konuşucaz tabi yağmur yağmazsa. İşallah hayırlı olur .

Ne dicemki yarenim yaşlı kadın. ben biliyorum neyin iyi neyin kötü olduğunu demekten başka bişi yapamadım. Bişe desen asi, alıngan oluyosun. İlker nasıl sen nasılsın?
ol :26: nolmuş ki? hadi kv olsa bi nebze takmanı anlarım da, eşinin yaşlı teyzesi.. :26:
amaaan salla özge ya, bunun için ağlama krizine girecek ne var? :44: kim ki o? bebeğini de üzüyosun..
çok kızdım sana, böyle şeyleri görmezden duymazdan gel, takıyosun ya o yapmak istediğini yapmış oldu işte.. seni huzursuz etti..
sakın umursama bir daha bu tür insanları..

Günaydınn resmen kışı yaşıyoruz nisanın ortasında

Gunaydin kizlar. Hava ne bicim bozdu ya. Sinir oldum valla.

Kanser hastasi kizi ben de gordum. Cok uzuldum. Allah kimseye dermansiz dert vermesin. O duruma dusurmesin.

Günaydınn resmen kışı yaşıyoruz nisanın ortasında

Gunaydin kizlar. Hava ne bicim bozdu ya. Sinir oldum valla.

Kanser hastasi kizi ben de gordum. Cok uzuldum. Allah kimseye dermansiz dert vermesin. O duruma dusurmesin.

günaydın kızlarr
evet ne kadar soğudu hava yağmurda çok fena dün akşam gök delindi sandım migrosa girdim boya almaya iyiki oradaymışım
dün yağmur çizmesi giymekle akıllılık etmişim valla beni başka şey kurtarmazdı

saçlarımı boyadım çikolata oldu içime sindi o siyahlık gitti tabi kızıllık geldi yerine
15 gün sonra 1 açığına daha boyamayı düşünüoum ondan 1 hafta sonrada daha açık alıp kendim ışıltı yapcam
palette boya güzelmiş yumuşacık içinden çıkan bakım yağının kokusu bi harika
saçımda nazar değmesin sizde söyleyin
uzuo gibi maşallah
çok istioum ya uzun olsun eşimde öyle ama sarıyken yıllarca aynı boyda kalıodu saçım şimdi memnunum
birde keratin serum aldım çokta memnun kaldım gerçekten keratin saç için çok faydalı

dün akşam babanemi hastaneden çıkarmışlar ev için oksijen tüpü alınmış
ona bağlancak ciğerlerinin temizlenmesi için zaten 1 hafta hastanede de aynı tedaviyi görmüştü
kalpte bişi çıkmayınca taburcu etmişler annemlerde kalcakmış.
diğerleri yine piyasada yok

o kızın konuşması gayet iyiydi star tv tabiki daha fazla yayınladı sanırım ama bi yerden sonra oda kesti
Allah yardımcısı olsun herkesin çok zor bu hastalık ve o kadar çok arttıkı maalesef tüketilen gıdadan dolayı
o yurtdışından gelen ilaca devlet onay vermiş eczanelerde ücretsiz verilecekmiş sanırım artık
ya insanlar onu alamadığı için ölüolar
kız dio ki birde erken tanı teşhis reklamı yapıo ya dio
öyle bişi yok bizim gibiler için 1 ay bi sonucum 1 ay öteki sonucum derken 3 ay bekledim dio haklı sonuna kadar

bu sabah mutluyum çenemede vurdu zaten
kalktım güzel bi kahvaltı hazırladım çay demledim
eşimle kahvaltı ettik müzik açtık birbirimize şarkılar söyledik
sonra yağmurda kısa bi yürüyüş ve ayrıldık
artık o kadar az zaman geçiriouz ki

günaydın kızlar
dün gözlüklerimi teslim aldım
her cisim ben baktığımda daha ayrıntılı görünüyor artık
akşam eve geçtim yemek pişirdim ama pişmesini beklerken uyuyakalmışım gözümü bir açtım gece olmuş doğru yatağa geçtim

özgeee kadın laf diyorsa ya takma takarım diyorsan da adım atma

o kanser hastasına erdoğan bayraktarın davranışını ben de izledim pazar günü haberde insanlığımdan utandım o kadar kanser enstitüleri araştırma merkezleri bilim adamları çırpınadursunlar amca bulmuş kanserin çaresini 300 tl sıkıştır iyi tut bak haaa orda çok para var düşürme onu de var mı böyle bir şey ya...

biz de o günleri görür müyüz acaba
günaydın kızlar...
bizim fındık yeni uyudu...huysuz bi şey olup çıktı...annemle zor yetişiyoruz valla...
göğsümdeki yaralar geçmedi hala...dr yara olanı emzirme,sağ dedi...öyle yapıyoruz...ama diğeri de yara olmaya başladı
bizim minnoş sağılan sütü biberonla içse de emmeyince uyumuyo veee dehşet obur...bu gidişle bu çabuk büyür diyo annem...
alttaki dikişler yeni yeni iyi olmaya başladı ama gezinince çok fena oluyo...
59 kiloya düşmüşüm bu arada...
sizi merak ediyorum ama giremiyorum...uyuyup dinleniyorum...
dileğim sabah sabah ne güzel romantik dakikalar geçirmişsiniz,imrendim ve kocamı özledim
beraber kahvaltı yapamıyoruz,ayrı yatıyoruz
şu günler çabucak geçse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…