- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
DİLŞADD DRA GİTTİN Mİİ NEZAMN GİDİCEKSİNİZ
SİRKENNN YEMEK PİŞERKEN Mİ UYUYAKALDINN
DİLEKK NEDİR BU SAÇLARININ SENDEN ÇEKTİĞİİYİ DAYANIYO MAŞALLAH
VİLİŞŞŞŞ
IMM NE DİCEKTİM YAA ,DU BAKİMM :44:
biz de o günleri görür müyüz acaba
günaydın kızlar...
bizim fındık yeni uyudu...huysuz bi şey olup çıktı...annemle zor yetişiyoruz valla...
göğsümdeki yaralar geçmedi hala...dr yara olanı emzirme,sağ dedi...öyle yapıyoruz...ama diğeri de yara olmaya başladı
bizim minnoş sağılan sütü biberonla içse de emmeyince uyumuyoveee dehşet obur...bu gidişle bu çabuk büyür diyo annem...
alttaki dikişler yeni yeni iyi olmaya başladı ama gezinince çok fena oluyo...
59 kiloya düşmüşüm bu arada...
sizi merak ediyorum ama giremiyorum...uyuyup dinleniyorum...
dileğim sabah sabah ne güzel romantik dakikalar geçirmişsiniz,imrendim ve kocamı özledim
beraber kahvaltı yapamıyoruz,ayrı yatıyoruz
şu günler çabucak geçse
Dileğim güle güle kullan saçlarını, foto koy da bakalım
Sirken sen de gözlüklerini güle güle kullanzor olur alışmak evet ama rahat edersin
Vilişimmm özledik seniiisenin kızın obur olacağı belliydi ki zaten sabahın köründe seni kaldırıodu ya hamileyken de
Dilşadcım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ödüm koptu yazıyı ilk okuduğumda, aman dikkat et, dengen mi bozuluo acaba, daha önce de düşmelerin olmuştu sanki dimi:26:acaba bi danışsan mı dokora?
benim de kontrolüm var bugün. sıpam sabahtan beridir durmuo yerindedoktora girdiğimde de böyle hareketli ol die konuşuom
birazdan balığa gidicez sanırım eşimle, doktora akşam giderim 5 gibi falangündüz ameliyatta oluo genelde
biz de o günleri görür müyüz acaba
günaydın kızlar...
bizim fındık yeni uyudu...huysuz bi şey olup çıktı...annemle zor yetişiyoruz valla...
göğsümdeki yaralar geçmedi hala...dr yara olanı emzirme,sağ dedi...öyle yapıyoruz...ama diğeri de yara olmaya başladı
bizim minnoş sağılan sütü biberonla içse de emmeyince uyumuyoveee dehşet obur...bu gidişle bu çabuk büyür diyo annem...
alttaki dikişler yeni yeni iyi olmaya başladı ama gezinince çok fena oluyo...
59 kiloya düşmüşüm bu arada...
sizi merak ediyorum ama giremiyorum...uyuyup dinleniyorum...
dileğim sabah sabah ne güzel romantik dakikalar geçirmişsiniz,imrendim ve kocamı özledim
beraber kahvaltı yapamıyoruz,ayrı yatıyoruz
şu günler çabucak geçse
eşim akşama kuru fasülye pilav siparişi verdi. ilker bey izin verirse yapcam. cumartesi günü köye gidiyoruz ablamlarla birlikte. pazar günü annemi alıp döncez. babam da hafta içi gelecekmiş, yaşasınnnbitiyor hasret. hep beraber bi ev kiralayıp tatil yapalım diyoruz bu sene. bakalım ayarlayabiliriz inşallah. perşembe günü de ablama gitcem gündüz. onların orda bir kuaför var güzel alıyor kaşları. biraz inceltmek istiyorum. bebiş var diye kalın bıraktırmıştım ama bu aralar hiç hoşuma gitmiyor. annem geliyor, ilker de büyüdü. artık daha rahat aldırabilirim kaşlarımı. saçlarım da uzadı, şekli gitti ama onlara dokunmam artık, uzasınlar iyice. arkadan v olarak kestiririm belki. havadan dolayı canım sıkılıyor ya. birşey yapasım yok. pufff...
eşim akşama kuru fasülye pilav siparişi verdi. ilker bey izin verirse yapcam. cumartesi günü köye gidiyoruz ablamlarla birlikte. pazar günü annemi alıp döncez. babam da hafta içi gelecekmiş, yaşasınnnbitiyor hasret. hep beraber bi ev kiralayıp tatil yapalım diyoruz bu sene. bakalım ayarlayabiliriz inşallah. perşembe günü de ablama gitcem gündüz. onların orda bir kuaför var güzel alıyor kaşları. biraz inceltmek istiyorum. bebiş var diye kalın bıraktırmıştım ama bu aralar hiç hoşuma gitmiyor. annem geliyor, ilker de büyüdü. artık daha rahat aldırabilirim kaşlarımı. saçlarım da uzadı, şekli gitti ama onlara dokunmam artık, uzasınlar iyice. arkadan v olarak kestiririm belki. havadan dolayı canım sıkılıyor ya. birşey yapasım yok. pufff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?