Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlar
özgecim sürekli görüşmen gereken biri değil ki niye üzüyorsun kendini boşver gitsin
değmez bebişini ve kendini üzmene.
biz üzüldükçe yapanlar amacına ulaşıp mutluluktan salına salına geziyorlar

dün akşam ayağım kaydı düşmek üzereyken eşim tuttu ama bacaklarım ayrıldı birbirinden, kasıklarım yarıldı sanki. gece boyu sancım oldu ilaç içtim duş aldım hastaneye gitmek için hazırlandık, her ihtimale karşı.
sabaha çok şükür ağrım kalmamıştı

efesten tişört geldi.

Dilek saclarina masallah canim. Foto istiyoruz... anneannene gecmis olsun.
Sirkennn gozluklu halini coook merak ettim foto lutfennn
Vilisimmm zaman geriye bakinca cabuk geciyor emin ol canim. Sen de gorcen zeynepin bu hallerini. Allah dugunlerini cocuklarini gostersin hepimize. Kocisini bol bol ozlicen canim, bu daha baslangic :)))

Dilsad Allah korumus canim. Iyi ki esin tutmus. Gun icinde sancin falab olursa bekleme git doktora

yrenay gözlüğü dün biraz taktım akşam eve gidene kadar başımda ağrı yaptı gibi oldu eve gidince de çıkardım koydum kenara sabah da erken çıkınca unutmuşum alışmam biraz zaman alacak sanırım :26: neyse şu 3-4 ayı böyle geçireyim lens de alacağım

Slm kızlarr,
Vilişim zor bi dönem şimdilik senin için ama gerçkten zamanın geçmesine inanamıyodun bi bakmışsın koca kız olmuş
Göğsn için madecassol kullan çok ii gelir yada lansinoh çok acıyordur eminim kullanmadan geçmiyo ama.

Dilek hanım romantik bi başlangıç olmuş hadi bakalım

Diloşumm dikkat et kendine..

Sirken hayırlı olsn gözlüklerin zor gözlük kullanmakta(

DİLŞADD DRA GİTTİN Mİİ NEZAMN GİDİCEKSİNİZ

SİRKENNN YEMEK PİŞERKEN Mİ UYUYAKALDINN

DİLEKK NEDİR BU SAÇLARININ SENDEN ÇEKTİĞİ İYİ DAYANIYO MAŞALLAH

VİLİŞŞŞŞ

IMM NE DİCEKTİM YAA ,DU BAKİMM :44:

saolun kızlar tşk ederim

doktora gitmedim canım hareketli sıpa o yüzden içim rahat
22sinde aile hekimine gidicem aşı için o gün kalp atışlarını dinleriz nasipse.

Dileğim güle güle kullan saçlarını, foto koy da bakalım

Sirken sen de gözlüklerini güle güle kullanzor olur alışmak evet ama rahat edersin

Vilişimmm özledik seniiisenin kızın obur olacağı belliydi ki zaten sabahın köründe seni kaldırıodu ya hamileyken de

Dilşadcım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ödüm koptu yazıyı ilk okuduğumda, aman dikkat et, dengen mi bozuluo acaba, daha önce de düşmelerin olmuştu sanki dimi:26:acaba bi danışsan mı dokora?

benim de kontrolüm var bugün. sıpam sabahtan beridir durmuo yerinde doktora girdiğimde de böyle hareketli ol die konuşuom
birazdan balığa gidicez sanırım eşimle, doktora akşam giderim 5 gibi falangündüz ameliyatta oluo genelde

Seda söylemiş canım krem al sür bide karbonatlı su yap kaynamış suya kat emzirmeden önce sil göğsünü emzirdşkten sonrada sil sonra kremi sür iyi geliyor.
zamanla dikişlerin iyileşecek canım tabi zaman laZım .hepimiz aynı yollardan geçmişiz.

Merak etme Zeynep in büyücek sende anlatacaksın .Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın.tabi ki eşinle geçirdiğim günleri özliceksin benim gibi hepimiz gibi

canım bi kere otobüs aniden durunca düşmüştüm Kerem de bi de kar da kayıp düşmüştüm. bunda da dün baya yağışlıydı tren yolunu geçiyoruz eve giderken raylarda kaydım demir ya.
bebişini mi görceksin akşam üstüü güzel haberlerinizi bekliyoruz.

vilişimm ben alıntıda gördüm msjını, acaba biberonla vermesen de çay kaşığıyla mı versen, tembel oluyolar kolaya alışıyorlar sonra emmek istemiyorlar o yüzden söledim canım
ii maşallah kilo da gitmiş.
bugünlere geldiniz ya çok şükür bi çırpıda büyüyorlar zaten.

eşimin babası hastaneden taburcu olmuş, akşam gider myiz babama dedi yok artık o kadar da değil kaç kere hastaneye gittim annen bi nasılsın dedi mi, sen git kusura bakma ben eve gelmem dedim. akşam oraya gidecek ben de evi süpürüyüm, beyazları yıkayamadım hafta sonu. onları da yıkayım o arada eşim gelir zaten. merhameti izlerim ben de rahat rahat.

eşim akşama kuru fasülye pilav siparişi verdi. ilker bey izin verirse yapcam. cumartesi günü köye gidiyoruz ablamlarla birlikte. pazar günü annemi alıp döncez. babam da hafta içi gelecekmiş, yaşasınnn bitiyor hasret. hep beraber bi ev kiralayıp tatil yapalım diyoruz bu sene. bakalım ayarlayabiliriz inşallah. perşembe günü de ablama gitcem gündüz. onların orda bir kuaför var güzel alıyor kaşları. biraz inceltmek istiyorum. bebiş var diye kalın bıraktırmıştım ama bu aralar hiç hoşuma gitmiyor. annem geliyor, ilker de büyüdü. artık daha rahat aldırabilirim kaşlarımı. saçlarım da uzadı, şekli gitti ama onlara dokunmam artık, uzasınlar iyice. arkadan v olarak kestiririm belki. havadan dolayı canım sıkılıyor ya. birşey yapasım yok. pufff...

ohh siparişi verio ama oğluş izin verir mi demio
canım iyi oldu annenlerin dönmesi artık çok ayrı kalmıştınız tabii sende yalnız kaldın
ama artık daha rahat edersin
tatil fikri harikaymış ne eğlenceli olur kalabalıkta inşallah ayarlayabilirsiniz canım

Yarenim ne güzel annenler geliyor.tatil fikride çok güzelmiş bende hep istemişimdir arkadaşlarla veya aileyle bi ara kp konuşuyordu yazlık alayım herkes evlenince gelir hem tatil yapmış olursunuz diye

kızlar yaaa ne koşturmacalı bi akşam oldu

doktora gittik akşam üzeri, e malum 2 saatten fazla bekledik, minik farem büyümüş 380gr olmuş
10 gün sonra şeker yüklemem yapılcakmış 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrason.çok şükür her şey yolunda bi problem yok, fakat rahim büyüdükçe kisti sıkıştırıp patlatabilirmiş böle bi risk var dedi, hadi hayırlısı inş. hiçbişi olmıcak.
3 boyutluda gösterdi yüzü nası belli artıkkkk

neyse hastaneden önce de alışverişe gittik bana pantolon ve eşofman altı alalım die eşofman altının bedeni yoktu, pantolonu da eşim beğenmedi pişman ettirdi beni çıktığıma canım sıkıldı falan, ordan market alışverişi yaptık balık aldık akşam yeriz die.

hastaneden çıktık açlıktan kırılıoz tlf. sesini kısmıştım bi baktım öel derse gelen öğrencimin annesi aramış bugün derse gelicekti 7 gibi gel demiştim saat olmuş 7özür diledim hastanedeydim hamileyim falan dedim8gibi eve geldik çocuk kapıda beklioneyse girdik bi bisküvi ve çubuk kraker açtım onları atıştırdım dersteo arada eşim de market poşetlerni yerleştirmiş salata yapmış

daha yeni yedik yemeği
böle işte...

yarenim çok ii olcak annen, kendine daha rahat vakit ayırırsın artık, hepberaber çıkar gezersiniz falan

eşin gider mi annenlerle tatile, gerçi sizinkiler baya ii anlaşıo, benimki gitmezdi heralde

ayşem maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm
kistle ilgili de hiç sorun çıkmicak inşallah

ayşa demek senin minik paşa olmuş 380 gram
ne çabuk şeker yükleme zamanın geldi senin zaman ne kadar hızlı ilerliyor yawww
keşke o öğrenciyi bugün almasaydın yorgun halinle bir de ders vermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…