Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayşem maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm
kistle ilgili de hiç sorun çıkmicak inşallah

Ayşem maşallah size
İnşallah kistle ilgili bi sıkıntı olmıcak canım

teşekkürler kızlar inşallah
ayşa demek senin minik paşa olmuş 380 gram
ne çabuk şeker yükleme zamanın geldi senin zaman ne kadar hızlı ilerliyor yawww
keşke o öğrenciyi bugün almasaydın yorgun halinle bir de ders vermişsin.
dimi bana sanki erken istedi gibi geldi:26:

sorma cnm ya c.tesi gelicekti otelde olduğumdan iptal ettim bugüne almıştım tamamen unutmuşum yaaa

:) merhamet yarınmış ben bugünü çarşamba sanıyodum

ehehehe :))))

nereye gitcceksiniz tatile

hey maşallah ,hiç bişicik olmaz merka etme

ayşam senin mesaj saatin gözüme çarptı sonra pcnin saati yuhh 00:15 olmuşş şok oldum,
eve gelir gelmez(6:30) çantamı yere kendimi yatağa attım olduğum gibi eşim uyandırdı 8:15 de
uykum yok şuan ...üşütmüşüm kaburgam ağrıyo sağ tarafı omzum falan çok ağrıyo sabah inleyerek kalktım valla şimdi vikis sürdü eşim e yatalım barii
sizle muhabbete geldiydim ama saatin farkında değilmişim

birazdan gidip kuaföre saçımla ilgili fikir almayı düşünüyorum

şimdi ablam uğradı o da gidiyomuş boyatmaya kahveye boyatcakmış belki uçlarına ışıltı yaptırırım diyo yaz gelince herkes ışıltıya koşuyo demk ki bunu anladım

Bizde karar verdik yani ben kvlerin alt kata taşınıcağız bir aksilik çıkmazsa . Hafta sonu gidip konuşucaz tabi yağmur yağmazsa. İşallah hayırlı olur .
İnş. hayırlısı olur canım en azından amacınız var ve böyle bi fırsatınız var.. hayırlısıyla kendi evinize geçersiniz ilerde.

Kuzum doldum sanırım şuan iyiyim yani o bi patlamaydı. ama eşime de dedim bi daha bişi derse hiç kimse kusura bakmasın cevabını vericem dedim. Yaşlıysa yaşlı kimsenin beni üzmesine izin veremem artık..

rüyamdada seni gördüm benn Kısaydıı ama hatırladığım sen eşin var bide oğlunuz çıkıyo bi yerden aa ne zaman oldu bebeğiniz diyorum Öyleydi işte

Hayırlı olsun gözlüklerin sirken bakıcam bnde birazdan fotona.

Sürekli kvlerde canım yakın oturuyolar bi kaç ev ötede. Yani haftada 1 görücem kesin. Ama kusura bakmasın bundan sonra beni üzemicek kendi üzülsün ağlasın.. Bile bile kırmaya çekinmeyeni bende kırmaya çekinmicem.

Güle güle kulln tişörtü eşiminki geldi bize beğendim giyilir Seninki erkek için olanmı senin için mı?

Yok artıkkk İyi yapmışsın canım eşinde haala ne diye sana teklif ediyosa. Sakın taviz verme o konuda dilşad.

Maşallah kuzuna ayşam.. Ama erken yaa daha şeker yüklemesi için:26: 24-28. haftalar arası yapılması gerekiyo. Bana daha geçen hafta yapıldı. Kist içinde bişi olmicak inş. gönlünü ferah tut.

Günaydıın herkeseee

Biz dün eşimle hastaneye gittik benim için kardiyolojiye. İzin aldı benim için kuzum Zaten yüz vermiyodum kendi teklif etti benle gelmeyi.
Bi kutu ilacı bitirdikten sonra gel demişti. Gittim ama benim dr yoktu. Başka bi dr a göründüm. 4 gündür içmiyodum sanki daha rahatım dedim. ilacı içmicem artık eğer kötü olmuyorsan seni etkilemiyosa içme dedi. Çarpıntı esnasında bayılma hissi baş dönmesi olursa tekrar gelirsin dedi. Normal doğumda yapabilirmişim:26: Pek emin olamadım bu drdan ama bide içmden denicem bakalım bi süre. Normal doğum içinde eşimde bende kendimi tehlikeye atma taraftarı değiliz hiç.

Drdan sonra da gezdik eşimle hastane çıkışını aldık oğluşumun. Bi eldiven bi çorap aldım minnacık ikiside. O 5li setinde siparşini verdim. Hemen hemen tamamladık sayılır çoğu şeyini odasının bi duvarı doldu poşetlerle. Eşim dolabını yapsa da düzeltsek artık Akşamda b.görümcemlere oturmaya gittik. Emzik, emzik tutacağı bide mini alıştırma biberonu almış çok tatlı ya

Gece uyandım acıkmışım cacık yedim bizim bıcırık uyandı yemekten sonra hortumunu çekiştiriyo, hareket ediyo. Eşimde kalkmış bana bakıyo tuhaf tuhaf Saat 4de cacık yiyen biri tuhafına gitti herhaldeNapiim oğlunu doyuruyorum dedim :)

Öylee iştee birazdan kalkıp kahvaltımızı yapıcaz oğlumla içerden tekmeliyo kalk diye sonrada yatak odasını toplarım

alishia maşallah oğluşunaa kocaman oldular artık
kist konusunda da hiç bişe olmaz için rahat olsun bende de gelişti bi kist hamilelikte ama doktorum hiç korkma bişe olmaz diyo.
ama şeker yüklemesi 24. haftadan itibaren yaptırılıyo niye erken yaptırıyorsun ki :26:

yarenay ne güzel olur canım hep birlikte neşeli geçer annenlerde geliyormuş gözün aydın canım

zuzumm ışıltı güzel durur attır sende

günaydın kızlar

sorma ya dün saat nası geçti ben de anlamadım bi baktım 11 olmuş ve ben daha koltuğa yeni atmışım kendimi, masayı bile toplayamadan.

ne güzel uyumuşun zuzumgeçmiş olsun bu aralar akşamları soğuk oluo tutulmuştur eşim klima açıo hatta, bana kalsa açtırmam da
aferin özgi açımışsın en iisi cevabını vermek tabi , bi susarsın iki susarsın sonra da nereye kadar yani

evet erken dimi:26:ne biliim öle verdi doktor:26:

kendi doktorun ne dicek bakalım doğumla ilgili, o da bi tehlike görmezse neden olmasın cnm, daha zaman neler gösterecek bakalım

süper yaaa artık ben de alışverişe başlıcam yeter durduğum

kız hortumunu çekiştirdiğini ne bildinnnn

benimki de 2 gündür kıpır kıpır maşallahdün hastanede beklerken de alttan alttan tıkırdıo gıdıklanıom bi de

inş. olmıcak cnm benim içim rahat o konuda, ama doktorlar bahsedince acaba olur mu ki diom sonra geçio o düşünceler

valla o zaman 22 haftalık olcam yaklaşık, ben de bilmiom o tarihe verdi nieyse:26:

sen nasılsın ağrın sızın yok dimi?

canım bi sor istersen arayıp 24-28 arası yapılıyor şeker yükleme.
dün baya ağrım oldu 4 e doğru gittim eve yattım magnezyumu içmiştim uyumuşum eşim aradı nazlıgil bize gelecek diye mecburen kalktım evi topladım süpürdüm yemek yaptım
ama iyiyim çok şükür

hay allahım şu nazlılar da ii hoş da zamanlı zamansız gelmeleri ii olmuş be cnmm, o halde iş yapmışsın bi de

ya şimdi arayıp ne dicem ki ama:26:
doktor bilio 20 haftalık olduğumu, neyse yaptırcaz artık...

Bakalım canım evet kendi drum ne dicek. 25inde randevum var ilk defa gidicem sedanın dediği dr a. Bu arada ultrason 4 boyutlu diilmiş yaa Tlfdaki kıza tekrar sordum yok drların odasındaki normal ultrason gerek görürse 4 boyutluya alıyo dedi. Bana ordan dediler 4boyutlu ultrason hepsininki diye dedim hayır değil dedi. Nasıl da heveslenmiştim oysaki

Başla canım sende geç bile kaldın valla. Liste yap önce dışarı çıktıkça alırsın eksiklerini kampanyalı indirimli araştırırsın. E-bebek te kampanya var tüm tekstil ve bebek emzik biberon vs ürünlerde 2.alımda %50 indirimli. Size ekliim ordan aldıkalrımızı bide hastane çıkışını.

Bilmem hissediyorumm ben hortumumu çekiştirdiğini:26: Böyle gıdıklanma tarzı bişi oluyo hatta canımda acıyo biraz:26:

Kahvaltımı ettim kendime geldim valla. Şimdi biraz iş yapıyım evimi toparlıyım heryeri parlatıyım. Sonra size foto ekliciim oğluşun eşyalarını.

Dilşad geçmiş olsun canım nolduu ben kaçırmışım herhalde:26: Bide haziran temmuz anneleri grubu artık yok bende nolmuş? birimi sildi

Ne çok geliyo şu nazlıgil dee
Karar verebilirsem yapcam ışıltı çok pis kıskançlandım :))

özgee valla kızz nerden anladın hortumu çektiğini sıpaya bak

Acıktım mı ne yaa :26:

yeni şeyler mi aldınızz güle güle kullanın canım inşallahhh
ben de bu ara kilotlu çorapla normal çoraba taktım her gün 1-2 alıyorum haa saç bantlarımız da bissürüü oldu
geçen gün düşmek üzereyken eşim tuttu da canım yine de kasıklarım zorlandı
onun sancısı sürüyordu.
ben temmuz la temmuz ağustos annelerine bakıyorum ama gruplaşma oldu kk dakiler bizden değil :)

gidince sor bari canım önemli hangi haftada olduğu
valla yoruldum artık tamam bana bir yükleri yok fatihten de çekinmiyorum ikisi bi koltuğu açıp uzanıyor biz de diğerini açıp uzanıyoruz ama yine de evde yalnız olmak gibi olmuyor tabii. çay yap şunu koy bunu koy, nazlı sen kalkma ben yaparım diyo ama ev sahibi olarak oturulmuyor sabah da gıcık oldum yatağı kalktıkları gibi bırakmış

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım dinlen fazla yorma kendini dr bişe dedimi?
Güle güle kullansın kızçen aldıkalrınızı.

Ee beni niye silmişler kii? Ay anlamıyorum bunları valla neyi paylaşamıyosunuz dimi. Temmuz annelerini zaten ben bırakmıştım o grup kurucusunun gıcıklığından dolayı. Temmuz ağustosa da katılıyodum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…