ayşem maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm
kistle ilgili de hiç sorun çıkmicak inşallah
Ayşem maşallah size
İnşallah kistle ilgili bi sıkıntı olmıcak canım
dimi bana sanki erken istedi gibi geldi:26:ayşa demek senin minik paşa olmuş 380 gram
ne çabuk şeker yükleme zamanın geldi senin zaman ne kadar hızlı ilerliyor yawww
keşke o öğrenciyi bugün almasaydın yorgun halinle bir de ders vermişsin.
:) merhamet yarınmış ben bugünü çarşamba sanıyodum
eşim akşama kuru fasülye pilav siparişi verdi. ilker bey izin verirse yapcam. cumartesi günü köye gidiyoruz ablamlarla birlikte. pazar günü annemi alıp döncez. babam da hafta içi gelecekmiş, yaşasınnnbitiyor hasret. hep beraber bi ev kiralayıp tatil yapalım diyoruz bu sene. bakalım ayarlayabiliriz inşallah. perşembe günü de ablama gitcem gündüz. onların orda bir kuaför var güzel alıyor kaşları. biraz inceltmek istiyorum. bebiş var diye kalın bıraktırmıştım ama bu aralar hiç hoşuma gitmiyor. annem geliyor, ilker de büyüdü. artık daha rahat aldırabilirim kaşlarımı. saçlarım da uzadı, şekli gitti ama onlara dokunmam artık, uzasınlar iyice. arkadan v olarak kestiririm belki. havadan dolayı canım sıkılıyor ya. birşey yapasım yok. pufff...
kızlar yaaa ne koşturmacalı bi akşam oldu
doktora gittik akşam üzeri, e malum 2 saatten fazla bekledik, minik farem büyümüş 380gr olmuş
10 gün sonra şeker yüklemem yapılcakmış 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrason.çok şükür her şey yolunda bi problem yok, fakat rahim büyüdükçe kisti sıkıştırıp patlatabilirmiş böle bi risk var dedi, hadi hayırlısı inş. hiçbişi olmıcak.
3 boyutluda gösterdi yüzü nası belli artıkkkk
neyse hastaneden önce de alışverişe gittik bana pantolon ve eşofman altı alalım die eşofman altının bedeni yoktu, pantolonu da eşim beğenmedi pişman ettirdi beni çıktığıma canım sıkıldı falan, ordan market alışverişi yaptık balık aldık akşam yeriz die.
hastaneden çıktık açlıktan kırılıoz tlf. sesini kısmıştım bi baktım öel derse gelen öğrencimin annesi aramış bugün derse gelicekti 7 gibi gel demiştim saat olmuş 7özür diledim hastanedeydim hamileyim falan dedim 8gibi eve geldik çocuk kapıda beklio neyse girdik bi bisküvi ve çubuk kraker açtım onları atıştırdım derste o arada eşim de market poşetlerni yerleştirmiş salata yapmış
daha yeni yedik yemeği
böle işte...
yarenim çok ii olcak annen, kendine daha rahat vakit ayırırsın artık, hepberaber çıkar gezersiniz falan
eşin gider mi annenlerle tatile, gerçi sizinkiler baya ii anlaşıo, benimki gitmezdi heralde
gunaydın kızlar
zuzu benden erken davranmışsın işler nasıl bugün yoğun mu?
Okuyorum ama yazamıyorum ecenazdan saati saatine Günü gününe uymuyor. Bugün vızır vızırdı. Markete çıktık geldik biraz uyudu gelince o ara karnımı doyurdum evi topladım . Ecenin 2 makina çamaşırları vardı onlar yıkandı kurudu katladım minik minik . Küçükleri ayırdım dolabını düzenledim. Kendi dolabımda daha yazlıkları çıkaramadım.
Özgeciğim hamilelik duygusallığı var şuan sen aldırma teyzeye ama gerektiğindede lafını söyle onlarada gitme bırak ne derse desin. Kv söyle bana laf söylemesin diye
İnş. hayırlısı olur canım en azından amacınız var ve böyle bi fırsatınız var.. hayırlısıyla kendi evinize geçersiniz ilerde.Bizde karar verdik yani ben kvlerin alt kata taşınıcağız bir aksilik çıkmazsa . Hafta sonu gidip konuşucaz tabi yağmur yağmazsa. İşallah hayırlı olur .
Kuzum doldum sanırım şuan iyiyim yani o bi patlamaydı. ama eşime de dedim bi daha bişi derse hiç kimse kusura bakmasın cevabını vericem dedim. Yaşlıysa yaşlı kimsenin beni üzmesine izin veremem artık..ol :26: nolmuş ki? hadi kv olsa bi nebze takmanı anlarım da, eşinin yaşlı teyzesi.. :26:
amaaan salla özge ya, bunun için ağlama krizine girecek ne var? :44: kim ki o? bebeğini de üzüyosun..
çok kızdım sana, böyle şeyleri görmezden duymazdan gel, takıyosun ya o yapmak istediğini yapmış oldu işte.. seni huzursuz etti..
sakın umursama bir daha bu tür insanları..
Günaydınnresmen kışı yaşıyoruz nisanın ortasında
Hayırlı olsun gözlüklerin sirken bakıcam bnde birazdan fotona.günaydın kızlar
dün gözlüklerimi teslim aldım
her cisim ben baktığımda daha ayrıntılı görünüyor artık
akşam eve geçtim yemek pişirdim ama pişmesini beklerken uyuyakalmışım gözümü bir açtım gece olmuş doğru yatağa geçtim
özgeee kadın laf diyorsa ya takma takarım diyorsan da adım atma
o kanser hastasına erdoğan bayraktarın davranışını ben de izledim pazar günü haberde insanlığımdan utandım o kadar kanser enstitüleri araştırma merkezleri bilim adamları çırpınadursunlar amca bulmuş kanserin çaresini 300 tl sıkıştır iyi tut bak haaa orda çok para var düşürme onu de var mı böyle bir şey ya...
Sürekli kvlerde canım yakın oturuyolar bi kaç ev ötede. Yani haftada 1 görücem kesin. Ama kusura bakmasın bundan sonra beni üzemicek kendi üzülsün ağlasın.. Bile bile kırmaya çekinmeyeni bende kırmaya çekinmicem.günaydın kızlar
özgecim sürekli görüşmen gereken biri değil ki niye üzüyorsun kendini boşver gitsin
değmez bebişini ve kendini üzmene.
biz üzüldükçe yapanlar amacına ulaşıp mutluluktan salına salına geziyorlar
dün akşam ayağım kaydı düşmek üzereyken eşim tuttu ama bacaklarım ayrıldı birbirinden, kasıklarım yarıldı sanki. gece boyu sancım oldu ilaç içtim duş aldım hastaneye gitmek için hazırlandık, her ihtimale karşı.
sabaha çok şükür ağrım kalmamıştı
efesten tişört geldi.
Yok artıkkkeşimin babası hastaneden taburcu olmuş, akşam gider myiz babama dedi yok artık o kadar da değil kaç kere hastaneye gittim annen bi nasılsın dedi mi, sen git kusura bakma ben eve gelmem dedim. akşam oraya gidecek ben de evi süpürüyüm, beyazları yıkayamadım hafta sonu. onları da yıkayım o arada eşim gelir zaten. merhameti izlerim ben de rahat rahat.
Maşallah kuzuna ayşam..kızlar yaaa ne koşturmacalı bi akşam oldu
doktora gittik akşam üzeri, e malum 2 saatten fazla bekledik, minik farem büyümüş 380gr olmuş
10 gün sonra şeker yüklemem yapılcakmış 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrason.çok şükür her şey yolunda bi problem yok, fakat rahim büyüdükçe kisti sıkıştırıp patlatabilirmiş böle bi risk var dedi, hadi hayırlısı inş. hiçbişi olmıcak.
3 boyutluda gösterdi yüzü nası belli artıkkkk
neyse hastaneden önce de alışverişe gittik bana pantolon ve eşofman altı alalım die eşofman altının bedeni yoktu, pantolonu da eşim beğenmedi pişman ettirdi beni çıktığıma canım sıkıldı falan, ordan market alışverişi yaptık balık aldık akşam yeriz die.
hastaneden çıktık açlıktan kırılıoz tlf. sesini kısmıştım bi baktım öel derse gelen öğrencimin annesi aramış bugün derse gelicekti 7 gibi gel demiştim saat olmuş 7özür diledim hastanedeydim hamileyim falan dedim 8gibi eve geldik çocuk kapıda beklio neyse girdik bi bisküvi ve çubuk kraker açtım onları atıştırdım derste o arada eşim de market poşetlerni yerleştirmiş salata yapmış
daha yeni yedik yemeği
böle işte...
yarenim çok ii olcak annen, kendine daha rahat vakit ayırırsın artık, hepberaber çıkar gezersiniz falan
eşin gider mi annenlerle tatile, gerçi sizinkiler baya ii anlaşıo, benimki gitmezdi heralde
sorma ya dün saat nası geçti ben de anlamadım bi baktım 11 olmuş ve ben daha koltuğa yeni atmışım kendimi, masayı bile toplayamadan.hey maşallah ,hiç bişicik olmaz merka etme
ayşam senin mesaj saatin gözüme çarptı sonra pcnin saati yuhh 00:15 olmuşş şok oldum,
eve gelir gelmez(6:30) çantamı yere kendimi yatağa attım olduğum gibi eşim uyandırdı 8:15 de
uykum yok şuan ...üşütmüşüm kaburgam ağrıyo sağ tarafı omzum falan çok ağrıyo sabah inleyerek kalktım valla şimdi vikis sürdü eşim e yatalım barii
sizle muhabbete geldiydim ama saatin farkında değilmişim
aferin özgi açımışsın en iisi cevabını vermek tabi , bi susarsın iki susarsın sonra da nereye kadar yaniKuzum doldum sanırım şuan iyiyim yani o bi patlamaydı. ama eşime de dedim bi daha bişi derse hiç kimse kusura bakmasın cevabını vericem dedim. Yaşlıysa yaşlı kimsenin beni üzmesine izin veremem artık..
Maşallah kuzuna ayşam..Ama erken yaa daha şeker yüklemesi için:26: 24-28. haftalar arası yapılması gerekiyo. Bana daha geçen hafta yapıldı. Kist içinde bişi olmicak inş. gönlünü ferah tut.
Günaydıın herkeseee
Biz dün eşimle hastaneye gittik benim için kardiyolojiye. İzin aldı benim için kuzumZaten yüz vermiyodum kendi teklif etti benle gelmeyi.
Bi kutu ilacı bitirdikten sonra gel demişti. Gittim ama benim dr yoktu. Başka bi dr a göründüm. 4 gündür içmiyodum sanki daha rahatım dedim. ilacı içmicem artık eğer kötü olmuyorsan seni etkilemiyosa içme dedi. Çarpıntı esnasında bayılma hissi baş dönmesi olursa tekrar gelirsin dedi. Normal doğumda yapabilirmişim:26: Pek emin olamadım bu drdan ama bide içmden denicem bakalım bi süre. Normal doğum içinde eşimde bende kendimi tehlikeye atma taraftarı değiliz hiç.
Drdan sonra da gezdik eşimle hastane çıkışını aldık oğluşumun. Bi eldiven bi çorap aldım minnacık ikiside. O 5li setinde siparşini verdim. Hemen hemen tamamladık sayılır çoğu şeyini odasının bi duvarı doldu poşetlerle. Eşim dolabını yapsa da düzeltsek artıkAkşamda b.görümcemlere oturmaya gittik. Emzik, emzik tutacağı bide mini alıştırma biberonu almış çok tatlı ya
Gece uyandım acıkmışım cacık yedim bizim bıcırık uyandı yemekten sonrahortumunu çekiştiriyo, hareket ediyo. Eşimde kalkmış bana bakıyo tuhaf tuhaf Saat 4de cacık yiyen biri tuhafına gitti herhalde Napiim oğlunu doyuruyorum dedim :)
Öylee iştee birazdan kalkıp kahvaltımızı yapıcaz oğlumla içerden tekmeliyo kalk diyesonrada yatak odasını toplarım
alishia maşallah oğluşunaa kocaman oldular artık
kist konusunda da hiç bişe olmaz için rahat olsun bende de gelişti bi kist hamilelikte ama doktorum hiç korkma bişe olmaz diyo.
ama şeker yüklemesi 24. haftadan itibaren yaptırılıyo niye erken yaptırıyorsun ki :26:
günaydın kızlar
canım bi sor istersen arayıp 24-28 arası yapılıyor şeker yükleme.sorma ya dün saat nası geçti ben de anlamadım bi baktım 11 olmuş ve ben daha koltuğa yeni atmışım kendimi, masayı bile toplayamadan.
ne güzel uyumuşun zuzumgeçmiş olsun bu aralar akşamları soğuk oluo tutulmuştur eşim klima açıo hatta, bana kalsa açtırmam da
aferin özgi açımışsın en iisi cevabını vermek tabi , bi susarsın iki susarsın sonra da nereye kadar yani
evet erken dimi:26:ne biliim öle verdi doktor:26:
kendi doktorun ne dicek bakalım doğumla ilgili, o da bi tehlike görmezse neden olmasın cnm, daha zaman neler gösterecek bakalım
süper yaaa artık ben de alışverişe başlıcam yeter durduğum
kız hortumunu çekiştirdiğini ne bildinnnn
benimki de 2 gündür kıpır kıpır maşallahdün hastanede beklerken de alttan alttan tıkırdıo gıdıklanıom bi de
inş. olmıcak cnm benim içim rahat o konuda, ama doktorlar bahsedince acaba olur mu ki diom sonra geçio o düşünceler
valla o zaman 22 haftalık olcam yaklaşık, ben de bilmiom o tarihe verdi nieyse:26:
sen nasılsın ağrın sızın yok dimi?
canım bi sor istersen arayıp 24-28 arası yapılıyor şeker yükleme.
dün baya ağrım oldu 4 e doğru gittim eve yattım magnezyumu içmiştim uyumuşum eşim aradı nazlıgil bize gelecek diye mecburen kalktım evi topladım süpürdüm yemek yaptım
ama iyiyim çok şükür
Bakalım canım evet kendi drum ne dicek. 25inde randevum var ilk defa gidicem sedanın dediği dr a. Bu arada ultrason 4 boyutlu diilmiş yaasorma ya dün saat nası geçti ben de anlamadım bi baktım 11 olmuş ve ben daha koltuğa yeni atmışım kendimi, masayı bile toplayamadan.
ne güzel uyumuşun zuzumgeçmiş olsun bu aralar akşamları soğuk oluo tutulmuştur eşim klima açıo hatta, bana kalsa açtırmam da
aferin özgi açımışsın en iisi cevabını vermek tabi , bi susarsın iki susarsın sonra da nereye kadar yani
evet erken dimi:26:ne biliim öle verdi doktor:26:
kendi doktorun ne dicek bakalım doğumla ilgili, o da bi tehlike görmezse neden olmasın cnm, daha zaman neler gösterecek bakalım
süper yaaa artık ben de alışverişe başlıcam yeter durduğum
kız hortumunu çekiştirdiğini ne bildinnnn
benimki de 2 gündür kıpır kıpır maşallahdün hastanede beklerken de alttan alttan tıkırdıo gıdıklanıom bi de
inş. olmıcak cnm benim içim rahat o konuda, ama doktorlar bahsedince acaba olur mu ki diom sonra geçio o düşünceler
valla o zaman 22 haftalık olcam yaklaşık, ben de bilmiom o tarihe verdi nieyse:26:
sen nasılsın ağrın sızın yok dimi?
Bakalım canım evet kendi drum ne dicek. 25inde randevum var ilk defa gidicem sedanın dediği dr a. Bu arada ultrason 4 boyutlu diilmiş yaaTlfdaki kıza tekrar sordum yok drların odasındaki normal ultrason gerek görürse 4 boyutluya alıyo dedi. Bana ordan dediler 4boyutlu ultrason hepsininki diye dedim hayır değil dedi. Nasıl da heveslenmiştim oysaki
Başla canım sende geç bile kaldın valla. Liste yap önce dışarı çıktıkça alırsın eksiklerini kampanyalı indirimli araştırırsın. E-bebek te kampanya var tüm tekstil ve bebek emzik biberon vs ürünlerde 2.alımda %50 indirimli. Size ekliim ordan aldıkalrımızı bide hastane çıkışını.
Bilmem hissediyorumm ben hortumumu çekiştirdiğini:26: Böyle gıdıklanma tarzı bişi oluyo hatta canımda acıyo biraz:26:
Kahvaltımı ettim kendime geldim valla. Şimdi biraz iş yapıyım evimi toparlıyım heryeri parlatıyım. Sonra size foto ekliciim oğluşun eşyalarını.
Dilşad geçmiş olsun canım nolduu ben kaçırmışım herhalde:26: Bide haziran temmuz anneleri grubu artık yok bende nolmuş? birimi sildi
hay allahım şu nazlılar da ii hoş da zamanlı zamansız gelmeleri ii olmuş be cnmm, o halde iş yapmışsın bi de
ya şimdi arayıp ne dicem ki ama:26:
doktor bilio 20 haftalık olduğumu, neyse yaptırcaz artık...
yeni şeyler mi aldınızz güle güle kullanın canım inşallahhh
ben de bu ara kilotlu çorapla normal çoraba taktım her gün 1-2 alıyorum haa saç bantlarımız da bissürüü oldu
geçen gün düşmek üzereyken eşim tuttu da canım yine de kasıklarım zorlandı
onun sancısı sürüyordu.
ben temmuz la temmuz ağustos annelerine bakıyorum ama gruplaşma oldu kk dakiler bizden değil :)
gidince sor bari canım önemli hangi haftada olduğu
valla yoruldum artık tamam bana bir yükleri yok fatihten de çekinmiyorum ikisi bi koltuğu açıp uzanıyor biz de diğerini açıp uzanıyoruz ama yine de evde yalnız olmak gibi olmuyor tabii. çay yap şunu koy bunu koy, nazlı sen kalkma ben yaparım diyo ama ev sahibi olarak oturulmuyor sabah da gıcık oldum yatağı kalktıkları gibi bırakmış
BEBEK KAPI SÜSÜ etbebekli GittiGidiyor'da 77929132 Kızlar bakın bu kapı süsü nasıılll? Hastane kapısı için eve getirincede bebek odası kapısına asarım. Fiyat olarak da uygun gibi geldi bana o leylekli olanlar sıradan sanki heryerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?