Masallah seref beye canim. Kistin de patlamaz insallah rahat gecirirsin dogumu. Kizlar da soylemis yukleme icin erken aslinda ama vardir dojtorun bir bildigi. O yorgunlugun ustune ogrencinin gelmesi kotu olmus ciidden.kızlar yaaa ne koşturmacalı bi akşam oldu
doktora gittik akşam üzeri, e malum 2 saatten fazla bekledik, minik farem büyümüş 380gr olmuş
10 gün sonra şeker yüklemem yapılcakmış 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrason.çok şükür her şey yolunda bi problem yok, fakat rahim büyüdükçe kisti sıkıştırıp patlatabilirmiş böle bi risk var dedi, hadi hayırlısı inş. hiçbişi olmıcak.
3 boyutluda gösterdi yüzü nası belli artıkkkk
neyse hastaneden önce de alışverişe gittik bana pantolon ve eşofman altı alalım die eşofman altının bedeni yoktu, pantolonu da eşim beğenmedi pişman ettirdi beni çıktığıma canım sıkıldı falan, ordan market alışverişi yaptık balık aldık akşam yeriz die.
hastaneden çıktık açlıktan kırılıoz tlf. sesini kısmıştım bi baktım öel derse gelen öğrencimin annesi aramış bugün derse gelicekti 7 gibi gel demiştim saat olmuş 7özür diledim hastanedeydim hamileyim falan dedim 8gibi eve geldik çocuk kapıda beklio neyse girdik bi bisküvi ve çubuk kraker açtım onları atıştırdım derste o arada eşim de market poşetlerni yerleştirmiş salata yapmış
daha yeni yedik yemeği
böle işte...
yarenim çok ii olcak annen, kendine daha rahat vakit ayırırsın artık, hepberaber çıkar gezersiniz falan
eşin gider mi annenlerle tatile, gerçi sizinkiler baya ii anlaşıo, benimki gitmezdi heralde
yarenay gözlüklü halimi ekledim az önce eşime çektirdim
ehehehe :))))
nereye gitcceksiniz tatile
hey maşallah ,hiç bişicik olmaz merka etme
ayşam senin mesaj saatin gözüme çarptı sonra pcnin saati yuhh 00:15 olmuşş şok oldum,
eve gelir gelmez(6:30) çantamı yere kendimi yatağa attım olduğum gibi eşim uyandırdı 8:15 de
uykum yok şuan ...üşütmüşüm kaburgam ağrıyo sağ tarafı omzum falan çok ağrıyo sabah inleyerek kalktım valla şimdi vikis sürdü eşim e yatalım barii
sizle muhabbete geldiydim ama saatin farkında değilmişim
alishia maşallah oğluşunaa kocaman oldular artık
kist konusunda da hiç bişe olmaz için rahat olsun bende de gelişti bi kist hamilelikte ama doktorum hiç korkma bişe olmaz diyo.
ama şeker yüklemesi 24. haftadan itibaren yaptırılıyo niye erken yaptırıyorsun ki :26:
yarenay ne güzel olur canım hep birlikte neşeli geçer annenlerde geliyormuş gözün aydın canım
zuzumm ışıltı güzel durur attır sende
günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım dinlen fazla yorma kendini dr bişe dedimi?
Güle güle kullansın kızçen aldıkalrınızı.
Ee beni niye silmişler kii? Ay anlamıyorum bunları valla neyi paylaşamıyosunuz dimi. Temmuz annelerini zaten ben bırakmıştım o grup kurucusunun gıcıklığından dolayı. Temmuz ağustosa da katılıyodum arada
dilşad birde yatılı misafir sana maşallah yaa her durumda üstesinden geliosun valla ama kimsecikler için kendini bebişini yorma
alishia dün epey yoğunmuşsun evet akşam yemeğine bile ne kadar geç yemişsiniz :50.
şeker yüklemen ile ilgili tabiki fikrim yaama dr bilio haftanı çağırdığı tarihi yani sorun olduğunu düşünmüoum
değişkenlik gösterebilir kişiye göre dimi :26:
sirkenin fotosunu ben göremedim yaa :44:
zuzu zaten boya üzerine konuştuk burda girmioum detaya
ama bencede çikolata yaptırabilirsin
kızlar benim son hali şu oldu zuzuyada bunu al yap dioum cesaret edemio
Eki Görüntüle 687846
dilşad birde yatılı misafir sana maşallah yaa her durumda üstesinden geliosun valla ama kimsecikler için kendini bebişini yorma
alishia dün epey yoğunmuşsun evet akşam yemeğine bile ne kadar geç yemişsiniz :50.
şeker yüklemen ile ilgili tabiki fikrim yaama dr bilio haftanı çağırdığı tarihi yani sorun olduğunu düşünmüoum
değişkenlik gösterebilir kişiye göre dimi :26:
sirkenin fotosunu ben göremedim yaa :44:
zuzu zaten boya üzerine konuştuk burda girmioum detaya
ama bencede çikolata yaptırabilirsin
kızlar benim son hali şu oldu zuzuyada bunu al yap dioum cesaret edemio
Eki Görüntüle 687846
kuzular size bi bakıyım dedim,minik kuşu uyuttum da
dileğim geçmişe göz attım ama göremedim,hastalarınız nasıl oldu kuzum?
dilşad,çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
özgem sen de artık yorma kendini,bi de kilo olayına dikkat etsen iyi olur canım...fazla alırsan son zamanlarında zorlanırsın kuzum...
zuzu,eğer pastanı yapmadıysan bi tavsiyem var kuzum...kedi dillerini ıslatırken hemen batırıp çıkar,fazla ıslanmasın taam mı...
yarenim,beklemek çok sinir bozucu biliyorum canım,inşallah beklediğine değer,duamdasın canım...
teyzeleri biz doğum hikayemizi yazdık,merak eden okur...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lerinin-dogum-hikayeleri-13.html#post29853218
minik kuşumla iyiyiz ama pedler yüzünden dikişlerim hala iyileşmedi...göğsümün yarası azaldı çok şükür...sütüm pek bolinşallah ayşinimin,dilşadımın ve özgimin de öyle olur...
aaaa bu arada bugün zeynebi sağlık ocağına götürdük,topu kanı aldılar,çok ağladı yavrum...babasıyla zor dayandık valla
Bilmiyorum canım... Sadece artık uzaklaşıyorum insanlardan onu biliyorum.. Ben ne kadar iyiysem, bi o kadar kötülük görüyorum..
Ben bu dünyanın insanı değilim galiba...
Hangi birini anlatsam kiii... onlar yetmiyomuş gibi birde kvnin kızkardeşleriyle uğraşıyorum.
Size anlatmadım ama eşimin en büyük teyzesi benle uğraşıyo resmen.. kadın yaşlıı belki 70 vardır.. (Herkese karışır yorum yapar kimseyi beğenmez)
Geçen kvlere gittiğimde o da ordaydı. Beni gördüğü yerde söylenir durur. O pantolon sıkmıyomu seni, fermuarını çek, şuranı kapat, şunu çok yeme daha bunun gibi şeyler. (Haa daha önce bana karşı böyle değildi hiç hamilelikte bişiler oldu..) Beni gördüğü an başlıyo böyle şeylere beni süzüyo resmen bişiler bulim de eleştirim dye.
Geçende eşim varken de söylendi cvp vermedim rahat bu pantolon lastikli dedim gösterdim saygımdan yaşlı diye.
dün de bebek mağazasına gittik dolaştık bişiler aldık falan keyfim yerindeydi dönüşte kvlere uğradık 5 dka.
Yine orda bu teyze. Daha oturur oturmaz bana sıkmıyomu seni o pantolon çocuğu ezdin.. Defalarca bu HAMİLE PANTOLONU dememe rağmen yine açıklama yaptım kvde göster hmile pantolonu olduğunu diyo. "Göstermicem anne defalarca gösterdim artık daha ne diyim" dedim. Daha sonra sıkıştırıyosun işte çocuğu diye saymaya devam ediyo. "Ben biliyorum herşeyin farkındayım teyze sen merak etme" dedim. "Ha diyosunki benim işime karışma sen kim oluyosun demek istiyorsun" diyo. "Çocuğun anasını ağlattın işte şıkıştırdın".... böyle devam etti.. Eşime baktım bişe demiyo susmuş.. Hadi kalk gidelim evimize dedim arada kaldı, sonra görümcem kv laf açtılar falan, kalkmadı.
Bu halaa devam ediyo ama görümceme dönmüş normalmi yapacak doğumunu, eşime dönüyo motoramı biniyosunuz bindrme sakın...Ay nasıl bunaldım yaa şimdi bile canım nasıl sıkılıyo daraldım resmen Bunları bana kendi öz teyzem bile diyemez, dedirtmem bu sevyeye gelmezler zaten. Benim bişe demediğim gibi kimsede bişe demiyo eşim dahil!! Çıktık eşime "neden müdahale etmiyosun teyze özge bilir demiyosun, kalk dediğimde kalkmıyosun." dedim. Ne diyim yaşlı kadına bi laf söylesem ağlayarak evine mi gitsin diyo. onlada küstüm içten içe konuşmadım.. Ben ne diyim kızlar bu kadına kv yaşlı bişe deme saygısızlık olur diyo ama ben katlanamıyorum psikolojim bozuldu. Gitmesen görmesen gelmedi kibirli oluyorum.. gitsen böyle oluyo her defasında. Kimseyi memnun edemiyorum ne yapsam. Ve kendimi çok yalnız hissediyorum annem yok diye tlfda da anlatmıyorum canı sıkılmasın diye ama çok doldum ya
selam kızlar dilek sirken özge dilşad nasılsınız?
valla müdür yokken hemen bi bakıvereyim
kızlar yaaa ne koşturmacalı bi akşam oldu
doktora gittik akşam üzeri, e malum 2 saatten fazla bekledik, minik farem büyümüş 380gr olmuş
10 gün sonra şeker yüklemem yapılcakmış 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrason.çok şükür her şey yolunda bi problem yok, fakat rahim büyüdükçe kisti sıkıştırıp patlatabilirmiş böle bi risk var dedi, hadi hayırlısı inş. hiçbişi olmıcak.
3 boyutluda gösterdi yüzü nası belli artıkkkk
neyse hastaneden önce de alışverişe gittik bana pantolon ve eşofman altı alalım die eşofman altının bedeni yoktu, pantolonu da eşim beğenmedi pişman ettirdi beni çıktığıma canım sıkıldı falan, ordan market alışverişi yaptık balık aldık akşam yeriz die.
hastaneden çıktık açlıktan kırılıoz tlf. sesini kısmıştım bi baktım öel derse gelen öğrencimin annesi aramış bugün derse gelicekti 7 gibi gel demiştim saat olmuş 7özür diledim hastanedeydim hamileyim falan dedim 8gibi eve geldik çocuk kapıda beklio neyse girdik bi bisküvi ve çubuk kraker açtım onları atıştırdım derste o arada eşim de market poşetlerni yerleştirmiş salata yapmış
daha yeni yedik yemeği
böle işte...
yarenim çok ii olcak annen, kendine daha rahat vakit ayırırsın artık, hepberaber çıkar gezersiniz falan
eşin gider mi annenlerle tatile, gerçi sizinkiler baya ii anlaşıo, benimki gitmezdi heralde
ayy cnm benim üzülme bak bebeğinde hisseder üzülür yaaözgecim moralini bunlar bozsun en önemlisi bunlar olsun boşver senin bebeğin ve sen sağlıklı ol en önemlisi bu
benim nenemde bu senin anlattığın teyze gibi huysuzdur ve çok bilmiştir herşeye verilcek cvp ve söylicek laf bulur annemlerin ve benim çoğu zmana cnmı sıkar bu insanlar yaşlandıkça dahada kötü oluyorlar ama onlarada böyle davranıldığı için onlar geçmişteki gibi sanıyorlar herşeyi salla boşver takma yawss
Eki Görüntüle 687950 Eki Görüntüle 687948 Eki Görüntüle 687951 sen çocuğunla geçireceğin tatlı güzel saatleri ve bi ömrü paylaşacağın o minik kalbi düşün...
kendinide yalnız hissetme moralini hiç bozma bunlar çünkü devede kulak doğum yaptığında lohusalık zamanı var belki daha çok darılacağın şeyler olucak anne olmak güçlü olmak demek güçlü olacaksın kimse sallayamacak yerinde seni
kendine iyi bak çınarıda üzme
kız kayıplardasın haa kaç gündür
iyiyiz biz şükür her zamanki hayat mücadelesi yuvarlanıp gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?