Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Masallah seref beye canim. Kistin de patlamaz insallah rahat gecirirsin dogumu. Kizlar da soylemis yukleme icin erken aslinda ama vardir dojtorun bir bildigi. O yorgunlugun ustune ogrencinin gelmesi kotu olmus ciidden.
Esim gelir annemlerle severler birbirlerini. Is konusunda sorun cikmaz insallah.

yarenay gözlüklü halimi ekledim az önce eşime çektirdim

Hemen bakiyorummmmm

dikili taraflarini dusunuyoru canim simdilik. Hem sakin hem denizi temiz diye. Annemler gelince bakariz net olarak.

Ne guzel uyumussun :)) ben hasrwtim uykuya ((

Dilsadcim saol canim. Cocuklar da rahat eder diye dusunuyorum. Insallah benim adliye isi olur da gonul rahatligiyla giderim tatile.

annem de nasıl sabrettin gitsene doktora diyor da kızım hareketli maşallah o yüzden gitmedim canım.
aminn :)

şimdi üyelere baktım da yoksun canım :26:

ovv ne güzel kabarık kabarıkmış süs ben de beğendim. linki açmadan önce kendin de yapabilirsin elinden geliosa dicektim ama bunu yapmak zor olur heralde

saol yarenimm

zuzuşş sadece ışıltı mı attırcaksın, benim odada biri yaptırdı bizim gibi koyu renk saları çok hafif ışıltı verdi çok da bişi farketmedi açıkçası.çiko falan yaptırıp üstüne ışıltı versen daha ii olur sanki

özge aslında evde boş zamanın çok oluyor kendin çok daha güzelini de yapabilirsin
benim görümce evde bebek için kendisi süsler yapmış çok şirin duruyordu resmini filan çektik hep burda mevlüt olursa akrabalar görebilsinler diye
eğer ilgilenirsen sana oda süslerini atabilirim bir ara.

bir de geçenlerde görmüştüm kasnaktan keçelerle de süs yapıyorlar çok cici duruyor
http://sesiber.blogspot.com/2011/03/isme-ozel-kasnak-pano-kap-susu.html şu tarz şeyler var bi araştır istersen

Son düzenleme:
bi de o ışıltı dediğiniz hede yi hep saç fönlü kullanmak gerekiyor sanırım yanlış mıyım? ama hoş duruyormuş bence yaptır zuzu

dilşad birde yatılı misafir sana maşallah yaa her durumda üstesinden geliosun valla ama kimsecikler için kendini bebişini yorma

alishia dün epey yoğunmuşsun evet akşam yemeğine bile ne kadar geç yemişsiniz :50.
şeker yüklemen ile ilgili tabiki fikrim ya ama dr bilio haftanı çağırdığı tarihi yani sorun olduğunu düşünmüoum
değişkenlik gösterebilir kişiye göre dimi :26:

sirkenin fotosunu ben göremedim yaa :44:

zuzu zaten boya üzerine konuştuk burda girmioum detaya
ama bencede çikolata yaptırabilirsin

kızlar benim son hali şu oldu zuzuyada bunu al yap dioum cesaret edemio

nerelerdesin sen yoğun musun:44:

sirkenin foto albümde

zuzu evet ya çiko olsunnndilek bence renk ii olmuş

dilek bence saçın iyi olmuş bozma artık çok da oynayıp durma yıpranıyorlar :26:

aklıma geldi koketa nerelerde? haber alanınız var mı?

valla uzandım yanlarında yine
:) napiim yabancı diiller

saçların çok güzel olmuş bence bu rengi kullan uzun süre.

şeker yükleme gibi testlerin zamanı kişiye göre değişmez ki :26:

Yaa dilek de çiko boyat diyo ama tek renk boyarsam ya kötü olursa bide kaşlarım da siyah benim

ayşam bende aralara atarsam ya belli olmazsa boşuna gitcek paracıklarım

Ama dilek o renk güzel çok hoşş sana çok yakışır ama benim tenim senden koyuu

Dertli oldum iyi mii

zuzu yaa renk deneme şeyleri var ya resmini yükle saçını dene bi nası oluosun

dilşad bilmioum ben şeker yüklemesini ama dr biliodur sonuçta onada göre alishe tarih vermiştir
bu arada maile cvp geldi mi

kızlar saolun saçım iyi ama 10 güne kadar tekrar boyamayı düşünüoum açıcam biraz daha

vilin doğum hikayeni okudum nekdar nazlı çıkmış bu kız böyle

senin korkusuzluğun kanımı dondurdu bee nedkar güçlüymüşsün şaştım kaldım ben hayatta bukdar dayanamazdım kesin sezeryan olcam derdim herhalde Eşin aynı benim eşim gibi oda böyle olsa aynı tepkiyi veriridi kesin dr döverdi

viliş valla çok güçlüymüşsün hayran kaldım neler atlatmışsın yaa şimdi nasılsın? küçük hanım nasıl herşey yolundadır inşallah

ayy cnm benim üzülme bak bebeğinde hisseder üzülür yaa özgecim moralini bunlar bozsun en önemlisi bunlar olsun boşver senin bebeğin ve sen sağlıklı ol en önemlisi bu

benim nenemde bu senin anlattığın teyze gibi huysuzdur ve çok bilmiştir herşeye verilcek cvp ve söylicek laf bulur annemlerin ve benim çoğu zmana cnmı sıkar bu insanlar yaşlandıkça dahada kötü oluyorlar ama onlarada böyle davranıldığı için onlar geçmişteki gibi sanıyorlar herşeyi salla boşver takma yawss
Eki Görüntüle 687950 Eki Görüntüle 687948 sen çocuğunla geçireceğin tatlı güzel saatleri ve bi ömrü paylaşacağın o minik kalbi düşün...

kendinide yalnız hissetme moralini hiç bozma bunlar çünkü devede kulak doğum yaptığında lohusalık zamanı var belki daha çok darılacağın şeyler olucak anne olmak güçlü olmak demek güçlü olacaksın kimse sallayamacak yerinde seni

kendine iyi bak çınarıda üzme

Son düzenleme:

maşallah fındığa yesin onu teyzesi

foto vermiştir koyda bizde görelim ...inşallah herşey yolunda gider ve patlamaz kist dursun azcık daha yerinde ...

peki ayşa bebek kese içinde patlasa zarar verirmiymişki ne dedi doktor? Rabbim seninde bebeğini korusun sağlıkla almayı nasip etsin

koketa benim de aklımdan bugün sen geçiyordun nasılsın neler yapıyorsun? Ben aynıyım sadece uzakları artık HD kalitede görüyorum

Canım benim haklısın evet ama işte hepsi üstüste gelince patladım bianda. Zaten onlara kesinlikle belli etmem zayıf anımı Allah bana sabır versin dayanma gücü versin. Sen bana liste yollicaktın hanii.. Bi yolla da bakim karşılaştırıyım eksik varmı diye canım

Markete gittim evde bişi kalmamış pek. eşim taşıma yarın beraber gideriz dedi ama almışım yine ağırdı poşetler. Şimdi pirinç pilavı ile tavuk sote yaptım. Marketten milföy almıştım bide ondan yapmayı düşünüyorum peyirli minik börekçikler.

Kızlarr oğluşuma aldığımız hastane çıkışını akkabısını ve bikaç bişeyini daha ekliyorum albüme bakınn Koket teyzesinede teşekkürler yorum yazmış bize ama gitmiş sohbet edemedik

kız kayıplardasın haa kaç gündür
iyiyiz biz şükür her zamanki hayat mücadelesi yuvarlanıp gidiyoruz

eheh :) derdim bişey ama demicem

nerdesinizzzz

biz buakşam patronuma gidicez ,eşim arıtma takmıştı onlara ordan söküp yeni evine monta edicez ..merak ediyorum yeni evi görmüş olcam manzara da manzara diyodu patron bakalım metettiği kadar güzelmi :)))
bugün hiç gelmedi evle ilgileniyo özlemiştir beni gidim de görüneyim akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…