Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Eklendii fotolarrr...

Zuzu sen boyayla falan uğraşmayı sevmiyosun benim gibi. Kendi rengi üzerine ışıltı attır belli olucak şekilde. Bende öyle yaptırmayı düşünüyorum doğumdan sonra. Dip boyasıymış falan hiç uğraşamam Sizin şu patronla olan ilişkinize bayılıyorum yaa

saol cnmmm

watsap ekleyebilirim heralde belki akşam:26:

bebeğe diil ama bana zarar cnm kanama ve aşırı sancıyla acil ameliyatla alınırmış patlarsa. sonuçta biraz sıkıntıılı bi süreç olurmuş doğal olarak hamileyim ve bi operasyon olacak

ayy merak ettim dersteyim şimdi müsait olursam sonra bakıcam mutlaka

ya liste ben de istiom kokiş bana da yollar mısın özelden

zuzum benim de kaşlarım siyah ki, zaten evde boyadıklarım pek tutmuo, ama en azından parlaklık verio saçıma, aktıkça belli oluo rengi ama. bence kuaför güzel yapar ışıltı yerine renk vermesini söyle, tabi kuaföre de daışman lazım

özgimmm aldıklarınız süperr, Çınar hepsini ii günlerde kullansın

nerdesiniz millett

sağol ayşam seninde oğluşunun kıyafetlerini görürüz yakında eşimi bekliyom bn halısaha maçına gitti iş çıkışı. sıkıldım evde yaa crush saga oynuyorum.

sirken sana cvp yazmadım ben ya. evet aslında bebek şekeri yapmayı düşündüm ama nasıl yapıcamı bilmiyorum malz. falan. sen bana göndersene yapılışını fotolarını falan.

inş cnmm

belli belli hileye vurmuşun kendini heralde 100leri geçmişsin

eveeet şeker yapmak daha kolay olur netten araştır sirken de yollar, bence kolayca yapabilirsin hem eğlenceli olur

inş cnmm

belli belli hileye vurmuşun kendini heralde 100leri geçmişsin

eveeet şeker yapmak daha kolay olur netten araştır sirken de yollar, bence kolayca yapabilirsin hem eğlenceli olur

seninde dilekten geri kalır yanın yok bakıyorum Eki Görüntüle 688252 sok gözüme gözümee..
Kullanmıyorum ben hile bi kere taammıı sadece sonsuz canım var bide ekstra güçler

Du bakalım yapabilirsem denicem

pehhhhh dilek bu ne dio yaaa, hile diil dio ekstra güçler dio allam yareppim

sen yap da biz de örnek alalım

Kızlar işten çıkıp hasteneye gittim dayımı 7de anjioya aldılar çok şükür çıktı herşey iyi

9.30da eve geldim Pattis kızartıp kahvaltılık hazırladım eşim sana süprizim var demişti

Geldi veeeebileğine sonsuzluk işareti içine baş harflerimizin dövmesini yaptırmış
Ama beğenmedim oda senin için yaptırmıştım die biraz üzüldü
Durumu toparlamalıyım.

çok şükür cnm çok sevindim

ama neden beğenmedin kiiiii çizimi mi kötü olmuş:26:bence güzel süpriz olmuşşş

çok şükür cnm çok sevindim

ama neden beğenmedin kiiiii çizimi mi kötü olmuş:26:bence güzel süpriz olmuşşş

Sağol canım
Bilmiyorum beklemiyordum, ve ona göre değil sanki ikimiz bunu bileğimizin içine yaptıralım demiştim ama o yaptırmış bile

kız kayıplardasın haa kaç gündür
iyiyiz biz şükür her zamanki hayat mücadelesi yuvarlanıp gidiyoruz

Günaydın cnm sizleri özledim

yaa müdür çok taktı son zmanlar bana birde ofisteki bayanla azcık atıştık konuşmuyoruz laf vermemek için pek girmiyorum benim işim olmayan şeyleri bana yüklemeye kalktı bende azcık carladımmm iyide oldu yapıyo şimdi kendisi yan gelip yatmıyo....

eşin dövme yaptırmış vayyy beee ne çektiii bee çocuk ne çekti beeee

koketa benim de aklımdan bugün sen geçiyordun nasılsın neler yapıyorsun? Ben aynıyım sadece uzakları artık HD kalitede görüyorum

Gördüm dün resmi tam çıkarken ama yakışmış allah var artık klassss gözlükler alırsın yazın renkli renkli hoşuma gitti...

ben çağanla uğraşıyorum napim canıma okuyo herşeyi karıştıryo durmuyo odasında yatıyor artık alıştı mutluyum küçük beşiği kaldırdım büyük beşiğinde yatıyor

yürüteci de kaldırdık tutuna tutuna heryere gidiyo üst baş hep rezil işyeride sıkıcı bizim proje devam işte mayısta son buluyor hazırlıklar yapıyoruz mağaranın ışıklandırılma projesi var açılış yapılcak mayıs sonu davetli protokol felan hazırlıyom vali yrdmcılar felan zırttı pırttı bi ton acentaları turistleri felan davet edicez Turizme açıcaz mağarayı Kalkınma ajansından destekli yaptık baya güzel oldu proje çalışıyoruz işte

Ankara nasıl soğukmu yaz gelmedi biturlu yaa:26:

boşver mutlu anne mutlu bebek demek öyle düşün Sıkıldığın bunaldığın yerlere fazla gitmemeye çalış yada dediğin fazla oturma kalk anlasınlar seni üzdüklerini gerilme boşuna

ağır poşet taşıma yaa belin ağrır bende çok taşıyodum sonra bel ağrıları başladı

ben sana liste yolluyum bak almadığın varsa alırsın buarada o file çok kullanışlı değil ben sana daha iyi bişey önercem hem büyünce oturtman açısından daha güzel msj atıyorum

cnm inşallah patlamıcak belkide daha küçülcek sorun çıkmıcak inşallah herşey yolunda olur ve sorunsuz atlatırsın...eşin nasıl bebek için hayallere başladımı şöyle olur böyle olur...

sana liste göndermiim yaa daha erken ayşamm hemen almak istersin daha var sana bekle azcık hem 32. haftadan sonra bebek için birlikte çıkarız alışverişe ne gereklise tamamlarız görerek yanında olurum altını üstüne getiririz çarşının kapalı yola gideriz orada bisürü bebek mağazaları var tümünü buluruz orda

yinede gönderim mi ??

iyi etmişsin birşeyi kabullendin mi herşeyi getirip önüne yığılar eşşek yerine koyuolar ses çıkarmadıkça

eşim ne çekcek bee
ben çekioum
o şimdi baş harfimi yaptırdı die havaya girmesin ben geçen yıl adını yazdırdım omzuma bi kerem

GÜNAYDIN millet

maşallah epey büyümüş yani senin erkek
kendi odasına geçmesi de iyi olmuş erken alıştı

işlerin yoğunmuş kolay gelsin canım

inanmıyorum sana beğenmedinmi gerçekten:26:

günaydın kızlar

özgecim güle güle kullanın aldıklarını.şeker için melek girmezde malzemeleri satılıyor hep bakmak istersen ama yapılmışıyla aynı fiyata geliyodu nerdeyse ben bakmıştım hazır yaptırdım oyüzden sadece evde oyalanman için zevkli bi uğraş olur sana.

ayşamm inşallah doğumuna kadar herşey yolunda gidecek cnm sorunsuz bi şekilde atlatacaksın.

Günaydınnnnnnn

geç kaldım yaa ,gece gece beklenmedik randevu olunca sabah zor kalktık :))

zuzu müşteriye sorcaktın saç için noldu hiç geri dönmedin

kızlar bişey çıkmazsa cmtsi gidicem
komple boyatma dedi beyazın yok bişeyin yok bide 2-3 ayda bir gelip dip boya yapman lazım ama sen gelmezsin dedi bana Evet uğraşamam ben dedim
bide bakamıcaksan hiç boyamam yabancı değilsen sen fönsüz olunca çok çirkin ve komik duruyo balyaj dedi ..kızdı bana bide elinin altında kuaför var bu saçla geziyosun dedi Erkek kuaför bide ama seviyom ben onu :)
valla rengini mengini hiç sormayın bisürü şey konuştuk sanırsam balyaj yapıcak kahveye boyayığ saçımın yarısını açıcakmış sonrada üzerine balyaj yapıcak zamanla açılır ilk gözün alışsın diye koyu yaparım dedi bide kestircem de azcık kat falan attırcam

Dilek niye beğenmedin kötümü yapmışlar
bence güzel bi jest ,hem niye öle diyonki (geçen sene adını yazdırdım falan ) sen eşin de yapsın beklentisinde mi yaptırdın o dövmeyi..nolmuş yani adamcağız heves etmiş bigüzellik yapmış illa seninkinden üstün olcak diye bişey mi var
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…