saol cnmmmmaşallah fındığa yesin onu teyzesi
foto vermiştir koyda bizde görelim ...inşallah herşey yolunda gider ve patlamaz kist dursun azcık daha yerinde ...
peki ayşa bebek kese içinde patlasa zarar verirmiymişki ne dedi doktor? Rabbim seninde bebeğini korusun sağlıkla almayı nasip etsin
Eklendii fotolarrr...
Zuzu sen boyayla falan uğraşmayı sevmiyosun benim gibi. Kendi rengi üzerine ışıltı attır belli olucak şekilde. Bende öyle yaptırmayı düşünüyorum doğumdan sonra. Dip boyasıymış falan hiç uğraşamamSizin şu patronla olan ilişkinize bayılıyorum yaa
özgimmm aldıklarınız süperr, Çınar hepsini ii günlerde kullansın
nerdesiniz millett
sağol ayşam seninde oğluşunun kıyafetlerini görürüz yakındaeşimi bekliyom bn halısaha maçına gitti iş çıkışı. sıkıldım evde yaa crush saga oynuyorum.
sirken sana cvp yazmadım ben ya. evet aslında bebek şekeri yapmayı düşündüm ama nasıl yapıcamı bilmiyorum malz. falan. sen bana göndersene yapılışını fotolarını falan.
inş cnmm
belli belli hileye vurmuşun kendini heralde 100leri geçmişsin
eveeet şeker yapmak daha kolay olur netten araştır sirken de yollar, bence kolayca yapabilirsin hem eğlenceli olur
seninde dilekten geri kalır yanın yok bakıyorum Eki Görüntüle 688252 sok gözüme gözümee..
Kullanmıyorum ben hile bi kere taammıı sadece sonsuz canım var bide ekstra güçler
Du bakalım yapabilirsem denicem
Kızlar işten çıkıp hasteneye gittim dayımı 7de anjioya aldılar çok şükür çıktı herşey iyi
9.30da eve geldim Pattis kızartıp kahvaltılık hazırladım eşim sana süprizim var demişti
Geldi veeeebileğine sonsuzluk işareti içine baş harflerimizin dövmesini yaptırmış
Ama beğenmedim oda senin için yaptırmıştım die biraz üzüldü
Durumu toparlamalıyım.
çok şükür cnm çok sevindim
ama neden beğenmedin kiiiii çizimi mi kötü olmuş:26:bence güzel süpriz olmuşşş
kız kayıplardasın haa kaç gündür
iyiyiz biz şükür her zamanki hayat mücadelesi yuvarlanıp gidiyoruz
koketa benim de aklımdan bugün sen geçiyordun nasılsın neler yapıyorsun? Ben aynıyım sadece uzakları artık HD kalitede görüyorum
Canım benim haklısın evet ama işte hepsi üstüste gelince patladım bianda. Zaten onlara kesinlikle belli etmem zayıf anımı Allah bana sabır versin dayanma gücü versin. Sen bana liste yollicaktın hanii.. Bi yolla da bakim karşılaştırıyım eksik varmı diye canım
Markete gittim evde bişi kalmamış pek. eşim taşıma yarın beraber gideriz dedi ama almışım yine ağırdı poşetler. Şimdi pirinç pilavı ile tavuk sote yaptım. Marketten milföy almıştım bide ondan yapmayı düşünüyorum peyirli minik börekçikler.
Kızlarr oğluşuma aldığımız hastane çıkışını akkabısını ve bikaç bişeyini daha ekliyorum albüme bakınnKoket teyzesinede teşekkürler yorum yazmış bize ama gitmiş sohbet edemedik
saol cnmmm
watsap ekleyebilirim heralde belki akşam:26:
bebeğe diil ama bana zarar cnm kanama ve aşırı sancıyla acil ameliyatla alınırmış patlarsa. sonuçta biraz sıkıntıılı bi süreç olurmuş doğal olarak hamileyim ve bi operasyon olacak
ayy merak ettim dersteyim şimdi müsait olursam sonra bakıcam mutlaka
ya liste ben de istiom kokiş bana da yollar mısın özelden
zuzum benim de kaşlarım siyah ki, zaten evde boyadıklarım pek tutmuo, ama en azından parlaklık verio saçıma, aktıkça belli oluo rengi ama. bence kuaför güzel yapar ışıltı yerine renk vermesini söyle, tabi kuaföre de daışman lazım
Günaydın cnmEki Görüntüle 688342 sizleri özledim
yaa müdür çok taktı son zmanlar bana birde ofisteki bayanla azcık atıştık konuşmuyoruz laf vermemek için pek girmiyorum benim işim olmayan şeyleri bana yüklemeye kalktı bende azcık carladımmmiyide oldu yapıyo şimdi kendisi yan gelip yatmıyo....
eşin dövme yaptırmış vayyy beee ne çektiii bee çocuk ne çekti beeee
ben çağanla uğraşıyorum napim canıma okuyo herşeyi karıştıryo durmuyo odasında yatıyor artık alıştı mutluyum küçük beşiği kaldırdım büyük beşiğinde yatıyor
yürüteci de kaldırdık tutuna tutuna heryere gidiyo üst baş hep rezilişyeride sıkıcı bizim proje devam işte mayısta son buluyor hazırlıklar yapıyoruz mağaranın ışıklandırılma projesi var açılış yapılcak mayıs sonu davetli protokol felan hazırlıyom vali yrdmcılar felan zırttı pırttı bi ton acentaları turistleri felan davet edicez Turizme açıcaz mağarayı Kalkınma ajansından destekli yaptık baya güzel oldu proje çalışıyoruz işte
Ankara nasıl soğukmu yaz gelmedi biturlu yaa:26:
Kızlar işten çıkıp hasteneye gittim dayımı 7de anjioya aldılar çok şükür çıktı herşey iyi
9.30da eve geldim Pattis kızartıp kahvaltılık hazırladım eşim sana süprizim var demişti
Geldi veeeebileğine sonsuzluk işareti içine baş harflerimizin dövmesini yaptırmış
Ama beğenmedim oda senin için yaptırmıştım die biraz üzüldü
Durumu toparlamalıyım.
eklendii fotolarrr...
Zuzu sen boyayla falan uğraşmayı sevmiyosun benim gibi. Kendi rengi üzerine ışıltı attır belli olucak şekilde. Bende öyle yaptırmayı düşünüyorum doğumdan sonra. Dip boyasıymış falan hiç uğraşamamSizin şu patronla olan ilişkinize bayılıyorum yaa
zuzum benim de kaşlarım siyah ki, zaten evde boyadıklarım pek tutmuo, ama en azından parlaklık verio saçıma, aktıkça belli oluo rengi ama. Bence kuaför güzel yapar ışıltı yerine renk vermesini söyle, tabi kuaföre de daışman lazım
zuzu müşteriye sorcaktın saç için noldu hiç geri dönmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?