- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
selam kızlar dilek sirken özge dilşad nasılsınız?
valla müdür yokken hemen bi bakıvereyim
ne güzel patron çalışan ilişkiniz ya maşallaheheh :) derdim bişey ama demicem
nerdesinizzzz
biz buakşam patronuma gidicez ,eşim arıtma takmıştı onlara ordan söküp yeni evine monta edicez ..merak ediyorum yeni evi görmüş olcam manzara da manzara diyodu patron bakalım metettiği kadar güzelmi :)))
bugün hiç gelmedi evle ilgileniyo özlemiştir beni gidim de görüneyim akşama
geçmiş olsun dayına, gözünüz aydın canım.Kızlar işten çıkıp hasteneye gittim dayımı 7de anjioya aldılar çok şükür çıktı herşey iyi
9.30da eve geldim Pattis kızartıp kahvaltılık hazırladım eşim sana süprizim var demişti
Geldi veeeebileğine sonsuzluk işareti içine baş harflerimizin dövmesini yaptırmış
Ama beğenmedim oda senin için yaptırmıştım die biraz üzüldü
Durumu toparlamalıyım.
ii yapmışsın valla millet akıllı iş yıkmayı çok seviyorlar, ben de yanımdaki abi daha işi bilmiyordu ona öğretmeye başladım muhasebe programını, ben her an izne ayrılabilirim rahatsızım dedim. yaptığı evraklar geri dönüyor ama olsun öğrensin.Günaydın cnmEki Görüntüle 688342 sizleri özledim
yaa müdür çok taktı son zmanlar bana birde ofisteki bayanla azcık atıştık konuşmuyoruz laf vermemek için pek girmiyorum benim işim olmayan şeyleri bana yüklemeye kalktı bende azcık carladımmmiyide oldu yapıyo şimdi kendisi yan gelip yatmıyo....
eşin dövme yaptırmış vayyy beee ne çektiii bee çocuk ne çekti beeee
önce olmamış ki nie yaptırdın dediminanmıyorum sana beğenmedinmi gerçekten:26:
beklenmedik hııgeç kaldım yaa ,gece gece beklenmedik randevu olunca sabah zor kalktık :))
kızlar bişey çıkmazsa cmtsi gidicem
komple boyatma dedi beyazın yok bişeyin yok bide 2-3 ayda bir gelip dip boya yapman lazım ama sen gelmezsin dedi banaEvet uğraşamam ben dedim
bide bakamıcaksan hiç boyamam yabancı değilsen sen fönsüz olunca çok çirkin ve komik duruyo balyaj dedi ..kızdı bana bide elinin altında kuaför var bu saçla geziyosun dediErkek kuaför bide ama seviyom ben onu :)
valla rengini mengini hiç sormayın bisürü şey konuştuk sanırsam balyaj yapıcak kahveye boyayığ saçımın yarısını açıcakmış sonrada üzerine balyaj yapıcak zamanla açılır ilk gözün alışsın diye koyu yaparım dedi bide kestircem de azcık kat falan attırcam
ya üstüme gelmeyin ne bilim birden olumsuz tepki verdimDilek niye beğenmedin kötümü yapmışlar
bence güzel bi jest ,hem niye öle diyonki (geçen sene adını yazdırdım falan ) sen eşin de yapsın beklentisinde mi yaptırdın o dövmeyi..nolmuş yani adamcağız heves etmiş bigüzellik yapmış illa seninkinden üstün olcak diye bişey mi var
:18:
artık 4ten sonra duramıyorum gidip eve yatıyorum çok belim ağrıyor eşim de akşamları rahat durmuyoryorgunum diyorum yok sonra hiç canın istemez gel diyor. yatıyorum gelip yanıma sokuluyor. ama gerçekteen çoook yorgunum yaa. elevitimi içmiyorum bu ara ondan mı güçsüzleştim bilmiyorum havalar da bi ısınmadı ki açılalımm.
iyi etmişsin birşeyi kabullendin mi herşeyi getirip önüne yığılar eşşek yerine koyuolar ses çıkarmadıkça
eşim ne çekcek bee
ben çekioum
o şimdi baş harfimi yaptırdı die havaya girmesin ben geçen yıl adını yazdırdım omzuma bi kerem
GÜNAYDIN millet
hadi yaa ben bilmiyodum ismimi yazılı
sen nasılsın lerler yapıyosun işteki kız çıktımı devammı ?
sende aktif olarak aramızda değilsin zaten
uyukluo musun orda da
4te çıkabilmen iyi yani başka işte olsa daha beter olursun
eşinde biraz durulsun canımgörmüo mu yorgun olduğunu
havaların ısınmasını bende istioum artık çünkü bunaldım yani mevsim geçişi de zaten insanı tuhaf bi hale sokuo
çok şükür canım sen nasılsın görünmüyorsuun
ne güzel patron çalışan ilişkiniz ya maşallah
geçmiş olsun dayına, gözünüz aydın canım.
bence boşa kızmışsın güzel olmuşşş
ii yapmışsın valla millet akıllı iş yıkmayı çok seviyorlar, ben de yanımdaki abi daha işi bilmiyordu ona öğretmeye başladım muhasebe programını, ben her an izne ayrılabilirim rahatsızım dedim. yaptığı evraklar geri dönüyor ama olsun öğrensin.
günaydın kızlar
artık 4ten sonra duramıyorum gidip eve yatıyorum çok belim ağrıyor eşim de akşamları rahat durmuyoryorgunum diyorum yok sonra hiç canın istemez gel diyor. yatıyorum gelip yanıma sokuluyor. ama gerçekteen çoook yorgunum yaa. elevitimi içmiyorum bu ara ondan mı güçsüzleştim bilmiyorum havalar da bi ısınmadı ki açılalımm.
boşver mutlu anne mutlu bebek demek öyle düşünSıkıldığın bunaldığın yerlere fazla gitmemeye çalış yada dediğin fazla oturma kalk anlasınlar seni üzdüklerini gerilme boşuna
ağır poşet taşıma yaa belin ağrır bende çok taşıyodum sonra bel ağrıları başladı
ben sana liste yolluyum bak almadığın varsa alırsın buarada o file çok kullanışlı değil ben sana daha iyi bişey önercem hem büyünce oturtman açısından daha güzel msj atıyorum
hamileleğin verdiği bi yorgunluk seninkisi bazısı çok enerjik oluyor bazısı uykulu yorgun farklı işte sen dinlen bol bol 32.haftadan öncemi ayrılcaksın nasıl olcak?
bebek nasıl son zmanlar gittinmi randevuya?
peri dövmesi yazdırmıştım onun kenarına yaptırdım küççük bişi
ben bu hafta rahatım patron yurtdışında
kız hala devam bi hava bi hava patronun koltuğunda takılıo bilgisayarı bozukmuşta
23 nisan yaklaşıo cumhurbaşkanı koltuğuna erken oturdu bizimki
dün patronun arkadaşı ispitçiye söyledim biz eşşek miyiz ne iş ya bu 9,30da gelio yemek arası 1,5 saati buluo
cmtsi çalışmıo gerçi burada bulunduğu saatlerde çok çalıştığı söylenemez dedim
herkes farkında da du bakalım
Kokeetimm çok sağol kuzum yaa bi sürü şey yazmışsın engin bilgilerini paylaşamışsın resmenO dediğin şeyin linki direkt ebebek anasayfayı açıyo göremedim. ama galiba içi boncuklu fileleri diyosun sen görmüştüm. Bide meme ucu kremini şimdiden mi kullanmaya başliim anlamadım:26: listeyi tekrar bi gözden geçirip senin söylediklerinide eklicem kuzum zaten bi çok şeyi almışız. Biberon da avent diyosun. Acaba süt pompasını şimdiden almama, gerek varmı ki? Zaten evdeyim hemen çalışmaya başlamıcam gerek olucakmı?
Günaydınn bu aradaaaa... Efesten diğer 2 tişörtümde geldii galiba bunlar benim için olanlar.
Kızlar yaa bizim sıpa çok hareketlimi olucak bilmiyorum ama karnımda durmuyo yaasağ tarafta sürekli zaten uzanırken karnımın sağ tarafı birdeen şişiyo geriliyo dağ gibi oluyo semsert sonra biraz seviyorum sakin ol oğlum falan diyorum da düzeliyo Tabi o sırada bende nefes falan kesiliyo
cnm sevi bebe köpük minder bu suyun üstünde kalıyo bebek büyüncede file kullanılmıyo ama bu minderi yanları çekilyo oturtuyosun içinde küvetin çok süper bişi baya kullanışlı..
biberon aventinki neden diyorum hangi marka aldıysam biberonun CC ml kısmı silindi kaynatmaktan ama şok olursun avent hala cirlopp gibi hiçte deforme olmadı biberon ağzı zaten ay ay değişyosun ağızları oyüzden ilk 2 biberon yeter ...elektirkli pompa madela aldım ben onun biberonuda güzeldi onuda kullandım alla sütüm azdı damarlar açılsın hem sağdıkça gelsin diye aldım yoksa ben 6 ay işe gelmedimki...yine sen bilirsin doğsun sonra çıkar alırsın duruma göre...
buarada göğüs ucu kremine başla cnm her banyodan sonra sür hasaslaşmıştır önceden başlamazsan çok çekersinn benim yara olmadı ama çoğu arkdaşımın yara oldu...
koket bu minder güzelmiş baktım ben de.
aventin emziği sert oluyo diyolar ama :26: ben nuk ya da dr. brown's alıyım diyodum :26: evde anne göğsü formunda 2 tane cam chicco var, 1 tane de plastik var ama o tutma kulplu onu su için kullanıcam annem almış ziyan olmasın.
ha bi de açılı biberon almak gerekli mi kolikli olurlarsa mı almamız gerekir yoksa?
cnm sevi bebe köpük minder bu suyun üstünde kalıyo bebek büyüncede file kullanılmıyo ama bu minderi yanları çekilyo oturtuyosun içinde küvetin çok süper bişi baya kullanışlı..
biberon aventinki neden diyorum hangi marka aldıysam biberonun CC ml kısmı silindi kaynatmaktan ama şok olursun avent hala cirlopp gibi hiçte deforme olmadı biberon ağzı zaten ay ay değişyosun ağızları oyüzden ilk 2 biberon yeter ...elektirkli pompa madela aldım ben onun biberonuda güzeldi onuda kullandım alla sütüm azdı damarlar açılsın hem sağdıkça gelsin diye aldım yoksa ben 6 ay işe gelmedimki...yine sen bilirsin doğsun sonra çıkar alırsın duruma göre...
buarada göğüs ucu kremine başla cnm her banyodan sonra sür hasaslaşmıştır önceden başlamazsan çok çekersinn benim yara olmadı ama çoğu arkdaşımın yara oldu...
cnm nuk çok berbat yaa hiç sevmedim nuk sadece bardakları güzel biberonu emziği hiç iyi değil...DR borwns güzel pahalı gerçi istersen al bide çok cam alma yaa bebeğin çantasında çok ağırlık yapıyo bide büyük alma çok avent orta boylar çok iyi oluyor bide sağlıklı ağızı geniş bilmiyorum çağan en çok onu sevdi...
bebedorun hepsi emziklerde fıss ml lerde ilk aylardan silindi...
o mideri sende al file çok kötü yaa çocuk kayıyo onda bide az büyünce file olmuyo bu içinde çocuk oturyo yumuşacık ...
lenn benide anne destek hattı yaptınız heeesen kaç ay gelmiceksin karar verdinmi 6 ay dönme bence...buarada rahim duvarını sorcaktım en son herşey iyidi
Anladım canım çok sağol
Dilşad sendede oluyo mu o tek tarafta toplanma gerilme?
cnm nuk çok berbat yaa hiç sevmedim nuk sadece bardakları güzel biberonu emziği hiç iyi değil...DR borwns güzel pahalı gerçi istersen al bide çok cam alma yaa bebeğin çantasında çok ağırlık yapıyo bide büyük alma çok avent orta boylar çok iyi oluyor bide sağlıklı ağızı geniş bilmiyorum çağan en çok onu sevdi...
bebedorun hepsi emziklerde fıss ml lerde ilk aylardan silindi...
o mideri sende al file çok kötü yaa çocuk kayıyo onda bide az büyünce file olmuyo bu içinde çocuk oturyo yumuşacık ...
lenn benide anne destek hattı yaptınız heeesen kaç ay gelmiceksin karar verdinmi 6 ay dönme bence...buarada rahim duvarını sorcaktım en son herşey iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?