Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

selam kızlar dilek sirken özge dilşad nasılsınız?

valla müdür yokken hemen bi bakıvereyim

çok şükür canım sen nasılsın görünmüyorsuun
ne güzel patron çalışan ilişkiniz ya maşallah

geçmiş olsun dayına, gözünüz aydın canım.
bence boşa kızmışsın güzel olmuşşş

ii yapmışsın valla millet akıllı iş yıkmayı çok seviyorlar, ben de yanımdaki abi daha işi bilmiyordu ona öğretmeye başladım muhasebe programını, ben her an izne ayrılabilirim rahatsızım dedim. yaptığı evraklar geri dönüyor ama olsun öğrensin.

günaydın kızlar
artık 4ten sonra duramıyorum gidip eve yatıyorum çok belim ağrıyor eşim de akşamları rahat durmuyor yorgunum diyorum yok sonra hiç canın istemez gel diyor. yatıyorum gelip yanıma sokuluyor. ama gerçekteen çoook yorgunum yaa. elevitimi içmiyorum bu ara ondan mı güçsüzleştim bilmiyorum havalar da bi ısınmadı ki açılalımm.

inanmıyorum sana beğenmedinmi gerçekten:26:
önce olmamış ki nie yaptırdın dedim

beklenmedik hıı

çok şükür sonunda bi karara varmışsın inşallah beklediğin gibi olsun canım

ya üstüme gelmeyin ne bilim birden olumsuz tepki verdim
garibim oda ben ömür boyu taşıcam bunu dio
gece rüyamda sildirmişti ama
tabiki oda yaptırsın die yaptırmadım
oda bana jest yapmış ama her zamanki gibi sana ne yapsam yaranamam demesini onayladım maalesef

sende aktif olarak aramızda değilsin zaten
uyukluo musun orda da
4te çıkabilmen iyi yani başka işte olsa daha beter olursun
eşinde biraz durulsun canım görmüo mu yorgun olduğunu

havaların ısınmasını bende istioum artık çünkü bunaldım yani mevsim geçişi de zaten insanı tuhaf bi hale sokuo

hadi yaa ben bilmiyodum ismimi yazılı

sen nasılsın lerler yapıyosun işteki kız çıktımı devammı ?

hadi yaa ben bilmiyodum ismimi yazılı

sen nasılsın lerler yapıyosun işteki kız çıktımı devammı ?

peri dövmesi yazdırmıştım onun kenarına yaptırdım küççük bişi

ben bu hafta rahatım patron yurtdışında
kız hala devam bi hava bi hava patronun koltuğunda takılıo bilgisayarı bozukmuşta
23 nisan yaklaşıo cumhurbaşkanı koltuğuna erken oturdu bizimki
dün patronun arkadaşı ispitçiye söyledim biz eşşek miyiz ne iş ya bu 9,30da gelio yemek arası 1,5 saati buluo
cmtsi çalışmıo gerçi burada bulunduğu saatlerde çok çalıştığı söylenemez dedim
herkes farkında da du bakalım

sabah 9 buçuk gibi geliyorum öğleye kadar işlerimi bitirmeye çalışıyorum, sürekli oturamıyorum dolanıyorum dükkana gidip geliyorum bi bakıyorum saat 4e geliyor hazırlanıp çıkıyorum babam istersen bundan sonra yarım gün gel diyo ama şimdiden başlamam yarım güne tembelleşirim iice.
havalar bi ısınsaaa, azcık kendimize geliriz

hamileleğin verdiği bi yorgunluk seninkisi bazısı çok enerjik oluyor bazısı uykulu yorgun farklı işte sen dinlen bol bol 32.haftadan öncemi ayrılcaksın nasıl olcak?

bebek nasıl son zmanlar gittinmi randevuya?

Kokeetimm çok sağol kuzum yaa bi sürü şey yazmışsın engin bilgilerini paylaşamışsın resmen O dediğin şeyin linki direkt ebebek anasayfayı açıyo göremedim. ama galiba içi boncuklu fileleri diyosun sen görmüştüm. Bide meme ucu kremini şimdiden mi kullanmaya başliim anlamadım:26: listeyi tekrar bi gözden geçirip senin söylediklerinide eklicem kuzum zaten bi çok şeyi almışız. Biberon da avent diyosun. Acaba süt pompasını şimdiden almama, gerek varmı ki? Zaten evdeyim hemen çalışmaya başlamıcam gerek olucakmı?

Günaydınn bu aradaaaa... Efesten diğer 2 tişörtümde geldii galiba bunlar benim için olanlar.

Kızlar yaa bizim sıpa çok hareketlimi olucak bilmiyorum ama karnımda durmuyo yaa sağ tarafta sürekli zaten uzanırken karnımın sağ tarafı birdeen şişiyo geriliyo dağ gibi oluyo semsert sonra biraz seviyorum sakin ol oğlum falan diyorum da düzeliyo Tabi o sırada bende nefes falan kesiliyo

bütün gün oturunca böyle oluyorum hafta sonları evde yatıyorum kalkıyorum çok dinç oluyorum canım 37ye kadar çalışabilir raporu alcam nasipse, son hafta izne ayrılmış olacam
geçen hafta gittim çok hareketli, doktor bu nasıl kız çekeceğiniz var diyo ölçüm aldırmıyo, doktor tam işaretliyo hoop kaçıyo

yuhh yaa kız resmen tatilde gibi herhalde evde çok yorulyo

bekarmı mı bu

çokmu lazımdı böyle iş yapmayan birini almak

bebek nezaman yapcaksın bu yazmı ?

ay buarada bizim kaza oldu pariste allahtan regli oldum yoksa karaları bağlardım çağan zaten çok küçük offf ucuz atlattık valla kız için hazrılıkları seneye doğum günü olsun öyle yapıcam 9 ayda öyle atsa hayırlısı bakalım bakarsın birlikte başlarız

cnm sevi bebe köpük minder bu suyun üstünde kalıyo bebek büyüncede file kullanılmıyo ama bu minderi yanları çekilyo oturtuyosun içinde küvetin çok süper bişi baya kullanışlı..

biberon aventinki neden diyorum hangi marka aldıysam biberonun CC ml kısmı silindi kaynatmaktan ama şok olursun avent hala cirlopp gibi hiçte deforme olmadı biberon ağzı zaten ay ay değişyosun ağızları oyüzden ilk 2 biberon yeter ...elektirkli pompa madela aldım ben onun biberonuda güzeldi onuda kullandım alla sütüm azdı damarlar açılsın hem sağdıkça gelsin diye aldım yoksa ben 6 ay işe gelmedimki...yine sen bilirsin doğsun sonra çıkar alırsın duruma göre...

buarada göğüs ucu kremine başla cnm her banyodan sonra sür hasaslaşmıştır önceden başlamazsan çok çekersinn benim yara olmadı ama çoğu arkdaşımın yara oldu...

koket bu minder güzelmiş baktım ben de.
aventin emziği sert oluyo diyolar ama :26: ben nuk ya da dr. brown's alıyım diyodum :26: evde anne göğsü formunda 2 tane cam chicco var, 1 tane de plastik var ama o tutma kulplu onu su için kullanıcam annem almış ziyan olmasın.
ha bi de açılı biberon almak gerekli mi kolikli olurlarsa mı almamız gerekir yoksa?

cnm nuk çok berbat yaa hiç sevmedim nuk sadece bardakları güzel biberonu emziği hiç iyi değil...DR borwns güzel pahalı gerçi istersen al bide çok cam alma yaa bebeğin çantasında çok ağırlık yapıyo bide büyük alma çok avent orta boylar çok iyi oluyor bide sağlıklı ağızı geniş bilmiyorum çağan en çok onu sevdi...

bebedorun hepsi emziklerde fıss ml lerde ilk aylardan silindi...

o mideri sende al file çok kötü yaa çocuk kayıyo onda bide az büyünce file olmuyo bu içinde çocuk oturyo yumuşacık ...

lenn benide anne destek hattı yaptınız heee sen kaç ay gelmiceksin karar verdinmi 6 ay dönme bence...buarada rahim duvarını sorcaktım en son herşey iyidi

Anladım canım çok sağol

Dilşad sendede oluyo mu o tek tarafta toplanma gerilme?

oo o zaman boşa almayalım nuk u.
benm chicco nun biri de geniş ağızlı. aman en fazla 10 lira fark ediyor canım dr. browns. o zaman nuk yerine philips avent alalım. çok büyük almam zaten.
benm koca çok biliyo plastik sıcakta çözünüyo mama için plastik aldırmam cam alıcaz diyo. kerem de de öle yapmıştı o yüzden chiccolar cam. mecburen küçüklerden orta boylardan alcaz çocuğa da ağır gelmesin diye.

destek hattısınız tabii bol sen yarenay elfiş girseee artık vilişim de öle
Anladım canım çok sağol

Dilşad sendede oluyo mu o tek tarafta toplanma gerilme?

acıktımm yaaa

domtes çorbaaa

karışık kızartma:125:

bulgur pilav ve cacık beğendim menüyüü ohh bee iyi çıktı sizde ne varrr

nigar izinlimi yaa?:44:

kızlar bende avent ve chıcco cam var cam tabiki 2 kez kırıldı bu 3. ama seviyorum camı yıkayınca tertemiz oluyo ama ağır evt aventide hala kullanıyoruz suyu,meyve suyunu falan hala onda içiyo nuk bencede almayın ilk doğduğunda sadece diğer markalarda bulamadığım için wee nin 30 ml lik olanı var ondan almıştım minicik bişi zaten ilkzaman ondan verdim.
özge kremi aklna geldikçe sür 30. haftadan sonra başla istersen daha erken biraz ve bsapma makinesi çalışmasanda ihtiyaç oluyo kesinlikle al derim.

zuzuşum şükür karar vermişsin boyatmaya inşallah istediğin gibi olur cm yaptırır yaptırmaz ekliyosn ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…