ay buarada bizim kaza oldu pariste allahtan regli oldum yoksa karaları bağlardım çağan zaten çok küçük offf ucuz atlattık valla kız için hazrılıkları seneye doğum günü olsun öyle yapıcam 9 ayda öyle atsa hayırlısı bakalım bakarsın birlikte başlarız
şimdi özgiş dilşad sonrada ayşam doğurcak sonrada hamiş yok herhalde yeni üretim olmazsa
doğurun gariiii özendirmeyin bizi tekrar bebeğevalla bakması zor oluyor çağan arı gibi oldu durmuyorr...
At almıştım üstünden inmiyor kendi ayakları ile ittiremiyor diye ağlıyor bütün evin içinde ittir babam ittir oyuncaklar beynimi yedi hepsi müziklii ötüyor carr carrr...
halası gangam style almış oynuyor k.v umreden arapça habibiiii diye onuyan kayuuu mu neydii pepeye benziyen ondan almış bide arablar müzikli ışıklı polis zart zurt hepsini öttüryo saat 10 da beynimin içinde davullar çalıyo sankiii
evin heryanı oyuncak bomba atmış gibi oyuncak sepeti aldım sümbül beyfendi içine atlıyo içinde oturyo şu kediyide veremedim gitti kızlar 10 yere ilan koydum yokk herkes tuuu kaka yorumlar yapıyo ama almaya gelince yokkk hayır oynuyorlar çağan hatta sümbülü öpüyor seviyor ama bakamıyorum bee bide sümbülün mama kabını almış eline dökmüş oynuyordu yarın bi gün kum kutusuna gitmeyeceği ne malum bıktım yaa hayvan felan bakamıyom ben artık çağanda yoruyo keşke biri istesede versem yaa:26:
çağan sümbülü sevince kıskanıyor ittriyo eliyle kendi geliyo öpeyim diye çok komikler yaa ikisi birbirini kıskanıyo
bu anlatımların iyi oldu müzikli oyuncaklar falan
kararımı netleştirebilirim biraz daha anlatırsan
Canım çağan için kedi zararlı değilmi? tüyü falan kaçar ciğerine allah korusun ne kadar sevsek de hayvanları tehlikeleri var sonuçta.şimdi özgiş dilşad sonrada ayşam doğurcak sonrada hamiş yok herhalde yeni üretim olmazsa
doğurun gariiii özendirmeyin bizi tekrar bebeğevalla bakması zor oluyor çağan arı gibi oldu durmuyorr...
At almıştım üstünden inmiyor kendi ayakları ile ittiremiyor diye ağlıyor bütün evin içinde ittir babam ittir oyuncaklar beynimi yedi hepsi müziklii ötüyor carr carrr...
halası gangam style almış oynuyor k.v umreden arapça habibiiii diye onuyan kayuuu mu neydii pepeye benziyen ondan almış bide arablar müzikli ışıklı polis zart zurt hepsini öttüryo saat 10 da beynimin içinde davullar çalıyo sankiii
evin heryanı oyuncak bomba atmış gibi oyuncak sepeti aldım sümbül beyfendi içine atlıyo içinde oturyo şu kediyide veremedim gitti kızlar 10 yere ilan koydum yokk herkes tuuu kaka yorumlar yapıyo ama almaya gelince yokkk hayır oynuyorlar çağan hatta sümbülü öpüyor seviyor ama bakamıyorum bee bide sümbülün mama kabını almış eline dökmüş oynuyordu yarın bi gün kum kutusuna gitmeyeceği ne malum bıktım yaa hayvan felan bakamıyom ben artık çağanda yoruyo keşke biri istesede versem yaa:26:
çağan sümbülü sevince kıskanıyor ittriyo eliyle kendi geliyo öpeyim diye çok komikler yaa ikisi birbirini kıskanıyo
bu anlatımların iyi oldu müzikli oyuncaklar falan
kararımı netleştirebilirim biraz daha anlatırsan
eşim şuan oğlanı gs li yapma planlarındacnm inşallah patlamıcak belkide daha küçülcek sorun çıkmıcak inşallah herşey yolunda olur ve sorunsuz atlatırsın...eşin nasıl bebek için hayallere başladımı şöyle olur böyle olur...
sana liste göndermiim yaa daha erken ayşamm hemen almak istersin daha var sana bekle azcık hem 32. haftadan sonra bebek için birlikte çıkarız alışverişe ne gereklise tamamlarız görerek yanında olurum altını üstüne getiririz çarşının kapalı yola gideriz orada bisürü bebek mağazaları var tümünü buluruz orda
yinede gönderim mi ??
kuaför de tam kafaymış haaaakızlar bişey çıkmazsa cmtsi gidicem
komple boyatma dedi beyazın yok bişeyin yok bide 2-3 ayda bir gelip dip boya yapman lazım ama sen gelmezsin dedi banaEvet uğraşamam ben dedim
bide bakamıcaksan hiç boyamam yabancı değilsen sen fönsüz olunca çok çirkin ve komik duruyo balyaj dedi ..kızdı bana bide elinin altında kuaför var bu saçla geziyosun dediErkek kuaför bide ama seviyom ben onu :)
valla rengini mengini hiç sormayın bisürü şey konuştuk sanırsam balyaj yapıcak kahveye boyayığ saçımın yarısını açıcakmış sonrada üzerine balyaj yapıcak zamanla açılır ilk gözün alışsın diye koyu yaparım dedi bide kestircem de azcık kat falan attırcam
ohh ne ala memleket valla bu sonradan gelenler de pek bi değerli oluo heperi dövmesi yazdırmıştım onun kenarına yaptırdım küççük bişi
ben bu hafta rahatım patron yurtdışında
kız hala devam bi hava bi hava patronun koltuğunda takılıo bilgisayarı bozukmuşta
23 nisan yaklaşıo cumhurbaşkanı koltuğuna erken oturdu bizimki
dün patronun arkadaşı ispitçiye söyledim biz eşşek miyiz ne iş ya bu 9,30da gelio yemek arası 1,5 saati buluo
cmtsi çalışmıo gerçi burada bulunduğu saatlerde çok çalıştığı söylenemez dedim
herkes farkında da du bakalım
hey maşallahlenn benide anne destek hattı yaptınız heeesen kaç ay gelmiceksin karar verdinmi 6 ay dönme bence...buarada rahim duvarını sorcaktım en son herşey iyidi
acıktımm yaaa
domtes çorbaaaEki Görüntüle 688472
karışık kızartma:125:
bulgur pilav ve cacıkbeğendim menüyüü ohh bee iyi çıktı sizde ne varrr
nigar izinlimi yaa?:44:
acıktımm yaaa
domtes çorbaaaEki Görüntüle 688472
karışık kızartma:125:
bulgur pilav ve cacıkbeğendim menüyüü ohh bee iyi çıktı sizde ne varrr
nigar izinlimi yaa?:44:
kızlar bende avent ve chıcco cam var cam tabiki 2 kez kırıldı bu 3.ama seviyorum camı yıkayınca tertemiz oluyo ama ağır evt aventide hala kullanıyoruz suyu,meyve suyunu falan hala onda içiyo nuk bencede almayın ilk doğduğunda sadece diğer markalarda bulamadığım için wee nin 30 ml lik olanı var ondan almıştım minicik bişi zaten ilkzaman ondan verdim.
özge kremi aklna geldikçe sür 30. haftadan sonra başla istersen daha erken biraz ve bsapma makinesi çalışmasanda ihtiyaç oluyo kesinlikle al derim.
öğle arası ablamla gezdik her yeri aldık yine bişiler.Eki Görüntüle 688475 Eki Görüntüle 688476
ayy şunlara bakın benim kızım olsa böylede kokoş yaparımm dilşaddd kızını kokoş yapp leynnnn
eşim şuan oğlanı gs li yapma planlarında
oyyyybizi hayal edemiom çarşı pazar alt üst sonra eşim beni oysun
bu h.sonu annemle ufaktan başlıcam canım yaa, dayanamıom ben, bi çöp yok evde benim aldığım, internetten gelenler hariç
kuaför de tam kafaymış haaaa
epey bi değişim olcak desene merakla bekliom öncesi ve sonrası die iki resim çek zuzuuu
ohh ne ala memleket valla bu sonradan gelenler de pek bi değerli oluo he
ne ayak bu kız, du bakalım yakında çıkar kokusu
hey maşallahsen çok ayrıntılı açıklıosun çünkü her şeyi, bana sorsalar ben çoktan unutmuş olurdum :26:
minder güzelmiş ama ben yarenin watsap eklediği oturulan bişi vardı ya küvetin içine yapışan ondan alıcam ileriki dönem için, file zaten ilk bikaç ay kullanılır sonrasında el alışıo gerek kalmıo
odadaki kızın biri mcdonalds tan menü söleyelim mi dedi ben tabi iptalne zamandır yemiodum 2 ay olmuştur heralde, menü söledik ordan gelir birazdan
aşıdan geliom ben de bu arada, ebecim baya ilgili bi sürü şey sordu etti aşımı da vurdu, sola yapalım sağı kullanıosun dedi, haklı da derste falan kullanıom hep, 2 gün ağrı yapabilir dedi, şimdilik bişi yok bakalım olcak mı
çok şükür sonunda bi karara varmışsın inşallah beklediğin gibi olsun canım
ben bu hafta rahatım patron yurtdışında
kız hala devam bi hava bi hava patronun koltuğunda takılıo bilgisayarı bozukmuşta
23 nisan yaklaşıo cumhurbaşkanı koltuğuna erken oturdu bizimki
dün patronun arkadaşı ispitçiye söyledim biz eşşek miyiz ne iş ya bu 9,30da gelio yemek arası 1,5 saati buluo
cmtsi çalışmıo gerçi burada bulunduğu saatlerde çok çalıştığı söylenemez dedim
herkes farkında da du bakalım
zuzuşum şükür karar vermişsin boyatmaya inşallah istediğin gibi olur cm yaptırır yaptırmaz ekliyosn ona göre.
kuaför de tam kafaymış haaaa
epey bi değişim olcak desene merakla bekliom öncesi ve sonrası die iki resim çek zuzuuu
aşıdan geliom ben de bu arada, ebecim baya ilgili bi sürü şey sordu etti aşımı da vurdu, sola yapalım sağı kullanıosun dedi, haklı da derste falan kullanıom hep, 2 gün ağrı yapabilir dedi, şimdilik bişi yok bakalım olcak mı
kızlar bebek odasında gece lambası mı kullanıyorsunuz abajur mu?
bi abajur beğendim
moru
gmüş rengi
bi de turkuaz ı var, pembe beyaz kombine mor ya da gümüş mü almalıyım yoksa turkuaz da kız odasına renk katar olarak mı düşünmeliyim?
kızlar bebek odasında gece lambası mı kullanıyorsunuz abajur mu?
bi abajur beğendim
moru
gmüş rengi
bi de turkuaz ı var, pembe beyaz kombine mor ya da gümüş mü almalıyım yoksa turkuaz da kız odasına renk katar olarak mı düşünmeliyim?
inşş
inş canm bişey çıkmazsa 3te çıkıcam ya önce lazere sonrada boyaya geçerim
bayaa bakıma sokmuş olcam kendimi
çok yoruldum kızlar yaa pazara gittim ayaklarım koptu pahalı geldi buhafta bana
1kg domates, 1er tane maydonoz/dereotu/nane, 1kg salatalık, 1kg sivri biber,1demet semizotu, 1kg çilek aldım 20tl tuttu ..sanki daha çok alıyodum hiç sebze falan da almadım yanii :44:
cnm oda yapmadım henüz 2 yaşında inşallah yapıcam perde fiyatı banda çok geldi cnm.pembe beyaz olacaksa oda yoğunluk renge göre al bence çok şey pembeyse beyaz tersiyse pembe al anlatabildimmi şekerim?
Banada çok geldi kıss pahalıymış gerçekten pazara gittiğimde yok gerçi hep marketten alıyorum ama pazar daha güzel tabiki taze oluyo.
Oyy geçmedimi bugün nedir yaa:26:
bol senin iş yerinde durumlar nasıl canım normale bindimi?
Zuzu pahalı evet yeşil biberr pahalı burda
banada çok geldi kıss pahalıymış gerçekten pazara gittiğimde yok gerçi hep marketten alıyorum ama pazar daha güzel tabiki taze oluyo.
oyy geçmedimi bugün nedir yaa:26:
Zuzu pahalı evet yeşil biberr pahalı burda
inş. Daha iyi bi yer bulursun da kurtulursun şu adamdan canım.valla bilmiyomki idare ediyoruz tabi bi ara olduğu gibi ii değilz konuşmuyorz işi oldumu onu yapıyom falan yani.
:26: Dimi ..ya pazar gezmesini seviyom ben galibaçok seçme şansın var ya ondan :)
aynen geç-me-diiii ://
evt yeşilbiber pahalı ,dolmalıkla taze fasulyede pahalıydı almadım ,komple pazar yapsam 50tlm giderdiAma zaten yenmiyo geçen hafta eşim gitmişti o herşeyi alıyo patlıcanı kvme verdim ıspanak öylece duruyo daha dolapta atmam lazım
kuzum valla korksam da eşim yüzünden belli edemedim kivilin doğum hikayeni okudum nekdar nazlı çıkmış bu kız böyle
senin korkusuzluğun kanımı dondurdu bee nedkar güçlüymüşsün şaştım kaldım ben hayatta bukdar dayanamazdım kesin sezeryan olcam derdim herhaldeEşin aynı benim eşim gibi oda böyle olsa aynı tepkiyi veriridi kesin dr döverdi
viliş valla çok güçlüymüşsün hayran kaldım neler atlatmışsın yaa şimdi nasılsın? küçük hanım nasıl herşey yolundadır inşallah
ben telaştan biberon almayı unutmuşum...hastanede lazım olunca gece eşim de bundan bulmuş...şimdilik yetiyo,başka biberon almadım...kızlar bende avent ve chıcco cam var cam tabiki 2 kez kırıldı bu 3.ama seviyorum camı yıkayınca tertemiz oluyo ama ağır evt aventide hala kullanıyoruz suyu,meyve suyunu falan hala onda içiyo nuk bencede almayın ilk doğduğunda sadece diğer markalarda bulamadığım için wee nin 30 ml lik olanı var ondan almıştım minicik bişi zaten ilkzaman ondan verdim.
özge kremi aklna geldikçe sür 30. haftadan sonra başla istersen daha erken biraz ve bsapma makinesi çalışmasanda ihtiyaç oluyo kesinlikle al derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?