Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yok bakmayım ben
yani kasımda çalışmalara başlarız demiştim ama
nie dedim öyle bişi bilmioum :44:
şuan yok öyle bi planım
seninde inşallah allah gönlüne göre versin ve kız olsun

şimdi özgiş dilşad sonrada ayşam doğurcak sonrada hamiş yok herhalde yeni üretim olmazsa

doğurun gariiii özendirmeyin bizi tekrar bebeğe valla bakması zor oluyor çağan arı gibi oldu durmuyorr...

At almıştım üstünden inmiyor kendi ayakları ile ittiremiyor diye ağlıyor bütün evin içinde ittir babam ittir oyuncaklar beynimi yedi hepsi müziklii ötüyor carr carrr...

halası gangam style almış oynuyor k.v umreden arapça habibiiii diye onuyan kayuuu mu neydii pepeye benziyen ondan almış bide arablar müzikli ışıklı polis zart zurt hepsini öttüryo saat 10 da beynimin içinde davullar çalıyo sankiii

evin heryanı oyuncak bomba atmış gibi oyuncak sepeti aldım sümbül beyfendi içine atlıyo içinde oturyo şu kediyide veremedim gitti kızlar 10 yere ilan koydum yokk herkes tuuu kaka yorumlar yapıyo ama almaya gelince yokkk hayır oynuyorlar çağan hatta sümbülü öpüyor seviyor ama bakamıyorum bee bide sümbülün mama kabını almış eline dökmüş oynuyordu yarın bi gün kum kutusuna gitmeyeceği ne malum bıktım yaa hayvan felan bakamıyom ben artık çağanda yoruyo keşke biri istesede versem yaa:26:

çağan sümbülü sevince kıskanıyor ittriyo eliyle kendi geliyo öpeyim diye çok komikler yaa ikisi birbirini kıskanıyo

bu anlatımların iyi oldu müzikli oyuncaklar falan
kararımı netleştirebilirim biraz daha anlatırsan

kokiş sus bence 2 yıl daha ertelicek yoksa

kokiş atın altında kendinden sallanan parçası var bizim seninki öyle değilmiydi ya? tekerli kısmı çıkarmadım ben daha böyle çok rahat biniyo çünkü.

Canım çağan için kedi zararlı değilmi? tüyü falan kaçar ciğerine allah korusun ne kadar sevsek de hayvanları tehlikeleri var sonuçta.

Habibi oynuyan oyuncağa çok güldüm yaa bizimkide öyle olur kesinn.. Biz napıcaz bakalım. Babası futbolcu yapıcakmış bizimkini. Eve ufak kale alırım oynar başını şişirir diyo. Oldu dedim evde oynatırım bende herşeyi kırsın sonra Ozaman aşağıda oynar diyo

Kokiş naptın kızz ürküttün kaçırdın dileğii.. Dilek gel buraya Yine vazcaydın kararından.

eşim şuan oğlanı gs li yapma planlarında

oyyyybizi hayal edemiom çarşı pazar alt üst sonra eşim beni oysun
bu h.sonu annemle ufaktan başlıcam canım yaa, dayanamıom ben, bi çöp yok evde benim aldığım, internetten gelenler hariç
kuaför de tam kafaymış haaaa

epey bi değişim olcak desene merakla bekliom öncesi ve sonrası die iki resim çek zuzuuu
ohh ne ala memleket valla bu sonradan gelenler de pek bi değerli oluo he

ne ayak bu kız, du bakalım yakında çıkar kokusu
lenn benide anne destek hattı yaptınız heee sen kaç ay gelmiceksin karar verdinmi 6 ay dönme bence...buarada rahim duvarını sorcaktım en son herşey iyidi
hey maşallah sen çok ayrıntılı açıklıosun çünkü her şeyi, bana sorsalar ben çoktan unutmuş olurdum :26:

minder güzelmiş ama ben yarenin watsap eklediği oturulan bişi vardı ya küvetin içine yapışan ondan alıcam ileriki dönem için, file zaten ilk bikaç ay kullanılır sonrasında el alışıo gerek kalmıo
acıktımm yaaa

domtes çorbaaaEki Görüntüle 688472

karışık kızartma:125:

bulgur pilav ve cacık beğendim menüyüü ohh bee iyi çıktı sizde ne varrr

nigar izinlimi yaa?:44:

odadaki kızın biri mcdonalds tan menü söleyelim mi dedi ben tabi iptalne zamandır yemiodum 2 ay olmuştur heralde, menü söledik ordan gelir birazdan

aşıdan geliom ben de bu arada, ebecim baya ilgili bi sürü şey sordu etti aşımı da vurdu, sola yapalım sağı kullanıosun dedi, haklı da derste falan kullanıom hep, 2 gün ağrı yapabilir dedi, şimdilik bişi yok bakalım olcak mı

koketa sen resmen bir kabusu anlatmışsın evin içinde sürekli carcar öten oyuncaklar her yerde dağınıklıklar...
ben yukardaki komşunun çocuklarının sesine bile tahammül edemiyorum cinnet geçiririm sanırım

özgiş rafa kaldırdım şuan üstüme gelmeyin yahuu :18:

alishiam afiyet olsun şekerim hüpler hamburgerleri
kolun çok ağrı yapmaz umarım

seda napim ama korkuoum zaten kokette bi anlattı ki

acıktımm yaaa

domtes çorbaaaEki Görüntüle 688472

karışık kızartma:125:

bulgur pilav ve cacık beğendim menüyüü ohh bee iyi çıktı sizde ne varrr

nigar izinlimi yaa?:44:

ben ablamla dışarı çıktım yemeği kaçırdım
sebzeli kebap, börek çorba yoğurt vardı bizde.

evet plastik de renk değişikliği de oluyor di mi. biz hep cam alıcaz sanırım
ben de wee 1 tane var onu da annem aldığı için işte su vericem onunla 150 ml lik o.
daha küçüğünü de almamız gerekir ilk aylar için sanırım

Eki Görüntüle 688475 Eki Görüntüle 688476

ayy şunlara bakın benim kızım olsa böylede kokoş yaparımm dilşaddd kızını kokoş yapp leynnnn
öğle arası ablamla gezdik her yeri aldık yine bişiler.
bi tayt beğendim aziz bebede. poposunda dantel var 25 lira dedi pahalı mı uygunnmu bilemedim onu :26:

geçmiş olsuun, benm ağrım oldu ama ablamda olmadı, pazartesi 2. aşım var benm de. :18: 3 gün iptalim yine.

özgee alıntılamışım yazmayı unutmuşum ablam gelince.
bazen oluyo canım sanki içerde yavaşça takla atıyomuş gibi.

kızlaar yine bi sürü açıldım yaa, ufak tefek alalım derken bi sürü tutuyo.
perde baktık
bebek odasında kırmızılıyı istemiyorum ya karanlık oluyo oda değiştircem perdeyi.
pembeli beyazlı simli bişe beğendim ondan yaptırıcam sanırım 200 lira tutuyo.

kızlar bebek odasında gece lambası mı kullanıyorsunuz abajur mu?
bi abajur beğendim
moru
gmüş rengi
bi de turkuaz ı var, pembe beyaz kombine mor ya da gümüş mü almalıyım yoksa turkuaz da kız odasına renk katar olarak mı düşünmeliyim?

Dilşad cnm odanın renklerine göre seçersin abajuru canım. Turkuazda güzel bence ama dediğim gibi renklere göre alırsın onu sonlara doğru. Bu arada hayırlı olsun perdeleri. Ama çok tutmuş sanki bi duvar boyu için:26:

çok şükür sonunda bi karara varmışsın inşallah beklediğin gibi olsun canım

inşş

:44: yakında çıkar kokusu

zuzuşum şükür karar vermişsin boyatmaya inşallah istediğin gibi olur cm yaptırır yaptırmaz ekliyosn ona göre.

inş canm bişey çıkmazsa 3te çıkıcam ya önce lazere sonrada boyaya geçerim
bayaa bakıma sokmuş olcam kendimi

evet kafa bi adam ,kadınlarla arası iyi :))
hmm öncesi/sonrası olarr

geçmiş olsun canımcım

üçünün arasında tabisi turkuaz bence

çok yoruldum kızlar yaa pazara gittim ayaklarım koptu pahalı geldi buhafta bana
1kg domates, 1er tane maydonoz/dereotu/nane, 1kg salatalık, 1kg sivri biber,1demet semizotu, 1kg çilek aldım 20tl tuttu ..sanki daha çok alıyodum hiç sebze falan da almadım yanii :44:

cnm oda yapmadım henüz 2 yaşında inşallah yapıcam perde fiyatı banda çok geldi cnm.pembe beyaz olacaksa oda yoğunluk renge göre al bence çok şey pembeyse beyaz tersiyse pembe al anlatabildimmi şekerim?

banada çok geldi kıss pahalıymış gerçekten pazara gittiğimde yok gerçi hep marketten alıyorum ama pazar daha güzel tabiki taze oluyo.

oyy geçmedimi bugün nedir yaa:26:

bol senin iş yerinde durumlar nasıl canım normale bindimi?

Zuzu pahalı evet yeşil biberr pahalı burda

banada çok geldi kıss pahalıymış gerçekten pazara gittiğimde yok gerçi hep marketten alıyorum ama pazar daha güzel tabiki taze oluyo.

oyy geçmedimi bugün nedir yaa:26:

:26: dimi ..ya pazar gezmesini seviyom ben galiba çok seçme şansın var ya ondan :)

aynen geç-me-diiii ://

Zuzu pahalı evet yeşil biberr pahalı burda

evt yeşilbiber pahalı ,dolmalıkla taze fasulyede pahalıydı almadım ,komple pazar yapsam 50tlm giderdi ama zaten yenmiyo geçen hafta eşim gitmişti o herşeyi alıyo patlıcanı kvme verdim ıspanak öylece duruyo daha dolapta atmam lazım

seda yaa 3te çıkıcam dedim ya cmtsi meğersem buhafta 6da çıkıyomuş hayal kırıklığı :/

akşam neyemek var ..ben fırında makarna ve köfte yapmayı düşünüyorum

valla bilmiyomki idare ediyoruz tabi bi ara olduğu gibi ii değilz konuşmuyorz işi oldumu onu yapıyom falan yani.
inş. Daha iyi bi yer bulursun da kurtulursun şu adamdan canım.

yaz tam gelsin ucuzlar sebzeler organikleri çıkar hep.

Vilinn hoşgeldiin canım nasılsınız??

kuzum valla korksam da eşim yüzünden belli edemedim ki yoksa doktoru döverdi kesin :18:
şimdi daha iyiyim...dikişlerim düşmeye başladı...sol göğüs iptal,hala geçmedi yarası...solu sağıyorum,sağı emziriyorum...sağ da yara ama az...idare ediyorum işte...günde 2 kez falan mama veriyorum,yaralar geçsin mama vermicem ama...

ben telaştan biberon almayı unutmuşum...hastanede lazım olunca gece eşim de bundan bulmuş...şimdilik yetiyo,başka biberon almadım...

kızlar aklım sizde ama bizim cadıdan uğrayamıyorum...annem gitti bugün,ağladım yolcu ederken,o da ağladı,alışmıştık birbirimize kocişim aradı,napıyosun dedi,ağlıyorum dedim,üzülme ben sana yardım ederim dedi annemi kociş götürdü otogara, ben de alışmıştım be dedi,üzüldü o da...
bizim minnoş çok uğraştırıyo, sürekli emmek istiyo,huysuzluk yapıyo,uyumak istemiyo falan...emerek uyumak istiyo,ee benim memiktolar yara diye sürekli emzirmek istemiyorum,o da uyumuyo o zaman
süt sağıp hazırladım şimdi,uyanınca içiricem minnoşa...

nigar hiç uğramaz olmuş topiğe...
özgem,dilşadım benim minnoş da karnımdayken çok yaramazdı,çıkınca da öyle...allah şimdiden yardımcınız olsun
alişim kisti kafana takma...komşumuzun gelini de seninle aynı durumda...geçen gün kisti patlamış...kız dünya varmış diyo...patlayınca kisti küçülmüş,sancıları falan varmış azalmış...her şerde bi hayır vardır unutma...
dilek,ben eşinin yaptırdığı dövmeyi çok beğendim canım...adam ne yapsa yaranamıyo sana
kokiiiiiş çağanı anlatırken sirkenle dileği korkutmuşsun bizim minik de büyüse bi an önce...çağan ne yakışıklı oldu maşallah yaa
yarenim de uğramamış annesi geldi galiba...
bende annemi özledim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…