kuzum valla korksam da eşim yüzünden belli edemedim kiyoksa doktoru döverdi kesin :18:
şimdi daha iyiyim...dikişlerim düşmeye başladı...sol göğüs iptal,hala geçmedi yarası...solu sağıyorum,sağı emziriyorum...sağ da yara ama az...idare ediyorum işte...günde 2 kez falan mama veriyorum,yaralar geçsin mama vermicem ama...
ben telaştan biberon almayı unutmuşum...hastanede lazım olunca gece eşim de bundan bulmuş...şimdilik yetiyo,başka biberon almadım...
kızlar aklım sizde ama bizim cadıdan uğrayamıyorum...annem gitti bugün,ağladım yolcu ederken,o da ağladı,alışmıştık birbirimizekocişim aradı,napıyosun dedi,ağlıyorum dedim,üzülme ben sana yardım ederim dedi annemi kociş götürdü otogara, ben de alışmıştım be dedi,üzüldü o da...
bizim minnoş çok uğraştırıyo, sürekli emmek istiyo,huysuzluk yapıyo,uyumak istemiyo falan...emerek uyumak istiyo,ee benim memiktolar yara diye sürekli emzirmek istemiyorum,o da uyumuyo o zaman
süt sağıp hazırladım şimdi,uyanınca içiricem minnoşa...
nigar hiç uğramaz olmuş topiğe...
özgem,dilşadım benim minnoş da karnımdayken çok yaramazdı,çıkınca da öyle...allah şimdiden yardımcınız olsun
alişim kisti kafana takma...komşumuzun gelini de seninle aynı durumda...geçen gün kisti patlamış...kız dünya varmış diyo...patlayınca kisti küçülmüş,sancıları falan varmış azalmış...her şerde bi hayır vardır unutma...
dilek,ben eşinin yaptırdığı dövmeyi çok beğendim canım...adam ne yapsa yaranamıyo sana
kokiiiiiş çağanı anlatırken sirkenle dileği korkutmuşsunbizim minik de büyüse bi an önce...çağan ne yakışıklı oldu maşallah yaa
yarenim de uğramamış annesi geldi galiba...
bende annemi özledim şimdiden
seda yaa 3te çıkıcam dedim ya cmtsi meğersem buhafta 6da çıkıyomuşhayal kırıklığı :/
akşam neyemek var ..ben fırında makarna ve köfte yapmayı düşünüyorum
inş. Daha iyi bi yer bulursun da kurtulursun şu adamdan canım.
yaz tam gelsin ucuzlar sebzeler organikleri çıkar hep.
Vilinn hoşgeldiin canım nasılsınız??
Dilşad cnm odanın renklerine göre seçersin abajuru canım. Turkuazda güzel bence ama dediğim gibi renklere göre alırsın onu sonlara doğru. Bu arada hayırlı olsun perdeleri. Ama çok tutmuş sanki bi duvar boyu için:26:
inşş
:44: yakında çıkar kokusu
inş canm bişey çıkmazsa 3te çıkıcam ya önce lazere sonrada boyaya geçerim
bayaa bakıma sokmuş olcam kendimi
evet kafa bi adam ,kadınlarla arası iyi :))
hmm öncesi/sonrasıolarr
geçmiş olsun canımcım
üçünün arasında tabisi turkuaz bence
çok yoruldum kızlar yaa pazara gittim ayaklarım koptu pahalı geldi buhafta bana
1kg domates, 1er tane maydonoz/dereotu/nane, 1kg salatalık, 1kg sivri biber,1demet semizotu, 1kg çilek aldım 20tl tuttu ..sanki daha çok alıyodum hiç sebze falan da almadım yanii :44:
çoğunluk beyaz olacak canım mobilya ve halılardan dolayı.cnm oda yapmadım henüz 2 yaşında inşallah yapıcam perde fiyatı banda çok geldi cnm.pembe beyaz olacaksa oda yoğunluk renge göre al bence çok şey pembeyse beyaz tersiyse pembe al anlatabildimmi şekerim?
banada çok geldi kıss pahalıymış gerçekten pazara gittiğimde yok gerçi hep marketten alıyorum ama pazar daha güzel tabiki taze oluyo.
oyy geçmedimi bugün nedir yaa:26:
yine buna şükür canım, en azından alıştığın işin, hem fazla laubaliliğinden şikayetçiydin bi bakıma da ii olmuş.valla bilmiyomki idare ediyoruz tabi bi ara olduğu gibi ii değilz konuşmuyorz işi oldumu onu yapıyom falan yani.
oyy anneyi çok yoruyor desenekuzum valla korksam da eşim yüzünden belli edemedim kiyoksa doktoru döverdi kesin :18:
şimdi daha iyiyim...dikişlerim düşmeye başladı...sol göğüs iptal,hala geçmedi yarası...solu sağıyorum,sağı emziriyorum...sağ da yara ama az...idare ediyorum işte...günde 2 kez falan mama veriyorum,yaralar geçsin mama vermicem ama...
ben telaştan biberon almayı unutmuşum...hastanede lazım olunca gece eşim de bundan bulmuş...şimdilik yetiyo,başka biberon almadım...
kızlar aklım sizde ama bizim cadıdan uğrayamıyorum...annem gitti bugün,ağladım yolcu ederken,o da ağladı,alışmıştık birbirimizekocişim aradı,napıyosun dedi,ağlıyorum dedim,üzülme ben sana yardım ederim dedi annemi kociş götürdü otogara, ben de alışmıştım be dedi,üzüldü o da...
bizim minnoş çok uğraştırıyo, sürekli emmek istiyo,huysuzluk yapıyo,uyumak istemiyo falan...emerek uyumak istiyo,ee benim memiktolar yara diye sürekli emzirmek istemiyorum,o da uyumuyo o zaman
süt sağıp hazırladım şimdi,uyanınca içiricem minnoşa...
nigar hiç uğramaz olmuş topiğe...
özgem,dilşadım benim minnoş da karnımdayken çok yaramazdı,çıkınca da öyle...allah şimdiden yardımcınız olsun
alişim kisti kafana takma...komşumuzun gelini de seninle aynı durumda...geçen gün kisti patlamış...kız dünya varmış diyo...patlayınca kisti küçülmüş,sancıları falan varmış azalmış...her şerde bi hayır vardır unutma...
dilek,ben eşinin yaptırdığı dövmeyi çok beğendim canım...adam ne yapsa yaranamıyo sana
kokiiiiiş çağanı anlatırken sirkenle dileği korkutmuşsunbizim minik de büyüse bi an önce...çağan ne yakışıklı oldu maşallah yaa
yarenim de uğramamış annesi geldi galiba...
bende annemi özledim şimdiden
çok etkilendi demek kardeşin, keşke sende kalsa biraz. :26:Vilin numara yapamıyorum aaa harikafalan die ama şokla olumsuz baktım birde kırmızı kırmızıydı alınıp benimsicem inş
Seninde memiktolar fena olmuş seda krem söyledim Dio bak aldırmana ondan eşine
Annende gelir yine canım ağlama eşin inşallah dediği gibi yardımcı olur seni üzmez
Kızlar annemlere gittim kardeşim konuşmuo ya1 hafta 10 gündür böyle dudaklarını birbirine yapıştırıp oturuyor konuşuyorum anlatıyorum anlamıyor bağırıyorum olmuyor babanemin hastalık bakım git gel kardeşler arası tartışmalar annemle babamın atışmaları derken böyle oldu
Bana gel diyorum gelmiyor bazen tlfnumu bile açmıyor herkese böyle tabi işe ve staja da gitmek istemiyor
günaydın kızlarr
evdeyim ben de henüz, eşim sabahın köründe çıktı.
çarş.günü caefey gelen çocuklardan biri Note 2 sini çaldırmış 2 gündür onunla uğraşıo. çocuk da tanıdık, cafeye bakardı ara sıra. dün bi ilçede bulundu die haber gelmiş oraya gittiler sabah erkenden, inş. bulurlar da biter artık şu sorun
ben de dolmuşla gidicem hava da kötümymüş, yağmur yağıo neyse çok diil. çorba vardı dünden onu içiom şimdi kahvaltı niyetine, hiç de canım istemio bişi yemek, ama açım karnım gurulduo:26:
oğlum dün gündüz dersteyken ara ara hareket etti ama akşam hiç hissetmedim sanki, biraz fazla kaçırdım yemeği karnım çok fena şişti bilmiom belki de ondandır, inş. bugün hissederim bakalım.
aşılı kolum dün hiç ağrımadı ama gece mecbur üstüne yattım biraz ağrıo şimdi, neyse ki rahatsız edici diil, böle geçip gidicek heralde fazla etkilenmeden
vilişim hoşgelmiş gitmişsin özledik seni annen de gitmiş güle güle kavuş eşin yardımcı olur artık, bi daha gelicek mi?
ah şu göğüslerin de bi iileşseydi
yarenay gelmio ki istemioum dio artık dün akşam sabrım taştı yaa uğraşamıcam
biraz anlasın yani tabi anlarsa :26:
alishia sevindim canım kolunun ağrımamasına
çocuğun tableti de eşine sıkıntı olmuş inşallah bugün sonuç alırlar.
bugün ankarada hava düzeldi gibi güneşli
ama yarın yine yağmur gözüküo
yaaaaaevimi kene basmış
doğumgünüme arkinin bebesi papatya topalmış bende onu suya koydum tvnin yanına ..hani yaprakları dökülür yaa öyle diye dikkat etmedim ben şimdi baktım yakından aman yarabbim bildiğin kene yaa birsürrüüüü komple çevresi ve yerler heryere dökülmüş süpürdüm hemen poşetle aldım bardakla birlikte papatyayı attım ..yerleri üniteyi süpürgeyle çektim..yaa gezmemişlerdir dimmi
eşimde yok babanesine gitti gelmedi daha yaaa ağlıcam şimdi çok huylandım
kene uçarmıydı yaaaküçük bişey uçuyo ikidir Allam evi terketcem
üff bu herif de gelmedi yaaa aradım çekmiyo teli konuşamadık
eşim kene değil diyo yaa ağaç bitimii neymiş yok öle bişy ..antenleri var bunun fotosunu çektim ..bide ben gördüm onlarıki diyo delimi ne yaa insan söyle süpürürürüm nası uyucam ben heryerim kaşnıyo(
salonda kaldı kart aparatım koycaktım fotosunu ..eşim çok rahat heralde ddeğil kene ama yarın akşam bayaa altüst etmem lazım
yaaaaaevimi kene basmış
doğumgünüme arkinin bebesi papatya topalmış bende onu suya koydum tvnin yanına ..hani yaprakları dökülür yaa öyle diye dikkat etmedim ben şimdi baktım yakından aman yarabbim bildiğin kene yaa birsürrüüüü komple çevresi ve yerler heryere dökülmüş süpürdüm hemen poşetle aldım bardakla birlikte papatyayı attım ..yerleri üniteyi süpürgeyle çektim..yaa gezmemişlerdir dimmi
eşimde yok babanesine gitti gelmedi daha yaaa ağlıcam şimdi çok huylandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?