Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

geçmiş olsun canım. memiktoların (nigar) geçer bian önce inşallah. Annecinde gitmiş keşke biraz daha kalsaydı erken gitmiş. Bakim benim aannem gelebilecekmi şimdiden onu düşünüyorum
Nasıl bi duygu annelik Eki Görüntüle 688828

seda yaa 3te çıkıcam dedim ya cmtsi meğersem buhafta 6da çıkıyomuş hayal kırıklığı :/

akşam neyemek var ..ben fırında makarna ve köfte yapmayı düşünüyorum

ayy inanmıyorum gidemiceksin yani

inş. Daha iyi bi yer bulursun da kurtulursun şu adamdan canım.

yaz tam gelsin ucuzlar sebzeler organikleri çıkar hep.

Vilinn hoşgeldiin canım nasılsınız??

inşallah cnm saol.
evtya yaz gelsede ucuzlasa artık.

oyy vilşim cnm üzülme yine gelmicekmiki annen gelir şimdi sen lohusasın ondan bukadar duygusalsın bende doğanın yüzüne bakıp bakıp ağlardım ona bişe olcak diye allah korusun çok duygusal oluyo insan bu dönem.yaa sana krem söyledim sürmedinmi kullanmıyomusun krem cnm?inşallah geçer biran önce cnm yaa mahvoluyo insan emerkn o acıyla.

Vilin numara yapamıyorum aaa harika falan die ama şokla olumsuz baktım birde kırmızı kırmızıydı alınıp benimsicem inş

Seninde memiktolar fena olmuş seda krem söyledim Dio bak aldırmana ondan eşine
Annende gelir yine canım ağlama eşin inşallah dediği gibi yardımcı olur seni üzmez

Kızlar annemlere gittim kardeşim konuşmuo ya 1 hafta 10 gündür böyle dudaklarını birbirine yapıştırıp oturuyor konuşuyorum anlatıyorum anlamıyor bağırıyorum olmuyor babanemin hastalık bakım git gel kardeşler arası tartışmalar annemle babamın atışmaları derken böyle oldu
Bana gel diyorum gelmiyor bazen tlfnumu bile açmıyor herkese böyle tabi işe ve staja da gitmek istemiyor

Gunaydin kizlar. Dun ablamdaydim giremedim hic.

Vilisimmm memislerinin hala kotu olmasina uzuldum canim ya. Biran once iyilesirler insallah. Emzirememek zor oluyor. Annen donmus ( keske daha fazla kalabilseydi. Insan manevi olarak bile cok guc aliyor. Bizimkiler gelmedi henuz. Bu hafta sonu hava guzel olursa ablamlarla beraber gitcez koye. Donerken de annemi getircez. Hafta ici de babam doncek ins.

Dilekkkk kiz bebekten kacmak icin yer ariyon heee!!! Kiz o curcunanin iconde bebisin sana bi gulucuk atar hepsi tatli gelir gozune merak etme.

Ozgecim bebis icin alisveris yapmak cok zevkli oluyor dimi:))

Alisham basla artik seref icin alisverise. Daha bir suru alinacak var annesiiii :))

Dilsad umarim asi yine agritmaz kolunu.

Dilekkk kardesini alip hafta sonu bi yerlere gitmeye calissan. Ya da esin gitse yanina. Ona dayanamaz belki. Sinema falan. Moralini duzeltir biraz.

günaydın kızlarr

evdeyim ben de henüz, eşim sabahın köründe çıktı.
çarş.günü caefey gelen çocuklardan biri Note 2 sini çaldırmış 2 gündür onunla uğraşıo. çocuk da tanıdık, cafeye bakardı ara sıra. dün bi ilçede bulundu die haber gelmiş oraya gittiler sabah erkenden, inş. bulurlar da biter artık şu sorun

ben de dolmuşla gidicem hava da kötümymüş, yağmur yağıo neyse çok diil. çorba vardı dünden onu içiom şimdi kahvaltı niyetine, hiç de canım istemio bişi yemek, ama açım karnım gurulduo:26:

oğlum dün gündüz dersteyken ara ara hareket etti ama akşam hiç hissetmedim sanki, biraz fazla kaçırdım yemeği karnım çok fena şişti bilmiom belki de ondandır, inş. bugün hissederim bakalım.

aşılı kolum dün hiç ağrımadı ama gece mecbur üstüne yattım biraz ağrıo şimdi, neyse ki rahatsız edici diil, böle geçip gidicek heralde fazla etkilenmeden

vilişim hoşgelmiş gitmişsin özledik seni annen de gitmiş güle güle kavuş eşin yardımcı olur artık, bi daha gelicek mi?
ah şu göğüslerin de bi iileşseydi

perdeyi yaptırmadım canım çok beğendim ama haziranda mobilyalarını sipariş verince yaptırırız.

bakımı yaptıramadın di mi dün geç çıkınca.

bence de pahalı olmuş yaa bizim burda pazar çok ucuzladı.

çoğunluk beyaz olacak canım mobilya ve halılardan dolayı.

valla bilmiyomki idare ediyoruz tabi bi ara olduğu gibi ii değilz konuşmuyorz işi oldumu onu yapıyom falan yani.
yine buna şükür canım, en azından alıştığın işin, hem fazla laubaliliğinden şikayetçiydin bi bakıma da ii olmuş.

oyy anneyi çok yoruyor desene
anneciğin gitmiş, ama ağlama vilişim sütün etkilenir. yine gelir sık sık dayanamaz torununa.
inşallah çabukl düzelir rahat rahat emzirirsin kızçeni.
çok etkilendi demek kardeşin, keşke sende kalsa biraz. :26:

inşallah bulunur canım ya eşin de kurtulur bu konudan
burda çok şükür yağmur yok bugün.
canım hareketlenir merak etme benm ki 3 gün yatış yaptı ya
ii maşallah de aşılı koluna ağrımasın zor oluyor.

günaydın kızlar

yarenay gelmio ki istemioum dio artık dün akşam sabrım taştı yaa uğraşamıcam
biraz anlasın yani tabi anlarsa :26:

alishia sevindim canım kolunun ağrımamasına
çocuğun tableti de eşine sıkıntı olmuş inşallah bugün sonuç alırlar.

bugün ankarada hava düzeldi gibi güneşli
ama yarın yine yağmur gözüküo

cnm ya ama anlamaz ki, madem hiçbiyere gelmek istemio sen yine ara sor ama çok üstüne düşme istersen

inş.kızlar hallederler, bugün cafeyi açması lazımdı sabahtan, bak hala ilçede o işlerle uğraşıo dert oldu başına yaaa
çocuğun annesi de sanki eşim velisiymiş gibi her işe onu arıo, oysa eşimden büyük abisi var çocuğun(babası yok)

babamla buluşucam ben de birazdan kontrole gelmiş öğleden sonraya kalmış işi, yemek yicez beraber, sonra benim geceye kadar sürcek maratonum başlıcak

10 saattir bi kişi bile bişi yazmamış mı:26:

evdeyim ben az önce geldimbirazdan eşime yarın annemle alışverişe çıkma planlarımdan bahsedicem bakalım ne dicek

yaaaaa evimi kene basmış
doğumgünüme arkinin bebesi papatya topalmış bende onu suya koydum tvnin yanına ..hani yaprakları dökülür yaa öyle diye dikkat etmedim ben şimdi baktım yakından aman yarabbim bildiğin kene yaa birsürrüüüü komple çevresi ve yerler heryere dökülmüş süpürdüm hemen poşetle aldım bardakla birlikte papatyayı attım ..yerleri üniteyi süpürgeyle çektim..yaa gezmemişlerdir dimmi
eşimde yok babanesine gitti gelmedi daha yaaa ağlıcam şimdi çok huylandım

kene uçarmıydı yaaa küçük bişey uçuyo ikidir Allam evi terketcem
üff bu herif de gelmedi yaaa aradım çekmiyo teli konuşamadık

eşim kene değil diyo yaa ağaç bitimii neymiş yok öle bişy ..antenleri var bunun fotosunu çektim ..bide ben gördüm onlarıki diyo delimi ne yaa insan söyle süpürürürüm nası uyucam ben heryerim kaşnıyo(

salonda kaldı kart aparatım koycaktım fotosunu ..eşim çok rahat heralde ddeğil kene ama yarın akşam bayaa altüst etmem lazım

kene uçarmıydı yaaa küçük bişey uçuyo ikidir Allam evi terketcem
üff bu herif de gelmedi yaaa aradım çekmiyo teli konuşamadık

Okudukça benimde her yerim kaşındı
Eşinde görmüştü ney söylemiyor etrafa iyice yayılmadan temizlerdin

Uçup uçmadığını bilmiyorum ki ben inşallah kene değildir yarın ve pazar evi kırkla bence :18:

kene diildir o zuzum yaaa korkma çiçeklerde olur ya hani böcekler onlardandır, hem kene uçar mıymış:44:

günaydın herkeseee

2 saattir ayaktayım ben, eşimle yattık yuvarlandık azcık, sonra onu işe yolladım ben de eve giriştim. çamaşır attım yatak odasından temizliğe başladım salona doğru ilerliom tam ortada mola verdim süpürgenin kablosu oraya kadar yetişti
kahvaltı ediom şimdi makine de bitti onları asıp evin 2.yarısından devam edicem.
rezil durumda her yer, eşim de yorulma diyip duruo görmüo musun evin halini dedim

annem gelicek öğleden sonra da

zuzu bu arada saç işi yattı mı:44:

Selam kizlar. Ben ablama geldim. Esimin is cikisina gitcez
Ordan da koye. Hava guzel bugun insallah bozmaz. Herkese iyi tatillerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…