size de ii yolculuklar cnm topla gel annenleriSelam kizlar. Ben ablama geldim. Esimin is cikisina gitcez
Ordan da koye. Hava guzel bugun insallah bozmaz. Herkese iyi tatillerr
alishia demek temizlik yapıossun
kolay gelsin
o çok bilmiş kocan yardım etseydi o zaman
yarenim iyi eğlenceler hava inşallah çok güzel ve keyfini çıkarırsınız.
yapıo-dum
çamaşır asarken bi ağırlık çöktü birden çamaşırları zor bitirdim böle karnım ağrıomuş gibi diil gibi garip bişi biraz dinlenip devam edicem
aman bırak ya onunla temizlik yapmak işkence."burda ne var ki şurda ne var ki e süpürdük ya nie silioz bi de, masanın altını da mı süpürcektim......"olay bu, o yüzden kendim yaparım daha ii
canım ya bak yoruldun
ay aynı benimki haa
bi sürüpürüo 40 yılda 1
arkasına silerken bakıoum yalan şap iş yapmış
off yaa son 2,5 saatim bitsin bi an önce
bende azcık alışveriş yapcam
Günaydınn
Alisha geçmiş olsun cnm halletmişsin aşıyı..Eşinde hiç mi bilmiyomuş süpürmeyi onun altını süpüriyim bunun altını süpürmiyim olurmuymuşMaşallah kilona
Dilşad sende aşı olduysan sanada geççmiş olsun cnm..
Viliş geçer inş göğsün iyileşir cnm..
Özge geçenlerde bana da geldi albeni kazanmışım ama haberim yok hiç,Eşim halletti tabimuratbeyden ve snickersdan kazandım bide bu hafta
Zuzu saçını boyattın mı:44:Onlarda kene değildir takma kafana..Bizde de güve var
kızlar özledim sizi
annelik çok zormuş beeama kuzum bi gülünce unutuluyo her şey
gece 3.30'dan beri ayaktayım...gaz sancısı var kuzumun...yeni uyudu sayılır...
şimdi ben de uyicam...
bol,krem aldık çoktan,sürüyorum ama geçecek gibi değil
annem gitmek zorunda kaldı kızlar...babam ve kardeşim olduğu için ama ne zaman istersen yine gelirim dedi...
bi de dedemi hastaneye yatırmışlar,zatürresi geçmemiş...
şimdi de onun yanında...
dışarda süper hava var ama biz evdeyiz
minnoş uyusun da evde oturmaya da razıyım
Bizde afiyetle indirdik mideye canım. Bende teksütten kazandım duyduğuma göre peynir ve süt ürünlerinin olduğu bi paket gönderiyorlarmışGünaydınn
Alisha geçmiş olsun cnm halletmişsin aşıyı..Eşinde hiç mi bilmiyomuş süpürmeyi onun altını süpüriyim bunun altını süpürmiyim olurmuymuşMaşallah kilona
Özge geçenlerde bana da geldi albeni kazanmışım ama haberim yok hiç,Eşim halletti tabimuratbeyden ve snickersdan kazandım bide bu hafta
Zuzu saçını boyattın mı:44:Onlarda kene değildir takma kafana..Bizde de güve var
kızlar özledim sizi
şimdi ben de uyicam...
annem gitmek zorunda kaldı kızlar...babam ve kardeşim olduğu için ama ne zaman istersen yine gelirim dedi...
şimdi de onun yanında...
kızlar,minnoşumun gaz sorunu için netten araştırıp bitkisel bi damla aldık eczaneden...drların çoğunun verdiği bi şeymiş,kk'dan da araştırdım...onun sayesinde mi bilmem minnoşum uyuyo şimdi...
ama bugün öyle bunaldım ki anlatamam...yavrum ağladıkça mahvolduk...allah eşimden razı olsun...şaşırttı beni...evde bi sürü iş yaptı...bunaldığımı gördükçe destek oldu...kvler hiiiiç arayıp sormuyolar bile...dediği ismi koymadık ya tavırlı hala...eşim de çok kızdı...gerekirse haftada bi kadın alırız evi temizletmek için dedi...hatta sen bunalma ben hizmetçi bile tutarım,siz iyi olun yeter dedikuzum sancıdan ağlarken eşimin gözleri de kıpkırmızı olmuştu,nerdeyse o da ağlayacaktı...
kuzenimin eşi aradı,göğsümdeki yara için krem önerdi...diğeri geçirmedi çünkü...nöbetçi eczaneden alıp gelicek kocişim...
bu kadar stresin içinde tek güzel haber minnoşumun göbeği düştü bugün
allahım başka sıkıntı vermesin inşallah...minnoşum iyi olsun da biz çekmeye razıyız...
annemin kıymetini şimdi çok daha iyi anladım...
hamiş kızlar bol bol dinlenin,ilerde çok ihtiyacınız olacak
dilek,yine şarabın dibine vurmuşsunmidem ağrıyo yaz da haşlayalım seni
enkim saat geç de olsa çıkıp gezseydiniz keşke,iyi gelirdi...
yaaaaaevimi kene basmış
doğumgünüme arkinin bebesi papatya topalmış bende onu suya koydum tvnin yanına ..hani yaprakları dökülür yaa öyle diye dikkat etmedim ben şimdi baktım yakından aman yarabbim bildiğin kene yaa birsürrüüüü komple çevresi ve yerler heryere dökülmüş süpürdüm hemen poşetle aldım bardakla birlikte papatyayı attım ..yerleri üniteyi süpürgeyle çektim..yaa gezmemişlerdir dimmi
eşimde yok babanesine gitti gelmedi daha yaaa ağlıcam şimdi çok huylandım
ben hala bişe alamıyorum ayakkabı almayım diyorum, ayak numarası değişiyor sonra giyemem. kot aldım 2 tane 2si de artık büyük geliyo koca bş karnım olmasına rağmen 2.5 kilo aldım bacaklarla popo küçüldü kotlar düşüp duruyor. üst giyim zaten önceki kıyafetler de giyiliyor. bikaç tane elbise alıcam o kaa.yorulmadım aslında neyim var anlamadım tam, midem bulanıo gibi sanki, üffffffffffffffffffffffff
annem de gelicek kalkıyım da salonu ve banyoyu bari hallediyim oturma odasıyla mutfağı da sonra yaparım
aynen işte al birini vur ötekine
ben daha alışveriş ayarına gelemedim yaa tam ara kilodayım eskisi olmuo yenisi bol gelio pantolonlarımın düğmelerini açıp lastik takarak idare ediombenim yerime de gez sen
aşım bugün canım tşk ederimmGünaydınn
ooo minnak kuzuya geçmiş olsun.kızlar özledim sizi
şimdi ben de uyicam...
şimdi de onun yanında...
ohh sefanız olsuunViliş sen üstesinden gelirsin
Minnoşa kıyamam alishia doğru söylüyor büyük insan bile ne çekiyor o napsın kıyamam
Dedene de geçmiş olsun canım
Annende ne yapsın seninde yanında kalmayı ister tabi ama başka sorumlulukları da var
Kızlar şu 24 saattir ne çektim be :))
İşten çıktım kuaföre gittim bi fön sonra anneme gittim kv gelmişti babaannem için biraz oturdum eve geldim çamaşır biraz temizlik ve hazırlanıp çıktım eltimle buluşup diğer eltime gitmek için ta bi kv
Neyse gittik annesiyle bize yemek hazırlamışlar yedik için saat 11 oldu biz bi şarap alalım dedikve bi başladıysak saat 3 oldu ama eşler yok hepsi evde kocaların bu nası keyifliydi anlamam:90:
Ama ufuk'u aradım Abi'm var arkadaş var arkadaşın arkadaşı var oturuyoruz demesin mi
Neyse takılmamaya çalıştım :18:
En son abimle ikisi yatmış zaten rahatladım
Tabi gece 3'te şarap bitti ama eltimin biri hiç içmiyor öteki de araç var die 1 kadeh içti
Hadi kokoreç yemeye gidelim dedik ayy ne maceraydı anlatamam dönerken 1 şarap daha aldım ve hepsini içtim
Sabah oldu 9 eltim biraz uyumuştu onu kaldırdım ve çıkıp avm'ye gittik birer kahve biraz düzeltti beni ama 1 Lt şarap içmişim yani hem ağladık hem güldük nası eğlendim anlatamam
Eltim beni 12 ye doğru eve getirdi koçişim yatıyor hemen kıvrıldım yanına
1 saat sonra o işe gitti göremedim bile
Az önce ayıldın mı diye arayı uyandırdı ama başımı tutamıyorum:89:
Yarın işe gitmek istemiyorum
keşke gitseydiniz canım orda az da gezseniz başka yerlere kayardınız değişiklik olurduYa ne güzel şeyler kazanıyorsunuz.önceden bende saatlerce oturuyodum bilgisayarda katılıyordum şimdi nerde bi kahve içmeye kitap okumaya zaman yok.
Vilin hemen geçmez canım zamanla geçer yaraların ama emzir emzirmemezlik yapma . Benimki şimdi emmiyor eskisi gibi . İşallah gazıda geçer canım sende benim gibi çekiyorsun gaz mahfediyor onları bide bişey yapamayınca daha fena. Şükürler olsun bizde kalmadı artık gaz sorunu atlattı .uykumuzda düzene giriyor yavaş yavaş.
Annen gitmiş baban kardeşin olunca mecburen gitmiş aklı sizdedir ama yine gelir .kv gelmiyor mu torununu görmeye bakmaya
Dedende çok geçmiş olsun.
Dileğim felekten bir gece çalmışsınız.dağıtmışsın ama kendine dikkat et üşütme midene dikkat et yat dinlen kendine gel iş yapma yoksa haftaya yorgun başlarsın.
Bende evdeyim akşamdan beri kocişe diyorum minyatürke gideriz diye tabi gidemedik 3 olmuş hadi gidelim diyor dedim kalsın dinlen sonra gideri zaten 6 da kapanıyor. Bişiler yapalım istiyorum ama oda yorgun oluyor 1 günü var onunda bende sıkılıyorum ama .artık orduya gitmek istiyorum .şimdiden ortaokul arkadaşlarımla buluşma ayarladık 5 kız şimdi herkes evli çocuklu .lise arkadaşlarımla buluşucam azıcık stres atıcam iyi gelicek
kızlar,minnoşumun gaz sorunu için netten araştırıp bitkisel bi damla aldık eczaneden...drların çoğunun verdiği bi şeymiş,kk'dan da araştırdım...onun sayesinde mi bilmem minnoşum uyuyo şimdi...
ama bugün öyle bunaldım ki anlatamam...yavrum ağladıkça mahvolduk...allah eşimden razı olsun...şaşırttı beni...evde bi sürü iş yaptı...bunaldığımı gördükçe destek oldu...kvler hiiiiç arayıp sormuyolar bile...dediği ismi koymadık ya tavırlı hala...eşim de çok kızdı...gerekirse haftada bi kadın alırız evi temizletmek için dedi...hatta sen bunalma ben hizmetçi bile tutarım,siz iyi olun yeter dedikuzum sancıdan ağlarken eşimin gözleri de kıpkırmızı olmuştu,nerdeyse o da ağlayacaktı...
kuzenimin eşi aradı,göğsümdeki yara için krem önerdi...diğeri geçirmedi çünkü...nöbetçi eczaneden alıp gelicek kocişim...
bu kadar stresin içinde tek güzel haber minnoşumun göbeği düştü bugün
allahım başka sıkıntı vermesin inşallah...minnoşum iyi olsun da biz çekmeye razıyız...
annemin kıymetini şimdi çok daha iyi anladım...
hamiş kızlar bol bol dinlenin,ilerde çok ihtiyacınız olacak
dilek,yine şarabın dibine vurmuşsunmidem ağrıyo yaz da haşlayalım seni
enkim saat geç de olsa çıkıp gezseydiniz keşke,iyi gelirdi...
gunaydın kızlar
vilin mutlaka çevrendekilerden duymuşsundur hatta kızlar da biliyorlardır göğüs ucundaki yaralar için tahinin üzerinde biriken yağı sürmeyi denedin mi? Yaraları hızlı iyileştirme özelliği var diye biliyorum.
dilşad k validenin yaptıklarına hiç şaşırmadım terbiye sınırları alt limitte olan birisi ne beklenir ki ondan :/
dilşad iyi olmuş artık senin lafını çekmen gereken bişi yok
bunu önderde çok iyi bilio ne diyebilir ki neler çektin yaa
terbiyesiz o kadın zaten içinde gram insanlık yok
iyi olmuş kaynına söylemişsin gelmesin doğuma die umarım laf dinler ve gelmez
GÜNAYDIN kızlarrr :79:
umarım hepimiz güzel bi hafta geçiriririz.
dilşad hiç normal biri değil hasta o kadın sabah erken saatte aranır mı yaa :26:benimki de urfadan bugün dönüyor öğlen geliyorlarmış eşime karşıla bizi dedi
eşim de o saatte dersim var okulu bırakıp çıkamam dedi öyleyse kardeşin gelir yavaş yavaş diyor. Naparlarsa yapsınlar bıktım artık şu karşılama seromonilerinden Akşama da yemeğe ordaymışız. Kardeş demişken...
Kayın biraderime de sinir oldum cuma günü akşam tiyatroya gideceğiz ben işten erken çıktım burdan kızlarla buluştuk ordan direk oyuna geçecem eşim de evden gelecek neyse aradım nerdesin diye yoldaymış sakaryada okuyan kardeş geliyordu 4 buçukta iniyormuş aştiden beni al demiş eşim de bizim akşama planımız var trafiğe takılırsam yetişemeyebilirim geç kalırım kendin gel demiş abi hastayım ayakta zor duruyorum demiş neyse bizimki de almış ben olsam ben de aynı şeyi yapardım ben de duyunca aaa iyi olmuş hastaysa aldığın filan dedim. Biz oyundayız araya çıktık telefonlara bakınca gördük bizi aramış defalarca bir şey oldu sandıktekrar geri döndük noldu diye arabayı alıp çıkacakmış ruhsatı nereye sakladın diye eşimi aramış biz de oyunda olduğumuz için ulaşamamış. Dedim eşime madem hasta nasıl çıkacak arabayla şimdi madem araba kullanacak kadar iyi sen neden gittin bu sıkışık zamanda onu karşılamaya; işlerine geldikleri gibi davranıyorlar benimkini eşekler gibi kullanıyorlar. umrmda değil kullanan memnun kullanılan da kendini sıkıntıya soksun dursun ama ucu bana dokunuyorsa cıngarı basmakta haksız değilim. Bugün bi ultimatom vermeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?