Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sizinkiler de her seferinde sölemekten bıkmadılar artık, evli ve çalışan bu adam ne düşüncesizler yaaa
ya hayır elbette alacağız bırakacağız ama bunlar keyfi olmamalı. Kardeş için söylüyorum elinde yükü çoktur çok ekstrem bir saatte geliyordur elbette alınır bırakılır ama neden her seferinde karşılama-bırakma komitesi benim takıldığım konu bu. Otobüs var metro var çok merkezi bir yerde oturuyorlar otobüs dolmuş eve çok yakın geçiyor. Anne için ise dünürün oğlu ya da eşi de alabilir onlar boşlar. Her zaman her koşulda neden bize sarılıyor olay anlamıyorum

günaydın kızlarr

kv'deyim cenazeleri varmış eşimle cenaze evine gittiler eltiimin kızına bakıom ben de,uyuo şimdi ama her an uyanabilir

vilişim bi de eltim gaz için rezene içerrdi bol bol, hazır satılanlrdan diil de aktardan direkt bitkisini almıştı.onu bebeğe de verebiliolar die dydum sen de bi araştır istersen

dilaşd helal olsun cnm artık çekinme evet rahat rahat söyle nası gıcık olmuştur o kadın şimdi, herkes ne mal olduğunun farkında baksana
ben de üste dair bişi almayı düşünmüom pek, belki bi iki şu gömlek kumaşından tunikler var ya onlardan alırım ileriki zaman için.asıl derdim pantolon, dün yine denedim bi tane, popoma yapışıo bacakları bol karın kısmı bi abukannemin elinden dikiş gelio nası olsa hiçolmadı eski pantolonlarımın bellerini kestirip penyeyle birleştirir yaptırıveririm hamile pantolonu işte

bu arada dün annem oğlumun çeyizlerini verdiarabayla gittik aldık bi yığın örgü, yorgan yastık battaniye nevresim oyuncak vs....genelde de kız işi haa, eşim de çiçekli bunlar diyip durduçok güzeller ama, kanepenin altına kaldırdım.akşam da kv verdi 2 yelek bi şapka, hayatım boyunca örgü bişi görmek istemiom desem yeridir, fenalık geldi

biz de dün çRŞIdaydım eşimle, bi bebek mağazasına girdik ilk defa, ne alıcağımı şaşırdım ama, büyük mü gelir küçük mü, kısa kollu mu almak lazım falanannem beraber çıkar alırız dedi,bi de dio ki bi iki parça alsan yeter hediye de gelir,e anne dedim hediye gelcek die çocuğu çıplak mı yatırcam üstü kirlendiğinde

sirken yani senin eşinde suçsen de biliosun o bu kadar taviz vermese onlar da yüz bulmazlar

Eşimin suçu farkındayız ikimiz de
baba burda değil hep ş dışında oluyor ya sen de abisin diye yüklenmeler oluyor eşimde de psikolojik olarak kabul ediyor.

alishia güle güle kullanın canım cicilerinizi :)
gelen hediyeler hep büyük geliyo zaten, herkes götürdüğümüz boşa gitmesin çok giysin diye düşünüyo :)

İyi geldi demek o damla kızına canım. Eşine de valla sizi düşünüyo. kv deye de dicek bişi bulamıyorum çatlasın dursun ohh... istediği ismi koymadınız diye yaptıklarına bak.

Dilşad geçmiş olsun canım bende haftasonu çok kötüydüm ishal kusma sırt bel ağrısı hepsini yaşadım. Eşimin yapmadığı kalmadı gazoz-leblebi, muz, patates haşlaması hepsini yedrdi bana. Kıyamam ona yaa benim iştahm yok diye bişi yiyemiyorumm diye kendi de yemedi hiçbişe sen yemezsen boğazımdan geçmez dedi. Akşamda kv ve k. görümcem nişanlısı geldiler gitmedik oraya diye geçmiş olsuna gelmişlermiş. O halimle kalktım yine çay yaptım yemek hazırladım nişanlısına. Onlarla beraber yedik bizde bişiler. Görümcem de yaptırmadı bişi sonra yapmadım oturdum bulaşıkları görümcem halletti. Kv. yedirseydin oğlum bişi gidip alsaydın canı ne istiyosa diyo eşimde saat 5den beri söylüyorum anne ne istiyosan alim diye canı istemiyo dedi. Hep yardım etti yanımdan ayrılmadı kuzum.. Çok seviyom ben kocamı yaa Allah bozmasın inş...

Kvye gelince iyi yapmışsın valla içindekileri söylemekle. biraz ağır olmuş ama çocuklarının yanında onlarda normal karşılamış baksana.

Selamlar herkesee.. Erkek kardeşimle çarşıya çıkıcaz bugün ona terlik alıcaz yaz için. Bende ip alıyım diyorum kardeşimin bebeğine atkı bere örücem kendime yaptığım gibi. Evdeyim zaten uğraşırım oturduğum yerden.

evet canım zinco aldık...inşallah çok çekmez kuzum...insan ağladığını gördükçe üzülüyo

ay dilşaaaad ne yüzsüz kadınmış yaaa
o kadar laf saymışsın hala arıyo yaa...
bu kadın yüzüne tükürsen yarabbi şükür der...

hiç denemedim canım :26: ilk defa duydum tahini :26:

senin kocanın ailesi k..çının üstüne oturmayı bilmez mi kuzum bu ne yaa...ne anası bitti ne danası...özel şöfer ssz:) mi senin kocan? o kadar yolu geliyolar,otogardan eve gelemiyolar

alişim güle güle kullansın minnoşun cicilerini
dilşad,özge dikkat edin kendinize kızlar...bu havalar tehlikeli,bi açık bi kapalı,aldanmayın...

kızlar,minnoşumu yıkadı komşular...kaç saattir mışıl mışıl uyuyo emzirmeye zor kaldırdım
dün gece yine sabahladık sayılır...kocişimi odaya gönderdim,sen bari uyu işe gidiceksin diye...zaten gün boyu yoruldu...
çocuk dr'unun aramış eşim...günde 1 ya da 2 kez mama veriyodum...sakın vermeyin demiş...kibrit çöpü kadar midesi var,annesinin sütü fazlasıyla yeter demiş...mama çok gaz yaparmış...artık vermicem...önceden sağıp hazırlicam sütünü minnoşun...
az önce kv geldi...bebeğin yıkandığını görünce bozuldu biraz,ona çağırmadım yaa...artık her gün yıkıycam minnoşumu,o da rahat uyur ben de yıkarken bana da çağırabilirsin dedi kv ama çağırmayı düşünmüyorum
minnoşum huzurlu,ben huzurlu yatıp da uyuyim bari

Selam kizlar. biz haftasonu köye gittik. gittiğimizde hava güzeldi biraz parkı inelim dedik parkta oturuyorum ki yağmur başladı koşarak eve döndük akşam annemlerle mangal yaptık. sabahta hızlıca hazirlanip yola çıktık erkenden forum aydın a uğuradık. saat 4 gibi evdeydik. yorucu oldu.

dilek yine eğlencenin dibine vurmuşsun:)) bu haftaya yuksek moralle baslamisindir. Eltinle kafanin uymasi ne guzel.

Dilsad kvye patlamissin en sonunda. Rahatlamisindir. Insallah biraz olsun anlar yaptigi sacmaliklari.

Ozgecim gecmis olsun. Bugun iyi misin bari?

Sirkenn esinin iyi niyetinin somurulmesi gercekten sinir bozucu. Ama sen ne desen ise yaramaz bence. Alismislaar esini kullanmaya. Bi dunya laf yaparlar bir kere yolda biraksan.

Benim kvde de bu hafta mardine gitcekmis. Esim hafta ici gidecek olursa gidip bir gece orda kalalim diyor. Hic istemiyorum ama olmaz da diyemem. Insallah hafta sonu gider

İyiyimm yarenim ya çok şükür.. Sabah kalkamadım eşimde uyandırmadan gitmiş uyumuşum 10.30a kadar kadar. sonra kahvaltımı yaptım falan. cırcır geçmedi hala ama olsun buna şükür karın sırt ağrım yok..

vilin yıkanan bebek yoruluyor direk uykuya veriyor kendini havalar da güzelleşiyor minik kızını her gün yıkarsın artık
sizi aramayan k valideyi sen neden bebek yıkanıyor gel diye arayasın ki iyi ki aramamışsın

hepsi deli danalar gibi geziyorlar ama ankara ayağında illa bize bi bulaşıyorlar. Bu arada biz tatilimizi ayarladık gerçi bileti biraz maceralı aldık 2 aktarma uçacağız umarım sorun olmaz olursa da ne çıkarsa bahtımıza artık
Yarenay k validenlerin evine geçme durumunuz mu var?

Dilşad t-shirt geldi :)

:13: yoldaymış demekk darısı bize :) eşim çok sevdi yakışıyo ki nasıl :)
güle güle giyinn

Allah razı olsun kocalarımızdan

geçmiş olsun canım
ağır olmadı artık valla çok bile sustum
aynen öle söler benm kv.
oyy kuzucuk mışıl mışıl uyusun inşallah yıka canım her gün hem ferahlar hem rahatlar güzwlce uyur su büyütür derler bizde :)

hem de nasıl arahatladım canım ama anlamaz o

kızlar ben çıkıyorum çok kötüyüm aşım da var bugün vurunup eve geçeyim yarın da resmi tatil nasılsa. ii tatiller grşrs

yok sirkencim. köye gittiler mi 6 aydan önce gelmezler. İlker erken uyuyor diye gidince erken kalkıyoruz her yerden. eşim de erken kalkmayalım, orda kalalım diyor

vilincim bakalım farkedicek mi mamayı kesince?sütüm yetmio mu zannediodun da mama verdin:26:

oh kv çatlasın patlasınçağırma boşver sen zaten bi iki alışsan kimseye ihtiyacın kalmaz cnm, artık havalar da ısındıkça sık sık yıkarsın rahatça uyur kuzucuğun

sirken yolculuk nereye yazın

ben de okula geldim bi saat falan olmuştur heralde

şu efes tişörtü bi bana mı gelmedi yaa, bu aralar gelir heralde, keşke eşim için de yapsaydım birlikte giyerdik

günaydınn
süper yaa ne güzel şeyler kazanmışsın afiyetle yiyin
Sağol cnm..

Sağol cnm bende kazandım nescafeden ..1 kupa 3 yeni çıkan nescafeden göndericeklermiş.Geçmiş olsun inş tekrarlanmaz ..Eşine

Ya ne güzel şeyler kazanıyorsunuz.önceden bende saatlerce oturuyodum bilgisayarda katılıyordum şimdi nerde bi kahve içmeye kitap okumaya zaman yok.

Bebiş olunca zaman olmuyo cnm

Sağol cnm..Hakkaten kaynanan ne yüzsüzmüş özgişe katılıyorum ağır olmuş biraz ama normal karşılamışlar.bebek olacak ya adım atmaya çalışıyo aklınca ama boşa kürek çekiyo.Allahtan eşin haklıyı haksızı biliyo cnm..

Dediğin gibi ata tabi karşılancak ama sizinkilerde yerinde durmuyo ki herzaman herzaman sıkar insanı.

Güle güle kullansın minişin

Viliş kv nde hem suçlu hem güçlü iyi olmuş gördüğü..Sende deseydin keşke arayıp sormuyosun benimde fırsatım olmadı söylemeye diye senin eşinede

Bi haftadır üzerimde bi ağırlık var buünde 12 buçukta uyandımAma iyi geldi..Sabahında da namaz kılcaktık çok uykum var uyku sersemi aklımdan kıl kıl bitmiyo diye geçirdim ..Senmisin öyle düşünen ,namaz kıldıktan sonra yattım bi güzel korkuttular beni2 kadın bi çocuk üzerime geliyolar ısırıyorum onları ama plastik gibiler sonra Allahu ekber diye diye uyandım eşimde nasıl güldü

Akşam da pasta almış gelmiş eşim hayırdır dedim İyi ki evlenmişiz dedi oldum

ayy allah korusun çok korkarım ben öle şeylerden inş. bi daha olmaz:18:

eşine de

kızlar valla bu ara eşlerden yana çok şanslıyız ama nazar değmesin
koras,adam özel gün kutlamaz derken normal günde pasta almış gelmiş helal olsun valla
alişiiiiiim nasılsın
bebek bakmaya alıştım ki ben çabuk öğrenilen bi şey bu
kimseye ihtiyacımız yok çok şükür
kv cmt günü dr'a gitti çok öksürüyorum diye...bi sürü şeye alarjisi çıkmış(ota,çiçeğe,toza...) ondan öksürüyomuş...ona rağmen dün pikniğe gitmiş...gelmiş bugün burda çok öksürüyorum,hastayım,dün gece sabaha kadar uyumadık,baban bekledi beni diyo...gezme o zaman

viliş yaaaaaayerim ben o pamuğu, yeni fotolarını eklesene bi ara fırsat bulduğunda

ben iiyim cnm dersteyim işte

alissha bileti marsilyaya aldık ordan da nice ve cannes a geçmeyi düşünüyoruz ama araştıracağım hesaplı olursa direk parise de geçebiliriz.

bilet izmirden ist a aktarma verdi hem de thy de orası biraz sıkıntılı gibi ama artık olumsuz düşünmek istemiyorum. Ne çıkarsa bahtıma

günaydınn
23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsun :119:

bi çalışan ben değilimdir dimi :26:
gerçi bende öğlen gitcem sanırım :44:

güle güle gezin :)

selam millet napıyonuz kimse çalışmıyomu yaa dilek öğlen gitcen mi gerçekten negüzell
ben full çalışıyom yaa cmtsi 8de dün7de çıktım bugün 6da çıkıcam inşallah ..azçok bitti sayılır ama tabi bitmedi tm olarak ,sıkıldım vallabilla yaa
bi selam verip kaçıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…