ya hayır elbette alacağız bırakacağız ama bunlar keyfi olmamalı. Kardeş için söylüyorum elinde yükü çoktur çok ekstrem bir saatte geliyordur elbette alınır bırakılır ama neden her seferinde karşılama-bırakma komitesi benim takıldığım konu bu. Otobüs var metro var çok merkezi bir yerde oturuyorlar otobüs dolmuş eve çok yakın geçiyor. Anne için ise dünürün oğlu ya da eşi de alabilir onlar boşlar. Her zaman her koşulda neden bize sarılıyor olay anlamıyorumsizinkiler de her seferinde sölemekten bıkmadılar artık, evli ve çalışan bu adam ne düşüncesizler yaaa
İyi geldi demek o damla kızına canım. Eşine dekızlar,minnoşumun gaz sorunu için netten araştırıp bitkisel bi damla aldık eczaneden...drların çoğunun verdiği bi şeymiş,kk'dan da araştırdım...onun sayesinde mi bilmem minnoşum uyuyo şimdi...
ama bugün öyle bunaldım ki anlatamam...yavrum ağladıkça mahvolduk...allah eşimden razı olsun...şaşırttı beni...evde bi sürü iş yaptı...bunaldığımı gördükçe destek oldu...kvler hiiiiç arayıp sormuyolar bile...dediği ismi koymadık ya tavırlı hala...eşim de çok kızdı...gerekirse haftada bi kadın alırız evi temizletmek için dedi...hatta sen bunalma ben hizmetçi bile tutarım,siz iyi olun yeter dedikuzum sancıdan ağlarken eşimin gözleri de kıpkırmızı olmuştu,nerdeyse o da ağlayacaktı...
kuzenimin eşi aradı,göğsümdeki yara için krem önerdi...diğeri geçirmedi çünkü...nöbetçi eczaneden alıp gelicek kocişim...
bu kadar stresin içinde tek güzel haber minnoşumun göbeği düştü bugün
allahım başka sıkıntı vermesin inşallah...minnoşum iyi olsun da biz çekmeye razıyız...
annemin kıymetini şimdi çok daha iyi anladım...
hamiş kızlar bol bol dinlenin,ilerde çok ihtiyacınız olacak
dilek,yine şarabın dibine vurmuşsunmidem ağrıyo yaz da haşlayalım seni
enkim saat geç de olsa çıkıp gezseydiniz keşke,iyi gelirdi...
canım kene diildir o yaa, naptınız?
ben hala bişe alamıyorum ayakkabı almayım diyorum, ayak numarası değişiyor sonra giyemem. kot aldım 2 tane 2si de artık büyük geliyo koca bş karnım olmasına rağmen 2.5 kilo aldım bacaklarla popo küçüldü kotlar düşüp duruyor. üst giyim zaten önceki kıyafetler de giyiliyor. bikaç tane elbise alıcam o kaa.
aşım bugün canım tşk ederimm
afiyet olsunn
ooo minnak kuzuya geçmiş olsun.
ama kimyon sen de içsen bebeğe de versen canım, senin sütünden de alır o kimyonu.
bi de gazason die bişe mi vardı ne bizim anneler grubundakiler kullanıyordu.
dedene geçmiş olsun canım
ohh sefanız olsuun
ii yapmışsınız valla. inşallah benm eltim de uyumlu olur ne güzel anlaşıyorsunuz maşallah
keşke gitseydiniz canım orda az da gezseniz başka yerlere kayardınız değişiklik olurdu
kıyamam yaa neyseki rahatlamış canım.
ben hafta sonu hiç biş yapmadım hep yattım zaten felaket hastayım grip mide bulantısı
Keremimin doğduğu kadar şimdi kızım. o yüzden eşim kendini yorma dedi, yemek bile yapmadım.
günaydın kızlar
cuma günü dükkandaydık eşimle, kv geldi beni görünce içeri girmedi, eşimde hayırdır girmiyon düşmanını mı gördün deyince girdi, işte ne eksiğiniz varsa bebeğe alalım falan ben de yok bizim bi eksiğimiz son ay alıcaz çoğu şeyi dedim. erken doğum olursa ne giydireceksiniz alalım bi şeyler dedi ben de çok şükür sinir eden yok hayırlısıyla zamanında gelir ama erken gelirse de zaten koca koca kıyafet giydirmem önder gider prematüre kıyafeti alır dedim ne gerek var şöle böle konuşuyodu hiç umursamadım o ara nerden çıktıysa annem geldi kv sırtını döndü, çıktım annemin yanına azcık konuştuk yürüdük sonra dükkana geri gittim, kv bakıyodu ne terbiyesizsin ya annem gelince nasıl sırtını dönüyorsun bundan sonra sen de benm yüzümü görmeyi bekleme benden de iyilik ummasın kimse dedim
eşim var kv ve kaynım var kimse bişe diyemedi ve yüzsüz karı hiç bişe demeden gitti. o çıktı açtım ağzımı yumdum gözümü, kaynım da haklısın yenge annem düşmanlığı seviyor annenin ne suçu var senin ne suçun var konuştu ben de gelmesin doğuma da benm annem olacak sırtını döner nasılsa dedim. ne nankör bi ananız varmış dedim rahatladım iice.
eve giderken midem bulanmaya başladı sanırım üşüttüm
hafta sonu da grip olup yattım eşim dün 1 gibi gitti 5 te geri geldi bebeğin odasında sandık puf var onun içini düzelttirdim mobilyaları nasıl yaptırıp nereye koyacağımızı belirledik. beşiği camın önüne doğru koyacaz o yüzden perdeyi değiştirmeye gerek kalmadı bi masraftan kurtulduk
evet canım zinco aldık...inşallah çok çekmez kuzum...insan ağladığını gördükçe üzülüyoZinco diye bir damlamı canım .bide bitkisel bi şurup var . Nurse harvey s diye .ben en son onu aldım iyi geldi .gerçi ne yaparsan yap geçmiyor .ben kaç kere onunla ağladığımı biliyorum o ağladıkça merak etme 3 aydan sonra geçiyor.zor canım bebekle tek kalınca halini görüp tepkisiz kalmadı anormal olurdu .bide annen varken anlamamıştır . Annen gidince zor olmuştur. Zamanla sende düzenini oturtursun eşinde yardım eder.gerekirse eşin yardım eder.
Hadi gözün Aydın canım rahat rahat banyosunu yaptırırsın.
Boşver canım gelmesinler daha iyi .işine karışırlar gelse .
Gideceğimiz yer 6 da kapanıyordu ,. Gitmedik oda başka yere gidelim demedi hava soğuktuda .haftaya gideriz dedik
ay dilşaaaad ne yüzsüz kadınmış yaaacanım kene diildir o yaa, naptınız?
ben hala bişe alamıyorum ayakkabı almayım diyorum, ayak numarası değişiyor sonra giyemem. kot aldım 2 tane 2si de artık büyük geliyo koca bş karnım olmasına rağmen 2.5 kilo aldım bacaklarla popo küçüldü kotlar düşüp duruyor. üst giyim zaten önceki kıyafetler de giyiliyor. bikaç tane elbise alıcam o kaa.
afiyet olsunn
ooo minnak kuzuya geçmiş olsun.
ama kimyon sen de içsen bebeğe de versen canım, senin sütünden de alır o kimyonu.
bi de gazason die bişe mi vardı ne bizim anneler grubundakiler kullanıyordu.
dedene geçmiş olsun canım
ohh sefanız olsuun
ii yapmışsınız valla. inşallah benm eltim de uyumlu olur ne güzel anlaşıyorsunuz maşallah
keşke gitseydiniz canım orda az da gezseniz başka yerlere kayardınız değişiklik olurdu
kıyamam yaa neyseki rahatlamış canım.
ben hafta sonu hiç biş yapmadım hep yattım zaten felaket hastayım grip mide bulantısı
Keremimin doğduğu kadar şimdi kızım. o yüzden eşim kendini yorma dedi, yemek bile yapmadım.
günaydın kızlar
cuma günü dükkandaydık eşimle, kv geldi beni görünce içeri girmedi, eşimde hayırdır girmiyon düşmanını mı gördün deyince girdi, işte ne eksiğiniz varsa bebeğe alalım falan ben de yok bizim bi eksiğimiz son ay alıcaz çoğu şeyi dedim. erken doğum olursa ne giydireceksiniz alalım bi şeyler dedi ben de çok şükür sinir eden yok hayırlısıyla zamanında gelir ama erken gelirse de zaten koca koca kıyafet giydirmem önder gider prematüre kıyafeti alır dedim ne gerek var şöle böle konuşuyodu hiç umursamadım o ara nerden çıktıysa annem geldi kv sırtını döndü, çıktım annemin yanına azcık konuştuk yürüdük sonra dükkana geri gittim, kv bakıyodu ne terbiyesizsin ya annem gelince nasıl sırtını dönüyorsun bundan sonra sen de benm yüzümü görmeyi bekleme benden de iyilik ummasın kimse dedim
eşim var kv ve kaynım var kimse bişe diyemedi ve yüzsüz karı hiç bişe demeden gitti. o çıktı açtım ağzımı yumdum gözümü, kaynım da haklısın yenge annem düşmanlığı seviyor annenin ne suçu var senin ne suçun var konuştu ben de gelmesin doğuma da benm annem olacak sırtını döner nasılsa dedim. ne nankör bi ananız varmış dedim rahatladım iice.
hafta sonu da grip olup yattım eşim dün 1 gibi gitti 5 te geri geldi bebeğin odasında sandık puf var onun içini düzelttirdim mobilyaları nasıl yaptırıp nereye koyacağımızı belirledik. beşiği camın önüne doğru koyacaz o yüzden perdeyi değiştirmeye gerek kalmadı bi masraftan kurtulduk
hiç denemedim canım :26: ilk defa duydum tahini :26:gunaydın kızlar
vilin mutlaka çevrendekilerden duymuşsundur hatta kızlar da biliyorlardır göğüs ucundaki yaralar için tahinin üzerinde biriken yağı sürmeyi denedin mi? Yaraları hızlı iyileştirme özelliği var diye biliyorum.
dilşad k validenin yaptıklarına hiç şaşırmadım terbiye sınırları alt limitte olan birisi ne beklenir ki ondan :/
senin kocanın ailesi k..çının üstüne oturmayı bilmez mi kuzum bu ne yaa...ne anası bitti ne danası...özel şöferdilşad hiç normal biri değil hasta o kadın sabah erken saatte aranır mı yaa :26:benimki de urfadan bugün dönüyor öğlen geliyorlarmış eşime karşıla bizi dedi
eşim de o saatte dersim var okulu bırakıp çıkamam dedi öyleyse kardeşin gelir yavaş yavaş diyor. Naparlarsa yapsınlar bıktım artık şu karşılama seromonilerinden Akşama da yemeğe ordaymışız. Kardeş demişken...
Kayın biraderime de sinir oldum cuma günü akşam tiyatroya gideceğiz ben işten erken çıktım burdan kızlarla buluştuk ordan direk oyuna geçecem eşim de evden gelecek neyse aradım nerdesin diye yoldaymış sakaryada okuyan kardeş geliyordu 4 buçukta iniyormuş aştiden beni al demiş eşim de bizim akşama planımız var trafiğe takılırsam yetişemeyebilirim geç kalırım kendin gel demiş abi hastayım ayakta zor duruyorum demiş neyse bizimki de almış ben olsam ben de aynı şeyi yapardım ben de duyunca aaa iyi olmuş hastaysa aldığın filan dedim. Biz oyundayız araya çıktık telefonlara bakınca gördük bizi aramış defalarca bir şey oldu sandıktekrar geri döndük noldu diye arabayı alıp çıkacakmış ruhsatı nereye sakladın diye eşimi aramış biz de oyunda olduğumuz için ulaşamamış. Dedim eşime madem hasta nasıl çıkacak arabayla şimdi madem araba kullanacak kadar iyi sen neden gittin bu sıkışık zamanda onu karşılamaya; işlerine geldikleri gibi davranıyorlar benimkini eşekler gibi kullanıyorlar. umrmda değil kullanan memnun kullanılan da kendini sıkıntıya soksun dursun ama ucu bana dokunuyorsa cıngarı basmakta haksız değilim. Bugün bi ultimatom vermeyi düşünüyorum.
Dilşad t-shirt geldi :)
Allah razı olsun kocalarımızdanİyi geldi demek o damla kızına canım. Eşine devalla sizi düşünüyo. kv deye de dicek bişi bulamıyorum çatlasın dursun ohh... istediği ismi koymadınız diye yaptıklarına bak.
Dilşad geçmiş olsun canım bende haftasonu çok kötüydüm ishal kusma sırt bel ağrısı hepsini yaşadım. Eşimin yapmadığı kalmadı gazoz-leblebi, muz, patates haşlaması hepsini yedrdi bana. Kıyamam ona yaa benim iştahm yok diye bişi yiyemiyorumm diye kendi de yemedi hiçbişe sen yemezsen boğazımdan geçmez dedi. Akşamda kv ve k. görümcem nişanlısı geldiler gitmedik oraya diye geçmiş olsuna gelmişlermiş. O halimle kalktım yine çay yaptım yemek hazırladım nişanlısına. Onlarla beraber yedik bizde bişiler. Görümcem de yaptırmadı bişi sonra yapmadım oturdum bulaşıkları görümcem halletti. Kv. yedirseydin oğlum bişi gidip alsaydın canı ne istiyosa diyo eşimde saat 5den beri söylüyorum anne ne istiyosan alim diye canı istemiyo dedi. Hep yardım etti yanımdan ayrılmadı kuzum.. Çok seviyom ben kocamı yaa Allah bozmasın inş...
Kvye gelince iyi yapmışsın valla içindekileri söylemekle. biraz ağır olmuş ama çocuklarının yanında onlarda normal karşılamış baksana.
Selamlar herkesee.. Erkek kardeşimle çarşıya çıkıcaz bugün ona terlik alıcaz yaz için. Bende ip alıyım diyorum kardeşimin bebeğine atkı bere örücem kendime yaptığım gibi. Evdeyim zaten uğraşırım oturduğum yerden.
aynen öle söler benm kv.evet canım zinco aldık...inşallah çok çekmez kuzum...insan ağladığını gördükçe üzülüyo
ay dilşaaaad ne yüzsüz kadınmış yaaa
o kadar laf saymışsın hala arıyo yaa...
bu kadın yüzüne tükürsen yarabbi şükür der...
hiç denemedim canım :26: ilk defa duydum tahini :26:
senin kocanın ailesi k..çının üstüne oturmayı bilmez mi kuzum bu ne yaa...ne anası bitti ne danası...özel şöferssz:) mi senin kocan? o kadar yolu geliyolar,otogardan eve gelemiyolar
alişim güle güle kullansın minnoşun cicilerini
dilşad,özge dikkat edin kendinize kızlar...bu havalar tehlikeli,bi açık bi kapalı,aldanmayın...
kızlar,minnoşumu yıkadı komşular...kaç saattir mışıl mışıl uyuyoemzirmeye zor kaldırdım
dün gece yine sabahladık sayılır...kocişimi odaya gönderdim,sen bari uyu işe gidiceksin diye...zaten gün boyu yoruldu...
çocuk dr'unun aramış eşim...günde 1 ya da 2 kez mama veriyodum...sakın vermeyin demiş...kibrit çöpü kadar midesi var,annesinin sütü fazlasıyla yeter demiş...mama çok gaz yaparmış...artık vermicem...önceden sağıp hazırlicam sütünü minnoşun...
az önce kv geldi...bebeğin yıkandığını görünce bozuldu biraz,ona çağırmadım yaa...artık her gün yıkıycam minnoşumu,o da rahat uyur ben deyıkarken bana da çağırabilirsin dedi kv ama çağırmayı düşünmüyorum
minnoşum huzurlu,ben huzurlu yatıp da uyuyim bari
Selam kizlar. biz haftasonu köye gittik. gittiğimizde hava güzeldi biraz parkı inelim dedik parkta oturuyorum ki yağmur başladı koşarak eve döndük akşam annemlerle mangal yaptık. sabahta hızlıca hazirlanip yola çıktık erkenden forum aydın a uğuradık. saat 4 gibi evdeydik. yorucu oldu.
dilek yine eğlencenin dibine vurmuşsun:)) bu haftaya yuksek moralle baslamisindir. Eltinle kafanin uymasi ne guzel.
Dilsad kvye patlamissin en sonunda. Rahatlamisindir. Insallah biraz olsun anlar yaptigi sacmaliklari.
Ozgecim gecmis olsun. Bugun iyi misin bari?
Sirkenn esinin iyi niyetinin somurulmesi gercekten sinir bozucu. Ama sen ne desen ise yaramaz bence. Alismislaar esini kullanmaya. Bi dunya laf yaparlar bir kere yolda biraksan.
Benim kvde de bu hafta mardine gitcekmis. Esim hafta ici gidecek olursa gidip bir gece orda kalalim diyor. Hic istemiyorum ama olmaz da diyemem. Insallah hafta sonu gider
Sağol cnm..günaydınn
süper yaa ne güzel şeyler kazanmışsın afiyetle yiyin
Sağol cnm bende kazandım nescafeden ..1 kupa 3 yeni çıkan nescafeden göndericeklermiş.Geçmiş olsun inş tekrarlanmaz ..EşineBizde afiyetle indirdik mideye canım. Bende teksütten kazandım duyduğuma göre peynir ve süt ürünlerinin olduğu bi paket gönderiyorlarmış
Iıı bde nescafeden kazandım bardak ve yanında süpriz bişi göndereceklermiş.
Ya ne güzel şeyler kazanıyorsunuz.önceden bende saatlerce oturuyodum bilgisayarda katılıyordum şimdi nerde bi kahve içmeye kitap okumaya zaman yok.
afiyet olsunn
dilşad hiç normal biri değil hasta o kadın sabah erken saatte aranır mı yaa :26:benimki de urfadan bugün dönüyor öğlen geliyorlarmış eşime karşıla bizi dedi
eşim de o saatte dersim var okulu bırakıp çıkamam dedi öyleyse kardeşin gelir yavaş yavaş diyor. Naparlarsa yapsınlar bıktım artık şu karşılama seromonilerinden Akşama da yemeğe ordaymışız. Kardeş demişken...
Kayın biraderime de sinir oldum cuma günü akşam tiyatroya gideceğiz ben işten erken çıktım burdan kızlarla buluştuk ordan direk oyuna geçecem eşim de evden gelecek neyse aradım nerdesin diye yoldaymış sakaryada okuyan kardeş geliyordu 4 buçukta iniyormuş aştiden beni al demiş eşim de bizim akşama planımız var trafiğe takılırsam yetişemeyebilirim geç kalırım kendin gel demiş abi hastayım ayakta zor duruyorum demiş neyse bizimki de almış ben olsam ben de aynı şeyi yapardım ben de duyunca aaa iyi olmuş hastaysa aldığın filan dedim. Biz oyundayız araya çıktık telefonlara bakınca gördük bizi aramış defalarca bir şey oldu sandıktekrar geri döndük noldu diye arabayı alıp çıkacakmış ruhsatı nereye sakladın diye eşimi aramış biz de oyunda olduğumuz için ulaşamamış. Dedim eşime madem hasta nasıl çıkacak arabayla şimdi madem araba kullanacak kadar iyi sen neden gittin bu sıkışık zamanda onu karşılamaya; işlerine geldikleri gibi davranıyorlar benimkini eşekler gibi kullanıyorlar. umrmda değil kullanan memnun kullanılan da kendini sıkıntıya soksun dursun ama ucu bana dokunuyorsa cıngarı basmakta haksız değilim. Bugün bi ultimatom vermeyi düşünüyorum.
bu arada dün annem oğlumun çeyizlerini verdiarabayla gittik aldık bi yığın örgü, yorgan yastık battaniye nevresim oyuncak vs.... genelde de kız işi haa, eşim de çiçekli bunlar diyip durdu çok güzeller ama, kanepenin altına kaldırdım.akşam da kv verdi 2 yelek bi şapka, hayatım boyunca örgü bişi görmek istemiom desem yeridir, fenalık geldi
Bi haftadır üzerimde bi ağırlık var buünde 12 buçukta uyandımAma iyi geldi..Sabahında da namaz kılcaktık çok uykum var uyku sersemi aklımdan kıl kıl bitmiyo diye geçirdim ..Senmisin öyle düşünen ,namaz kıldıktan sonra yattım bi güzel korkuttular beni 2 kadın bi çocuk üzerime geliyolar ısırıyorum onları ama plastik gibiler sonra Allahu ekber diye diye uyandım eşimde nasıl güldü
Akşam da pasta almış gelmiş eşim hayırdır dedimİyi ki evlenmişiz dedi oldum
kızlar valla bu ara eşlerden yana çok şanslıyız ama nazar değmesin
koras,adam özel gün kutlamaz derken normal günde pasta almış gelmişhelal olsun valla
alişiiiiiim nasılsın
bebek bakmaya alıştım ki bençabuk öğrenilen bi şey bu
kimseye ihtiyacımız yok çok şükür
kv cmt günü dr'a gitti çok öksürüyorum diye...bi sürü şeye alarjisi çıkmış(ota,çiçeğe,toza...) ondan öksürüyomuş...ona rağmen dün pikniğe gitmiş...gelmiş bugün burda çok öksürüyorum,hastayım,dün gece sabaha kadar uyumadık,baban bekledi beni diyo...gezme o zaman
alissha bileti marsilyaya aldık ordan da nice ve cannes a geçmeyi düşünüyoruz ama araştıracağım hesaplı olursa direk parise de geçebiliriz.
bilet izmirden ist a aktarma verdi hem de thy de orası biraz sıkıntılı gibi ama artık olumsuz düşünmek istemiyorum. Ne çıkarsa bahtıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?