Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Tünaydınn kızlar.. Kocişle güzel bi kahvaltı yaptık uzuun zamandan sonra yayıla yayıla :) Sonra kv geldi pazara gitmiş bizede bi sürü şey almış. Onada bardak koyduk. Gittiler, Kociş babasıın yanına gitti oğlumun mobilyası için. Bugün kesilecek inş. parçalar bende hızlıca masayı falan toplayıp, hazırlanacam. Sonra çıkıp gezicez bana sadece hazırlan dedi kocam Çalışanlara kolay gelsiiin

Selam kizlar. Ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun. Ulke olarak daha guzel gunler goruruz insallah.

Vilisim insan ne kadar cabuk alistigina sasiriyor degil mi? Sanki bebek uzun zamandir yanindaymis gibi oluveriyor. Masallah kocisine de.

Dilek insallah erken erken gidersin evine canim. Kardesin nasil oldu? Duzeldi mi morali biraz?

Ozgecim ne guzel esinle gezeceksiniz. Nereye goturecek bakalim? Guzel birgun gecirirsiniz umarim.

Ilker hasta oldu kizlar. Koyde usutmusuz galiba. Dunden beri burnu akiyor. Gece de nefes alamadi diye uyanip durdu kuzum. Az once de zorla uyuttum. Bakalim ne kadar surecek? Esimle de limoniyiz bu aralar. Kibrisa donmek istiyor. Olmadi ben tek gideyim 1-2 ay calisayim diyo. Ben ikisini de istemiyorum. Konusmuyoruz. Dun de salonda yatti. Offff

geçmiş olsun yakışıklıma inş.çabuk geçer

eşin konusunda da sana hak veriyorum cnm hepbirlikte dönmek hiç akıl karı diil, ne dertleniodu orda biz bilioz kendi de farkında, aynı sıkıntılara yine girecek.
hele tek gidip 1-2 ay kalması hiç hiç olmaz gerek yok ki, sen napıcaksın burda onsuz, oğlu napıcak:26:hem 1-2 ayda ne çalışıp ne kazanıcak ne kar getircek ki ona, bunalmış belli ki, ama kıbrıs işini unutmalı bence tamamen

biz de yeni geldik eve, hava çok güzel burda, 11e geliodu uyandık eşim hazırlan dedieltimleri de aldık deniz kenarına kahvaltıya gittik ordan da bi iki avm gezdik çocuklar için etkinlikler vardı onları izledik yorulduk geldik

ilker e geçmiş olsun yarenim
eşin nerden çıkardı onu yaa :26:delirdi ya buraya dönmek için ,nası istiyo bidaa dönmek hayır olsun inşş :26:

Dün bizde dışarı çıktık hava çok güzeldi .dışarısı trafik berbattı ama kardeşimde vardı Allah'tan Taksim'e gittik geldik

Ayşem güle güle kullansın Şeref cicilerini güzel günlerde giysin .aynen bende örgü görmek istemiyorum çok var.

Dileğim kardeşin nasıl düzeldi mi ?

Yarenim tekrar geçmiş olsun İlker paşaya.eşin bunaldı demekki gitmek istiyor.senin işin belli olmadı ki daha belki olacak işe gireceksin.hem 1-2 ayda ne kazanacak gitmeden sen saymıştın birsürü masraf yapacak .

gunaydın kızlar
ilker hasta mı geçmiş olsun
alisha sen zaten sıcakta oturuyorsun çok fazla örgüye ihtiyaç duymaz ki bebek aldıklarını sağlıklı günlerde giydir

Günaydın kızlarr..
Dün bizde gezdik dolaştık çok iyi geldi ama çook yorulduk ikimizde. Akşama da görümcem çaya çağırdı kurabiye de yaptım gittik orda da oturduk 1-2 saat eve gelir gelmez yatağa attık kendimizi. Gece uykularım bitti benim galiba :105: Yaklaşık 1 haftadır heer gece uyanıyorum sabaha karşı 4 gibi. Sonra dön dön eşim de uyanıyo. Sonra tv aç uyku bekle bişilerr ye derken saat 5i geçiyo. Sonra geri uyumuşum ama yarım saat geçmeden çığlık attım acıdan bacağıma kramp girdi Eşim kuzum geri uyandı yazık onada yaa gdip başka oda da mı uyusam diyorum bazen ama uyuyamam ki ben tek:26:Tabi tüm gece macerasından sonra sabah sersem gibi oluyoruz, eşim de geç kaldı yine

Yarın dr randevum var hem de sağlık ocağı kontrolüm. Çok heyecanlıyım kuzumu görücem inş. bayadır göremiyodum, sedanın tavsiye ettiği dra gidicem. Ve artık ordan devam edicem doğum içinde memnun kalırsam inş.

yarenim eşinin 1-2 aylığına gitmesi bencede mantık işi değil. Zaten yol-vize vs masraflar çıkıyodu ne kazanacak ki ne karı olucak. Burdaki işinden memnun değilmi?

günaydın kızlarrr
eşimin yanındayım ben de kahvaltı edioz sonra okula geçicem

viliş gibi oda oda turlıcaksın artık heralde, ama normaldir cnm gitgide büyüo bebişin

ben zaten eşimden ayrı yatıom salonda yattığımız için, akşam sabah bazen yanına sokuluom ama rahat edemeyip kendi koltuğuma geçiom, adam hala klima açıo üşüom dio, şu havalar bi tamamen normalde dönseydi artık
kramplar için magnezyum kullanıo musun?
ben de yarın şeker yüklemesi için gidicem sonuçları gösterirken ultrasona da girmeyi planlıom inş. görürüm oğlumu

mrb kızlar

geçmişi öğleden sonra ancak okuyabilcem umarm herkes iidir
benm dün gece sancım oldu inşallah tekrarlamaz

Ozge doktora gidince soyle kramplari canim. Ben magnezyum kullandim cok rahatlatti. Bebis gece uyutmuyor demwk. Insallah dogunca da boyle olmaz cinar bey :))

Dilsad umarim sancin tekrarlamaz canim. Sen kafana takmamaya calis. Sikintidan olabilir.

Hilmaaa nerdesin kiz. Ceee diyip kaciyon.

canım doktoru aradım nidilata başlatıcak kasılmaları erken doğumu engellemek için.
nst için çağırdı öğleden sonra gidicem, ilacın dozajını ona göre ayarlayacak

Ben geceleri çok terliyorum eşim de farketti. Havalar artık sıcak canım ya klimadan hasta olmayın da.
Magnezyum kullanmıyorum bu 2. oldu sağlık ocağı tekrar ederse yazarız demişti. İnş. görürsün oğlunu canım
Bende görücem oğlumuuuu

mrb kızlar

Dilşad geçmiş olsunn öenmli bişi yoktr inş. tekrarlamazz.

Söylicem tamm.. İnş. olmaz diyim de sanmıyorum canım Dün avm de gezerken bizimkide benim karnımda geziyodu.Yürürken bile hissettim hareketlerini

özgecim sen erken başladın uykusuzluğa...
geceleri yoğurt falan yiyip tekrar uyumaya çalış canım...
bak ben en çok 3-5 arası uyanıyodum...kuzum da o saatler arasında pek uyumuyo...
anne karnında nasılsa doğunca da gerçekten öyleymiş kuzum...
uyuyamasan da yataktan çıkma,uyumaya çalış...

mrb kızlar
dilşad,temizlik yapıcam diye yormuyosun di mi kendini canım...
dikkat et...

yarenim ilkerime çok geçmiş olsun...onlar hasta olacağına biz olalım bee
eşine şaşırdım...sana ve oğluna bu kadar düşkünken gitmeyi nasıl düşünebilir :26:
acaba maddi anlamda bunaldı da sana mı söyleyemiyo :26:

ayşinim sormuşsun ama cevaplamamışım kuzum...tek göğsümü emziremediğimden sağıyorum yaa bazen sağmaya zaman olmayınca mama yapıyodum...bi de sabaha kadar emdiğinden,gece bi şeyler yemeyince sabah süt olmuyo fazla...bi de o zaman yapıyodum...günde 2 kez falan...

kızlar dün feci bi gündü...
kuzum gün boyu durmadı,sürekli ara ara ağladı...eşimi aradım erken gel diye...o gelince ağlama krizleri arttı kuzumun...ağlamaktan sesi kısıldı...gaz sancısından...soluğu acilde aldık...dr fitil verdi ama koyamadık,kıyamadık...tekrar çıktık evden,hastaneye gidip fitili orda koyduralım diye,minnoş arabaya binince uyudu...arabayla epey gezdik minnoş uyusun diye...tanışmamızı falan konuştuk,pek romantikti sonra eczaneden başka bi damla aldık...o çok iyi geldi...eve geldiğimizde kanepenin bi ucunda ben,bi ucunda minnoş sızıp kalmışız...bi uyandım saat 1 olmuş...eşim başımızda bekliyo...gece de hep uyandı benimle beraber...çok yardımcı oldu sağ olsun...biz uyurken netten bebeklerin gaz sorunuyla ilgili videolar izlemiş...bana da izletti kuşum gece fazla uyanmadı zaten...yorgunluktan,uykusuzluktan...sesi hala kısık...
kv geldi az önce...duymuş miniğin hastaneye gittiğini...biraz durdu gitti...

günler öyle yoğun geçiyo ki tempoya yetişemiyorum

Öylemi diyosun vilişş:26: Bnde 4de uyanıyorum hep.. doğunca da mı o saatlerde uyanır Yoğurtu denicem canım belki etki eder uykumu getirir.

Yazık kuzuna yaa.. Neyseki arabaya binince sakinleşmiş :) Arabacı olucak sizin kız desene. Diğer damlanın adı ne peki canım iyi gelen? Eşinede maşallahh canım nasıl yardımcı olmuş sana, inş 3. ayı atlattığınızda gaz problemide bitmiş olur büyük ihtimalle canım..

valla kuzum ya uyanınca tekrar uyumayı dene ya da yataktan kalkma ki senin minik de uyanmasın...gece zor oluyo kalkmak...
ilk aldığımız damla zincoydu,dün metsil aldık...metsil daha iyi geldi...zaten bitkisel yağ karışımı her ikisi de...zararsız yani...inşallah ihtiyacın olmaz ama yine de aklında bulunsun
akşam eşime diyorum ki,ben bu kız sayesinde epey gezerim
eşimden hiç beklemediğim hareketler bunlar...kucağına alıp o kokuyu duyduktan sonra bırakmak imkansız diyo

azıcık kıymam var...sebze yok dolapta...ne pişirsem ki

Aklımızda bulunsun evet

Haftasonları bi program var ilk nefes diye doğum sonrası anne baba bebek buluşması videoları var hep, eşime izlettim gözleri doldu kocamın duygulandı.

Köfte yapsan canım yanına pattes kızartması aklıma bişi gelmedi başka.

Ağda yapmam lazım ama uyku bastırdı uzanıyorum şimdi az dinlenip akşama doğru yapıcam ağdayı. Bakalım becerebilecekmiyim koca göbekle

geçen gün ben de denk geldim o programa,güzeldi...
kıymalı börek yapmaya karar verdim canım çekti
ağda mıı :18: benim de yapmam lazım ama dikişlerimin geçmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…