Selam kizlar. Ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun. Ulke olarak daha guzel gunler goruruz insallah.
Vilisim insan ne kadar cabuk alistigina sasiriyor degil mi? Sanki bebek uzun zamandir yanindaymis gibi oluveriyor. Masallah kocisine de.
Dilek insallah erken erken gidersin evine canim. Kardesin nasil oldu? Duzeldi mi morali biraz?
Ozgecim ne guzel esinle gezeceksiniz. Nereye goturecek bakalim? Guzel birgun gecirirsiniz umarim.
Ilker hasta oldu kizlar. Koyde usutmusuz galiba. Dunden beri burnu akiyor. Gece de nefes alamadi diye uyanip durdu kuzum. Az once de zorla uyuttum. Bakalim ne kadar surecek? Esimle de limoniyiz bu aralar. Kibrisa donmek istiyor. Olmadi ben tek gideyim 1-2 ay calisayim diyo. Ben ikisini de istemiyorum. Konusmuyoruz. Dun de salonda yatti. Offff
Günaydın kızlarr..
Dün bizde gezdik dolaştık çok iyi geldi ama çook yorulduk ikimizde. Akşama da görümcem çaya çağırdı kurabiye de yaptım gittik orda da oturduk 1-2 saat eve gelir gelmez yatağa attık kendimizi. Gece uykularım bitti benim galiba :105: Yaklaşık 1 haftadır heer gece uyanıyorum sabaha karşı 4 gibi. Sonra dön dön eşim de uyanıyo. Sonra tv aç uyku bekle bişilerr ye derken saat 5i geçiyo.Sonra geri uyumuşum ama yarım saat geçmeden çığlık attım acıdan bacağıma kramp girdi Eşim kuzum geri uyandı yazık onada yaa gdip başka oda da mı uyusam diyorum bazen ama uyuyamam ki ben tek:26:Tabi tüm gece macerasından sonra sabah sersem gibi oluyoruz, eşim de geç kaldı yine
Yarın dr randevum var hem de sağlık ocağı kontrolüm. Çok heyecanlıyım kuzumu görücem inş. bayadır göremiyodum, sedanın tavsiye ettiği dra gidicem. Ve artık ordan devam edicem doğum içinde memnun kalırsam inş.
yarenim eşinin 1-2 aylığına gitmesi bencede mantık işi değil. Zaten yol-vize vs masraflar çıkıyodu ne kazanacak ki ne karı olucak. Burdaki işinden memnun değilmi?
Ozge doktora gidince soyle kramplari canim. Ben magnezyum kullandim cok rahatlatti. Bebis gece uyutmuyor demwk. Insallah dogunca da boyle olmaz cinar bey :))
Dilsad umarim sancin tekrarlamaz canim. Sen kafana takmamaya calis. Sikintidan olabilir.
Hilmaaa nerdesin kiz. Ceee diyip kaciyon.
Ben geceleri çok terliyorum eşim de farketti. Havalar artık sıcak canım ya klimadan hasta olmayın da.günaydın kızlarrr
eşimin yanındayım ben de kahvaltı edioz sonra okula geçicem
viliş gibi oda oda turlıcaksın artık heralde, ama normaldir cnm gitgide büyüo bebişin
ben zaten eşimden ayrı yatıom salonda yattığımız için, akşam sabah bazen yanına sokuluom ama rahat edemeyip kendi koltuğuma geçiom, adam hala klima açıo üşüom dio, şu havalar bi tamamen normalde dönseydi artık
kramplar için magnezyum kullanıo musun?
ben de yarın şeker yüklemesi için gidicem sonuçları gösterirken ultrasona da girmeyi planlıom inş. görürüm oğlumu
Dilşad geçmiş olsunn öenmli bişi yoktr inş. tekrarlamazz.mrb kızlar
geçmişi öğleden sonra ancak okuyabilcem umarm herkes iidir
benm dün gece sancım oldu inşallah tekrarlamaz
Söylicem tamm.. İnş. olmaz diyim de sanmıyorum canımOzge doktora gidince soyle kramplari canim. Ben magnezyum kullandim cok rahatlatti. Bebis gece uyutmuyor demwk. Insallah dogunca da boyle olmaz cinar bey :))
Dilsad umarim sancin tekrarlamaz canim. Sen kafana takmamaya calis. Sikintidan olabilir.
Hilmaaa nerdesin kiz. Ceee diyip kaciyon.
özgecim sen erken başladın uykusuzluğa...Günaydın kızlarr..
Dün bizde gezdik dolaştık çok iyi geldi ama çook yorulduk ikimizde. Akşama da görümcem çaya çağırdı kurabiye de yaptım gittik orda da oturduk 1-2 saat eve gelir gelmez yatağa attık kendimizi. Gece uykularım bitti benim galiba :105: Yaklaşık 1 haftadır heer gece uyanıyorum sabaha karşı 4 gibi. Sonra dön dön eşim de uyanıyo. Sonra tv aç uyku bekle bişilerr ye derken saat 5i geçiyo.Sonra geri uyumuşum ama yarım saat geçmeden çığlık attım acıdan bacağıma kramp girdi Eşim kuzum geri uyandı yazık onada yaa gdip başka oda da mı uyusam diyorum bazen ama uyuyamam ki ben tek:26:Tabi tüm gece macerasından sonra sabah sersem gibi oluyoruz, eşim de geç kaldı yine
dilşad,temizlik yapıcam diye yormuyosun di mi kendini canım...mrb kızlar
geçmişi öğleden sonra ancak okuyabilcem umarm herkes iidir
benm dün gece sancım oldu inşallah tekrarlamaz
özgecim sen erken başladın uykusuzluğa...
geceleri yoğurt falan yiyip tekrar uyumaya çalış canım...
bak ben en çok 3-5 arası uyanıyodum...kuzum da o saatler arasında pek uyumuyo...
anne karnında nasılsa doğunca da gerçekten öyleymiş kuzum...
uyuyamasan da yataktan çıkma,uyumaya çalış...
kızlar dün feci bi gündü...
kuzum gün boyu durmadı,sürekli ara ara ağladı...eşimi aradım erken gel diye...o gelince ağlama krizleri arttı kuzumun...ağlamaktan sesi kısıldı...gaz sancısından...soluğu acilde aldık...dr fitil verdi ama koyamadık,kıyamadık...tekrar çıktık evden,hastaneye gidip fitili orda koyduralım diye,minnoş arabaya binince uyudu...arabayla epey gezdik minnoş uyusun diye...tanışmamızı falan konuştuk,pek romantiktisonra eczaneden başka bi damla aldık...o çok iyi geldi...eve geldiğimizde kanepenin bi ucunda ben,bi ucunda minnoş sızıp kalmışız...bi uyandım saat 1 olmuş...eşim başımızda bekliyo...gece de hep uyandı benimle beraber...çok yardımcı oldu sağ olsun...biz uyurken netten bebeklerin gaz sorunuyla ilgili videolar izlemiş...bana da izletti kuşum gece fazla uyanmadı zaten...yorgunluktan,uykusuzluktan...sesi hala kısık...
kv geldi az önce...duymuş miniğin hastaneye gittiğini...biraz durdu gitti...
günler öyle yoğun geçiyo ki tempoya yetişemiyorum
Öylemi diyosun vilişş:26: Bnde 4de uyanıyorum hep.. doğunca da mı o saatlerde uyanırYoğurtu denicem canım belki etki eder uykumu getirir.
Yazık kuzuna yaa.. Neyseki arabaya binince sakinleşmiş :) Arabacı olucak sizin kız desene. Diğer damlanın adı ne peki canım iyi gelen? Eşinedemaşallahh canım nasıl yardımcı olmuş sana, inş 3. ayı atlattığınızda gaz problemide bitmiş olur büyük ihtimalle canım..
valla kuzum ya uyanınca tekrar uyumayı dene ya da yataktan kalkma ki senin minik de uyanmasın...gece zor oluyo kalkmak...
ilk aldığımız damla zincoydu,dün metsil aldık...metsil daha iyi geldi...zaten bitkisel yağ karışımı her ikisi de...zararsız yani...inşallah ihtiyacın olmaz ama yine de aklında bulunsun
akşam eşime diyorum ki,ben bu kız sayesinde epey gezerim
eşimden hiç beklemediğim hareketler bunlar...kucağına alıp o kokuyu duyduktan sonra bırakmak imkansız diyo
azıcık kıymam var...sebze yok dolapta...ne pişirsem ki
Aklımızda bulunsun evet
Haftasonları bi program var ilk nefes diye doğum sonrası anne baba bebek buluşması videoları var hep, eşime izlettim gözleri doldu kocamın duygulandı.
Köfte yapsan canım yanına pattes kızartması aklıma bişi gelmedi başka.
Ağda yapmam lazım ama uyku bastırdı uzanıyorum şimdi az dinlenip akşama doğru yapıcam ağdayı. Bakalım becerebilecekmiyim koca göbekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?