nedir bu bebeklerin gazdan çektiği :26:vilin umarım şu gaz sorununu kısa sürede atlatırsınız. Bu arada kırkı ne zaman çıkıyor?
biz geldiiik, sancımız çıkmadı çok şükür, ama bizim yaramaz kız nst de de hep kaçtı yine. tam kalp atışını buluyor hooop kayıyor bizimki :) nidilata kesin başlıyoruz günde 2 kez, magnezyumu da ağrın olduğunda günde 2 ye çıkarabilirsin dedi.
saolun kızlar vilişim kuzucuk yine mi gazdan rahat edemiyorinşallah hemen geçer gaz sorununuz
Vilin unutmuşum ben metsili söylemeyi bizede zincodan sonra metsil ve sabsimplex vermişti doktor .işallah Zeynep'e iyi gelirde uyur deliksiZ sancı çekmez .
Yavaş yavaş insan düzene giriyor heleki bebek emiip uyuduktan sonra eski rütine dönülüyor
Vilisimm gecmis olsun bebise. Gaz sorunu yasamadik biz cok sukur ama onlem olarak metsil almistik. Insqllah zeynep hanimin da kisa surer sancilari. Memikton da iyilesmis kizin emmeye baslamis super haber :)))
Ilker dun gec saat 1 de aglayarak uyandi. Susturamadik. Babasi sakinlrstirip gogsunde uyuttu biraz
Sonra yine aglayarak uyandi. Biz de dayanamayip acile goturduk. yolda sustu ama emmedi. Cok sukur burun tikanikligi disinda bir problemi yokmus. Ilac vermedi doktor. Saat 4 de ancak uyudu. Sabah 7 de uyandi yine aglaya aglaya. Simdi
iyileştim iyileştimgünaydınnnn
vilişşşş"ne yemek yapsam" sorunu okuyunca aklıma eski günlerin geldi yaaa tanam tamam iyi olmuşun sen iyileşmişsin belli
ya o gazlar bitiriyo insanı yaa bebekler ayrı anneler ayrı çekiyo valla benim halamın kızı öyleydi yarabbim hiiçç susmadan ağlardı uyuyamazdı off çok fenaydı inşş biranönce kesilir sizinki
dilşadd geçmiş olsun canım
kızlar dün saçlarımı kestirdim azcık uçlarından aldırdım kat attı birazcık bide kahkül yaptırdım ama sağa yatık kullanıyom dha çok beğendi herkes kuafördeki kızlar boyatma diye diretiyo yaa
aforoz ettik biz onları
giremiyolar pek artıkk
hımm tama akşam çeker eklerim ,kablo yok yanımda atamam pcye
valla insanı kararsız bırakıyolar biri boyat biri boyatma böle çok güzel doğal zaten pişman olursun sonra diyolar :26::26::44::44:
kv dün okuyo beni nazar değmesin diyeya dedim okan abartmasak bişey sancam kendimi :)))
sağ olun kızlar...bugün minnakım çok iyi çok şükür
son aldığımız damla iyi geldi fındığıma
mışıl mışıl uyudu gün boyu...emzirip yatağa attım
arada tutuyo gaz sancısı ama hafif hafif...
buna da şükür...
dilşad,nidilat ben de kullanmıştım bi hafta hatırlıyo musun?
ilk başlarda çarpıntı yapabilir korkma
senin kız da benimki gibi kıpır kıpır olacak desene
çıkınca da böyle oluyo bunlar haberin ola
sirkencim bugün 18. günümüzdeyiz daha...kırkımız bi çıksın gezmeye başlicam hemensıkıldım evde
böreğimi yaptım ama pişirmedim,evimi süpürdüm,2 makine çamaşır astım...eski günlerime geri dönmeye mi başladım nebi de şu memiklerim(nigaaaaaaaar) geçeydi
kızlar nerde bugün yaaa?
geçmiş olsun canım huzursuz oldu demek ilkercikVilisimm gecmis olsun bebise. Gaz sorunu yasamadik biz cok sukur ama onlem olarak metsil almistik. Insqllah zeynep hanimin da kisa surer sancilari. Memikton da iyilesmis kizin emmeye baslamis super haber :)))
Ilker dun gec saat 1 de aglayarak uyandi. Susturamadik. Babasi sakinlrstirip gogsunde uyuttu biraz
Sonra yine aglayarak uyandi. Biz de dayanamayip acile goturduk. yolda sustu ama emmedi. Cok sukur burun tikanikligi disinda bir problemi yokmus. Ilac vermedi doktor. Saat 4 de ancak uyudu. Sabah 7 de uyandi yine aglaya aglaya. Simdi
günaydın canımm teşekkür ederimgünaydınnnn
vilişşşş"ne yemek yapsam" sorunu okuyunca aklıma eski günlerin geldi yaaa tanam tamam iyi olmuşun sen iyileşmişsin belli
ya o gazlar bitiriyo insanı yaa bebekler ayrı anneler ayrı çekiyo valla benim halamın kızı öyleydi yarabbim hiiçç susmadan ağlardı uyuyamazdı off çok fenaydı inşş biranönce kesilir sizinki
dilşadd geçmiş olsun canım
kızlar dün saçlarımı kestirdim azcık uçlarından aldırdım kat attı birazcık bide kahkül yaptırdım ama sağa yatık kullanıyom dha çok beğendi herkes kuafördeki kızlar boyatma diye diretiyo yaa
oyy maşallah fıstığaa nasıl rahat ediyosa öle uyusun yaa ellemeşmeyin kuzuma :)teyzeleri minik kuşumdan yeni bi foto size
hep böyle uyuyo zilli,ellerini içeri sokamıyoruzEki Görüntüle 695030
dünyada böyle kvler de var işteender de olsa var
değişiklik olur diye boyat dediydim ben...arada imaj değiştirmek iyidir
akşam ekle bak,günlerce bekletme bizi
teyzeleri minik kuşumdan yeni bi foto size
hep böyle uyuyo zilli,ellerini içeri sokamıyoruz
çok şükür pek sancı çekmiyo artık canım...eğer bu da fayda etmezse sabsimplex alırız...ama şimdilik iyi geldi...
az önce eşimle de aynı şeyi konuştuk...bebek bakmayı öğrendik yeni yeni...zaten bi şeyi yoksa uyuyo minnak...
bugün sağdığım göğsümü verdim sonunda minişe...memiktom epey iyileşmiş,acımadı...
her şey yoluna giriyo çok şükür...
sen ne zaman gidiceksin orduya?
bu arada günaydııııın
çok güzel bi hava var burda
Hadi gözün Aydın canım memiktonda iyileşir tamamen.zeynep te rahat rahat uyur.bebek uykuda büyür derler uyusunda çabuk büyüsün.
Mama verme kesinlikle bizimki 2-3 gündür emmiyor .süt yok azalmıştı şimdi hiç gelmiyor. Çekiyor bakıyo yok oyuna vuruyor yada ağlıyor.
Sütüm yetmiyor diye mama veriyodum arada onada alıştı bol bol.
Büyüdükçede hiç yatmaz oldu hatun Kucakta gezicez etrafa bakıcak.iyice yorulmaya başladım.yemek yemeye bile aman vermiyor.sırtıma sarıyorum kanguruya koyuyorum durmuyor.şimdide kucağımda öle yazıyorum.
Orduya Haziran 9 da gidicem.dört gözle onu bekliyorum .
Dilşadcığım. Çok geçmiş olsun işallah minik kuzu zamanını bekler sağlıkla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?