Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

napıyım kııı hep yatınca da hasta gibi oluyorum

özgii sağol tatlım ,hadin akşama güzel haberler gel inşş 3saat var daha
benimde eve gidesim var yaa

kızlar kp kredi çekicek 15bin kaynımın sadece çekip ödeyemediği 10bin için ... ben kefil olmuştum ama kabul olmadı puanım düşükmüş ,naptılar bilmşyom ..eşim dedesini aradı sordu ben kimseye kefil olmam demiş, o da senin oğlun kimse değil demiş eşim... yok gene de olmam demiş eşim çok sinirlenmiş yaa bitti artık diyo kesin bitti dedemler gözümde diyo

bide ne diyomuş dedesi biliyonuz mu ; ben heray babana yardım ediyom zaten 300faln .eşimde demiş nerde hani ben hiç görmedim.. e kira almıyom onlardan demiş (kp in oturdukları ev babasının evi)

nasıl anne baba anlamadım ben onları geçtim kardeşlerin de de iş yok valla ... şuan oturduğu evi vereyim sana mirastan çekil diyomuş nelerin hesabını yapıyolar

kaynın aptallıkları yüzünden adamcaazın düştüğü duruma bak
sizin dede de bizim kv gibi çıktı desene...kira almıyomuşmuş
insan evladına hiç mi acımaz yaa...
sanki ondan para istiyonuz,kefil olcak o kadar...
evladına güvenmez mi insan
hele kardeşlere hiç bi şey demiyorum
allah yardımcısı olsun kpnin canım

sorma canım yaa hacca gitmişler ama insan olamamışlar ki hiç değilse o gittiği mübarek yerin hatrına ana baba sıfatına yakışan bi davranış gösterseler ama nerdee

bizim ev işi bile yattı , borç bitmeden çekemicez kredi ,ev sahibiyle bile konuşmuştuk istediğimz fiyatta ortak karar vercektik o da kaldı nasip değilmiş, kv diyoki şu krediyi çekelim sonrada sizinkini çekeriz nasıl çekceksek ,15bini çekemiyolar 80bin nasıl çekicekler

saçımı boyucaktım ya eşimden 100 lira para istedim ,sonra boya dedi .. meğersem kardeşi sevgilisine gidicekmiş izmire ona harçlık verdi ,ne geldiyse söyledim yeter artık dedim şu olay çıktığından beri düzeltemedik keyfimizi yaa
hiç düşünmüyomu bizi ne hale soktuğunu görmüyomu halen sevgili peşinde neymiş söz vermiş kıza sıçmayım suratına o elin kızının keyfini yerine getircek diye sen benim keyfimi kaçırtıyosun brova sana,elin kızı benden daha değerli demk dedim aynen daha da bisürü şey...ağzını açamadı sonrada böyle konuştum diye üzüldüm o da boynunu büktü

ben bilmiyomuyum gidip boyatmayı ama ne var zor durumdayız şuan diye soruyorum acil bişey varsa ona harcayalım diye ,kendi kazandığım parayı harcamıyom ama beyimizin(kaynımın) umru değil sanki

Son düzenleme:

eşine de yuh yani...haketmiş zuzum o lafları hiiiiiç üzülme...kaynın yüzünden siz strese giriyosunuz onun umrunda bile değil,sevgili düşünüyo hala...insanda biraz utanma olur yaaa borcu nasıl kapatıcam diye düşünmesi gerekir şimdi...nerden para kıssam demesi gerekir ama nerdeeeee...adam hala keyfinde...

Son düzenleme:
vilin zeynepe bayıldım süper uyuyor eller kollar hep dışarda oluyor minik bebeklerde

k biraderin yaptığı saçmalıkların faturası neden size çıkıyor anlayabilmiş değilim siz onun annesi babası değilsiniz ki siz hatasını telafi etmeye çalışıyorsunuz daha bir de üstüne olanca iyi niyetinizle yardımcı olabilmek adına kendi ihtiyaçlarınızı erteliyiosunuz ama dünyanın en güzel gözlerine sahip hayvann oğlu şahış napıyor hala hatalarından ders çıkarıp düşüneceğine parası yokken abicik ten para tırtıklayıp izmire kız arkadaşının yanına gitme planında.
şu hayatta ne insanlar var ya bi baltaya sap olup çevreye faydalı olmayı bırak aldığı nefes dahi zarar

zuzu ayrıca eşine de hiç acıyıp yumuşama
ne demek bu durumda bile kardeşe para vermek

nasıl bi tabir kız güldürdün beni

işte ayrı gayrı yok onlarda ,o kredi çekilse de gene birlikte ödenicek biliyom ,ödeyemediklerinde biz ödücez eyvallah gene de kvye üzüldüğümden sesimi çıkarmam
bu izmir olayı belki ufak bişey ama çok büyük bi düşüncesizlik
eşim de daha da ezmek istemiyo heralde psikolojik olarak.ondan

arada bi böle geliyolar bana kızlar içime atıyom hep ondan

dedim ki ; tamam kardeşine para ver ihtiyacı olur mutlaka ayrıca sana çıraklık yapıyo emeğidir cebinde 3-5 para olsun ama şu durumda zevki için harcamamalı

kp kıza gittiğini bilmiyo ,aliağa da bi iş durumu var oraya gitti biliyo , kv benim gibi sinir oluyo ..eşim konuşturtmuyo buhale gelmesinde eşiminde suçu var ,hep annesini engelledi ben konuşuyom sen üstüne gitme diye diye neler çıktı altından halen de devam ediyo

ayrı gayrı yoksa eğer sen neden saçını ya da alacağınız evi erteleyebiliyorsun onu mantığım almıyor k biraderinin harcaması keyfi bi şey zorunlu hal değil hem k valide nasıl kocasından saklayabilir oğluşunun izmire kız için gittiğini? Demek baba korkusu var bu çocukta baba bilmeli ki ayarı çekmeli.

Vilisimm masallah zeynepe ya ne kadar tatli allahim korusun guzelligi.

Zuzum cidden sinir oldum kbiraderine. Yuzsuz yuzsuz gezmeye mi gidiyo bi de ya!!! Esin de xaha fazla ezilmesin kardesi diye dusundu galiba ama keske bu kadar arkasini kollamasa. Yaptiklarinin sorumluluklarini alsin artik biraz. Hep abisi koruyamaz ya.

Biz de bi Konak'a indik annemle. Ordan da ablama geldik. Annemle ablam a101e gittiler. Ben de ilker uyuyor diye evde kaldim.

Eaimle aramiz hala limoni
Dun annesindeyken de kapistik. Gwcw hastaneye git gel yaoarken konustuk biraz. Hem annesine hem ablasina hem de abisine soyledim kibris meselesini. Hepsi kizdilar. Konusurlar teker teker esimle. Umarim su adliye olur da huzura kavusuruz. Yoksa korkarim kibristaki ilk yilimiza doncez ve benim ayni seyleri kaldirmaya gucum yok.

Biz geldik oğluşumlaaa... Maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı. Kilomuz 1482gr boyumuz 38.08 cm Suyumuz normal. ama duruşumuz hala ters. dönmemiş benim oğlum ama dönmesi için daha çok süremiz varmış. 35. haftada doğumu konuşuruz dedi. Ben çok sevdim ferat beyii yaa son adet tarihimi sordu söyledim bide üstüne 29+1 dedim Adam diyoki artık bizim yapacak bişeyimiz yok millet herşeyi biliyo bize sadece çekip doğurtmak kalıyo Zaten ben sormadan heerşeyi söyledi kramplar için magnezyum yazdı bidahaki kontrolümüz 1 ay sonraya.

Hastaneye giderken eşime sende izin alıp gel demiştim işler var çok zor demişti. Girerken konuştuk çalışıyodu dedim tamam gelemicek. Çıktım aradım oğlumuzun haberlerini verdim sen çarşıya in bende geliyorum dediii Nasıı sevindim yaa kocişim bana kıyamamış muayaneye yetişemese de yanıma geldi. Mobilyamız için kulp beğendim beşiğimize uygun yeşil papatya beğeendim. Mobilyamızı eve getirdik daha sonra eşim ve babasıyla. Şimdi kuruyorlar yarınn kıyafetlerini yıkarım bende duramam...

Zuzu kaynına ne diyim yaa yuhhh diyorumm.. Millet kendi yüzünden ne sorunlarla boğuşuyo kendi kız derdinde. Eşin çok yüz veriyo bence.

ya kv napsın oğlu korksa da korkmasa da kp kvmin beynini yer niye gitti neden gitti ,oğluna söylediğinin 10 katınıda kvye söyler
oyüzden sölemedi

bence de öyle yarenim

inş eşinin aklı başına gelir sende dua et canım hakkınızda hayırlısını dile,vakit bulursan oku azcık -dua et ..inşş vazgeçer yeni kurdunuz daha düzeninizi

maşallah canımm nazar değmesin,döner daha annesi var vaktiniz

öyle malesef :/

ii geceler kızlar
vilişim gitgide daha iiye gidiosunuz çok seviniom cnmzeynep ne güzel uyuo allahım maşallah yeirm o minnak ellerini

özgim çınara da maşallah kocaman olmuş valladaha döner annesi merak etmebenimkinin de şuan başı aşağıdaymış ama bu hep aşağıda kalacağını göstermez heraldemobilyaları da merakla bekliyoruz

zuzumm güle güle kullan saçlarını, hani foto falan eklememişsin amaayrıca keşke boyatsaydın da cnm valla o bu keyif yapıcak die nie sen kısıomuşsun, çok ayıp ya o kardeşe de, millet onun kıçını toplıcam parasını borcunu ödicem die uğraşsın didinsin o gezmelerin derdinde hala

ımmm başka ne dicektim:26:

ben hiç giremedim bugün yaa, akşam üzeri kv'lerde girdik ama cevap yazmaya fırsatım olmadı

sabah şeker yüklemem vardı, valla o şekerli suya herkes bi ton laf saydı gayet de güzel bişimiş hiç tiksinmedim bi içişte bitti zaten, sadece aç olduğum için sonrasındaki 1 saatin son 15-20dk.sı zor geçti

neyse testlerin sonucu ii, bi tek kanım biraz düşük, oğlumu da gördümbaş aşağıda duruo sıpam, büyümüş 500gr a yakın olmuş 25 cm civarında boyu dakistte de küçülme yok, artık olmaz heralde dio dr

her şey yolunda yani kısacası genel olarakaz önce de bunun kutlamasını yaptık eşimlebu smileyi kullanmayalı uzun zaman olmuş beeebişi olcak die ödü kopuo adamın nadiren yapıoz zaten

herkese ii uykularrrrr:80:

günaydın kızlar
sonunda cuma oldu
keşke cmt olsaydı da 3te çıkıp gitseydim
nası yorgunum anlatamam

maşallah sizee
kocaman oldu artık özgem şaka maka mayıs haziran kaldı temmuzda su gibi gün gelecek zaten.
eşin de ne güzel yapmış sevindirmiş sizi
doktor ii olunca insan çok rahatlıyor

size de maşallahh
ben de rahat içiyorum şekeri ablam limon getirmişti limonlu içti
zaman çabuk geçiyo peşpeşe büyüdüler hamile kaldık kalacaz derken

bişe olmaz korkmasın yaa

günaydın kızlar
sonunda cuma oldu
keşke cmt olsaydı da 3te çıkıp gitseydim
nası yorgunum anlatamam

bence dee, hiçç gelmek istemiyorum hele de cumaları

günaydıın, akşam nazlılar aradı gezelim diye buluştuk çarşıda size gidelim dediler artık kaldıramıyorum yaa, pideciye uğradık ipariş verip eve geçtik yorgunummm

ayşam sevindim canım demek 25cm olmuş hee çok büyümüş sıpa maşallah

günaydınnnnn

dilekk bende sevindim cumanın gelmesine valla ohh be yarın hemen eve gidip temizlik yapmak istiyorum deli gibi pazar da arkilerle pikniğe gidicez inşallah ,ilk piknik açılışını yapıcaz kısmetse

gunaydın kızlar

dilşad yine mi nazlılar ne kadar çok size geçiyorsunuz öyle? ne zaman evleniyor bunlar? biraz da siz onlara gitseniz

dilşad arkadışın iyi ama düşüncesiz be güzelim olmaz bukadar da ö-öff

kızlar dün büroya misafir geldi patronun kuşu "çapkın" hemen odama aldım cırcır böceği sanki ya hiç susmuyo kafamı s.kcek ama çok tatlı yaa elime alıyorum manikür yapıyo bana tırnaklarımı gagalıyo parmak uçlarımı ısırıyo hiç acıtmıyo çok tatlı yaa benim kuş yabani resmen sevmiyom onu artık bunu alayım eve diyom vermiyo patron :) bitek çapkın'ı söyleyebiliyo ama ben ona öğretcem konuşuyom hep ,meyilli çinkim

gunaydın kızlar

dilşad yine mi nazlılar ne kadar çok size geçiyorsunuz öyle? ne zaman evleniyor bunlar? biraz da siz onlara gitseniz

valla ben de aynı şeyi düşünüyorum artık

aynen aynen, dün annemde dedi en sonunda, hamilesin azcık anlayışlı olsunlar diye.
kızzz ne kaa ayıp o kuş sana misafir olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…