Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilşad artık sen ağırlaşan bir hamilesin sürekli senin aktif olmanı bekleyemezler bugün yorgunum dediğinde anlayışlı olmalılar.

zaten ağır vasıtaydım artık iice ağırlaşıyorum :) ağrılarım var zaten halim yok

zaten ağır vasıtaydım artık iice ağırlaşıyorum :) ağrılarım var zaten halim yok
ağır vasıta filan değilsin ama ağırlaştın neyine senin iş çıkışı sürekli gezenti halde olmalar yani bunu yapacaksan da eve takıntı getirme ya da eşini tembihle o bir şey uydursun :26:

günaydınnnnn

bişe olmaz tabi, çaktırmıom gerçi eşime ama bana biraz zor oluo uzun süre olmadığından heralde..neyse öle işte

sirken çok doğru sölemiş yaa bu yaz mı evleniolar evlensinler artık
ii bari yemek derdi olmamış en azından pideciden almışsınız, ama yani yine de ı-ıhh en yakın arkadaş dahi olsa azcık düşünsün seni

cumaları bana da eziyet yaaaa, 9'a kadar aralıksız ders pöfffffffffffff
saoll, ama zuzum görmelisin yaa, bildiğin ağzı somurtuk ultrasonda bi eşime bi şeref'e bakıom çıkışta da dedim aynı senin gibi

hadi ii piknikler size şimdiden , biz açalı çok oldu pazar biz de mi gitsek acabaa

aa ne ayıp 2 dk.da kuşunu sattın valla, ama öle oluo bazıları evet bizim de bi papağan vardı çok yabaniydi, ama napıcaksın ki, birine versen alır mı acaba:26:

Gunaydin kizlar.

Seref ve Cinar'a masallah. Hep boyle guzel haberlerle gelin anneleri.

Dilsad nazliya soyle canim evde agirlamanin artik zor geldigini. En yakin arkadasin sonucta gucenmez sana. Hem havalar da cok guzel artik senin ve bebisim bol bol temiz hava almaya ihtiyaciniz var.

maşallah canımm nazar değmesin,döner daha annesi var vaktiniz

öyle malesef :/
Sağol zuzu teyzesi

Evet ayşam ya daha geçen gittiğimizde minnacıktı :) Size de maşaallah Bende çok rahat içtim şekerli suyu. Hatta o an ki açlıkla güzel bile geldi soğuk suyla lıkır lıkır gitti valla
Kan bende de düşük ilaç takviyesine devam.. Bana bide kramplar için magnezyum yazzdı dr Magnorm ile calcimax buda kalsiyummuş. İkiside tablet suya atıp içmelik Tadı nası acaba

Bende farkındaysanız o smileyi hiiç kullanamıyorum. Eşim korkuyo dr bi sakınca görmese de. Bende istemiyorum zaten öyle geçinip gidiyoruz.

Evet yaa.. 2 ay kaldı iştee.. Ben temmuzu saymıyorum bile. Sezeryan olurum diye o haftaya kadar bekletmez 38de doğururum diye düşünüyorum Allahın izniyleee.. Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoopp kucağımızdaaa Dr'um çok şirin yaaa... onada bi nazar
Nazlı olayına gelince sizde lipton çay mı var kuzum hep bu çaylar sizde içiliyoo Sen hamişsin yani ne kadarda bişi yapmasan ortalığın dağınıklığı bile yoruyo insanı. Ben artık 2 iş yapınca hemen yoruluyorum bakalım napıcaz ilerde

Kızlar mobilya fotoları en son daha oda düzenlenmedi kıyafetleri yıkayıp asıcaz uyku seti yıkanıcak falan en son koyucam size fotoları. Zaten öyle tam teşekküllü bi oda hazırlamıyoruz 2 kapılı dolap 4 çekmeceli şifonyerimiz bide park yatağımız var odada. 2 çekyatıma yer bulamadığım için onlarda odada kalıcak.

Kızlar netten civil diye bi mağazadan sipariş vermiştim onlar geldi çook güzel yaa. Oğlumun bayramlığı bile vaar :)) Albüme eklicem en son alınanları.

Sağlık ocağına gittik bide sabah kan verip geldik pzt hem kontrol yapılacak hemde sonuçlarımı alıcam..

dr.a söylemeyi unuttum ama bi gece çok hafif bende de oldu kramp, hemen geçti ama bu ilerleyen zamanlarda olcağının habercisidir sanırım, kokişim sağolsun bana vermişti magnezyum ilacı, doktoradanışıp alırım ilerde ben de

ben de normalde çok isteyen biri diildim böyle benim de işime gelio, ama bazen hem eşime üzülüom hem de uzun süre olmayınca insanın canı da istio yanidün ben istedim ve de cicilerimi giydim meselaaa

tamam cnm acele etme hazır olduğunda eklersin, bizim oda da öle olcak dolap şifonyer o kadar, park yatak bile yatak odamızda olcak.
perde ve halı bakıcam bi de içime sinen bişi bulursam

ağır vasıta filan değilsin ama ağırlaştın neyine senin iş çıkışı sürekli gezenti halde olmalar yani bunu yapacaksan da eve takıntı getirme ya da eşini tembihle o bir şey uydursun :26:

amaan dün dışarda olalım dedik yine size gidelim dediler napiim nasıl yok deyim

düşünsünler valla

siz başlıyosunuz pazar keyiflerine bizim sezon açıldı eşim pazarları zor çıkar artık

canı söylemeyene gerek var ya görğyo halimi dün önce aradı gezelim diye dedim ii olur ben de çok bunaldım, gezmeye başladık 15 dk sonra size gidelim dediler
geçmiş olsun cnm yaa

bi kilo daha almışım ben de, 62 gösteriodu sabahaz önce poğaça yedim kahvaltıda, kesmedi bi de simit aldırdım
ben hala 2.5 kilodayım havalar düzeldi inşallah bundna sonra bol bol gezip fazla kilo almam

valla çayım lipton hemen değiştiriyorum çayımı
güle güle giysin çınar
güzel sonuçlar alırsın inşallah canım

gidin gidin uçurtma yapmış bana kocacım onu da uçurtcam :)))

hehe verdim bile :) kvye verdim tee nezamndır onda

dilekkk msnden yazıyomda niye cevap vermiyosun

dilşad yine misafir varmış gerçi çok yakın arkadaşın
evin içinde seni yormuodur die düşünüoum ama adı misafir sonuçta
belki bişi yapmayım sadece yatcaksın ama yapamıosun
bazen geri çevirmen gerekio sanırım :26:

alishiam maşallah ŞEREF'e
büyümüş seninki epeyde boyu uzamış
dr bi uyarı da bulunmadı sanırım
bence tüm hamilelik ve sonrası dönemde bi risk olmadıkça dr hayır demedikçe
uzaklaşmamak lazım
benim bu konuda ki idolüm ADA'ydı

özgem güle güle güzel günlerde giysin cicilerini
çekyatları sonraki aşamada halledersin şimdi zaten çok yere ihtiyaç yok ki
imkanı olanlar oda hazırlıo yoksa zaman içinde yapılır sağlıcakla gelsin de gerisi mühim diil

arzu hakkaten kuşu hem sevmiş hem sövmüşsün yani
evdekinin de pabuçu dama atılmış du bakalım
piknik sezonunu da açıomuşsunuz
sizin arkadaşlarla aktiviteleriniz keyifli oluo
güzel bi hafta sonu geçirirsin umarım yarın erken mi çıkıosun
ben bi türlü öğrenemedim senin cmtsi saatlerini

dimi yaa hayır da denmez ki nası diceksin:26:

maşallah cnm 2,5kg çok ii

canı söylemeyene gerek var ya görğyo halimi dün önce aradı gezelim diye dedim ii olur ben de çok bunaldım, gezmeye başladık 15 dk sonra size gidelim dediler

ben olsam şöyle derdim ; ben zaten hergün bizdeyim ,azcık hava almaya çıktık açık hava mis gibi boşver kapalı evi

gidin gidin uçurtma yapmış bana kocacım onu da uçurtcam :)))

hehe verdim bile :) kvye verdim tee nezamndır onda

dilekkk msnden yazıyomda niye cevap vermiyosun
aa ne güzeeeeeeel

hee başından savdın yani kuşu

Ada'ya kimse yetişemez heralde yaa, gerçi viliş baya yaklaşmıştı

dr bu konuda ilk 3 ay demişti ya ondan sonra hiçbişi demedi yapma ya da yap die, biz de soramıoz böyle yuvarlanıp gidioz işte

naber kuzum yaa neler yapıosun bu ara çok sessizsin

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=29054

Kızlar ekledim oğluşuma en son aldıklarımı.. bide 6 lı hastane seti almıştık onun pijamasının olmadığını şimdi farkettim foto yüklerken aklımda 5li diye kalmış nedense arasım civili gönderecekler pijamayıda. Dün de diyorum neden alt yok olsa iyiydi diye varmış meğersem Afferin valla göndermezler diye düşünüyodum bi kez daha sevdim alırım artık hep burdan ben.

attım valla çok yabaniydi

evt eğleniyoruz çok gülüyoruz yaa

hıhım 3te çıkıcam , kuzucuk ayın 15-25 arası tam çalışıyom

aferin ilgilenmişler, civiln mağazası var mı acaba burda, sanki var die aklımda kalmış, ben haftaya sınavda görevliyim onun parasını da alıp alışverişe akıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…