valla ben de aynı şeyi düşünüyorum artık
aynen aynen, dün annemde dedi en sonunda, hamilesin azcık anlayışlı olsunlar diye.
Kızzz ne kaa ayıp o kuş sana misafir olmuş
dilşad artık sen ağırlaşan bir hamilesin sürekli senin aktif olmanı bekleyemezler bugün yorgunum dediğinde anlayışlı olmalılar.
ağır vasıta filan değilsin ama ağırlaştın neyine senin iş çıkışı sürekli gezenti halde olmalarzaten ağır vasıtaydım artık iice ağırlaşıyorum :) ağrılarım var zaten halim yok
bişe olmaz tabi, çaktırmıom gerçi eşime ama bana biraz zor oluo uzun süre olmadığından heralde..neyse öle iştemaşallah sizee
kocaman oldu artık özgem şaka maka mayıs haziran kaldı temmuzda su gibi gün gelecek zaten.
eşin de ne güzel yapmış sevindirmiş sizi
doktor ii olunca insan çok rahatlıyor
size de maşallahh
ben de rahat içiyorum şekeri ablam limon getirmişti limonlu içti
zaman çabuk geçiyo peşpeşe büyüdüler hamile kaldık kalacaz derken
bişe olmaz korkmasın yaa
bence dee, hiçç gelmek istemiyorum hele de cumaları
günaydıın, akşam nazlılar aradı gezelim diye buluştuk çarşıda size gidelim dediler artık kaldıramıyorum yaa, pideciye uğradık ipariş verip eve geçtik yorgunummm
saoll, ama zuzum görmelisin yaa, bildiğin ağzı somurtuk ultrasonda bi eşime bi şeref'e bakıom çıkışta da dedim aynı senin gibiayşam sevindim canım demek 25cm olmuş heeçok büyümüş sıpa maşallah
günaydınnnnn
dilekk bende sevindim cumanın gelmesine vallaohh be yarın hemen eve gidip temizlik yapmak istiyorum deli gibi pazar da arkilerle pikniğe gidicez inşallah ,ilk piknik açılışını yapıcaz kısmetse
dilşad arkadışın iyi ama düşüncesiz be güzelim olmaz bukadar da ö-öff
kızlar dün büroya misafir geldi patronun kuşu "çapkın" hemen odama aldım cırcır böceği sanki ya hiç susmuyo kafamı s.kcekama çok tatlı yaa elime alıyorum manikür yapıyo bana tırnaklarımı gagalıyo parmak uçlarımı ısırıyo hiç acıtmıyo çok tatlı yaa benim kuş yabani resmen sevmiyom onu artık bunu alayım eve diyom vermiyo patron :) bitek çapkın'ı söyleyebiliyo ama ben ona öğretcem konuşuyom hep ,meyilli çinkim
zaten ağır vasıtaydım artık iice ağırlaşıyorum :) ağrılarım var zaten halim yok
Sağol zuzu teyzesimaşallah canımm nazar değmesin,döner daha annesi var vaktiniz
öyle malesef :/
Evet ayşam ya daha geçen gittiğimizde minnacıktı :) Size de maşaallahözgim çınara da maşallah kocaman olmuş valladaha döner annesi merak etme benimkinin de şuan başı aşağıdaymış ama bu hep aşağıda kalacağını göstermez heralde mobilyaları da merakla bekliyoruz
ben hiç giremedim bugün yaa, akşam üzeri kv'lerde girdik ama cevap yazmaya fırsatım olmadı
sabah şeker yüklemem vardı, valla o şekerli suya herkes bi ton laf saydı gayet de güzel bişimiş hiç tiksinmedim bi içişte bitti zaten, sadece aç olduğum için sonrasındaki 1 saatin son 15-20dk.sı zor geçti
neyse testlerin sonucu ii, bi tek kanım biraz düşük, oğlumu da gördümbaş aşağıda duruo sıpam, büyümüş 500gr a yakın olmuş 25 cm civarında boyu da kistte de küçülme yok, artık olmaz heralde dio dr
her şey yolunda yani kısacası genel olarakaz önce de bunun kutlamasını yaptık eşimle bu smileyi kullanmayalı uzun zaman olmuş beee bişi olcak die ödü kopuo adamın nadiren yapıoz zaten
herkese ii uykularrrrr:80:
maşallah sizee
kocaman oldu artık özgem şaka maka mayıs haziran kaldı temmuzda su gibi gün gelecek zaten.
eşin de ne güzel yapmış sevindirmiş sizi
doktor ii olunca insan çok rahatlıyor
günaydıın, akşam nazlılar aradı gezelim diye buluştuk çarşıda size gidelim dediler artık kaldıramıyorum yaa, pideciye uğradık ipariş verip eve geçtik yorgunummm
Sağol zuzu teyzesi
Evet ayşam ya daha geçen gittiğimizde minnacıktı :) Size de maşaallahBende çok rahat içtim şekerli suyu. Hatta o an ki açlıkla güzel bile geldi soğuk suyla lıkır lıkır gitti valla
Kan bende de düşük ilaç takviyesine devam.. Bana bide kramplar için magnezyum yazzdı dr Magnorm ile calcimax buda kalsiyummuş. İkiside tablet suya atıp içmelikTadı nası acaba
Bende farkındaysanız o smileyi hiiç kullanamıyorum.Eşim korkuyo dr bi sakınca görmese de. Bende istemiyorum zaten öyle geçinip gidiyoruz.
Evet yaa.. 2 ay kaldı iştee.. Ben temmuzu saymıyorum bile. Sezeryan olurum diye o haftaya kadar bekletmez 38de doğururum diye düşünüyorum Allahın izniyleee..Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoopp kucağımızdaaa Dr'um çok şirin yaaa... onada bi nazar
Nazlı olayına gelince sizde lipton çay mı var kuzum hep bu çaylar sizde içiliyooSen hamişsin yani ne kadarda bişi yapmasan ortalığın dağınıklığı bile yoruyo insanı. Ben artık 2 iş yapınca hemen yoruluyorum bakalım napıcaz ilerde
Kızlar mobilya fotoları en son daha oda düzenlenmedi kıyafetleri yıkayıp asıcaz uyku seti yıkanıcak falan en son koyucam size fotoları. Zaten öyle tam teşekküllü bi oda hazırlamıyoruz 2 kapılı dolap 4 çekmeceli şifonyerimiz bide park yatağımız var odada. 2 çekyatıma yer bulamadığım için onlarda odada kalıcak.
Kızlar netten civil diye bi mağazadan sipariş vermiştim onlar geldi çook güzel yaa. Oğlumun bayramlığı bile vaar :)) Albüme eklicem en son alınanları.
Sağlık ocağına gittik bide sabah kan verip geldik pzt hem kontrol yapılacak hemde sonuçlarımı alıcam..
ağır vasıta filan değilsin ama ağırlaştın neyine senin iş çıkışı sürekli gezenti halde olmalaryani bunu yapacaksan da eve takıntı getirme ya da eşini tembihle o bir şey uydursun :26:
günaydınnnnn
bişe olmaz tabi, çaktırmıom gerçi eşime ama bana biraz zor oluo uzun süre olmadığından heralde..neyse öle işte
sirken çok doğru sölemiş yaa bu yaz mı evleniolar evlensinler artık
ii bari yemek derdi olmamış en azından pideciden almışsınız, ama yani yine de ı-ıhh en yakın arkadaş dahi olsa azcık düşünsün seni
cumaları bana da eziyet yaaaa, 9'a kadar aralıksız ders pöfffffffffffff
saoll, ama zuzum görmelisin yaa, bildiğin ağzı somurtuk ultrasonda bi eşime bi şeref'e bakıom çıkışta da dedim aynı senin gibi
hadi ii piknikler size şimdiden, biz açalı çok oldu pazar biz de mi gitsek acabaa
aa ne ayıp 2 dk.da kuşunu sattın valla, ama öle oluo bazıları evet bizim de bi papağan vardı çok yabaniydi, ama napıcaksın ki, birine versen alır mı acaba:26:
canı söylemeyene gerek var ya görğyo halimi dün önce aradı gezelim diye dedim ii olur ben de çok bunaldım, gezmeye başladık 15 dk sonra size gidelim dedilerGunaydin kizlar.
Seref ve Cinar'a masallah. Hep boyle guzel haberlerle gelin anneleri.
Dilsad nazliya soyle canim evde agirlamanin artik zor geldigini. En yakin arkadasin sonucta gucenmez sana. Hem havalar da cok guzel artik senin ve bebisim bol bol temiz hava almaya ihtiyaciniz var.
ben hala 2.5 kilodayım havalar düzeldi inşallah bundna sonra bol bol gezip fazla kilo almamgeçmiş olsun cnm yaa
bi kilo daha almışım ben de, 62 gösteriodu sabahaz önce poğaça yedim kahvaltıda, kesmedi bi de simit aldırdım
Sağol zuzu teyzesi
Evet ayşam ya daha geçen gittiğimizde minnacıktı :) Size de maşaallahBende çok rahat içtim şekerli suyu. Hatta o an ki açlıkla güzel bile geldi soğuk suyla lıkır lıkır gitti valla
Kan bende de düşük ilaç takviyesine devam.. Bana bide kramplar için magnezyum yazzdı dr Magnorm ile calcimax buda kalsiyummuş. İkiside tablet suya atıp içmelikTadı nası acaba
Bende farkındaysanız o smileyi hiiç kullanamıyorum.Eşim korkuyo dr bi sakınca görmese de. Bende istemiyorum zaten öyle geçinip gidiyoruz.
Evet yaa.. 2 ay kaldı iştee.. Ben temmuzu saymıyorum bile. Sezeryan olurum diye o haftaya kadar bekletmez 38de doğururum diye düşünüyorum Allahın izniyleee..Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoopp kucağımızdaaa Dr'um çok şirin yaaa... onada bi nazar
Nazlı olayına gelince sizde lipton çay mı var kuzum hep bu çaylar sizde içiliyooSen hamişsin yani ne kadarda bişi yapmasan ortalığın dağınıklığı bile yoruyo insanı. Ben artık 2 iş yapınca hemen yoruluyorum bakalım napıcaz ilerde
Kızlar mobilya fotoları en son daha oda düzenlenmedi kıyafetleri yıkayıp asıcaz uyku seti yıkanıcak falan en son koyucam size fotoları. Zaten öyle tam teşekküllü bi oda hazırlamıyoruz 2 kapılı dolap 4 çekmeceli şifonyerimiz bide park yatağımız var odada. 2 çekyatıma yer bulamadığım için onlarda odada kalıcak.
Kızlar netten civil diye bi mağazadan sipariş vermiştim onlar geldi çook güzel yaa. Oğlumun bayramlığı bile vaar :)) Albüme eklicem en son alınanları.
Sağlık ocağına gittik bide sabah kan verip geldik pzt hem kontrol yapılacak hemde sonuçlarımı alıcam..
saoll, ama zuzum görmelisin yaa, bildiğin ağzı somurtuk ultrasonda bi eşime bi şeref'e bakıom çıkışta da dedim aynı senin gibi
hadi ii piknikler size şimdiden, biz açalı çok oldu pazar biz de mi gitsek acabaa
aa ne ayıp 2 dk.da kuşunu sattın valla, ama öle oluo bazıları evet bizim de bi papağan vardı çok yabaniydi, ama napıcaksın ki, birine versen alır mı acaba:26:
amaan dün dışarda olalım dedik yine size gidelim dediler napiim nasıl yok deyim
düşünsünler valla
siz başlıyosunuz pazar keyiflerine bizim sezon açıldı eşim pazarları zor çıkar artık
canı söylemeyene gerek var ya görğyo halimi dün önce aradı gezelim diye dedim ii olur ben de çok bunaldım, gezmeye başladık 15 dk sonra size gidelim dediler
ben hala 2.5 kilodayım havalar düzeldi inşallah bundna sonra bol bol gezip fazla kilo almam
valla çayım liptonhemen değiştiriyorum çayımı
güle güle giysin çınar
güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
canı söylemeyene gerek var ya görğyo halimi dün önce aradı gezelim diye dedim ii olur ben de çok bunaldım, gezmeye başladık 15 dk sonra size gidelim dediler
aa ne güzeeeeeeel
gidin gidinuçurtma yapmış bana kocacım onu da uçurtcam :)))
hehe verdim bile :) kvye verdim tee nezamndır onda
dilekkk msnden yazıyomda niye cevap vermiyosun
dilşad yine misafir varmış gerçi çok yakın arkadaşın
evin içinde seni yormuodur die düşünüoum ama adı misafir sonuçta
belki bişi yapmayım sadece yatcaksın ama yapamıosun
bazen geri çevirmen gerekio sanırım :26:
alishiam maşallah ŞEREF'e
büyümüş seninki epeyde boyu uzamış
drbi uyarı da bulunmadı sanırım
bence tüm hamilelik ve sonrası dönemde bi risk olmadıkça dr hayır demedikçe
uzaklaşmamak lazım
benim bu konuda ki idolüm ADA'ydı
özgem güle güle güzel günlerde giysin cicilerini
çekyatları sonraki aşamada halledersin şimdi zaten çok yere ihtiyaç yok ki
imkanı olanlar oda hazırlıo yoksa zaman içinde yapılır sağlıcakla gelsin de gerisi mühim diil
arzu hakkaten kuşu hem sevmiş hem sövmüşsün yani
evdekinin de pabuçu dama atılmış du bakalım
piknik sezonunu da açıomuşsunuz
sizin arkadaşlarla aktiviteleriniz keyifli oluo
güzel bi hafta sonu geçirirsin umarım yarın erken mi çıkıosun
ben bi türlü öğrenemedim senin cmtsi saatlerini
arzu hakkaten kuşu hem sevmiş hem sövmüşsün yani
evdekinin de pabuçu dama atılmış du bakalım
piknik sezonunu da açıomuşsunuz
sizin arkadaşlarla aktiviteleriniz keyifli oluo
güzel bi hafta sonu geçirirsin umarım yarın erken mi çıkıosun
ben bi türlü öğrenemedim senin cmtsi saatlerini
dilekkk msnden yazıyomda niye cevap vermiyosun
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=29054
Kızlar ekledim oğluşuma en son aldıklarımı.. bide 6 lı hastane seti almıştık onun pijamasının olmadığını şimdi farkettim foto yüklerken aklımda 5li diye kalmış nedense arasım civili gönderecekler pijamayıda. Dün de diyorum neden alt yok olsa iyiydi diye varmış meğersemAfferin valla göndermezler diye düşünüyodum bi kez daha sevdim alırım artık hep burdan ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?