Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yok ya yardım etmiyo pek sadece çayı servis yaptı, belim ağrıyo dedi ben masadan kalkıp koltuğa geçince o da yanıma oturdu direk masayı ben topladım yine. makinaya yerleştirdim.
çok seviyorum onları ama dışarda olunca rahatça oturuyorum evde öle olmuyor ne kadar samimi de olsan misafir işte.

dimi yaa hayır da denmez ki nası diceksin:26:

maşallah cnm 2,5kg çok ii

ben olsam şöyle derdim ; ben zaten hergün bizdeyim ,azcık hava almaya çıktık açık hava mis gibi boşver kapalı evi
denmiyo işte yaa ya da ben diyemiyorum

i yapmışsın canım aramakla onlar da iimiş yollarız demişler güle güle giysin paşan ben de bakıcam şimdi

ayy eşimi bekliyorum yemeğe gitmek için çok acıktım gelemedi gitti

SAĞLIK Ocağı'na gittik kuzumun aşısı vardı.yine 2 bacağına vurdular büyüdükçe daha zor oluyor artık anlıyor bişe yapılacağını.61 cm 6.800 olmuş.

Ayşem Özgem şerefe çınara maşallah nazar değmesin işallah sağlıkla gelsinler.
Çınar paşa güle güle kullansın cicilerini

Dilşadım bencede artık yeter senin halini görüyorlar dinlenmen gerektiğinide biliyorlar.söylesen alınmazlar heralde

dilşad sen diyemiyon ,yoksa denmicek bişey değil

zeyneppp kıyamam yaa anlıyolar valla nerde canları yandıysa orauya gitmek istemezler

arzu sen candy crush oynamıo musun yaa
kilit açmam lazım bi destek ver hadi

dilşad özge alishiaya istek gönderdim yok oldu saçaklılar

sende başlasana hem ben sana can yollarım valla bak

çok cezbettin beni valla :)))

ama burdan oynayamam ki akşamdan akşama nası bişey o,keşke tlfndan oynanabilseydi

yarın yazlıkları çıkarmayı düşünüyorum yaa ,hiç istemesem de
off bende tüm dolabı yıkamak istioum bu akşamdan başlayım dioum hemde
dolabı full boşaltcam hem ne var ne yok görürüm
dolabıda bi süre boş tutcam iyice havalansın arka duvar kömürlük duvarı küf oldu die şüphelenioum ama hiç oynamıo ki dolap bakamıoum da iyice havalandırcam
sonra yıkayıp kuruyup ütüleyip dizerim.

çok cezbettin beni valla :)))
ama burdan oynayamam ki akşamdan akşama nası bişey o,keşke tlfndan oynanabilseydi

tlf dan da oynanıo ki

ben dışarı çıkıoum azcık mağaza geziyim

Eki Görüntüle 696246

kızlar bebek şekerini böle yapsam 110 kavanoz 41 lira içine mini lokum ya da bonibon koysam nasıl olur sizce? birazını doğumda kalanını da 40ı çıkınca mevlütünde dağıtırız çok uygun oluyor

yaa benimde yemek odasının bicephesi küf oldu ilk defa busene :26: azcık sildim ama eşim bıraktırdı silme boyatcam biliyom ben diyip duruyo kaldı öyle ,azcık da yata odasında var galiba

üff dağ gibi büyüyor gözümde ,mayıs 27 de izne çıkıcam ozamana geç mi olur boya işi :26:

gönder istek ozamn bakayım ben telden oynayabilecekmiyim

içlerini senmi dolduruyosun canm , uygun heralde fiyat bilmediğimden :44:
güzel ayrıca 110 tane de yeter gibi

kıyamam yaa zor bu aşı işleri valla

yolladım, bilg açıktı ders hazırlıodum

bence çok şirinler, bende vardı bunlardan bi tane, içinde badem şekeri gibi ama daha dolgunları vardı çok da lezzetlilerdi
fiyatları da uygun geldi bana

canım normalde tanesi 2.5 civarına gelecek beğendiğim magnet ama bu 65 kuruşu bile bulmayacak
benm de banyo dolabımda küf var

ben adayı geçtim ki
kızarsınız diye söylemedim,yapmıyoruz dedim
doğum için samsuna gittiğimiz sabah bile yaptık
iyi ki de yapmışız,onlar da olmasa benim kutunun hiiiiç açılacağı yokmuş
o kadar müdahaleye rağmen açılma olmayınca,annem ''ne sıkı kutun varmış'' dedi

günaydın kızlaaar...
özge,alişim bunlar sizin minnoşlara
kocaman oldular artık...

dilşad,kızma ama bi şey dicem :26: tıpkı nazlıyla sizin samimi olduğunuz gibi bizim de görüştüğümüz bi çift vardı...hatta biz tanıştırmıştık...sürekli bize gelirlerdi otururduk...şimdi hiç aramıyolar bile...rahat görüşebilmek için bizi kullanmışlar resmen...inşallah siz de öyle olmazsınız :26:

dilek,senin dolaptaki giysileri boşaltıp,yıkayıpütüleyip yerleştirmen kimbilir ne kadar zaman alır

yarenim,inşallah eşinle konuşurlar ve etkili olur canım,aranız da bi an önce düzelir inşallah...adliyenin sonuçları ne zaman belli olucak?

enkimle kokişim aramışlar dün...açamadım...3 kez misafir geldi...
bugün aricam kızları...
her gün bi sorun çıkıyo kızlar yaaa...
sol göğsüm iyileşti diye sevinirken bizim minnoş o göğsü emmiyo
diğerini emiyo,soldaki sütler sızıyo,akıyo ama yine de emmiyo...
kıçını yırtıyo zilli ağlaya ağlaya...
diğerini verince susuyo...
onu alıştırmaya çalışıyorum...
bugün pek huysuz bi de,mıkırdanıp duruyo...

kız zuzu,kuşa öyle denir mi hiiiç
ötcek tabi kuş o

Vilisimm adliyenin sinavlari bugun bitiyor. Insallah pazartesiye aciklanir. Beklemek cik sinir ediyor artik. Eaim ikigundur aacmiyo konuyu. Bu aksam abisi gelecek bize terslik ollmazsa. Dun isi cikmis gelemediler. Bakalim...

yok canım neden kızayım, nazlı ben evlendikten sonra geliyo olsaydı belki öle düşünürdüm de ben bekarken de çok sık görüşürdük annemlerde de onlarda da. şimdi o annesigile de gidelim istiyor da eşim rahat edemiyor orda. bakalım zaman gsterir tabi herşeyi.
kızın inat çıktıı illa o göğsü istiyo, göbüşü doysun da nasıl emerse emsin artık :)

geberme emi bize yalan mı söyledin yani
tüüü rezil

Vilisimm adliyenin sinavlari bugun bitiyor. Insallah pazartesiye aciklanir. Beklemek cik sinir ediyor artik. Eaim ikigundur aacmiyo konuyu. Bu aksam abisi gelecek bize terslik ollmazsa. Dun isi cikmis gelemediler. Bakalim...

canım beklemek kadar iğrenç bişi yok
umarım pztsi sonuçlanır
eşinin abisi neden gelio :44:

dilşad o kavanozlar banada uygun geldi fiyatı iyi yani
beğendiysen yaptır zuzunun dediği gibi 110 tane iyi bi rakam yeter bencede

arzu mayısın 27si çokta geç değil ki yaptırmak önemli
keşke bizimde tadilat temizlik olsa evim mis gibi olsa
duşakabin su akıo aylardır yapcak benim öküz hallederiz dio ama fiyasko
zaten pazarları da çalışıo
gerçi çalışmazkende yapmazdı da neyse girmioum o konulara sinir tepeme çıkıo

vilin ama yıkamam lazım taktım kafaya
kurutmak ütülemek çok zaman alacak
hırsızda girdi ama tüm evi yıkayamadım kış die havanın ısınmasını bekledim
benim bu yaz o evi kırklamam lazım
bende geçen yıldan kalan 4-5 gün iznimi alıyım da bunlarla uğraşıyım dioum
sonra bayram zamanı falan diğer izne geçerim

Dilekk gönderdiim

Dilşadd o kavanozlar güzel bence fikir olarak. Peki sadece kavanoz mu o fiyata üzerindeki yazılar dahilmi kapağındaki sticker falan?

Evimi süpürdüm mutfağımı toparladım toz aldım.. Yatak nevresimlerini çıkardım yıkanıyo yerine pike tk. açtım. Şimdide kabak oyuyorum dolmasını yapıcam canım istiyordu ne zamandır. Keşkem az da biber olsaydı.

Vilinnn sana ne diyim yaa bize söylemiyomuşş bak sennnn

canım sadece kavanoz 110 tanesi 41 lira, bonibonun kilosu 11 liraya da var 16 liraya da. üstünün stickerını eşim basacak, tül falan alıp süslersem en fazla 65 lira tutar tutmaz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…