Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ama gelmedi ki
dilşad ile alishia gonderdi sen yoksun

kabak dolmasına bayılır yaa
ama hiç yapmadım çünkü eşim yemez bende annemde yerim tamam işte :101:

canım sadece kavanoz 110 tanesi 41 lira, bonibonun kilosu 11 liraya da var 16 liraya da. üstünün stickerını eşim basacak, tül falan alıp süslersem en fazla 65 lira tutar tutmaz bile.

Anladım canım senin için iyi eşin sticker yapıcak. Eğer kavanozla birlikte olsaydı bende yaptırmayı düşünürdüm şimdi sticker olayına da girersek ne kadara malolur.

Dileekkk

tamam özgiş mersi kilitlerim açıldığına göre bana baş baş

diğer kilitte yine gelirim

Siz neden benim oğluşumun bayramlığına ve akkabısına yorum yapmadınız bakiim

tiribini yesinler

ben bakmıştım hatta kendime sordum büyük değilmi diye :) ama sana yazmadığımı şuan farkettim

vilişşş dilekğin lafını haketmişsin yanii şına bak yaa neler yapmış neler

0-3 aylık canım büyük değill.. İçinden okuyup yorum yapmaa :) Ve ayrıcada saçlarını yoldurma zuzu hanım hani saçlarının fotosuuuu

viliiiiiiiişseni yalancııııııııııı

aa dilşad ben hepsi zannetmiştim, gerçi yine de fiyatı uygun, ama yapılmış haliyle satılmıo mu onu merak ettim:26:

sınav yapıom çocuklarımı şuan

özgim ben baktım ama resimleri açmaya zamanım yoku topluca baktımondan yazamadımcnm

Son düzenleme:

yokk sadece kavanozlar
hazırını görmedim canım bi de çok bi iş yok bunda işçilik vermeye gerek yok, şekerlemesi ucuza getirilir kendimiz yaparsak

Hmm olabilirr.. Bana linkini atsana canım kavanozların. 110 çok gibi bide 55 tane veriyorlarmı?

PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR

50 tanesi 30 lira pahalıya geliyor öyle
MİNİ CAM KAVANOZ (Boş) (50 adet)=

http://www.nikahsekerimalzeme.com/?product=679310&pt=BEBEK ŞEKERİ MALZ. 50 adet ahşp puset 10 tl bundna alınıp tülle birleştirilebilir bu da ucuza gelir

aaa benm asıl istediğim buydu bu sitede tanesi 1 lira hiç uğraşmama değmez başka şeylerle
http://www.nikahsekerimalzeme.com/?...9&Fstate=&/02-P-Bebe-Ayak-İzi-Çerçeve-(50-ad)

Son düzenleme:
0-3 aylık canım büyük değill.. İçinden okuyup yorum yapmaa :) Ve ayrıcada saçlarını yoldurma zuzu hanım hani saçlarının fotosuuuu

ozamn fotoda büyük görünüyo :44:

unuttum yaaaa ,taam çekinir atarım ama akşam annemdeyim unutmam inşşş

yoruldum valla yaa tempolu bi öğlesonrası geçirdim resmen
terledim de millet tşörtle ben uzun kollu yok yok kesin yarın halletmeliyim

kızım istek göndersene bana
tabi açıldı kilidin dimmi ihtiyacın kalmadı tüüü

Dilsadcim kavanozkarin fiyatlari uygun ama bence hazir birseyler al. Bunlarla ugrasma tek tek. Hem bu kavonozlar kolay kolay saklanmaz bence. Ya da etiketini falan cijartip kullanir millet. Amacinin disina cikar. Bence magnetliler ya da o begendigin cerceveli daha iyi olur.

Dilekcim esimin abisi kibris muhabbeti icin gelecek. O ilk gittigimizde cok kizmisti zaten. Simdi hayatta gondermez kardesini :)))

Oglus huysuzlandi bu satte uyudu ya. Neyse kaynim gelirse gec uyur problem cikarmaz en azindan. Su sinav aciklanmadi bi yaaa. Icimden birsey gelmiyot valla onu beklemekten

günaydııııın

akşam misafirlerin geldi mi,eşinle konuştular mı merak ediyorum canım :26:
inşallah kıbrıs olayı kökten çözüme kavuşmuştur...

dilşadcım,ben de yarene katılıyorum canım...bunlar güzel ama pek saklanıcak bi şeye benzemiyolar :26:

dün acayip yoruldum kızlar yaa...evimi bile zor toparladım...bizim kız çok huysuzdu dün...kucağımda uyudu,yatağına yatırınca uyandı sürekli...5 dk uyuyup uyuyup uyandı...kocişim gelince de huysuzluk yaptı...o kadar uykusuzluktan sonra saat 9 gibi sızdı yavrum...bi yeri mi ağrıdı bilmiyorum...o yatınca biz de hemen yattık...ben uyuyunca eşim yatak odasına kaçmış gece emzirip emzirip uyuttum ama saat 3'te kalktı,4.30 oldu hala uyumuyo...kollarım kırıldı artık...gittim eşime çağırdım,onun kucağında 5 dk'da uyudu sona da biz uyumuşuz ama hemen hemen her saat başı uyanmaktan feci uykusuz hissediyorum kendimi...dün 7-8 kez kakasını yaptı,bağırsaklarını mı üşüttük acaba kuzumun :26: şimdi de zor uyuttum...o uyurken evimi toparlıyım

bu arada benim memiktoyu almıyo kuzum yaa...o emmedikçe de sütü azalıyo o göğsümün...diğerinde süt olduğu için o daha büyük,öbürü küçük kaldı napıcamı şaşırdım yaa

bak sen zilliye yaa keşke en başından götürseydin :)

canım bilmediğim bikonuda tavsiye veremicem yaa :// anneler nerdesinz siz söyleyin

bende 3te çıktım bugün eve geldim başladım temizliğie klasik temizliği yaptım gardolabı boşalttım sadece yazlıkları ellemedim daha, sildim dolabı az havalansın sonra yazlıklara geçicem, balkonu domestosla yıkadım eşim yemeği orda yicekmiş artık, mutfağı domestosladım fırını cifledim dolapları üstten sildim sadece ,yemek için patates soğan biber doğradım suda bekliyo fırınlıcam daha yeni oturdum kıçımın üstüne geldiğimden beri ayaktayım
süt var bayaa tavukgöğsü yapıcam ama un yok okadan zor geliyoki bime inmekk eşime aldırtayım bari yemketen sonra yaparım 2dk kalan işleri de yemekten sonraya erteledim şuan karar verdim :)) çok bişey yapmadım ama tabanlarım ağrıyo :/

sizler nerlerdeydiniz tümgün kimse yazmamış

selam kızlar kimsecikler yok mu bugün herkes temizlik derdine mi düştü acabaaa

ben de sabah dileğin isteği üzerine balkonumu yıkadımçamaşır yıkadım annem geldi yemek yedik çarşıya çıktık oğluma park yatak ve hastane çıkışlarına baktık o arada kendime lcw den eşofman altı ve bi üst aldım oğluma da bi alt üst takım

yürüyerek gittik geldik bu arada, eve kendimi zor attım bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorumuzandım biraz sonra kışlıkların bi kısmını kaldırdım bazanın altına, bi kısmını da dolaptaki yazlıklarla ön arka yaptım, ve tamamdır artık oturup survivor izleme vakti

vilişim eltimin gelini de aynı dertten muzdaripti bi göğsünü almıodu bebiş, onlar bi çare bulamadılar, yakın zamanda doktor kontrolünüz yok mu bi sor mutlaka cnm inş. halledersiniz

Selam kizlar. Benim adliye sinavinin sonuclari aciklandi. Yedeklerde bile yokum( ben cok aglayinca esimle buzlar cozuldu. Beni teselli etmeye calisti. Nasip degilmis. Umarim daha iyisi nasip olur. Vardir bi bildigi yaradanin. Temmuzda bir daha yapilacakmis. Ona da gircem.

Vilisim gelemediler canim. Yarin gelcez diye aradilar bakalim artik
Hos esim benim gitmeyecegimi anladi sanirim. Cunku bana is kurmaktan bahsediyor iki gundur. Dijital baski makinasi alalim falan diyor. Moralim o kadar bozuk ki dusunemiyorum bile.
Vilisim bebisin emmedigi gogsu sag mutlaka. Sutun normale doner canim. Sagmak arttiriyor diyenler bile oldu bizim ekim annelerinde.

gunaydın kızlar herkese iyi haftalar

yarenay hakkınızda hayırlısı ne olacaksa o olsun belki seni bekleyen çok daha iyi bir iş var. Umarım en kısa zamanda güzel bri işe başlarsın ve iyi ki o adliye sınavını kazanmamışım dersin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…