Dilekk gönderdiim
Dilşadd o kavanozlar güzel bence fikir olarak. Peki sadece kavanoz mu o fiyata üzerindeki yazılar dahilmi kapağındaki sticker falan?
Evimi süpürdüm mutfağımı toparladım toz aldım.. Yatak nevresimlerini çıkardım yıkanıyo yerine pike tk. açtım. Şimdide kabak oyuyorum dolmasını yapıcam canım istiyordu ne zamandır. Keşkem az da biber olsaydı.
Vilinnn sana ne diyim yaabize söylemiyomuşş bak sennnn
canım sadece kavanoz 110 tanesi 41 lira, bonibonun kilosu 11 liraya da var 16 liraya da. üstünün stickerını eşim basacak, tül falan alıp süslersem en fazla 65 lira tutar tutmaz bile.
Anladım canım senin için iyi eşin sticker yapıcak. Eğer kavanozla birlikte olsaydı bende yaptırmayı düşünürdüm şimdi sticker olayına da girersek ne kadara malolur.
Dileekkk
Eki Görüntüle 696352
Siz neden benim oğluşumun bayramlığına ve akkabısına yorum yapmadınız bakiim
tiribini yesinler
ben bakmıştım hatta kendime sordum büyük değilmi diye :) ama sana yazmadığımı şuan farkettim
vilişşş dilekğin lafını haketmişsin yaniişına bak yaa neler yapmış neler
canım ne tutacakki stıcker
olmadı düz kağıt olarak bastırılıp yapıştırılabilir
viliiiiiiiişseni yalancııııııııııı
aa dilşad ben hepsi zannetmiştim, gerçi yine de fiyatı uygun, ama yapılmış haliyle satılmıo mu onu merak ettim:26:
sınav yapıom çocuklarımı şuan
özgim ben baktım ama resimleri açmaya zamanım yoku topluca baktımondan yazamadımcnm
Hmm olabilirr.. Bana linkini atsana canım kavanozların. 110 çok gibi bide 55 tane veriyorlarmı?
0-3 aylık canım büyük değill.. İçinden okuyup yorum yapmaa :) Ve ayrıcada saçlarını yoldurma zuzu hanım hani saçlarının fotosuuuu
Dilsadcim kavanozkarin fiyatlari uygun ama bence hazir birseyler al. Bunlarla ugrasma tek tek. Hem bu kavonozlar kolay kolay saklanmaz bence. Ya da etiketini falan cijartip kullanir millet. Amacinin disina cikar. Bence magnetliler ya da o begendigin cerceveli daha iyi olur.
Dilekcim esimin abisi kibris muhabbeti icin gelecek. O ilk gittigimizde cok kizmisti zaten. Simdi hayatta gondermez kardesini :)))
Oglus huysuzlandi bu satte uyudu ya. Neyse kaynim gelirse gec uyur problem cikarmaz en azindan. Su sinav aciklanmadi bi yaaa. Icimden birsey gelmiyot valla onu beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?