Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydınnn

yorgunum dostlarım cmtsi kışlıkları kaldırdım yazlıklarla daha işim bitmedi , dün de pikniğe gittik dökülüyo heryerim kollarım bacaklarım et kesmiş hep :/

günaydınnn

yorgunum dostlarım cmtsi kışlıkları kaldırdım yazlıklarla daha işim bitmedi , dün de pikniğe gittik dökülüyo heryerim kollarım bacaklarım et kesmiş hep :/

ben de cuma akşamı komşuya taziyeye geçtim eşimin anannesi de geldi birlikte geçtiğimiz daha iyi oldu
cuma günü anannemin evinde tesisat sorunu olmuş alt kattakine su sızdırmış kombi borularında kaçak varmış onu bulana kadar antre mutfak banyo kazmışlar hep annemler teyzemler ısrar etmişler hadi gece bize gel diye anannem gitmemiş ben de gititm bana getirdim bende kaldı anannem ilk defa cumartesi sabahtan da eşim evine götürdü usta gelecekti yine ben de erken kalkmışken uyumadım temizlik yaptım nevresimlerimi yıkadım camlarımı sildim yemek yaptım eşim okuldan gelince de alışverişe çıktım kendime bir eşofman altı aldım bir de tişört aldım akşam da annemlere geçtik orda doyduk
dün de günüm ütüyle ve yeni bir börek denemeyle geçti; baklava yufkası oluyor ya bimde görmüştüm aldım onunla börek yaptım çok güzel oldu bir de şu kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarabilseydim süper olacaktı. Kızlar ben gardolap düzenleme konusunda çok üşengecim gözümde o kıyafetleri katlayıp düzenleme işi öyle bir büyüyor ki daha ağır işler yapayım ama giyecek olayına girmeyim

arzuu bende ölüoum çok fenayım
cmtsi işten kaytarmasaydım bugün gelmezdim

cuma akşamı bi başladıysam bu haftasonu 15 makine çamaşır yıkadım kuruttum ütüledim
eşim 4 hafta sonra pazar günü işe gitmedi seni gezdiriyim die
pazar ben 9da kalktım yine çamaşırlarla ugraştım
oda 12de kalktı balkonda harika bi kahvaltı sonra yine biraz iş yaptık
annemle babam ev boyuolar onlara bakalım dedik
birde babam yeni yatak aldı oysa bi kaç ay önce bi tane ortopedik yatak almıştı ama sevmemiş
size verelim dediler onu bizim eve indirdik ama mahvolduk
saat 3 oldu zaten dışardan yemek sipariş ettik
annemlerle yedik içtik
sonra benim geçen yıl su borum patlamıştı duvarın alcısı boyası mahvoldu antrede
babam sizde orayı yapın dedi
mutfak muslugum bozuldu onu yapalım falan derken
saat 6da işe bi başladıysak 9a kadar
evde tadilat yaptık
ama duşakabinin akıtan yeri alçılandı mutfak mermeri su sızdırıodu orası yapıldı antreye strafor döşedik hasır desenli orayı boyadık
ve sonra çay demleyip survivor izledik eşimle
cmtsi 2 de yattım onca yorgunluğun üstüne birde tosunla uğraştım
pazar tüm gün birlikteydik sevindim gezemesemde evim mis gibi pırıl pırıl oldu

geçen yıldan kalan 4-5 gün iznimi kullanmak istioum ben yaa :26:
cmtsi de patron aradı 3te 3 kere açmadım bilmioum ne dicekti :44:
geri de dönmedim valla

GÜNAYDINN

dilek 15 makine çamaşır mı ne kadar çok yıkamışsın öyle
benim kışlıklar temiz sadece giymediklerim elden çıkarılacak yazlıkların da giymediklerim aralanacak
düşündükçe afakanlar basıyor offf

bende daha ayıklamadım yazlıkları sadece çıkardım ,eşim yıkatmadı onları mis gibi kokuyo dedi hem kaldırırken hem çıkarırken yıkıyosun negerek dedi (tabi pikniğe gitmek için iş yaptırmadı bana) gardolaba yerleştirdik ama eve gidince hepsini yatağınüstüne fırlatcam ayıklıcam :18: yıkıcam hemen 30dk kısa prog.da yumuşatıcıyla yıkıyom sadece temiz ya kokusu olsun yeter

dilekk ne iyi olmuş canım yaa valla gezemeseniz de işleri halletmişsiniz iyi olmuş ,izni de al valla ben mayıs sonu çıkıcam ozamnda temizlikle geçicek haftam ama olsun başka türlü yapamıcam

sirken tembellik yapma düzelt sende

üff bisürü dosyalama işim var ,kalk dosya al tak koy bidaa kalk dosya al del tak offf en nefret ettiğim iş okadan angarya kii eleman izne çıkınca bana kaldı

günaydın kızlar,
sabah sabah yoğun bi tempoyla başladık
hafta sonu bol bol dinlendim ama eşimden fırsat buldukça
korkuyorum artık ama adamda gr korku yok

hiç bi iş yapmadım bugün eve gidince bi süpürür geçerim
kızlar eşim de sizin gibi söledi 3 kuruş ucuza gelecek diye uğraştırma bizi diyor.
burda belediyede çalışan bi arkadaş da bebek kurabiyesi yapıyor hatanede dağıtmak için biraz da ondan yaptırıcaz sanırım.
dileek yine çok yormuşsun kendini :26: izne ayrılınca da iş yapmak için ayrılma yarısını bari dinlenmeye ayır canım ya

mecbur yapılcak ama canım
cuma gecesi benim evi görseydin aman yarabbim
şansıma cmtsi pazar çok sıcaktı da kurudu
ben daha etiketi üstünde kıyafetleri bile yıkadım
eşim normal değilsin ki sen dio
içime sindi ama

eşler zaten temiz
zaten bişi yok
ya boşa uğraşma
aman bunda bişi yok

cümleler klasik yani
benimkide cmtsi gecesi ütü yapıo
nası gereksiz bi iş yaptın sen dio

arzu bende hiç sevmem klasör işini
bazen bende kitap çıktıları için uğraşıoum öyle şeylerle
ve tozdan pisten hemen karışınır rahatsız olurum

Günaydın ayy dilek arzu bende cmtesi yazlıklarla uğraştım yıkadım amann nasıl yığıldı öyle Eki Görüntüle 698251 Eki Görüntüle 698252 cmtesi cinnet geçirmiim die 11 di eşimn orda kahvaltıya gittim geldim eve baktım yığıntı bana bakıyo annem dedi hadi bitir şunları ben çağana bakıyım ütüledim belim koptu Eki Görüntüle 698248 çağan biyandan ağlar dedim yok bunları yarın düzenlicem hadi çıkalım parka Eki Görüntüle 698250

pazarda sabah 7 de çağan uyandı ağlar durur sebepsiz onla uğraştım annem bi alıngan ters onunla uğraştım herşeye bozuyor artık beni ona çok mu yüklendim bilmiyorum çağanın doğum gününden sonra gidicek zaten gitmesini bende istiyorum çok bunaldı bana sataşıyor:26: dün yerleştirdim ama tüm dolabı sonra çağanı aldım görümcemle eşimin oraya gittim deniz güzeldi herkes plajda denize giryodu iyi geldi çağan orada durdu allahtan

Eve bahar temziliği yapılacağı için dokunmadım genel temizlik yaptırcam mayıs 1 izinliyim çarşamba günü temizlikçi ayarladım komple evi temizletcem perdeleri yıkar takarım halılarıda göndercem...

buarada sümbülü verdim (cnm kediciğim umarım mutlu olur)

hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsun cnm ben yumoş mavi kullanyorum önceden kalıcıydı artık nedense kalmıyor sanki kapak kapak döküyorum ozman da çok gidiyor :26:

şu pervol aldım beyazlar için sanki yıpratıyor mu ne az biraz anlamadım:44:

ayy dilek biraz eşinle kendine zaman ayır yaa dünyaya bidahamı gelcen yorma kendini bukdar yıpratma ...Zaman kıymetli tatlı zmanalar gençlik zamanı yaşlanınca zaten hepimiz klasik ev annesi olup bunları yapcaz

koketa perwoll çamaşırları yıpratmıyor ki aksine koyu renkler için olanı siyahlara kotlara çok güzel geliyor. Yumuşatıcı olarak ben de yumoş konsantre kullanıyorum yeşil ambalajlı olanından

dün esseye gidip saklama kavanozlarından alacaktım 8.90 a 9.90 aldıklarım çıkmış 20 küsür liraya neden böyle oldu dedim siz %50+%50 inidirmlerinde almışsınızdır ondan uyguna gelmiştir dediler pahalı geldi şimdi alamadım buzdolabım için de almak istiyordum. Benim buzdolabımın en alt rafında kurularım var; kuru fasuyle nohut barbunya bulgur vs ama onlar poşette duruyorlar onları da raf boyuna göre kavanoz alıp kavanozlara yerleştirmeyi düşünüyordum artık bir de 3.5 milyonculara bakacağım

ben de mavi yumoşu çok seviyorum evlendim evleneli aynısını alıyorum
vernel ametist in içinde 1 kapak kalmıştı onunla yıkadım en son, sanki onun kokusu daha yoğunmuş, bütün eve yayıldı.
pervol yıpratmıyor canım bence, ben siyahlarda hep onu kullanıyorum ama beyazlatıcı için başka bişe mi ekliyorlar acaba, o mu yıpratıyor :26:

kızlar beyazlar için olanı dedim sanki çok incelmiş güzel iççamaşırlarım çok koydum galiba iyice temizlensin diye uff gitti hepsinide okdar pahalıdan almıştım :26: Yeni cicişler almak gerekecek yoksa ortdan yırtılcak gibiler :26:

sirken 3,5 milyoncu da mı varmış

oğluşa yazlıklar aldım bandana aldım taktım gördünüzmü kılzar tatlımııı nası yakıştı banadana bide şapka aldım güneşten korusun die çok şık şeyler gelmiş sıfır tükettim heee maaşı bekliyom dört gözle 3 gün var yatmasına eşimi dürtmezsem 5 kuruşsuz kalıcimm

günaydınnn

biz de piknikteydik dün, uyuz gibiyim bugün her yerim hart hart kaşınıo, gittiğimiz yer on numara ama şu sinek işi bozuo, devasa sivrisinekler var her seferinde 30 yerimden kabarıp geliom tipimi bi görseniz
off gözümde canlandırabiliom o videodan sonra, hele bi de tadilat işi çıkmış
neyse halletmişsiniz, ayrıca evet normal olmadığını hepimiz bilioz
ohh misssss, en iisini yapmışsın artık vakti geldi bahar temizliğinin

sümbülcüğü kim aldı
ben yumoş kullanıom morunu seviom, bi de bim dekini çok methettiler oun pembesini aldım o da acayip kalıcı gerçekten

bi de deterjan olarak persil'in sıvısını aldım ilk defa, ben de onu sevmedim sanki yaaa, deterjan izi bırakıo gibi çamaşırlarımda:26:
ayy dilek biraz eşinle kendine zaman ayır yaa dünyaya bidahamı gelcen yorma kendini bukdar yıpratma ...Zaman kıymetli tatlı zmanalar gençlik zamanı yaşlanınca zaten hepimiz klasik ev annesi olup bunları yapcaz

dün sabah noolduuu
kahvaltı için yumurta yapıom zeytinyağını çıkarırken tezgaha bi çarp paramparça oldu halım dolaplarım fayanslarım allahım her yer halis yağ oldueşim geldi hemen halıyı attı balkona yıkadı yağlı kısmını, biraz çıkmış ama hala var, zaten yıkamaya vericektik hiç sermedim artık geri yarın falan vermem lazım. zeminden yağı bi türlü arındıramadım 4-5kere sildim ancak çıkarabildim

neden öle oldu ki yaa fazla sıcakta mı yıkadın yoksa, deterjan bi yıkamada öle eskitir miymiş:26:

var ya kız şarampolde karşılıklı 2 tane açılmış hatta, bu ara da onlar türedi

bandanaya ba-yıl-dımmmmm

DİLŞAD pahalı dimi bu hazırı aynı fiyata gelmezmi bunu doğum gününde de yapyolar...bende çağana bişiler düşlünyorum bi süslemeci var facete onunla irtibat kurcam herşeyini ona yaptırcam tabaklar çatallar peçetelikler atıştırmalık kürdanları bayrakları süsleme ve hatıralıklar hepsine fişyat çıkarcak bakalım dalmaçyalı olsun istiyorum inşallah yapabilir pastasıda dalmaçyalı olur inşallah pepeyi sevmiyorum ..

pastayı pastane ile görüştüm 15 kişiliği 100 TL diyo bunlar soyguncu yawsss gidip özsütle görüşcem bakalım o nedicek oda kazık bi fiyat söyler :26:

mevsm değişikliğinde böle işte maaştan eser kalmıyo :)
ben de bilmiyordum 3.5 liracıları :)
çamaşırların nie öle oldu acaba :26:

geçmiş olsun canımm

aman uğraştığıma değmicek, yapmıcam alıcam hayırlısıyla vaktinde gelirse.

ablam 15 kişiliği 45 liraya yaptırdı geçen hafta, mickey ve arkadaşları foto baskılı
özsüt daha pahalı çıkarır bence
ben geldim aylar sonra...

hoşgeldiin

ben pikniği arkdaşlarla seviyorum yoksa çekilmez oluyor aile ile hele eşim mangal yapmayı bilmiyor yapana kadar strese sokuyor

persili bende sevmiyorum ariel güzeldi oda pahalı az kullanyorum aldığımda ..

sen o halıyı yıkamaya göndersene yaa hamile halinle niye yapamaya çalışyonki çok bişi tutmaz tek halı ... hem tertemiz olur içine siner yağ çok zor çıkar halıdan makineyle yıkasınlar..

sümbülü verdim 1 hafta oldu ilk günler çok zordu çok aradaık onu oda bizi aramış ağlamış bütün gece 2-3 gün sonra alışmış bekar bi öğretmen arkdaş var hayvan seviyo evi tam sümbüle göre onunla hoş vakit geçiriyo hem ona arkdaşlık ediyo ...

kızı aradım sordum bana diyo ki: Sümbül için çok teşekkürederim çok duygusal çok tatlı çok sevdim ...Herşeyiyle farklı bi kedicik ona bi sürü oyuncak mama aldım ...Benimle uyuyor gurul gurul çok sevdi beni dedi eve de alıştı heşey yolunda dedi ...

iyi oldu ev miss gibi artık içime siniyor temizlik öteki türlü zor oluyordu çok temzilik gerekiyordu eve hergün süpürge tutulyo örneğin kedi var diye ya annem ya ben ...tuvaletini temizle bıkmıştımmm evim miss gibi kokyo artık hayan almıcam ....onu görmeye gideriz artık çağanla kız davet etti orada oynar çağan sümbülle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…