günaydınnn
yorgunum dostlarımcmtsi kışlıkları kaldırdım yazlıklarla daha işim bitmedi , dün de pikniğe gittik dökülüyo heryerim kollarım bacaklarım et kesmiş hep :/
mecbur yapılcak ama canımdilek 15 makine çamaşır mıne kadar çok yıkamışsın öyle
benim kışlıklar temiz sadece giymediklerim elden çıkarılacak yazlıkların da giymediklerim aralanacak
düşündükçe afakanlar basıyor offf
bende daha ayıklamadım yazlıkları sadece çıkardım ,eşim yıkatmadı onları mis gibi kokuyo dedi hem kaldırırken hem çıkarırken yıkıyosun negerek dedi (tabi pikniğe gitmek için iş yaptırmadı bana) gardolaba yerleştirdik ama eve gidince hepsini yatağınüstüne fırlatcam ayıklıcam :18: yıkıcam hemen 30dk kısa prog.da yumuşatıcıyla yıkıyom sadece temiz ya kokusu olsun yeter
dilekk ne iyi olmuş canım yaa valla gezemeseniz de işleri halletmişsiniz iyi olmuş ,izni de al valla ben mayıs sonu çıkıcam ozamnda temizlikle geçicek haftam ama olsun başka türlü yapamıcam
üff bisürü dosyalama işim var ,kalk dosya al tak koy bidaa kalk dosya al del tak offfen nefret ettiğim iş okadan angarya kii eleman izne çıkınca bana kaldı
bende daha ayıklamadım yazlıkları sadece çıkardım ,eşim yıkatmadı onları mis gibi kokuyo dedi hem kaldırırken hem çıkarırken yıkıyosun negerek dedi (tabi pikniğe gitmek için iş yaptırmadı bana) gardolaba yerleştirdik ama eve gidince hepsini yatağınüstüne fırlatcam ayıklıcam :18: yıkıcam hemen 30dk kısa prog.da yumuşatıcıyla yıkıyom sadece temiz ya kokusu olsun yeter
dilekk ne iyi olmuş canım yaa valla gezemeseniz de işleri halletmişsiniz iyi olmuş ,izni de al valla ben mayıs sonu çıkıcam ozamnda temizlikle geçicek haftam ama olsun başka türlü yapamıcam
sirken tembellik yapma düzelt sende
üff bisürü dosyalama işim var ,kalk dosya al tak koy bidaa kalk dosya al del tak offfen nefret ettiğim iş okadan angarya kii eleman izne çıkınca bana kaldı
mecbur yapılcak ama canım
cuma gecesi benim evi görseydin aman yarabbim
şansıma cmtsi pazar çok sıcaktı da kurudu
ben daha etiketi üstünde kıyafetleri bile yıkadım
eşim normal değilsin ki sen dio
içime sindi ama
eşler zaten temiz
zaten bişi yok
ya boşa uğraşma
aman bunda bişi yok
cümleler klasik yani
benimkide cmtsi gecesi ütü yapıo
nası gereksiz bi iş yaptın sen dio
arzu bende hiç sevmem klasör işini
bazen bende kitap çıktıları için uğraşıoum öyle şeylerle
ve tozdan pisten hemen karışınır rahatsız olurum
kızım istek göndersene bana
tabi açıldı kilidin dimmi ihtiyacın kalmadı tüüü
hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsun cnm ben yumoş mavi kullanyorum önceden kalıcıydı artık nedense kalmıyor sanki kapak kapak döküyorum ozman da çok gidiyor :26:
şu pervol aldım beyazlar için sanki yıpratıyor mu ne az biraz anlamadım:44:
koketa perwoll çamaşırları yıpratmıyor ki aksine koyu renkler için olanı siyahlara kotlara çok güzel geliyor. Yumuşatıcı olarak ben de yumoş konsantre kullanıyorum yeşil ambalajlı olanından
dün esseye gidip saklama kavanozlarından alacaktım 8.90 a 9.90 aldıklarım çıkmış 20 küsür lirayaneden böyle oldu dedim siz %50+%50 inidirmlerinde almışsınızdır ondan uyguna gelmiştir dediler pahalı geldi şimdi alamadım buzdolabım için de almak istiyordum. Benim buzdolabımın en alt rafında kurularım var; kuru fasuyle nohut barbunya bulgur vs ama onlar poşette duruyorlar onları da raf boyuna göre kavanoz alıp kavanozlara yerleştirmeyi düşünüyordum artık bir de 3.5 milyonculara bakacağım
ben de mavi yumoşu çok seviyorum evlendim evleneli aynısını alıyorum
vernel ametist in içinde 1 kapak kalmıştı onunla yıkadım en son, sanki onun kokusu daha yoğunmuş, bütün eve yayıldı.
pervol yıpratmıyor canım bence, ben siyahlarda hep onu kullanıyorum ama beyazlatıcı için başka bişe mi ekliyorlar acaba, o mu yıpratıyor :26:
biz de piknikteydik dün, uyuz gibiyim bugün her yerim hart hart kaşınıo, gittiğimiz yer on numara ama şu sinek işi bozuo, devasa sivrisinekler var her seferinde 30 yerimden kabarıp geliom tipimi bi görsenizgünaydınnn
yorgunum dostlarımcmtsi kışlıkları kaldırdım yazlıklarla daha işim bitmedi , dün de pikniğe gittik dökülüyo heryerim kollarım bacaklarım et kesmiş hep :/
off gözümde canlandırabiliom o videodan sonra, hele bi de tadilat işi çıkmışmecbur yapılcak ama canım
cuma gecesi benim evi görseydin aman yarabbim
şansıma cmtsi pazar çok sıcaktı da kurudu
ben daha etiketi üstünde kıyafetleri bile yıkadım
eşim normal değilsin ki sen dio
içime sindi ama
ohh misssss, en iisini yapmışsın artık vakti geldi bahar temizliğininGünaydın ayy dilek arzu bende cmtesi yazlıklarla uğraştım yıkadım amann nasıl yığıldı öyle Eki Görüntüle 698251 Eki Görüntüle 698252 cmtesi cinnet geçirmiim die 11 di eşimn orda kahvaltıya gittim geldim eve baktım yığıntı bana bakıyo annem dedi hadi bitir şunları ben çağana bakıyım ütüledim belim koptu Eki Görüntüle 698248 çağan biyandan ağlar dedim yok bunları yarın düzenlicem hadi çıkalım parka Eki Görüntüle 698250 Eki Görüntüle 698249
pazarda sabah 7 de çağan uyandı ağlar durur sebepsiz onla uğraştım annem bi alıngan ters onunla uğraştım herşeye bozuyor artık beni ona çok mu yüklendim bilmiyorum çağanın doğum gününden sonra gidicek zaten gitmesini bende istiyorum çok bunaldı bana sataşıyor:26: dün yerleştirdim ama tüm dolabı sonra çağanı aldım görümcemle eşimin oraya gittim deniz güzeldi herkes plajda denize giryodu iyi geldi çağan orada durdu allahtan
Eve bahar temziliği yapılacağı için dokunmadım genel temizlik yaptırcam mayıs 1 izinliyim çarşamba günü temizlikçi ayarladım komple evi temizletcem perdeleri yıkar takarım halılarıda göndercem...
buarada sümbülü verdim (cnm kediciğim umarım mutlu olur)
ben yumoş kullanıom morunu seviom, bi de bim dekini çok methettiler oun pembesini aldım o da acayip kalıcı gerçektenhangi yumuşatıcıyı kullanıyorsun cnm ben yumoş mavi kullanyorum önceden kalıcıydı artık nedense kalmıyor sanki kapak kapak döküyorum ozman da çok gidiyor :26:
şu pervol aldım beyazlar için sanki yıpratıyor mu ne az biraz anlamadım:44:
ayy dilek biraz eşinle kendine zaman ayır yaa dünyaya bidahamı gelcen yorma kendini bukdar yıpratma ...Zaman kıymetli tatlı zmanalar gençlik zamanı yaşlanınca zaten hepimiz klasik ev annesi olup bunları yapcaz
kızlar beyazlar için olanı dedim sanki çok incelmiş güzel iççamaşırlarım çok koydum galiba iyice temizlensin diye uff gitti hepsinide okdar pahalıdan almıştım :26: Yeni cicişler almak gerekecek yoksa ortdan yırtılcak gibiler :26:
sirken 3,5 milyoncu da mı varmış
oğluşa yazlıklar aldım bandana aldım taktım gördünüzmü kılzar tatlımııı nası yakıştı banadana bide şapka aldım güneşten korusun die çok şık şeyler gelmiş sıfır tükettim heee maaşı bekliyom dört gözle3 gün var yatmasına eşimi dürtmezsem 5 kuruşsuz kalıcimm
yokk sadece kavanozlar
hazırını görmedim canım bi de çok bi iş yok bunda işçilik vermeye gerek yok, şekerlemesi ucuza getirilir kendimiz yaparsak
PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 110 ADETTR
50 tanesi 30 lira pahalıya geliyor öyle
MİNİ CAM KAVANOZ (Boş) (50 adet)=
Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi ŞEKERİ MALZ. 50 adet ahşp puset 10 tl bundna alınıp tülle birleştirilebilir bu da ucuza gelir
aaa benm asıl istediğim buydu bu sitede tanesi 1 lira hiç uğraşmama değmez başka şeylerle
02-P Bebe Ayak İzi Çerçeve (50 ad)
kızlar beyazlar için olanı dedim sanki çok incelmiş güzel iççamaşırlarım çok koydum galiba iyice temizlensin diye uff gitti hepsinide okdar pahalıdan almıştım :26: Yeni cicişler almak gerekecek yoksa ortdan yırtılcak gibiler :26:
sirken 3,5 milyoncu da mı varmış
oğluşa yazlıklar aldım bandana aldım taktım gördünüzmü kılzar tatlımııı nası yakıştı banadana bide şapka aldım güneşten korusun die çok şık şeyler gelmiş sıfır tükettim heee maaşı bekliyom dört gözle3 gün var yatmasına eşimi dürtmezsem 5 kuruşsuz kalıcimm
dün sabah noolduuu
kahvaltı için yumurta yapıom zeytinyağını çıkarırken tezgaha bi çarp paramparça oldu halım dolaplarım fayanslarım allahım her yer halis yağ oldueşim geldi hemen halıyı attı balkona yıkadı yağlı kısmını, biraz çıkmış ama hala var, zaten yıkamaya vericektik hiç sermedim artık geri yarın falan vermem lazım. zeminden yağı bi türlü arındıramadım 4-5kere sildim ancak çıkarabildim
aman uğraştığıma değmicek, yapmıcam alıcam hayırlısıyla vaktinde gelirse.DİLŞAD pahalı dimi bu hazırı aynı fiyata gelmezmi bunu doğum gününde de yapyolar...bende çağana bişiler düşlünyorum bi süslemeci var facete onunla irtibat kurcam herşeyini ona yaptırcam tabaklar çatallar peçetelikler atıştırmalık kürdanları bayrakları süsleme ve hatıralıklar hepsine fişyat çıkarcak bakalım dalmaçyalı olsun istiyorum inşallah yapabilir pastasıda dalmaçyalı olur inşallah pepeyi sevmiyorum ..
pastayı pastane ile görüştüm 15 kişiliği 100 TL diyo bunlar soyguncu yawsss gidip özsütle görüşcem bakalım o nedicek oda kazık bi fiyat söyler :26:
ben geldimaylar sonra...
biz de piknikteydik dün, uyuz gibiyim bugün her yerim hart hart kaşınıo, gittiğimiz yer on numara ama şu sinek işi bozuo, devasa sivrisinekler var her seferinde 30 yerimden kabarıp geliom tipimi bi görseniz
off gözümde canlandırabiliom o videodan sonra, hele bi de tadilat işi çıkmış
neyse halletmişsiniz, ayrıca evet normal olmadığını hepimiz bilioz
ohh misssss, en iisini yapmışsın artık vakti geldi bahar temizliğinin
sümbülcüğü kim aldı
ben yumoş kullanıom morunu seviom, bi de bim dekini çok methettiler oun pembesini aldım o da acayip kalıcı gerçekten
bi de deterjan olarak persil'in sıvısını aldım ilk defa, ben de onu sevmedim sanki yaaa, deterjan izi bırakıo gibi çamaşırlarımda:26:
dün sabah noolduuu
kahvaltı için yumurta yapıom zeytinyağını çıkarırken tezgaha bi çarp paramparça oldu halım dolaplarım fayanslarım allahım her yer halis yağ oldueşim geldi hemen halıyı attı balkona yıkadı yağlı kısmını, biraz çıkmış ama hala var, zaten yıkamaya vericektik hiç sermedim artık geri yarın falan vermem lazım. zeminden yağı bi türlü arındıramadım 4-5kere sildim ancak çıkarabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?