Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

biz de 3 çifttik zaten, gerçi tek eşimle de seviom ben

ariel sıvı deterjanı var mı yoksa şu leke çıkarıcılarını mı diosun:26nları ben de kullanıom leke olduğu zaman cidden hemen çıkarıo

yok kız ben elimi sürmedim halıya eşim yağ olan kısmını yıkadı en azından kabası çıksın die, zaten dedim ya yıkatıcaktım hem onu hem de salondaki shaggy i, ikisini de vericem yarın falan

yavrucumm inş. mutlu olsun hep

canım yaaa üzüldüm
bunda da vardır bi hayır mutlaka...
rabbim daha güzel kapılar açar inşallah canım

kız senin oğlana nazar değicek bak,koyma yakışıklı fotolarını çocuğun
bak valla gözüm kalıyo resmen
çok tatlı yaaa

millet haftasonu harıl harıl çalışmış anam,bizde de kocacııım çalıştı
cmt günü erken geldi,evi süpürüp sildi hem de dip köşe
bende yemek yaptım...
minnoş da usluydu haftasonu,keyif yaptık biraz kocişimle

kızlar yaaa bu memiktolar geçicekmiş gibi yapıp beni kandırıyolar...dikişlerimden çekmedim bunlardan çektiğim kadar...kaç çeşit krem denedim bana mısın demedi yaa minnoş uyanıp da emmek isticek dicek aklım çıkıyo resmen
bu arada netten araştırıp sol göğsümü de vermeyi başardım ama onu emmediği için ucu küçük kaldığından pek tutamıyo,kızıyo,homurdanarak emiyo
akşama misafirim gelicek...sarma koydum ocağa,pişiyo...
sinoptan kocişin amcasıgil geliceklermiş...
kurabiye falan da çıkarıcam,bi de börek çıkarırım...
kocişimde yaş pasta alıcak...
misss...
akşama yemek de yapmiciiiim minnoşa bak,yemek olmasa da olur dedi kocişim...
öğlen yemeği de getirdi bana
sen bunalma başka bi şey istemiyorum diyo
adamın böyle olucanı bilseydim önceden çocuk doğururdum

dilşaaaad korkma korkma
bi şey olsaydı bana olurdu

vilişim çok sevindim diğer göğsünü de vermeyi başarmana, olsun homurdansın öyle öyle çıkar göğsünün ucu da, canım yaa inş. yaraların da bi geçse artıkkkçok şüükür ki sütün var emzirebiliosuninş. benim de sütüm gelir de oğlum emebilir

eşine de maşallah allah hiç bozmasın hep böle olsun

kv'den ne haber

kız 2 defadır arıyorum niye bakmıyosun telefona okdarmı yoruyor cadı kızımız seni merak ettim nasılsın sesini duyam dedim ama yokk kimsecikler...
memikton yara diye emzirmemezlik yapma nenem bana memiktodan kanda gelse emzirceksin derdi ...
Sen güçlü hatunsun azcık dayan yara seni sarsmazzz Kızın yeni fotolarını bekliyoruz eklede görelim ...

ben oğlanı süsle süsle sıkılmıyomda korkyom erkek sonuçta fazla süslememk lazım erkekler bi garip oluyor buzmanda sen koru yarabbim...

Bu yaz sana zor geçer ama seneye giydirirsin çiçekli elbiseler gözlükler pempişler anne kız gezersiniz tatillerde

buarada kaç günlük oldu 40 uçurması yapcakmısınız

üfff an itibariyle dosyalama işin bitirmiş bulunmaktayım ,ama o da beni bitirdi

koket sabh biara girdiğimde gördüydüm ama yazamadım yumuşatıcı bulut kullanıyorum beyazından memnunum da ,perwoll siyahlar için olanı var mont ve kabanlar için almıştım iyi yani

ariel sıvı deterjanı var mı yoksa şu leke çıkarıcılarını mı diosun:26nları ben de kullanıom leke olduğu zaman cidden hemen çıkarıo

ben de ariel kullanıyorum toz deterjanı olandan... bide leke çıkartıcım var hem renkli hem beyaz için ..çok iyi bana göre

kokişş sümbül için hayırlısı olmuş bence yaa hemde sizin için bence

vilişş maşallah size ailecek bide hiç kantron yağını sürmeyi denedin mi :26:herşeye iyi gelir derler

Selam kizlar.

Vilisim masallah cok sevindim canim gogsunu verebildigine. Ben germastan diye bi krem kullanmiatim gogsum icin
Bicak gibi kesmisti. Denemesiysen aklinda olsun canim. Esine de masallah. Babalik yaradi :)))

Dilek ne kadar verimli bi hafta sonu gecirmissin canim. Ne guzel isin kalmamis iste. Hafta ici dinlen biraz. Bizde annem bahar ttemizligi yapiyor bu hafta evinde. Onumuzdeki hafta sira bende. Ilkeri anneme birakip yapcam. Ozellikle cam ve cerceveler ugrastircak. Su cam silmenin en oratik yolu nesir bana bi diyiverin hele.

Arzuuu dosyalama isis cok gicik ya. Ben de calisirken musterilere basilan faturalari dosyalardim. Bu arada ucurdun mu ucurtmani:))

Dilsad kurabiyeler guzel oluyor bence. Ben de ilkerin dogum gunune dusunuyorum insallah.

Ozlem pasta icin fiyat uygun geldi bana ya. Ozsut mutlaka daha yuksek fiyat verir.

Sirken anneanne sana dayanamamis gelmis. Iyi yapmissin canim. Yazliklari cikaramayan bi ikimiz kaldik galiba. Ben dun oglus uyurken temiz kisliklarimi kaldirdim. Ama daha cok is var tabii

Günaydınnnn

ay bibabet giydim ayağım mafoldu yaa ( çıkardım masanın altında çok vurdu ,patron gelse de gidip başka babet alsam .. Onu evde giyip ayağımı alıştırayım parmaklarımın üstünü mafetti

vilişim maşallah diğer göğsünü de almaya başlamış ama ondan da süt geldikçe sever uğraşır çıkarır ucunu.
eşine de maşallah
eşim de şimdiden öyle bi kızııım diyo ki içim gidiyo demekki doğunca iice başkalaşıyolar
benm zaten erken doğum korkum var canım günde 2 hatta hafta sonu 3ü bulunca kasılıyorum artık
ben de senin gibi gelen gidene koymaya hazırlıcam bişiler artık yavaş yavaş, bissürü yıkanıp doğranmış ıspanağım var dondurucuda. onu hazırlayıp börek sarıp atıcam dolaba, köyden çökelik gelmiş onunla da börek yapıcam bi de patatesli yaparım. zeytin ezmeli rolu çörekçikler yapıcam sarma saramam ben uğraşamam onla tatlı tuzlu kurabiye de yapar koyarım tamamdır, gelene bi çeşit salata eklerim zaten ramazana geliyor ilk ayımız herkes yemekten sonra ya da oruçken gelir.

günaydın kızlar
dün kan uyuşmazlığı için iğe olmaya gittim, doktorönce tahlil yapalım var mı kanınızda karışma bebişle ona bakalım dedi kan verdim eve indim sonuçlar 2 gün de çıkıyormuş
evi topladım yayla çorba fırında tepsi kebabı yaptım, 7de kapı sesi oldu baktım kocişim gelmişş artık geç geliyordu ama evdeyim diye erken gelmiş evi süpürdü tezgahın altından laminanta su gelip kabartyordu onu yapmaya çalıştı ama beceremedi gece suyu vanadan kapatmış
ablama gittik akşam oğluş hasta ateş gibi yanıyor kalk oğlum çok uyudun gece uyuruz diyo, anneee zaten gece oldu benm gözüm acıyo diyo geri uyuyo beni de kovdu gitsin o dedi
eşim grip oldu şimdi de geçiş dönemi ne zor oluyor herkes hasta yeniden beni hasta edecek diye de korkuyorum

Koca bebelerden bana sıra gelmediki (eşim,kardeşi,arkisi)
Havalandıramadılar bitürlü ,rüzgara bahane buluyolar

dilşadd eşine geçmiş olsun sen çok yanaşma bulaşmasın ,yiğeninede geçmiş olsun
tam yaza geçiş polenidir şusu busudur hasta olunuyo hemen

günde 2 ne yaa biz yapmıyoz okadar

hilmaa napıyorsun hoşgeldin nevar ne yok

hoşbulduk napiyim evdeyim raporluyum yiğit hasta ben hasta gece hiç uyumadı şimdi uyuttum benimde gözler gdio

ben de camlarla mutfak dolaplarını silmeye kadın alıcam leş gibi oldular.
kolay gelsin canım

ayy geçmiş olsun beni de her yeni ayakkabı mahveder

e aynı yatakta aynı masada aynı evde :) illaki geçecek de umarım hafifçe geçer :)
güneşi gördü benm adam coştu :) bizim ev çok sıcak uyunmuyor gece tüm camları açtık yne,uyku tutmadıkça bana sarıyo :)

hoşbulduk napiyim evdeyim raporluyum yiğit hasta ben hasta gece hiç uyumadı şimdi uyuttum benimde gözler gdio

geçmiş olsun
hazır uymuşken sende uyu dinlenirsin

gunaydın kızlar

zuzu eğer babet sıkyorsa ayakkabıcıya ver kalıba soksun tendon tarafı sertse orayı da dövsün yumuşatsın

yarenay ben camların kolay yolunu clin le buldum eski atlet tişört lerle silip atıveriyorum çöpe

dilşad eşine ve yeğenine geçmiş olsun çok yaklaşma seni de hasta etmesinler

günaydın kızlar...
kimsecikler uğramaz oldu topiğe

günaydınnnnn

bugün ve yarın tatilimmmmm

dilşad geçmiş olsun eşine, inş.bulaştırmaz ama bu sıklıkla oluosa dikkat yani doktor bi yasak falan koymadı mı size bu ne hız bacım

zuzumm dün ben de öleydim yeni babetleri giydim ayağımın kenarını kızartmış vakit kaybetmeden yara bandı yapıştır sürttükçe daha da kabarmasın

zuzu ayağındaysa şu an kremlesene orayı krem kayganlık verir daha az rahatsız eder en azından kurtulana kadar acil çözüm...

günaydın kızlarr
çok yorgunum ben bu hafta yaa

yaren annen geldi yaa yardım eder sana halledersin temizliğini kıyafet işlerini

vilin artık bura büyüsünü kaybetti whatsApp ve feysten konuşuldukça buraya girmek zor gelio insana sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…