ben pikniği arkdaşlarla seviyorum yoksa çekilmez oluyor aile ile hele eşim mangal yapmayı bilmiyor yapana kadar strese sokuyor
persili bende sevmiyorumariel güzeldi oda pahalı az kullanyorum aldığımda ..
sen o halıyı yıkamaya göndersene yaa hamile halinle niye yapamaya çalışyonki çok bişi tutmaz tek halı ...hem tertemiz olur içine siner yağ çok zor çıkar halıdan makineyle yıkasınlar..
sümbülü verdim 1 hafta oldu ilk günler çok zordu çok aradaık onu oda bizi aramış ağlamış bütün gece 2-3 gün sonra alışmış bekar bi öğretmen arkdaş var hayvan seviyo evi tam sümbüle göre onunla hoş vakit geçiriyo hem ona arkdaşlık ediyo ...
kızı aradım sordum bana diyo ki: Sümbül için çok teşekkürederim çok duygusal çok tatlı çok sevdim ...Herşeyiyle farklı bi kedicik ona bi sürü oyuncak mama aldım ...Benimle uyuyor gurul gurul çok sevdi beni dedieve de alıştı heşey yolunda dedi ...
iyi oldu ev miss gibi artık içime siniyor temizlik öteki türlü zor oluyordu çok temzilik gerekiyordu eve hergün süpürge tutulyo örneğin kedi var diye ya annem ya ben ...tuvaletini temizle bıkmıştımmm evim miss gibi kokyo artık hayan almıcam ....onu görmeye gideriz artık çağanla kız davet etti orada oynar çağan sümbülle
canım yaaa üzüldümSelam kizlar. Benim adliye sinavinin sonuclari aciklandi. Yedeklerde bile yokum( ben cok aglayinca esimle buzlar cozuldu. Beni teselli etmeye calisti. Nasip degilmis. Umarim daha iyisi nasip olur. Vardir bi bildigi yaradanin. Temmuzda bir daha yapilacakmis. Ona da gircem.
Vilisim gelemediler canim. Yarin gelcez diye aradilar bakalim artik
Hos esim benim gitmeyecegimi anladi sanirim. Cunku bana is kurmaktan bahsediyor iki gundur. Dijital baski makinasi alalim falan diyor. Moralim o kadar bozuk ki dusunemiyorum bile.
Vilisim bebisin emmedigi gogsu sag mutlaka. Sutun normale doner canim. Sagmak arttiriyor diyenler bile oldu bizim ekim annelerinde.
kız senin oğlana nazar değicek bak,koyma yakışıklı fotolarını çocuğunkızlar beyazlar için olanı dedim sanki çok incelmiş güzel iççamaşırlarım çok koydum galiba iyice temizlensin diye uff gitti hepsinide okdar pahalıdan almıştım :26: Yeni cicişler almak gerekecek yoksa ortdan yırtılcak gibiler :26:
sirken 3,5 milyoncu da mı varmış
oğluşa yazlıklar aldım bandana aldım taktım gördünüzmü kılzar tatlımııı nası yakıştı banadana bide şapka aldım güneşten korusun die çok şık şeyler gelmiş sıfır tükettim heee maaşı bekliyom dört gözle3 gün var yatmasına eşimi dürtmezsem 5 kuruşsuz kalıcimm
canım yaaa üzüldüm
bunda da vardır bi hayır mutlaka...
rabbim daha güzel kapılar açar inşallah canım
kız senin oğlana nazar değicek bak,koyma yakışıklı fotolarını çocuğun
bak valla gözüm kalıyo resmen
çok tatlı yaaa
millet haftasonu harıl harıl çalışmış anam,bizde de kocacııım çalıştı
cmt günü erken geldi,evi süpürüp sildi hem de dip köşe
bende yemek yaptım...
minnoş da usluydu haftasonu,keyif yaptık biraz kocişimle
kızlar yaaa bu memiktolar geçicekmiş gibi yapıp beni kandırıyolar...dikişlerimden çekmedim bunlardan çektiğim kadar...kaç çeşit krem denedim bana mısın demedi yaaminnoş uyanıp da emmek isticek dicek aklım çıkıyo resmen
bu arada netten araştırıp sol göğsümü de vermeyi başardımama onu emmediği için ucu küçük kaldığından pek tutamıyo,kızıyo,homurdanarak emiyo
akşama misafirim gelicek...sarma koydum ocağa,pişiyo...
sinoptan kocişin amcasıgil geliceklermiş...
kurabiye falan da çıkarıcam,bi de börek çıkarırım...
kocişimde yaş pasta alıcak...
misss...
akşama yemek de yapmiciiiimminnoşa bak,yemek olmasa da olur dedi kocişim...
öğlen yemeği de getirdi bana
sen bunalma başka bi şey istemiyorum diyo
adamın böyle olucanı bilseydim önceden çocuk doğururdum
dilşaaaad korkma korkma
bi şey olsaydı bana olurdu
canım yaaa üzüldüm
çok tatlı yaaa
bende yemek yaptım...
kızlar yaaa bu memiktolar geçicekmiş gibi yapıp beni kandırıyolar...dikişlerimden çekmedim bunlardan çektiğim kadar...kaç çeşit krem denedim bana mısın demedi yaaminnoş uyanıp da emmek isticek dicek aklım çıkıyo resmen
bu arada netten araştırıp sol göğsümü de vermeyi başardımama onu emmediği için ucu küçük kaldığından pek tutamıyo,kızıyo,homurdanarak emiyo
misss...
dilşaaaad korkma korkma
ariel sıvı deterjanı var mı yoksa şu leke çıkarıcılarını mı diosun:26nları ben de kullanıom leke olduğu zaman cidden hemen çıkarıo
canım yaaa üzüldüm
çok tatlı yaaa
bende yemek yaptım...
misss...
dilşaaaad korkma korkma
dilşadd eşine geçmiş olsun sen çok yanaşma bulaşmasın ,yiğeninede geçmiş olsun
tam yaza geçiş polenidir şusu busudur hasta olunuyo hemen
günde 2 ne yaa biz yapmıyoz okadar
hilmaa napıyorsun hoşgeldin nevar ne yok
Selam kizlar.
Vilisim masallah cok sevindim canim gogsunu verebildigine. Ben germastan diye bi krem kullanmiatim gogsum icin
Bicak gibi kesmisti. Denemesiysen aklinda olsun canim. Esine de masallah. Babalik yaradi :)))
Dilek ne kadar verimli bi hafta sonu gecirmissin canim. Ne guzel isin kalmamis iste. Hafta ici dinlen biraz. Bizde annem bahar ttemizligi yapiyor bu hafta evinde. Onumuzdeki hafta sira bende. Ilkeri anneme birakip yapcam. Ozellikle cam ve cerceveler ugrastircak. Su cam silmenin en oratik yolu nesir bana bi diyiverin hele.
Arzuuu dosyalama isis cok gicik ya. Ben de calisirken musterilere basilan faturalari dosyalardim. Bu arada ucurdun mu ucurtmani:))
Dilsad kurabiyeler guzel oluyor bence. Ben de ilkerin dogum gunune dusunuyorum insallah.
Ozlem pasta icin fiyat uygun geldi bana ya. Ozsut mutlaka daha yuksek fiyat verir.
Sirken anneanne sana dayanamamis gelmis. Iyi yapmissin canim. Yazliklari cikaramayan bi ikimiz kaldik galiba. Ben dun oglus uyurken temiz kisliklarimi kaldirdim. Ama daha cok is var tabii
ayy geçmiş olsun beni de her yeni ayakkabı mahvederGünaydınnnn
ay bibabet giydim ayağım mafoldu yaa( çıkardım masanın altında çok vurdu ,patron gelse de gidip başka babet alsam .. Onu evde giyip ayağımı alıştırayım parmaklarımın üstünü mafetti
dilşadd eşine geçmiş olsun sen çok yanaşma bulaşmasın ,yiğeninede geçmiş olsun
tam yaza geçiş polenidir şusu busudur hasta olunuyo hemen
günde 2 ne yaa biz yapmıyoz okadar
hilmaa napıyorsun hoşgeldin nevar ne yok
hoşbulduk napiyim evdeyim raporluyum yiğit hasta ben hasta gece hiç uyumadı şimdi uyuttum benimde gözler gdio
ayy geçmiş olsun beni de her yeni ayakkabı mahveder
e aynı yatakta aynı masada aynı evde :) illaki geçecek de umarım hafifçe geçer :)
güneşi gördü benm adam coştu :) bizim ev çok sıcak uyunmuyor gece tüm camları açtık yne,uyku tutmadıkça bana sarıyo :)
günaydın kızlar...
kimsecikler uğramaz oldu topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?