Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

zuzu eğer babet sıkyorsa ayakkabıcıya ver kalıba soksun tendon tarafı sertse orayı da dövsün yumuşatsın

zuzumm dün ben de öleydim yeni babetleri giydim ayağımın kenarını kızartmış vakit kaybetmeden yara bandı yapıştır sürttükçe daha da kabarmasın

zuzu ayağındaysa şu an kremlesene orayı krem kayganlık verir daha az rahatsız eder en azından kurtulana kadar acil çözüm...

parmaklarımın üstünü vuruyo, topuk kısmında bişey yok bide sol ayağımı vuruyo yaa :/ kalıba soksam çözüm olurmu bu seferde bollaşmasın :26:
krem süreyim bari gerçi ince patik çorap var ama süreyim genede

ayşamm ohh iyisin 2 gün tatil hee köfte senii

günaydın kızlarr
çok yorgunum ben bu hafta yaa

vilin artık bura büyüsünü kaybetti whatsApp ve feysten konuşuldukça buraya girmek zor gelio insana sanırım :26:

e haftasonu okadar iş yaptım çıkıcaktı acısı elbet :18:

whatsapp çıktı mertlik bozuldu yani valla ben daha oraya bilem girmedim du bakim kimler var, seda doğrudüzgün orda da yok kaçgündür yaa :26:

Selamm kızlarr.. nasılsınız görüşmeyeli bakiimm.. Dün kardeşime gittim erkenden akşama kadar ordaydım eşiminde iş çıkışı maçı vardı akşam 9da eve geldim baya oturduk kardeşimle. Bizim bıcırığı yıkadık onla oynadım boy atmış ama zayıflamış bide diş çıkarıyo hala. Önde 4 büyük dişi var altta da 2 tane çirkiiinninn Giderkende arkamdan ağladı oyun yapa yapa gittim bende. Perş. kardeşim hast.ye gidicek bana bırakacaklar kuzucuğu. Haftasonu içinde plan yaptık inş. ayarlayabilirlerse babamıda alıp bi piknik falan yapalım diyoruz. Eşiminde sabah sınavı olduğu için mesai yok bu hafta sonu Vee yarın 1 mayıs diye eşim izinliii 23 nisan da da izinliydi. Çok iyi olucak yarın evde olması kaç haftadır haftasonları yoktu evde.

dün giremedim bi sürü yarışmadan kazanmışım Ülker ducros, sütaş ayrandan 4lü bardak tk., ve yemek kitabı kazanmışım. Tam beklediğim kargo kalmadı dedim yine çıktı bişiler. Civilden tek alt pijamayıda gönderdiler o eksik olanı. Allahım ne tatlı yaa eşim boynuna bindiriyo pijamayı güyaa boynuna oturmuş gibi dur oğlum zıplama falan diyoo Artık çok heyecanlıyız.. Benim ruh halim değişken... Acaba ne bekliyor beni yapabilecekmiyim diye korkularımda var bi yandan doğum hikayelerini okuyup gözlerim doluyo Öyle işte

Yazlık kışlıkları kaldırmışsınız dün bende kardeşime yardım ettim bizim bıcırık uyurken kışlıkları bazanın altına kaldırıp yazlıkları çıkarttık.
Sirken bizim burdada bikaç yerde gördüm 3.5 milyoncuları. Yeni yeni çoğaldılar

Camları bende camsil sıkıp atlet yada gazeteyle temizliyorum. Artık halıları yıkamaya verdiğimde onlarıda halledicez arada. k.görümcem ve kvler gelicek yardıma. Salondaki koltukları da sildirmek istiyorum krem rengi çünkü. bide bebiş olunca temiz temiz olsun evim. Bi haftasonu da bebişin odasını halledicez kıyafetleri yıkanıp ütülenip asılacak. Odanın içi değişecek falan. Ayy ne çok işim varr:18: Son aylarda da vilin gibi buzluğa hazırlık yapıp atıcam doğum sonrası misafirler için.

Yarında eşimle çıkıp doğum çantamın eksiklerini almak istiyorum hazır olsun bi kenarda dursun artık 30.haftadayız..

Üff ne çok konuştuum yaa

aynen öle dilek ya ben gerçi ne watsapa ne kk ya girebiliom uzun zamandır, ama eski muhabbetleri kalabalığı sayfaları okumaya yetişemediğim günleri özlüom

eşim yatak odasında yatmaya alışamadı bütün gece döndü durdu şimdi geldi salonda eski yerinde uyuoellemiom ben de bi güncük bari uykusunu alsınn, ama karnım acıktı kahvalltıyı hazırlıcam yavaştan.

h.sonu pikniğe gittiğimiz yerde ufak bi kayık vardı eşim ve ark.onunla denize açıldılar çok kıskandım trip attım eşime bugün tekrar gidip şortlarımızı giyip beraber bineriz kayığa diodu, ama düşündü de o gün 3 kişi kayığı zor indirdiler suya tek başına nası yapıcak:26ff nası da heveslenmiştim

Hıı dilşada yazmayı unutmuşum. dilşad maşallah kuzum günde 2, haftasoonuu 3 Biz korkumuzdan haftada 1 o da ne hallerde Ki drun bi sakınca görmemesine rağmen. Bak tehliken varsa dikkatli ol canım Allah korusun..:26: Sen daha iyi bilirsin kendini de, yinede söliim dedim

saol canım doktor sorunumuz yok her şey aynen devam dedi geçen gün kızdım eşime doktor yasak dedi dedim öle olsa anında bana sölerdin diyo inanmıyo bile

saol canım nefesinden uzak durmaya çalışıyorum uyurken falan

azcık uzan dinlen tv keyfi yap

doktor risk yok dio ama nolur nolmaz canım ya bana kalsa haftada 1 yeter ama dinletebilsem

Ben sağlık ocağına gidiyorum kontrole ve kan sonuçlarımı almaya. Geldiğimde çok yazmayın okuyamıyorum:130:

Artık kimse yazmıyo nek, seda yoklar zaten. Vilin, enki,yaren bebiş olunca gelemiyorlar pek.. topiğin tadı tuzu kalmadı artık. Vapşap çıktı mertlik de bozuldu

özgeee ne çok işin varmış hakkatten yaa

ohh gittim babet aldım nası rahatladı ayağım bu yumuşacık üstü , bide tavsiye aldım ayakkabıyla birlikte akşam ıslak mendili tıkıştır öne doğru belki yumuşar orası dedi :44: kalıba sokman bişeyi değiştirmez dedi çünkü yanlardan değil şikayetim üstten (sirken sana diyom özellikle)

hadi bakalım geçmiş olsun

ben yanlardan sanmıştım ilk başta
üsttense eğer nemli bezi ayakkabına tepip poşete koyup buzlukta bekletmek de aynı vazifeyi görürmüş

Bugünlerde Canım çok sıkılıyor.eşimle hiçbişe yapamıyoruz .pazar günü izinli bir tek ondada yorgunluktan bişe yapası gelmiyor yada evde cimcimeyle uğraşmak insanı yoruyor 1 kişi yetmiyor artık bu kıza dışarıyı istiyor .
Evdede bişe yapamıyorum kucaktan inmiyor .vücudumda yoruldu belim ağrıyor sağ kaburgam ağrıyor hareket ettikçe acıyor .

DİLŞAD bence uğraşma hazır olan uygunlarda var . Ben 1 tl aldım .kurabiyelerde güzel fikir .ben kendim yapmıştım kurabiyeleri gelenlere ikram ettik evde.

Özgem ne kadar çok işin var ama hepsi zamanı geldiğinde yapılıyor.

Bende hallettim yazlık kışlıkları .zaten bir çoğu olmuyor .1 kolide anneme göndermiştim gitmediklerimi versin diye .alışveriş yapmam lazım .cimcimeye almaktan kendime sıra gelmiyor .
Bi yaz temizliğim kaldı onuda nasıl yaparım bilmiyorum.

DİLŞAD ablan yaptırmıştı demi pastayı uyguna yaptırmış .bende sordum 135 tl dedi . Sindi bebek şeklindeydi dilimi 9 tl dedi . Burda çok pahalı

Ohh arzu rahatladin nihayet. Ben evde sort giymeye baslicam. Oglan bi uyusa da bacaklarimi temizlesem. Sicaktan mi nedir dalamiyor bi turlu tam.

DİLŞAD ablan yaptırmıştı demi pastayı uyguna yaptırmış .bende sordum 135 tl dedi . Sindi bebek şeklindeydi dilimi 9 tl dedi . Burda çok pahalı

evet canım ama foto baskılı yaptırdı

Ohh arzu rahatladin nihayet. Ben evde sort giymeye baslicam. Oglan bi uyusa da bacaklarimi temizlesem. Sicaktan mi nedir dalamiyor bi turlu tam.

ben artık şortla geziyorum evde bütün pencereler açık, dün çamaşır astım 2 saatte geri topladım kurudu
artık çok sıcak çocuklar napsın biz bile dayanamıyoruz valla. sırtını koyunca kızdırıyor yazık hep yatıyolar yazın günde 2 kere yıkarız artık

zuzuum güle güle giy ayakların rahatlamıştır iice

canım avent yeni natural seri biberon emziği çok iyi. hem yumuşak hem de içine çökmüyor ve aynı anne memesine benziyor, memeyi emdiği gibi çekiyor biberondan. bir de koliğe karşı çok etkili.

cam bebek minikken önermem. hem kırılırsa tehlikeli hem ilk zaman çok şey taşınıyor onun ağırlığı fazla dolu çantaya. büyüyünce neden olmasın ama.

bir de biberon emziğini ayına göre seçmeyi unutma. yenidoğana 1+ verme mesela. 0+ olmalı. burdaki resimde var bak: Biberonla İlgili Her Şey 2 | Hamile ve Anne

selam kızlarr
zuzum dileğim kolay gelsin su gibi geçsin zaman inş. sizin için

fena yoruldum ben de, pazara gittik annemle, baya bi dolaştık dönüşte de yürüyerek geldik tabanlarım koptu sıcaktan zaten domatese döndüm

bi duşa girdim çıktım azcık dinlendim semizotum vardı geçen haftadan, hala sağlam duruolar onları ayıklayıp yemeğini yapıcam, ama kociş yemez ona da bişiler yapmak lazım, gerçi ta gece gelicek belki de tok gelir

ağustos annelerinde şu arabanın linkini gördüm güzel gibi görünüo canlısı nasıl acaba nerde bulup bakabiliriz bilmiom sizce nasıl kızlar bi fikir verir misiniz?
Johnson Lotus Seyahat Sistem Bebek Arabası / Turkuaz-Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Hiç de su gibi geçmedi valla

Patron da yoktu tümgün 1saat önce geldi ,sonra biyere uğradı falan azönce de çıktı gitti senmisin işçi benmiyim dedim ,ay sonu izne çıkcan ama diyo mannak onla bu aynı sanki delimi ne
neyse gitti bende birazdan çıkarım çok sıkıldım çok patladım ama işimide yaptım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…