zuzu eğer babet sıkyorsa ayakkabıcıya ver kalıba soksun tendon tarafı sertse orayı da dövsün yumuşatsın
zuzumm dün ben de öleydim yeni babetleri giydim ayağımın kenarını kızartmış vakit kaybetmeden yara bandı yapıştır sürttükçe daha da kabarmasın
zuzu ayağındaysa şu an kremlesene orayı krem kayganlık verir daha az rahatsız eder en azından kurtulana kadar acil çözüm...
günaydın kızlarr
çok yorgunum ben bu hafta yaa
vilin artık bura büyüsünü kaybetti whatsApp ve feysten konuşuldukça buraya girmek zor gelio insana sanırım :26:
günaydınnnnn
bugün ve yarın tatilimmmmm
dilşad geçmiş olsun eşine, inş.bulaştırmaz ama bu sıklıklaoluosa dikkat yani doktor bi yasak falan koymadı mı size bu ne hız bacım
zuzumm dün ben de öleydim yeni babetleri giydim ayağımın kenarını kızartmış vakit kaybetmeden yara bandı yapıştır sürttükçe daha da kabarmasın
gunaydın kızlar
zuzu eğer babet sıkyorsa ayakkabıcıya ver kalıba soksun tendon tarafı sertse orayı da dövsün yumuşatsın
yarenay ben camların kolay yolunu clin le buldum eski atlet tişört lerle silip atıveriyorum çöpe
dilşad eşine ve yeğenine geçmiş olsun çok yaklaşma seni de hasta etmesinler
azcık uzan dinlen tv keyfi yapgünaydın kızlarr
çok yorgunum ben bu hafta yaa
yaren annen geldi yaa yardım eder sana halledersin temizliğini kıyafet işlerini
vilin artık bura büyüsünü kaybetti whatsApp ve feysten konuşuldukça buraya girmek zor gelio insana sanırım :26:
Hıı dilşada yazmayı unutmuşum.dilşad maşallah kuzum günde 2, haftasoonuu 3 Biz korkumuzdan haftada 1 o da ne hallerde Ki drun bi sakınca görmemesine rağmen. Bak tehliken varsa dikkatli ol canım Allah korusun..:26: Sen daha iyi bilirsin kendini de, yinede söliim dedim
özgeee ne çok işin varmış hakkatten yaa
ohh gittim babet aldım nası rahatladı ayağım bu yumuşacık üstü , bide tavsiye aldım ayakkabıyla birlikteakşam ıslak mendili tıkıştır öne doğru belki yumuşar orası dedi :44: kalıba sokman bişeyi değiştirmez dedi çünkü yanlardan değil şikayetim üstten (sirken sana diyom özellikle)
DİLŞAD ablan yaptırmıştı demi pastayı uyguna yaptırmış .bende sordum 135 tl dedi . Sindi bebek şeklindeydi dilimi 9 tl dedi . Burda çok pahalı
Ohh arzu rahatladin nihayet. Ben evde sort giymeye baslicam. Oglan bi uyusa da bacaklarimi temizlesem. Sicaktan mi nedir dalamiyor bi turlu tam.
koket bu minder güzelmiş baktım ben de.
aventin emziği sert oluyo diyolar ama :26: ben nuk ya da dr. brown's alıyım diyodum :26: evde anne göğsü formunda 2 tane cam chicco var, 1 tane de plastik var ama o tutma kulplu onu su için kullanıcam annem almış ziyan olmasın.
ha bi de açılı biberon almak gerekli mi kolikli olurlarsa mı almamız gerekir yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?