Tunaydin millet. Ya ben bu vilisle konusamicam galiba. Az once aradim ama mesgul galiba(( aklima gekdiginde mesgul oluyor sonra da ben unutuyom kosturmacada. Zeynep hanimin 40i cikcak nerdeyse...
sonunda konuşabildikşükür kavuşturana
topik yine ıssızları oynuyo
özgeeee son 70 günün kalmışne çabuk geçti zaman
Hiç sorma topiği...
Evet 70 gün yazıyo vilişim şu zamana kadar su gibi geçti ama sanki geçmiyo artık günler... Çıkıp eczaneye gitmem lazım sağlık ocağının yazdığı b12 vitaminini ve gavisconu almam lazım. 3gün süresi biticek çünkü. Ama hava çook sıcak hiç gözüm kesmiyo dışarı çıkmayı.. Mecbur hazırlanıp çıkıcam bakalım.
Sen nasılsın canım minik kızın nasıl?
son günler geçmek bilmiyo geröekten...insanın merakı da artıyo gün geçtikçe di mi
akşama doğru çıksan dışarı olmaz mı?
keşke eşine verseydin de o alsaydı?
benim memiktolar haricinde biz iyiyiz canım çok şükür...zeynep hanımın gaz sancıları tutuyo arada...kilo almaya başladı miniğim...onun dışında evdeyiz işte
son günler ben iş yaptığım halde geçmek bilmemişti,sen de kendine bi uğraş bul canım
Ay evet vilisim nihayet konustuk. Acisini cikarttik resmen:))
Ozgem o pullar olmaz canim. Bebisi sen yatarken kucagina verecekler. O pullar yanlislikla deger bebisin pamuk tenine ya. Sen pulsuz daha sade bisey bak bence.
:26: hmm öyle mi diyosun canım.. tam da gögüs kısmında bide. Ama değişmem ya dursun evde giyerim bi tk. daha alıcam zaten sabahlıklı falan almayı düşünüyorum onuda.
simitle kahvaltı mı olurmuş hiç sen iki canlısıngünaydınnnnnn
erken kalktım bugün, eşim yoktu zaten gece cafeye gitti bilgisayarlara bakım yapmaya, zaten bugün de o bakıcaktı hiç geri dönmedi yani, yalnız kaldım gece
az önce de uyandım oğlum uyutmadı
çok çabuk kuruyorum ben artık, özellikle göbeğimin yanları, hemen yağlandım kalkar kalkmaz, ama çatlıcam anlaşılan
kan ilacımı içtim aç karna, bu aralar aksatıom zaten hem onu hem vitaminisonra da hazırlanıp çıkmayı düşünüom bi simit alır kahvaltı ederim
özge ben çok beğendim geceliği, pul olayı hiç aklıma gelmemişti ama evet yani bebek zaten giyinik olcak bi de onu açıcaksın zaten rahatsız etmez heralde
Beğenmenize sevindim kızlar renginden dolayı kararsızdım şimdi emin oldum :)özge,pulları çok sert değilse hastanede giy bence...
sonuçta bebek sarılı oluyo,pullar batmaz ki...
çok şık duruyo geceliğin...
gelen giden olunca güzel görünürsün
bi de yandan düğmeli yaa emzirirken falan kolay olur...
yarenim biz seninle konuşurken bizim kız altını öyle doldurmuş ki az daha konuşsak dışarı çıkacakmış
Aynı şeyleri yaşıyoruz ayşam :)) kalktım kan ilacımı içtim aç karnına biraz zaman geçmesini bekliyorum kahvaltı için. bizim oğlanda tekmeliyo hemde artık daha sertgünaydınnnnnn
erken kalktım bugün, eşim yoktu zaten gece cafeye gitti bilgisayarlara bakım yapmaya, zaten bugün de o bakıcaktı hiç geri dönmedi yani, yalnız kaldım gece
az önce de uyandım oğlum uyutmadı
çok çabuk kuruyorum ben artık, özellikle göbeğimin yanları, hemen yağlandım kalkar kalkmaz, ama çatlıcam anlaşılan
kan ilacımı içtim aç karna, bu aralar aksatıom zaten hem onu hem vitaminisonra da hazırlanıp çıkmayı düşünüom bi simit alır kahvaltı ederim
özge ben çok beğendim geceliği, pul olayı hiç aklıma gelmemişti ama evet yani bebek zaten giyinik olcak bi de onu açıcaksın zaten rahatsız etmez heralde
simitle kahvaltı mı olurmuş hiç sen iki canlısın
ilaçlarını da ihmal etme
beslenmek hamilelikte çok önemliymiş canım bunu şimdi daha iyi anlıyorum ben...
bizim kız doğduğunda 2 aylık bebeklerin yapması gereken bazı şeyleri yapıyodu,çocuk doktoru bile şaşırdı
şimdi de netten bakıyoruz,gelişim olarak önde gidiyo...
bence bunun en büyük sebebi hamileyken iyi beslenmem...
sen de ihmal etme kuzum
herkese günaydııııın
kuzum bu gece beni fazla yormadı...
şimdi de uyuyo...
o uyurken evimi topliciiiim
cnm ama yanında peynir ve ayran varsimitle kahvaltı mı olurmuş hiç sen iki canlısın
ilaçlarını da ihmal etme
beslenmek hamilelikte çok önemliymiş canım bunu şimdi daha iyi anlıyorum ben...
bizim kız doğduğunda 2 aylık bebeklerin yapması gereken bazı şeyleri yapıyodu,çocuk doktoru bile şaşırdı
şimdi de netten bakıyoruz,gelişim olarak önde gidiyo...
bence bunun en büyük sebebi hamileyken iyi beslenmem...
sen de ihmal etme kuzum
herkese günaydııııın
kuzum bu gece beni fazla yormadı...
şimdi de uyuyo...
o uyurken evimi topliciiiim
Beğenmenize sevindim kızlar renginden dolayı kararsızdım şimdi emin oldum :)
Aynı şeyleri yaşıyoruz ayşam :)) kalktım kan ilacımı içtim aç karnına biraz zaman geçmesini bekliyorum kahvaltı için. bizim oğlanda tekmeliyo hemde artık daha sert
maşallah zeynep e canım. düzene giriyo artık herhalde
günaydınn
özgee benim içimi açmadı o gecelik pek yaa ,ama sen beğenmişsin zaten de bitane daha alcakmışsın bari onu açık renk al
ayşam ilaç dedin de aklıma geldi ben foliki içmiyom hiiçç aklıma gelmiyo ,tee ramazanda bırakmıştım buseneki ramazan gelcek nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?