Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

zuzum bende dün işleri iyice hafiflettim zuzum ne zaman çok sarılmıodum gerçi zaten ne kadar çalışırsan çalış tükenmio ki

günaydınlar :79:

günaydınnn

hadi dün millet tatildi bugün nerdesiniz yaaaaa:26:

evdeyim ben eşim uyuuo daha, bugün çalışmıomuş birazdan uyandırcam gidicez okula

Tunaydin millet. Ya ben bu vilisle konusamicam galiba. Az once aradim ama mesgul galiba (( aklima gekdiginde mesgul oluyor sonra da ben unutuyom kosturmacada. Zeynep hanimin 40i cikcak nerdeyse...

Ne kadar sessizleşmiş topik . Biz giremiyoruz çalışanlarda yoğunlar anlaşılan .
Evi topladım kahvaltı yaptım . 4 makina çamaşırım var Cumartesiye kadar halletmem lazım .cmtsi amcamlara gidicem Pazartesi dönücem. cuma akşamda alt kattaki ablanın sünnet kınası varmış oraya gidicem ecenazla

Tunaydin millet. Ya ben bu vilisle konusamicam galiba. Az once aradim ama mesgul galiba (( aklima gekdiginde mesgul oluyor sonra da ben unutuyom kosturmacada. Zeynep hanimin 40i cikcak nerdeyse...

sonunda konuşabildik şükür kavuşturana
topik yine ıssızları oynuyo
özgeeee son 70 günün kalmış ne çabuk geçti zaman

sonunda konuşabildik şükür kavuşturana
topik yine ıssızları oynuyo
özgeeee son 70 günün kalmış ne çabuk geçti zaman

Hiç sorma topiği...

Evet 70 gün yazıyo vilişim şu zamana kadar su gibi geçti ama sanki geçmiyo artık günler... Çıkıp eczaneye gitmem lazım sağlık ocağının yazdığı b12 vitaminini ve gavisconu almam lazım. 3gün süresi biticek çünkü. Ama hava çook sıcak hiç gözüm kesmiyo dışarı çıkmayı.. Mecbur hazırlanıp çıkıcam bakalım.

Sen nasılsın canım minik kızın nasıl?

son günler geçmek bilmiyo geröekten...insanın merakı da artıyo gün geçtikçe di mi
akşama doğru çıksan dışarı olmaz mı?
keşke eşine verseydin de o alsaydı?
benim memiktolar haricinde biz iyiyiz canım çok şükür...zeynep hanımın gaz sancıları tutuyo arada...kilo almaya başladı miniğim ...onun dışında evdeyiz işte
son günler ben iş yaptığım halde geçmek bilmemişti,sen de kendine bi uğraş bul canım

Saat geç olur belki bugün 3. günü diye saati geçerse reçete bi işe yaramaz ki Şemsiye alıcam yanıma artık güneşten korunmak için.

memiktolar hala geçmedimi canım geçti diye biliyorum ama ucunu tutamıyodu dimi. Maşallah zeynep hanımaa büyücek tabi annesi..

İşler çok aslında ama yapacak adam yok halıları kaldıracaz yıkamaya vericez.. Oğluşun odasının bikaç eksiği var dolap için askılık demiri ve minik bebek askıları. Onlarıda aldık mı yıkamaya başlıcaz artık kıyafetleri. sıcaktan hiçbişe yapamıyorum kii bunalım yanii sürekli vantilatör karşısındayım. Temmuzda napıcaz bakalım klima araştırıyoruz.. en son aylarda senin yaptığın gibi buzluğa çalışıcam ikramlık yapıp atıcam ama önce ağır işler bitsin de. Kendi annem olsa işler bu kadar ağır ilerlemezdi ama işte bişide diyemiyosun. Kvler yapalım diyolar ama acele ettiremiyorum.

Dün eşim izinliydi kendime önden aşağıya kadar full düğmeli yanlardan cepli üstünde pul taş olan gecelik tarzı bişi aldım. Ama rengi hakkında emin olamadım evde deneyince. Siyah elbise kolların ve eteğin kenarları kırmızı. Hastane için olur mu bu?

Ay evet vilisim nihayet konustuk. Acisini cikarttik resmen:))

Ozgem o pullar olmaz canim. Bebisi sen yatarken kucagina verecekler. O pullar yanlislikla deger bebisin pamuk tenine ya. Sen pulsuz daha sade bisey bak bence.

Ay evet vilisim nihayet konustuk. Acisini cikarttik resmen:))

Ozgem o pullar olmaz canim. Bebisi sen yatarken kucagina verecekler. O pullar yanlislikla deger bebisin pamuk tenine ya. Sen pulsuz daha sade bisey bak bence.

:26: hmm öyle mi diyosun canım.. tam da gögüs kısmında bide. Ama değişmem ya dursun evde giyerim bi tk. daha alıcam zaten sabahlıklı falan almayı düşünüyorum onuda.

:26: hmm öyle mi diyosun canım.. tam da gögüs kısmında bide. Ama değişmem ya dursun evde giyerim bi tk. daha alıcam zaten sabahlıklı falan almayı düşünüyorum onuda.

özge,pulları çok sert değilse hastanede giy bence...
sonuçta bebek sarılı oluyo,pullar batmaz ki...
çok şık duruyo geceliğin...
gelen giden olunca güzel görünürsün
bi de yandan düğmeli yaa emzirirken falan kolay olur...

yarenim biz seninle konuşurken bizim kız altını öyle doldurmuş ki az daha konuşsak dışarı çıkacakmış

günaydınnnnnn

erken kalktım bugün, eşim yoktu zaten gece cafeye gitti bilgisayarlara bakım yapmaya, zaten bugün de o bakıcaktı hiç geri dönmedi yani, yalnız kaldım gece
az önce de uyandım oğlum uyutmadı
çok çabuk kuruyorum ben artık, özellikle göbeğimin yanları, hemen yağlandım kalkar kalkmaz, ama çatlıcam anlaşılan

kan ilacımı içtim aç karna, bu aralar aksatıom zaten hem onu hem vitaminisonra da hazırlanıp çıkmayı düşünüom bi simit alır kahvaltı ederim

özge ben çok beğendim geceliği, pul olayı hiç aklıma gelmemişti ama evet yani bebek zaten giyinik olcak bi de onu açıcaksın zaten rahatsız etmez heralde

Son düzenleme:
simitle kahvaltı mı olurmuş hiç sen iki canlısın
ilaçlarını da ihmal etme
beslenmek hamilelikte çok önemliymiş canım bunu şimdi daha iyi anlıyorum ben...
bizim kız doğduğunda 2 aylık bebeklerin yapması gereken bazı şeyleri yapıyodu,çocuk doktoru bile şaşırdı
şimdi de netten bakıyoruz,gelişim olarak önde gidiyo...
bence bunun en büyük sebebi hamileyken iyi beslenmem...
sen de ihmal etme kuzum

herkese günaydııııın
kuzum bu gece beni fazla yormadı...
şimdi de uyuyo...
o uyurken evimi topliciiiim

Beğenmenize sevindim kızlar renginden dolayı kararsızdım şimdi emin oldum :)

Aynı şeyleri yaşıyoruz ayşam :)) kalktım kan ilacımı içtim aç karnına biraz zaman geçmesini bekliyorum kahvaltı için. bizim oğlanda tekmeliyo hemde artık daha sert

maşallah zeynep e canım. düzene giriyo artık herhalde

cnm ama yanında peynir ve ayran varhatta yanımda 2 salatalık bi de elma getirdim bugün için

yok aslında vilişim ya ihmal etmiom uzun zamandır simit de yemiom hatta

ya ilaçları da ihmal etmek derken haftada 1-2 kere almayı unutuom, o kadarcık olur ama dimii

maşallah ayrıca zeynep'e

aynen öle cnm ama sen çok çok daha güçlü hissediosundur hareketlerini dimiben çok eğleniom onunla, gözle görülür olmaya başladığından beri daha da eğlenceli, resmen konuşmalarıma cevap verir gibi hareketler yapıo

Son düzenleme:
günaydınn

özgee benim içimi açmadı o gecelik pek yaa ,ama sen beğenmişsin zaten de bitane daha alcakmışsın bari onu açık renk al

ayşam ilaç dedin de aklıma geldi ben foliki içmiyom hiiçç aklıma gelmiyo ,tee ramazanda bırakmıştım buseneki ramazan gelcek nerdeyse

içsene kızım sen onu, senesi dolmuş nerdeyse bırakalı haa

nyse hamile kalınca mecbur içicen zaten o zaman unutmazsın heralde

ay yapıcak ne çok işim varmış okulda ii ki erkenden gelmişim

zuzu gerçeek kız 1 yıl olucak içsene onu siz çalışmalar yapıyosunuz zatii dimii
Bi tane daha alırsam o açık renk olucak zaten Bende koyu diye düşünmüştüm ama hastanede 2 gün durucam 2 gün farklı giyerim

Temizliğe başlamam lazım bulaşıkları makineye attım yıkanıyo birazda beyazlarım var onları yıkayım diyorum. Sonra evi süpür tuvalet banyo yıka toz al derkeenn bayaa iş yapmış olcam.Eki Görüntüle 701516

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…