reglin hala düzene girmedi miDün baya yorulmuşum bide regl oldum artık düzene girsede rahatlasam.
Vilinim maşallah Zeynep'e .bu bebekler çok fena oluyor.bizimkide 4. Ayı bitti doktor kontrolde herşeyi normalden fazla diyor önde gidiyor diyor.agu galan diye ses çıkartıyor demi dedi .evet dedim bizimki onları çoktan geçti sürekli bağırıyor kral tv nr 1 açıyorum müzikle coşuyor ağzının içinde mırıldanıyor bağırıyor gülüyor sesli .
Vilin kemik ilacı kullanıyomusun canım devit diye .6ay kullanmamız lazım mış.
Özgem geceliğin güzel ama bitane açık renk al bencede .çınar güzel maviler var onlardan alabilirsin
doktordan çıkınca wifi de gitti :) kızım 1111 gr olmuş kirpiklerini de gördükrahim kanalımız da kapalı, kızçemin ayakları taraklı olacakmış, açık ayakkabı giymez :) eşim diyo ki ii bari topuklu rahatsız eder de giymez doktoru bile güldürdü kıskanırım ben diyo :)
doktordan çıkınca wifi de gitti :) kızım 1111 gr olmuş kirpiklerini de gördükrahim kanalımız da kapalı, kızçemin ayakları taraklı olacakmış, açık ayakkabı giymez :) eşim diyo ki ii bari topuklu rahatsız eder de giymez doktoru bile güldürdü kıskanırım ben diyo :)
kızlar nekle bol yaşıyo mu? f...k'a giriyolar ama buraya hiç uğramıyolareskiden akşamları arada da olsa uğrarlardı
ilet kuşum iletvişiimmm
yaşıyolar
bakayım whatsapp dalarsa iletirim sitemini :)
Bim ( 3 Mayıs 2013) Aktüel İndirimli Ürünler - 03.05.2013 | Bim - A101 - DiaSa - Şok Market Aktüel Ürünleri Dilşad bak buymuş canım fotoda net değil ama bakmak lazım. Maşallah senin miniğine de kocaman kız olmuş kirpiklerinide mi gördüünnBen daha yüzünü bile göremedim burdaki drların ultrasonları normal. Güyaa büyükşehirdeyiz.
Temizliğimi yaptım heryer pırıl pırıl oldu yemeğimi de yedim. Klozet tk. attım yıkanıyo. Sonrada kışlık içeri terliklerini atıcam kaldırıcam. Kociş yapma iş diyo mecbur yapıyorum dedim halılarıda süpürdüm diyorum zaten yıkatıcaz ne gerek var süpürmeye diyoYemeğimi de yedim 1 bardak sütümü hüplettim ayaklarımı uzattım keyif yapıcam. Akşama ne yapsam onuda bilmiyorum hergün hergün napıcağımı şaşırdım:26: Sebze olarakda pek bişi yok ddolapta domatesimde bitti dün. Pattis soğan yeşil biber var.
vilişim, sitem etmişsin bize.
Kuzum benim akşamları bu ara netim yok, belki de açtırmicaz galiba :44:
eşimle zaman geçiriyorum böylesi daha mı iyi ne, bilmiyoruz şimdilik.
İşyerinden de f... kaçak göçek 2 dk bakıyorum, ama kk öyle değil
pat diye yazamıyosun, birine bişi yazsan başkası alınıyo beni es geçmiş diye
Diyeceğim o ki, w....p kur telefonuna. Mesajlar seni rahatsız etmez korkma,
istediğin an açarsın o an okur yazarsın. Kapattığın an netini tek mesaj dahi gelmez.
Günde 10 dk açsan bile olur yani.. Hem net paketinden bişi gitmiyo benim 300 mb internetim var aylık,
ayda 50 bile harcanmıyo. 20 de kalıyorum :))
Senin için kolaylık olur, bilgisayarı aç kapa, sabit yani.. telefonla mutfakta da okuyabiliyosun yemeği karıştırırken,
yatarken çokkkk daha kolay :)
Gelemiyorum işte kkama arada bakmaya çalışıyım
miniğin nasıl, öp yerime
vilişim zuzuşum tşk ederiz
zuzu beyaz beyaz görünüyor kirpikler :)
zuzum dün sölicektim watsapptan özge de ben de klomen kullandık ya sen de doktoruna bi sorsan :26:
kızlar
nek işten zaten giremio ev neti de bu ara kapalı onun için yok
bolda iş meseleleri yüzünden eskisi gibi giremiyor.
Benden havadisler bu kadar :101:
tcell diloş, hepsi 300 sesnek senin operatörün ne bi de nasıl üye oldun 300 mb a ücreti falan nasıl?
canm benim drum yokki :) ama du bakalım buayda bekleyelim de bi inşş gerk kalmaz
busefer eşim görüncek onda da bişey çıkmazsa bende başlarım o sürece
Nerdesin kızım yaa seda/nek sorulunca mı çıkıyon meydana
Işi bahaneleme hiçç
tcell diloş, hepsi 300 ses
300 mesaj, 300 mb internet, 300 dk bedava her yöne mesajlar da dakkalar da.
Yetiyo bana, 30 tl ayda. Faturalı
kuşuuuumvilişim, sitem etmişsin bize.
Kuzum benim akşamları bu ara netim yok, belki de açtırmicaz galiba :44:
eşimle zaman geçiriyorum böylesi daha mı iyi ne, bilmiyoruz şimdilik.
İşyerinden de f... kaçak göçek 2 dk bakıyorum, ama kk öyle değil
pat diye yazamıyosun, birine bişi yazsan başkası alınıyo beni es geçmiş diye
Diyeceğim o ki, w....p kur telefonuna. Mesajlar seni rahatsız etmez korkma,
istediğin an açarsın o an okur yazarsın. Kapattığın an netini tek mesaj dahi gelmez.
Günde 10 dk açsan bile olur yani.. Hem net paketinden bişi gitmiyo benim 300 mb internetim var aylık,
ayda 50 bile harcanmıyo. 20 de kalıyorum :))
Senin için kolaylık olur, bilgisayarı aç kapa, sabit yani.. telefonla mutfakta da okuyabiliyosun yemeği karıştırırken,
yatarken çokkkk daha kolay :)
Gelemiyorum işte kkama arada bakmaya çalışıyım
miniğin nasıl, öp yerime
tamammmmkuşuuuumözlüyoruz sizi napalım...
günaydın demeniz bile yeter bize...
arada burda görelim sizi
reglin hala düzene girmedi migerçi annem doğumdan sonra 9 ay regl olmazmış...benim de geç düzene girebilir yani...
maşallah ece
deviti sağlık ocağından verdiler ama ben kullanmayı hep unutuyorum :26: 2 haftadır kullanmamız gerekiyodu...ben 2 kez falan ancak kullanmışımdır...1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?