Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

viliş ben de kışın devit kullandım da şimdi güneşden yararlanıyorum diye kullanmıyorum bebişini soy balkonun güneş alıyosa çıkar, sen de faydalanırsın

hoşgeldin nekim. Vilin kulağını çınlatmasa gelmicektin Arada bi slm desen bile gel canım yaa özletmee..

dilşad güneşten bol ne var ki evde...her yerden güneş alıyo,yanıyoruz resmen...bebek var diye fazla pencere falan da açamıyorum...salı günü aşıya gittiğimizde dr'a bi sorarım...belki de hiç kullanmam deviti...

benm evde öle de hiç durulmuyo valla, hele bizim temmuza geliyo ben duramam açarım sanırım camları
ben doktora sormadım bıraktım ama sen bebiş için sor mutlaka canım
nazlıgil konusunda da eşime senin söledğini söledim evlenince böle aramazlar dio arkadaş dedim
e öle olur zaten diyo
kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar gidiyim kocişi nazlıyım azcık :) ii tatiller

maşallah zamane bebekleri çok akıllılar gerçekten
yok artık yaaa kirpiklerine kadar nasıl da görünüyor
eşine de koptum haaa, adam neyin derdine düşmüş daha doğmadan
ilet kuşum ilet
bi selamı da çok görür oldu zilliler (bunu iletme )
koras da yok kaç gündür,sirken desen kirli çıkılarda...dağıldık
valla ne kadar vatsap olsa da buranın zevki bi ayrıydı, çok fena dağıldık evet

yorma cnm ama sen kendini o kadar yaaaa

valla ben eşimden her gün azar yiom iş yapıom die, geçen gün kışlıkları koyiim die bazayı atım kapattım bunu da eşime sölemiş bulundum ağzıma s.çtı resmen, ama dikkatli yaptım yani, bişi olcak olsa yapar mıyım hiç

dün ağustos annelerinde herkes domatesli sebzeli vs bulgur pilavı yapmışlar çok canım çekti sen de yapsanaben geç çıkıcam naparım bilmiom

dilşad,nisan annelerinde birisi devit için önceden şaibeli haberler çıkmıştı yazmış...sanırım ben kullanmicam...dr illa kullan derse acd3 varmış,ondan alırım dr'a sorupta...
nazlıgil konusunda fikrimin arkasındayım

Ama yapmasan olmuyo ki ayşam. Kendileri yapsınlar o zaman onu da yapmıyolar yada yarım yamalak yapıyolar. Zaten artık öyle hergün yapmıyorum ama bu işlerde mecbur yapılacak

Domatesim yok olsa yapardım canım çekti benimde. Sende ağustos annesi topiğindesin dimii:)) Bizden sonrasınız siz :) Bizimkiler doğum hikayeleri topiğini de açmışlar haziran annelerinden sonra bize sıra geliyo Bakim napacam yemek

günaydınnnn

sabah sabah öküz canımı sıktı yine, mutfakta ellerini yıkıo bi de yerlere damlatıo elindeki suları yaaa
sonra da gelmiş öpücük yolluo, öküz işte nolcak

kahvaltımı ettim şimdi ben de, evde hazır halılar da kalkmışken güzelce bi temizlik yapıcam

Sakin ol kızz :)) şimdi hırsını temizlikten çıkarıcam diye hırpalama kendini de. Hepsi aynıı bunların anacım dün tuvaletin yerlerini falan pırıl pırıl ettim şimdi baksan hep su damla izi Bizimki bide "galoş getirecem eve onla dolaşacam artık" diyo Çekmeyipde napcan mecbuurrr

Günaydııınnn
Benim kocam sınava gitti kahvaltımızı yaptık beraber simit poğaça aldırdım kocişe yedik gitti o. Bende evimi toparlıciim dün zaten temizlemiştim bugünde şööle bi üstünden geçerim kışlık ev terliklerini makineye atıyım dün atamadım.

günaydın kızlarr...
minnoşum akşam 5-10 arası uyumayınca bütün gece çok güzel uyudu...emip yattı,hiç kucak istemedi...
bugün acısını çıkarmaz inşallah...
şimdi de uyuyo...
o uyurken işlerimi halletmeliyim

aman yok be ne hırslanıcam unuttum gitti bile artık sinirlerime hakim olmaya çalışıom, öküz için canımı sıkmıom

evet bak ii hatırlattın ben de terlikleri atiim makineye, bi de renkliler var yıkanıcak.
geçen hafta yorgan battaniyeleri yıkamıştım onları da hurca kaldırıyım

afferin fıstığa inş. hep böle uslu uslu uyur hiç üzmez annesini

ayşaaaa kahvaltı dedin de ,şimdi keşke balkonumda olaydım simitimi domatesin suyuna banar peynirimi ısırım çayımı yudumlardım çok pis canm çekti ama çok zor geliyo simitçi ayrı yerde manav ayrı yerde :1.

AFFİN ONAAA :NAZAR::NAZAR:

offf valla şu benm simit aşkım hiç geçmez heralde güzel menüymüş çay yerine de ayran olcak

bende de karpuz peynir ekmek vardı

dileeeek sana bi de kilit açma hilesi lazım dimiyoksa öle bişi de mi var:26:

Son düzenleme:
balkon çamaşır süpürme silme bitti bi toz alma işi kaldı ama yoruldum azcık dinlenicem
bi de acıktım sanki dolaptaki makarna bol yoğurtla ii gider şimdi

offf valla şu benm simit aşkım hiç geçmez heralde güzel menüymüş çay yerine de ayran olcak

bende de karpuz peynir ekmek vardı

bende hastasıyım yaa
ı-ıhh ayran istemem

balkon çamaşır süpürme silme bitti bi toz alma işi kaldı ama yoruldum azcık dinlenicem
bi de acıktım sanki dolaptaki makarna bol yoğurtla ii gider şimdi

off hemde ne gider

off evet yaa hep sizi beklioum haa olmuo böyle bunun hilesi üzerinede yoğunlaşmalyım

ayy 3 olsun hadinnnn eve gidip çamaşır ve temizlik yapmalıyım annemede gitmek istiyom ama önce temzlk bitmesi lazımm belki gece giderim :44:

ohhhh bütün işlerimi bitirdim mutlu mesut ama sıkılmış bi modda oturuom, evde yalnızdım bütün gün yaa vakit geçmedi bi türlü, sıkıldıkça bişiler yedim valla

ayy bi de kırmızı biber dolması veee sarmayaptım eşim gelene kadar bitiricem heralde tırtıklamaktan

du son kez daha yiyim bi daha eşim gelene kadar yemicemmm

kızlar aciiip yorgunum...
burda ne işim var bilmiyorum...
yatıp uyumam lazım aslında...
hem öğlen,hem akşam misafir ağırladım...
alişim,özgim,dilşad dolabınızı doldurun...
tek tavsiyem size bu...
bugün dolabımdakiler de olmasaydı napardım bilmiyorum...
minnoş bütün gece uyuyunca akşama kadar huysuzluk yaptı...
ama misafirlerin yanında hep uyudu,onlar kapıdan çıkar çıkmaz uyandı akıllı kızım

Maşallah canım kızına . Evet dolaplarınızı doldurun , bende annem olmasa mahfolurdum yapıp dolaba koydukları işime yaradı bide fazla kimse gelmez diyodum ama hiç tahmin etmediklerim geldi . Ben atlattım Vilişte atlatır sırada ÖZGE DİLŞAD ayşe var .
Bizde amcamkardayız . Pazartesi dönecektik ama bugün dönücem . Ecenazın odasını çok minik siyah böcekler bastı .annem yufka getirmişti oda böcek atmış ama rengi farklı yufkayı çöpe attık 4 kutu ilaç sıkıldı Eve . Evi kırklamam lazım nasıl olacak bilmiyorum . Eve gittiğimde ecenazın odasından başlamam lazım dolapların içine falan hep sıkmışlar kıyafetler hep yıkanacak ütülenecek nasıl yapıcam bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…