- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
vilişim, sitem etmişsin bize.
Kuzum benim akşamları bu ara netim yok, belki de açtırmicaz galiba :44:
eşimle zaman geçiriyorum böylesi daha mı iyi ne, bilmiyoruz şimdilik.
İşyerinden de f... kaçak göçek 2 dk bakıyorum, ama kk öyle değil
pat diye yazamıyosun, birine bişi yazsan başkası alınıyo beni es geçmiş diye
Diyeceğim o ki, w....p kur telefonuna. Mesajlar seni rahatsız etmez korkma,
istediğin an açarsın o an okur yazarsın. Kapattığın an netini tek mesaj dahi gelmez.
Günde 10 dk açsan bile olur yani.. Hem net paketinden bişi gitmiyo benim 300 mb internetim var aylık,
ayda 50 bile harcanmıyo. 20 de kalıyorum :))
Senin için kolaylık olur, bilgisayarı aç kapa, sabit yani.. telefonla mutfakta da okuyabiliyosun yemeği karıştırırken,
yatarken çokkkk daha kolay :)
Gelemiyorum işte kkama arada bakmaya çalışıyım
miniğin nasıl, öp yerime
dilşad güneşten bol ne var ki evde...her yerden güneş alıyo,yanıyoruz resmen...bebek var diye fazla pencere falan da açamıyorum...salı günü aşıya gittiğimizde dr'a bi sorarım...belki de hiç kullanmam deviti...
maşallah zamane bebekleri çok akıllılar gerçektenDün baya yorulmuşum bide regl oldum artık düzene girsede rahatlasam.
Vilinim maşallah Zeynep'e .bu bebekler çok fena oluyor.bizimkide 4. Ayı bitti doktor kontrolde herşeyi normalden fazla diyor önde gidiyor diyor.agu galan diye ses çıkartıyor demi dedi .evet dedim bizimki onları çoktan geçti sürekli bağırıyor kral tv nr 1 açıyorum müzikle coşuyor ağzının içinde mırıldanıyor bağırıyor gülüyor sesli .
Vilin kemik ilacı kullanıyomusun canım devit diye .6ay kullanmamız lazım mış.
Özgem geceliğin güzel ama bitane açık renk al bencede .çınar güzel maviler var onlardan alabilirsin
yok artık yaaa kirpiklerine kadar nasıl da görünüyordoktordan çıkınca wifi de gitti :) kızım 1111 gr olmuş kirpiklerini de gördükrahim kanalımız da kapalı, kızçemin ayakları taraklı olacakmış, açık ayakkabı giymez :) eşim diyo ki ii bari topuklu rahatsız eder de giymez doktoru bile güldürdü kıskanırım ben diyo :)
valla ne kadar vatsap olsa da buranın zevki bi ayrıydı, çok fena dağıldık evetilet kuşum ilet
bi selamı da çok görür oldu zilliler(bunu iletme )
koras da yok kaç gündür,sirken desen kirli çıkılarda...dağıldık
Temizliğimi yaptım heryer pırıl pırıl oldu yemeğimi de yedim. Klozet tk. attım yıkanıyo. Sonrada kışlık içeri terliklerini atıcam kaldırıcam. Kociş yapma iş diyo mecbur yapıyorum dedim halılarıda süpürdüm diyorum zaten yıkatıcaz ne gerek var süpürmeye diyoYemeğimi de yedim 1 bardak sütümü hüplettim ayaklarımı uzattım keyif yapıcam. Akşama ne yapsam onuda bilmiyorum hergün hergün napıcağımı şaşırdım:26: Sebze olarakda pek bişi yok ddolapta domatesimde bitti dün. Pattis soğan yeşil biber var.
benm evde öle de hiç durulmuyo valla, hele bizim temmuza geliyo ben duramam açarım sanırım camları
ben doktora sormadım bıraktım ama sen bebiş için sor mutlaka canım
nazlıgil konusunda da eşime senin söledğini söledim evlenince böle aramazlar dio arkadaş dedim
e öle olur zaten diyo
kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar gidiyim kocişi nazlıyım azcık :) ii tatiller
maşallah zamane bebekleri çok akıllılar gerçekten
yok artık yaaa kirpiklerine kadar nasıl da görünüyor
eşine de koptum haaa, adam neyin derdine düşmüş daha doğmadan
valla ne kadar vatsap olsa da buranın zevki bi ayrıydı, çok fena dağıldık evet
yorma cnm ama sen kendini o kadar yaaaa
valla ben eşimden her gün azar yiom iş yapıom die, geçen gün kışlıkları koyiim die bazayı atım kapattım bunu da eşime sölemiş bulundum ağzıma s.çtı resmen, ama dikkatli yaptım yani, bişi olcak olsa yapar mıyım hiç
dün ağustos annelerinde herkes domatesli sebzeli vs bulgur pilavı yapmışlar çok canım çekti sen de yapsanaben geç çıkıcam naparım bilmiom
Sakin ol kızz :)) şimdi hırsını temizlikten çıkarıcam diye hırpalama kendini de. Hepsi aynıı bunların anacım dün tuvaletin yerlerini falan pırıl pırıl ettim şimdi baksan hep su damla izigünaydınnnn
sabah sabah öküz canımı sıktı yine, mutfakta ellerini yıkıo bi de yerlere damlatıo elindeki suları yaaa
sonra da gelmiş öpücük yolluo, öküz işte nolcak
kahvaltımı ettim şimdi ben de, evde hazır halılar da kalkmışken güzelce bi temizlik yapıcam
aman yok be ne hırslanıcam unuttum gitti bile artık sinirlerime hakim olmaya çalışıom, öküz için canımı sıkmıomSakin ol kızz :)) şimdi hırsını temizlikten çıkarıcam diye hırpalama kendini de. Hepsi aynıı bunların anacım dün tuvaletin yerlerini falan pırıl pırıl ettim şimdi baksan hep su damla iziBizimki bide "galoş getirecem eve onla dolaşacam artık" diyo Çekmeyipde napcan mecbuurrr
Günaydııınnn
Benim kocam sınava gitti kahvaltımızı yaptık beraber simit poğaça aldırdım kocişe yedik gitti o. Bende evimi toparlıciim dün zaten temizlemiştim bugünde şööle bi üstünden geçerim kışlık ev terliklerini makineye atıyım dün atamadım.
günaydın kızlarr...
minnoşum akşam 5-10 arası uyumayınca bütün gece çok güzel uyudu...emip yattı,hiç kucak istemedi...
bugün acısını çıkarmaz inşallah...
şimdi de uyuyo...
o uyurken işlerimi halletmeliyim
günaydınnnn
sabah sabah öküz canımı sıktı yine, mutfakta ellerini yıkıo bi de yerlere damlatıo elindeki suları yaaa
sonra da gelmiş öpücük yolluo, öküz işte nolcak
kahvaltımı ettim şimdi ben de, evde hazır halılar da kalkmışken güzelce bi temizlik yapıcam
günaydın kızlarr...
minnoşum akşam 5-10 arası uyumayınca bütün gece çok güzel uyudu...emip yattı,hiç kucak istemedi...
bugün acısını çıkarmaz inşallah...
şimdi de uyuyo...
o uyurken işlerimi halletmeliyim
ayşaaaa kahvaltı dedin de ,şimdi keşke balkonumda olaydım simitimi domatesin suyuna banar peynirimi ısırım çayımı yudumlardımçok pis canm çekti ama çok zor geliyo simitçi ayrı yerde manav ayrı yerde :1.
AFFİN ONAAA :NAZAR::NAZAR:
dileeeek sana bi de kilit açma hilesi lazım dimiyoksa öle bişi de mi var:26:
offf valla şu benm simit aşkım hiç geçmez heralde güzel menüymüş çay yerine de ayran olcak
bende de karpuz peynir ekmek vardı
balkon çamaşır süpürme silme bitti bi toz alma işi kaldı ama yoruldum azcık dinlenicem
bi de acıktım sanki dolaptaki makarna bol yoğurtla ii gider şimdi
off evet yaa hep sizi beklioum haa olmuo böyle bunun hilesi üzerinede yoğunlaşmalyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?