Maşallah canım kızına . Evet dolaplarınızı doldurun , bende annem olmasa mahfolurdum yapıp dolaba koydukları işime yaradı bide fazla kimse gelmez diyodum ama hiç tahmin etmediklerim geldi . Ben atlattım Vilişte atlatır sırada ÖZGE DİLŞAD ayşe var .
Bizde amcamkardayız . Pazartesi dönecektik ama bugün dönücem . Ecenazın odasını çok minik siyah böcekler bastı .annem yufka getirmişti oda böcek atmış ama rengi farklı yufkayı çöpe attık 4 kutu ilaç sıkıldı Eve . Evi kırklamam lazım nasıl olacak bilmiyorum . Eve gittiğimde ecenazın odasından başlamam lazım dolapların içine falan hep sıkmışlar kıyafetler hep yıkanacak ütülenecek nasıl yapıcam bilmiyorum .
vilişim alıntın gitmiş:26:
buralarda öle gelene kek börek koyma adeti yok, kuruyemiş ve lokum ikram ediolarbi de meşrubat işte, kola meyve suyu çay falan, oo yüzden rahatım dolap falan doldurmıcam valla
cnm ya çok üzüldüm bu böcek işine, aksiliğe bak havalar ısınınca oldu heralde
allah kolaylık versin
vilişim alıntın gitmiş:26:
buralarda öle gelene kek börek koyma adeti yok, kuruyemiş ve lokum ikram ediolarbi de meşrubat işte, kola meyve suyu çay falan, oo yüzden rahatım dolap falan doldurmıcam valla
cnm ya çok üzüldüm bu böcek işine, aksiliğe bak havalar ısınınca oldu heralde
allah kolaylık versin
kızlar aciiip yorgunum...
burda ne işim var bilmiyorum...
yatıp uyumam lazım aslında...
hem öğlen,hem akşam misafir ağırladım...
alişim,özgim,dilşad dolabınızı doldurun...
tek tavsiyem size bu...
bugün dolabımdakiler de olmasaydı napardım bilmiyorum...
minnoş bütün gece uyuyunca akşama kadar huysuzluk yaptı...
ama misafirlerin yanında hep uyudu,onlar kapıdan çıkar çıkmaz uyandı akıllı kızım
gunaydın kızlar bugün hıdırellez
dilşad bebek şekerini beğendiklerinizden sadece kendinize özel yaptırsanız çok az sayıda olmuyor mu? yine perdeyi de değiştirseniz
gunaydın kızlar bugün hıdırellez
http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html
bebek arabasına karar verdim arkadaşım da bundn almış hem baston gibi ilk yıldan sonra da rahat kullanırız hem hesaplı
bi sürü mağaza gezmiş cumartesi ve en sonunda buna karar vermiş
enkim kredilerde faiz düşürülüyormuş gidip bankayla görüşcez benm 2 kredim var eğer bu aydan itibaren düşük yatırabilirsem yapılandırma yapıp bi sürü para kalcak bana ikisini de yaptırabilirim canım
1 lira değil ki beğendiğim bebek şekeri 2 lira 25 tane yaptırırım ben de napiim
Dilsadcim bu araba mantikli bence de. Fiyati da iyiymis. Seker konusunda sendaha iyu bilirsin gelecek kisi sayisini. Yeter 25 adet diyorsan yaptir canim. Perde begenmis miydin? Cok mu tutuyor?
Enkim ya ne fena olmus bocek isi. Tam bahar temizligi yaptiriyor sana yani.
Annem disini cektirmeye gitmisti. Tansiyonu dusuk cikinca narkoz verememis doktir. Igne yaptirip heri gondermis. Yarin yine gidecek. Carsamba gunu de ablama gideriz diye dusunuyorum. Hava cok sicak 5 ten erkwn cikaramam da ilkeri. Evde bunaltiyor artik. Bebis varken klimayi nasil ayarlicam bilmiyom(
Link açılmıyor canım bakamadım.karar verdiysen güzel .zor işler çok olunca karar vermekte zor oluyor.
Evet senin kredilerin vardı demi sen onlarıda ödüyorsun.işallah yapılandırmayı yaptırabilirsin.eşinin işleride düZelir istediğini yaptırırsın.bende biraz pahalı beğenmiştim vazgeçtim kalabalık olunca ona ver ona verme olmaz diye 1 tl ilk yaptırdım.108 tane
çok yoruyorsun canım kendiniEvet canım fena oldu zaten bahar temizliği yapıcaktım bahane oldu gitmeden bitiririm işallah . Camlarım bitti perde tül işi bitti.ecenazın odası korkutuyor herşey yıkanacak yeniden yerleşecek gibi bişe
Dilsadcim bu araba mantikli bence de. Fiyati da iyiymis. Seker konusunda sendaha iyu bilirsin gelecek kisi sayisini. Yeter 25 adet diyorsan yaptir canim. Perde begenmis miydin? Cok mu tutuyor?
Enkim ya ne fena olmus bocek isi. Tam bahar temizligi yaptiriyor sana yani.
Annem disini cektirmeye gitmisti. Tansiyonu dusuk cikinca narkoz verememis doktir. Igne yaptirip heri gondermis. Yarin yine gidecek. Carsamba gunu de ablama gideriz diye dusunuyorum. Hava cok sicak 5 ten erkwn cikaramam da ilkeri. Evde bunaltiyor artik. Bebis varken klimayi nasil ayarlicam bilmiyom(
aman eşim buna da karıştı iskeleti ince bu arabanın dedi
kredi işi olmuyormuş
sadece konut kredisinde geçerliymiş o indirim, eşimin işleri açıldı çok şükür, bankaya gidince dükkana uğradım beni bırakmadılar kaynım dış çekime çıktı eşim stüdyoda elemanlar çekime gitmiş dükkan boş kalıyor dükkanı bekle dediler, daireden aradılar da geldim canım çok şükür öğrencilerin mezuniyet fotoları var şimdi yoğun olarak
çok yoruyorsun canım kendini
canım eşim iskeletini bahane edince şu arabayı buldum
http://www................/travel-s...-sistem-lux-bebek-arabasi-puset-new-2013.html beğendim ama bizim son dakikaya kadar karar vermemiz zor görünüyor
geçmiş olsun annene de biz bile dayanamıyoruz sıcağa ilkercik napsın
perdeyi beğendim canım 125 lira dedi yaptırıcam onu storumuz var zaten altında o yüzden sadece tül yaptırcam
Hayırlısı canım olmuyor sa eşininde işleri yoğunlaşmış yaptırırsın işallah .
Arabaya bakamadım yine açılmadı. Bende baktım okadar mağazaya gidince orda görerek karar verirsiniz .
Napim canım içim rahat etmiyor hemen bitirmek istiyorum ev ayakta resmen .
Yarenim geçmiş olsun annene .havalar sıcak biz gelemiyoruz sıcağa onlar napsın .bugün bizimki ayaklarından çorap çıkarmaya çalışıyor. Çıtçıtlıyla dolaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?