Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

vilişim alıntın gitmiş:26:

buralarda öle gelene kek börek koyma adeti yok, kuruyemiş ve lokum ikram ediolarbi de meşrubat işte, kola meyve suyu çay falan, oo yüzden rahatım dolap falan doldurmıcam valla

cnm ya çok üzüldüm bu böcek işine, aksiliğe bak havalar ısınınca oldu heralde
allah kolaylık versin

Kumru yuvasından olmuş canım . Eşime dedim yok diyor bakıyor üstte bişe yok tertemiz diyor. Kumru kendi pisliğiyle yuva yaptı sonra eline eldiven geçirip yaptı altını kaldırınca baktıki böcek yuvası eldiveni böcek aldı . Temizledi güZelce tekrar ilaçladı. Tuvalet kağıtlarını havlu kağıtları hep attı paketleri yeni açmıştım. Koliler vardı onları attı.
Bende yatak odamla mutfağımın camlarını sildim güneşlikleri tülü attım makinaya ecenazın tülünü attım bi salon kaldı. Nevresimi değiştim yatak pedini yıkattım

kızlar benm ramazana geliyo ya yemekten sonra ya da oruçken gelir herkes e soğuk bişiler meyve dondurma içecekle geçer aslında.
bayramdan sonrası için börek falan sarıp koyarm dolaba

günaydın kızlar, gece aklıma takıldı ben bebek şekeri yaptırcama kızımın perdesini mi değiştirsem o paraya. çünkü eşim ikisini de gereksiz bulup yanaşmayacak ben de ancak birini yaptırabilirim :26:

GÜNAYDINN
umarım iyi bi hafta geçiririz aslında sabah çok çok keyifliydim
eşimle güle oynaya geldim ama
6 mayıs idamlarının senesi olduğunu hatırlayınca ve geçmiş dönemden kalan dosyaları mektupları okuyunca motivem yerle bir oldu

gunaydın kızlar bugün hıdırellez

dilşad bebek şekerini beğendiklerinizden sadece kendinize özel yaptırsanız çok az sayıda olmuyor mu? yine perdeyi de değiştirseniz

gunaydın kızlar bugün hıdırellez

dilşad bebek şekerini beğendiklerinizden sadece kendinize özel yaptırsanız çok az sayıda olmuyor mu? yine perdeyi de değiştirseniz

olur aslında öle de ama ona yaptırınca şunu ayırmak olmaz bunu ayırmak olmaz diye yine bi sürü olur

Hayırlı haftalar diliyorum .

DİLŞAD bebek şekeri yaptır Canım az yaptırabilirsin .1 tl den 50 tl
yaptırırsın.
Perdenide değişebilirsin.

http://www................/travel-s...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2013.html

bebek arabasına karar verdim arkadaşım da bundn almış hem baston gibi ilk yıldan sonra da rahat kullanırız hem hesaplı

bi sürü mağaza gezmiş cumartesi ve en sonunda buna karar vermiş

enkim kredilerde faiz düşürülüyormuş gidip bankayla görüşcez benm 2 kredim var eğer bu aydan itibaren düşük yatırabilirsem yapılandırma yapıp bi sürü para kalcak bana ikisini de yaptırabilirim canım
1 lira değil ki beğendiğim bebek şekeri 2 lira 25 tane yaptırırım ben de napiim

Dilsadcim bu araba mantikli bence de. Fiyati da iyiymis. Seker konusunda sendaha iyu bilirsin gelecek kisi sayisini. Yeter 25 adet diyorsan yaptir canim. Perde begenmis miydin? Cok mu tutuyor?

Enkim ya ne fena olmus bocek isi. Tam bahar temizligi yaptiriyor sana yani.

Annem disini cektirmeye gitmisti. Tansiyonu dusuk cikinca narkoz verememis doktir. Igne yaptirip heri gondermis. Yarin yine gidecek. Carsamba gunu de ablama gideriz diye dusunuyorum. Hava cok sicak 5 ten erkwn cikaramam da ilkeri. Evde bunaltiyor artik. Bebis varken klimayi nasil ayarlicam bilmiyom (

Link açılmıyor canım bakamadım.karar verdiysen güzel .zor işler çok olunca karar vermekte zor oluyor.
Evet senin kredilerin vardı demi sen onlarıda ödüyorsun.işallah yapılandırmayı yaptırabilirsin.eşinin işleride düZelir istediğini yaptırırsın.bende biraz pahalı beğenmiştim vazgeçtim kalabalık olunca ona ver ona verme olmaz diye 1 tl ilk yaptırdım.108 tane

Evet canım fena oldu zaten bahar temizliği yapıcaktım bahane oldu gitmeden bitiririm işallah . Camlarım bitti perde tül işi bitti.ecenazın odası korkutuyor herşey yıkanacak yeniden yerleşecek gibi bişe

aman eşim buna da karıştı iskeleti ince bu arabanın dedi
kredi işi olmuyormuş
sadece konut kredisinde geçerliymiş o indirim, eşimin işleri açıldı çok şükür, bankaya gidince dükkana uğradım beni bırakmadılar kaynım dış çekime çıktı eşim stüdyoda elemanlar çekime gitmiş dükkan boş kalıyor dükkanı bekle dediler, daireden aradılar da geldim canım çok şükür öğrencilerin mezuniyet fotoları var şimdi yoğun olarak

Evet canım fena oldu zaten bahar temizliği yapıcaktım bahane oldu gitmeden bitiririm işallah . Camlarım bitti perde tül işi bitti.ecenazın odası korkutuyor herşey yıkanacak yeniden yerleşecek gibi bişe
çok yoruyorsun canım kendini

canım eşim iskeletini bahane edince şu arabayı buldum

http://www................/travel-s...-sistem-lux-bebek-arabasi-puset-new-2013.html beğendim ama bizim son dakikaya kadar karar vermemiz zor görünüyor

geçmiş olsun annene de biz bile dayanamıyoruz sıcağa ilkercik napsın
perdeyi beğendim canım 125 lira dedi yaptırıcam onu storumuz var zaten altında o yüzden sadece tül yaptırcam

Hayırlısı canım olmuyor sa eşininde işleri yoğunlaşmış yaptırırsın işallah .
Arabaya bakamadım yine açılmadı. Bende baktım okadar mağazaya gidince orda görerek karar verirsiniz .

Napim canım içim rahat etmiyor hemen bitirmek istiyorum ev ayakta resmen .

Yarenim geçmiş olsun annene .havalar sıcak biz gelemiyoruz sıcağa onlar napsın .bugün bizimki ayaklarından çorap çıkarmaya çalışıyor. Çıtçıtlıyla dolaştı

biz mağazadan alımıcaz netten alıcaz canım burda düzgün mağaza yok öle her şeyi satan

Bugün çok yorulduk kızlarr Kv ve eşimin teyzesi geldiler halıları kaldırdık. Camlar kapılar silindi.. Yerler tüm koltukların altı alındı silindi. Bende yardım ettim bebek odasının kapısını yerleri ben sildim toz aldım tuvalet banyo yıkadım. Karnım taş gibiydi yeni yeni geçti. Ama ev mis gibi oldu yaa.. Artık bigün perdeleri yıkıyıp asıcam eşimle. Bebek odasının düzeni var bide kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asılacak. Ondan sonra bekleyiş başlıcak inş..:18: yavaş yavaş da hazırlıklarımı yapıp dolaba attımmı tamamdır.

Bakııınn bu oğlumun magnetleri babasıyla yaptık nasıl olmuuşş?? Malzemeleri aldım kızlar yapcam yavaş yavaş.. uğraştırıyor biraz tek tek kes yapıştır olduğu için. Ama olsun şu işlerim bitsin zevkle yapıcam oğlum için
bunlar bizim yaptıklarımız :)
buda orjinali

Sedaa burda Civil açılmış yaa Geçen netten aldım oğluma çarşıda birden karşımda görünce oldum resmen İçeri daldım tabii eşim çekiştire çekiştire çıkardı Cmt. açılış varmış gideriz dedi eşim :))

Son düzenleme:
günaydınnnnn

özgi o magnetler ne güzel öle cıvıl cıvıl renkleri ne ki onlar keçe mi tam seçemedim:26:

ayy hayatımda 2.kez rüyamda bi erkek çocuğu gördüm yinehamileyim bu aylarımdayım bi anda doğuruom minnak bi oğlan çıkıo ama çok güzell mis gibi kokuo gayet de sağlıklı emziriom, koyduğum yerde hemen uykuya dalıo, bakmaya doyamıom, kimseye vermiom falan çok güzeel bi rüyaydı yaa bir an önce doğurasım geldi

babama gidicez bugün bi aksilik olmazsa, göremedim ne zamandır o da gelin diyip duruodu, bi de balık alıcaz mangal yaparız

özge güzel olmuş canım ellerinize sağlık sanki tülünü azcık küçültsen mi :26:

ayşee ne güzel rüyan canım

Ozgeee elinize saglik canim. Cok guzel olmuslar.

Aysamm ne guzel ruyaymis. Hayir olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…