tatil ayarlamakla meşgul o şuanyanıma gelicek benimmmm
alishia geçmiş olsun,çok sıkıntı yokmuş anladığım kadarıyla...bir yandan da geçmişi okumaya çalışıyorum da atladığım bir şey varsa kusura bakma...
sen de hamileymişsin...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bilioum yaa zor oluo geçmiş okumak dün akşamda çenesi düşmüş kızların bu sabah bende zorlandım
yeni gelenlerden de kimse kalmadı :44:
evet tatil ayarlıodu inş istediği gibi bişi bulur
dilşadda ankaraya gelio
evet canım çok saoll
bu arada sen sabahçı mısın erken dönüosun heralde eve de???
evet cnm sabahçıyım iyi oluyor öğlen 12:20 de çıkıyorum ama sabah 07:20 de sıra oluyor çocuklar mecbur bizde :))) sabah 06.00 da uyanıyorum 06.30 da çıkıyorum 25 dk yürüyorum o biraz zorluyor...aslında bir nebzede iyi oldu gebelikte iyiymiş yürüyüş diyorlar bakalım göreceğiz...
iyi akşamlar ,ay ben kaçar , ablama gidiyorum, süspüs olayım, malum akşammm (ayşaaaaaa)
kaynanam bugün görümcesinde kalacak bendemi randevulaşsam diyorum ama çok hastayım kıyamaz kociş :)
bide renkliler katlanıcak beyazlar atılacak makineye sonra onlar asılacak. yemek yok menemen yapmayı düşünüyorum. karnabaharım var onu haşlayıp yarın kızartayım diyorum. bulaşık makinesi boşaltılacak. yatak odası dağınık kaldı toplanacak. bide arayave duş ağır gelir galiba bana :))
beni geçtin haahamiş halinle
bi başlıosun ev işi sıralamaya :99:
kaynanam bugün görümcesinde kalacak bendemi randevulaşsam diyorum ama çok hastayım kıyamaz kociş :)
bide renkliler katlanıcak beyazlar atılacak makineye sonra onlar asılacak. yemek yok menemen yapmayı düşünüyorum. karnabaharım var onu haşlayıp yarın kızartayım diyorum. bulaşık makinesi boşaltılacak. yatak odası dağınık kaldı toplanacak. bide arayave duş ağır gelir galiba bana :))
affedildim yanisi o zamannn
tatlım kendini ne diye bu kadar yoruyorsun...geçmişte okudum bak dün ne kötü olmuşsun...bırak işleri,ev işi kadar nankörü var mı cnm...canının kıymetini bil,hamiş halinle bunca işi çalışıp eve giden diğer insanlar yapmıyor ayyyy :)))
napiyım kuzu kim toplayacak o çamaşırları. dün toplamam gerekirken kaldı beyazlarda almış başını gitmiş sepet ağzına kadar dolu. ee yemeksizde olmuyor. ütüde var bak onu söylemedim bide :))
kimse de derdime "haklısın bacımmm" diyip kaynanama "öğk,pis" demedi gidiyorum ben.!
görersiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?