Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

tatil ayarlamakla meşgul o şuan yanıma gelicek benimmmm

bilioum yaa zor oluo geçmiş okumak dün akşamda çenesi düşmüş kızların bu sabah bende zorlandım
yeni gelenlerden de kimse kalmadı :44:

evet tatil ayarlıodu inş istediği gibi bişi bulur
dilşadda ankaraya gelio

evet canım çok saoll
bu arada sen sabahçı mısın erken dönüosun heralde eve de???

affedildim yanisi o zamannn

ya enki gelio ama görüşebilir miyiz ki inş. fırsatımız olur bakalım

evet canım çok saoll
bu arada sen sabahçı mısın erken dönüosun heralde eve de???

evet cnm sabahçıyım iyi oluyor öğlen 12:20 de çıkıyorum ama sabah 07:20 de sıra oluyor çocuklar mecbur bizde :))) sabah 06.00 da uyanıyorum 06.30 da çıkıyorum 25 dk yürüyorum o biraz zorluyor...aslında bir nebzede iyi oldu gebelikte iyiymiş yürüyüş diyorlar bakalım göreceğiz...

kızzzz, ayşaaa zeynepppp ilkkez mi buluşacaksınızzzzz
banada gelin banadaaaaaaaaaaaa

iyi akşamlar ,ay ben kaçar , ablama gidiyorum, süspüs olayım, malum akşammm (ayşaaaaaa)

evet ben de herkesten öyle duyuyorum. yüzme de çok iyimiş yürüyüş de. inş.yazın bi aksilik olmazsa bol bol yüzmeyi planlıom ben de.sabah erken kalkma olayı olmasa sabahçılık çok iyi de uykuya kıyamıyorum ben yaaaa

kaynanam bugün görümcesinde kalacak bendemi randevulaşsam diyorum ama çok hastayım kıyamaz kociş :)

bide renkliler katlanıcak beyazlar atılacak makineye sonra onlar asılacak. yemek yok menemen yapmayı düşünüyorum. karnabaharım var onu haşlayıp yarın kızartayım diyorum. bulaşık makinesi boşaltılacak. yatak odası dağınık kaldı toplanacak. bide araya ve duş ağır gelir galiba bana :))

beni geçtin haa hamiş halinle
bi başlıosun ev işi sıralamaya :99:

beni geçtin haa hamiş halinle
bi başlıosun ev işi sıralamaya :99:

napiyım kuzu kim toplayacak o çamaşırları. dün toplamam gerekirken kaldı beyazlarda almış başını gitmiş sepet ağzına kadar dolu. ee yemeksizde olmuyor. ütüde var bak onu söylemedim bide :))

tatlım kendini ne diye bu kadar yoruyorsun...geçmişte okudum bak dün ne kötü olmuşsun...bırak işleri,ev işi kadar nankörü var mı cnm...canının kıymetini bil,hamiş halinle bunca işi çalışıp eve giden diğer insanlar yapmıyor ayyyy :)))

ben çıkıyorum kızlar.eltimlerle bizim salona klima araştırmasına çıkıcaz ii akşamlar herkeseeee. yarın sınavda olcam giremem sabahtan (((

öylede işte bu işleride yapacak birinin olması lazım. dün hiç bişey yapamadığım için 2 günlük iş birikti. bakalım zaten demin kalktım bacağım tutulmuş yürüyemedim.

kimse de derdime "haklısın bacımmm" diyip kaynanama "öğk,pis" demedi gidiyorum ben.!
görersiniz siz

nekim sen gelinini düşünen kaynana gördünmü arada vardır bi kaçtaneboşver takılma kız bu arada ne zormuş o gönderdiklerin bi sürü iş valla yap yap bitmiyo dünden beri 3 tane yapabildim

kızlar trendyolda bambinin bi ayakkabısını beğendim baksanıza 59 tl hiç vermek istemiyorum ama ihtiyacım var işyerinde açık ayakakbı giyilmiyor yazın(
http://www.trendyol.com/Bej-Rugan-Ayakkabi-P0610136008--38-/UrunDetay/7758/956664

napiyım kuzu kim toplayacak o çamaşırları. dün toplamam gerekirken kaldı beyazlarda almış başını gitmiş sepet ağzına kadar dolu. ee yemeksizde olmuyor. ütüde var bak onu söylemedim bide :))

aaa onu nası unutmuşsun iyi olmuş eklediğin

neyse bak o zaman yavaş yavaş yap kendini yormadan yalnızmışsınızda eşinle yardımlaşarak yapın
sen bu ay tüy alma işini naptın

kimse de derdime "haklısın bacımmm" diyip kaynanama "öğk,pis" demedi gidiyorum ben.!
görersiniz siz

Aa pardon canım bişey yazacaktım ama neydi diyorum :) çok güzel cvp vermişsin yani sen niye izin gününde gidicenki kardeşleri gitsin. Ne söylediğinin farkında değil tarzında konuşuyor sanki. kırılır mı ayıp mı olur flan düşünmüyolar.

kız aynı aynda yazmışsız valla okumadım nekkkkkkk senin yazdığını duy sesimi arada kaynadı bence olaylardan kimse esgeçmezdi yoksa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…