Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın bile dememiştim ama iyi akşamlar diyesim geldi
gerçi topik kurudu kaldı ama neyse :101:

by bye :79:

selam ıssız topikk

viliş sen de yoksun ya merak ettim :26:

hem de ne ıssız
canım yaaa benim minnak gündüzleri huysuzluk yapıyo bazen o yüzden giremedim...aşıya gittik...misafirler geliyo derken fırsat olmadı bi türlü...bizim minnak 4 kilo olmuş...boyu 6 cm uzamış 56 cm olmuş...herşeyimiz normalmiş çok şükür...
sen nasılsın?

Vilisim masallah zeynepe gelen giden zor oluyodur tek basina. Gekenker sormuyor mu kv nerde diye? Benim ilk hafta gorumcem bizde kkalmasina ragmen kv gelmedi mi diye soruyodu:)) gogsun ne durumda?

Ilker cok mizmiz ya. Bildigin inliyo oglum kiyamam. Dis sancisi iyice artti galiba. Ay bi patlasa artik ya. Heba oldu oglusum (

selam ıssız topikk

viliş sen de yoksun ya merak ettim :26:

slmm

bi tamamlayıp rahata erseydi ilkercik
havalar da ısındı iice bunalır artık
vilişş maşallah kuzucuğa
günaydın kızlar

Son düzenleme:
Vilin maşallah Zeynep'e .şimdide gündüzlerimi durmuyor.gece uykusu nasıl. Kv gelmiyormu hala .göğsün nasıl oldu düzeldi mi emzirebiliyosun demi

Yarenim geçmiş olsun ilkere işallah daha fazla sürmezde çıkartır dişini mahfoluyolar bebeler

Günaydın...

Yarenim ilkere geçmiş olsun canım diş öyle oluyor ilk zamanlarında. Kardeşim hala çekiyor ama o kadar kötü değil 1 yaşını geçti bizim kuzuda.

Viliş maşallah senin kuzuna da

Geceleri bi uykulu, bi uykusuz idare ediyoruz artık bizde.

yok kuzum sormuyolar kv'yi...zaten onun arkadaşları gelicekse o da geliyo...
dün gelenler okuldan öğretmen arkadaşlardı...
sol göğsüm epey iyileşti ama hiç ucu yok yaa
diğerinin de yoktu,emdikçe çıktı...
bu da çıkar inşallah...
sağmaya devam ediyorum,bu ara sütü çoğaldı gibi...
kıyamam ilkere yaa bizimkide gazdan inliyo

en son getirdiği misafirlerden sonra eşim laf söylemişti,o zamandan beri gelmedi de aramadı da...
misafir geliceni saat 2'de söylüyo...insan önce bi arayıp müsait misin diye sorar...yok bizimkisi akşama misafirin var haberin olsun diyo dolaba koyduklarım da olmasa halim harapmış valla...

kızlar zeynebin işi belli olmuyo...bazen çok güzel uyuyo,bazen hiç...dün öğlen 2'de uyandı,akşam 8.30'da uyudu...allahtan gece emip hemen uyudu,yormadı...bugün de uyuyo ama sancısı var sık sık uyanıyo kuzum

sen ne yaptın,temizlik işlerini bitirebildin mi canım?

İşallah ondanda emmeye başlar canım sende sağmaktan kurtulursun.
Kvnin yaptığıda iş mi insan haber verir önceden.pat diye misafir getirilirmi .bir bizim oralarda var .misafir gelinde bol çeşit hazırlık yapmak . İç kahveni çayını git.bebek canım ne zaman uyuyup uyumayacağı belli olmuyor.

Bitti canım temizliğim.pazar günden beri bugün bitirdim ancak beni çok yordu ama .ecenin odasını temizlerken kardeşimde yardım etti .yeni düzülmüş gibi oldu .herşeyi yıkandı kıyafetleri ütülendi.

Bende yarın Samsun'a gelecektim küçük amcam beyin kanaması geçirdi medicanada yatıyor ameliyat oldu bugün servise almışlar ama ecenazı bırakacaktım ama dururmu durmazmı bilemedim.nasıl olsa 1 ay sonra gidicem

kolay gelsin cnm maşallah zeynebe de
ben de dün ayrıntılıya girdim çıktım bizde de bi problem yok çok şükürama şöle güzel bi fotosunu çekip vermedi dr yaa, beyninin kalbini bacaklarını falan çekmiş hep, doyamadım yani, yüzünü gözünü bi fotolasaydı

bi ay sonra gidicem bi daha, hiç durmuo yalnız benim oğlan, şuan bi 10-15 dk.dır aralıksız kıpırdama peşinde

yavrum ya inş. patlar cnm en kısa zamanda

Günaydınnn, herkesler iyi mi?
vilişim kızına maşallah canım, nezaman doğdu da büyüdü cadı yaa

Günaydıınn kimse yazmıyo artık bende kontrol panelinde cvp yazıldığını görmeyince gelmiyorum. Herkes iyidir inş.

Temmuz annelerinde konusu oldu buaya da yapıştırıyım haftasonu olanları.
Cmt. akşam eşimi 3 gündür yapamadığımız mutfak alışverişi için beklerken kv geldi. Eli kolu dolu ee nolduu? sizde mangal yapıcaz. Akşam kbaba, görümceler damatlar gelecekmiş Beni şeytan çarpmışa döndürdü bianda. bizde mangal yapılıcak benim ve eşimin haberi yok belki bizim 1 planımız var belki evde malzemem yok dimi??
Neyse sabır çektim bişi dememek için. Akşam oldu görümcem geldi gün içinde kuzenimin çalıştığı yere gitmiş yemek yemeye. Orda beni sormuş kuzenim nasıl diye. Görümcemde iyi oğlumuz olucak demiş. Oda bilmiyo oğlum olucağını demek. Kv. diyoki aa birbirinizden haberiniz yok ama bunu 2-3kere tekrar etti. Sanki bilmek zorunda..
Sonra mangal için hazırlık yaparken mutfağa bi girdim kv ve görümcem fısır fısır bişi konuşuyodu beni görünce hemen lafı değiştiriyo şunun yeri nerde bu nerde diye. kızına bişiler anlatıyor beni çekiştiriyor arkamdan Bende imalı imalı baktım bi gülüş çaktım anlasın duyduğumu diye. bunların hepsi birikti birikti dün patladım eşime anlattım herşeyi, hüngür hüngür ağlıyarak. Nasıl dolmuşum sinirlerim laçka oldu
Pazarda çalıştı zaten kocam öyle geçti iişte doğum çantası için eksikler yine kaldı artık halletmek istiyorum 32. haftamız bitmek üzere

Selam hayirli haftalar kizlar.

Ozgecim ne sinirler ya. Sen hamissin bi kere. Sana sormadan senin evinde nasil plan yapabiliyorlar!!! Bu kadar dusuncesiz olunabilir yani.

Selam hayirli haftalar kizlar.

Ozgecim ne sinirler ya. Sen hamissin bi kere. Sana sormadan senin evinde nasil plan yapabiliyorlar!!! Bu kadar dusuncesiz olunabilir yani.

hiç sorma canım. Bide evde sıvıyağım şekerim çayım bitmişti eşimle 3 gündür alıcaz alıcaz diyoduk o gün çıktık aldık mecburen kendi evde bekledi. Eşimin teyzesi(kvlerle brlikte yaşayan) demiş ki özgenin haberi var mı gideceğinizden. Bende "evet teyze çok düşüncelidir, böyle şeyleri düşünür" dedim kvye. O kadar yoruldum ki o gün saat 12de gittiler. Çay kahve nescafe hepsi maşallah ayrı bişi istedi bide Gece hep bacağıma kramp girdi ayakta durmaktan iş yapmaktan.
Bu haftada kvnin komşusu gelecek çaya. Kendi ağzıyla söyledi bigün bi kek yapda çağır bizi diye. Kv de de kekle olmaz ben kısır yapıcam diyo. Sanki kendi evi kendi misafirii. Hiiç ellemicem yapsın kendi kısırınıda bilmem neyinide. İyice bi tuhaf oldu artık. Eşimin üstüme titrediğini gördükçe napcağını şaşırdı.

Özgeciğim bu ne düşüncesizlik haber vermeden gelmeler artık iyice ağırlaştın her an her şey olabilir.sende doktor kontrolüne gittikten sonra söyle.doktor artık kendimi yormamamı söyledi dinlenmemi söyledi de .erken doğum riskim varmış de.gelipte o saate kalmak ne ya . Ben çok sinir olurum kimse haber vermeden gelemez açık açıkta söyleyebilesin bidakine

Canım güya kendileri diyo her fırsatta yorma kendini gel otur diye. Ama iş icraata gelince çayın kahvenin çeşitini istiyolar. Görümcemler kv. de yaptılar iş ama sonuçta misafir ve oturup bişiler yapsınlar diye bekleyemiyosun. 12ye kadar kıçımın üstüne bikaç kez oturdum. Eşim sağolsun geldi hep yanıma sofrayı kurarken toplarken. Benim sinir olduğum nokta cee biz geldik demeleri. bide oturmaya değil yemeğe.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…