selam ıssız topikk
viliş sen de yoksun ya merak ettim :26:
selam ıssız topikk
viliş sen de yoksun ya merak ettim :26:
Vilisim masallah zeynepegelen giden zor oluyodur tek basina. Gekenker sormuyor mu kv nerde diye? Benim ilk hafta gorumcem bizde kkalmasina ragmen kv gelmedi mi diye soruyodu:)) gogsun ne durumda?
Ilker cok mizmiz ya. Bildigin inliyo oglum kiyamam. Dis sancisi iyice artti galiba. Ay bi patlasa artik ya. Heba oldu oglusum(
yok kuzum sormuyolar kv'yi...zaten onun arkadaşları gelicekse o da geliyo...Vilisim masallah zeynepegelen giden zor oluyodur tek basina. Gekenker sormuyor mu kv nerde diye? Benim ilk hafta gorumcem bizde kkalmasina ragmen kv gelmedi mi diye soruyodu:)) gogsun ne durumda?
Ilker cok mizmiz ya. Bildigin inliyo oglum kiyamam. Dis sancisi iyice artti galiba. Ay bi patlasa artik ya. Heba oldu oglusum(
Vilin maşallah Zeynep'e .şimdide gündüzlerimi durmuyor.gece uykusu nasıl. Kv gelmiyormu hala .göğsün nasıl oldu düzeldi mi emzirebiliyosun demi
Yarenim geçmiş olsun ilkere işallah daha fazla sürmezde çıkartır dişini mahfoluyolar bebeler
yok kuzum sormuyolar kv'yi...zaten onun arkadaşları gelicekse o da geliyo...
dün gelenler okuldan öğretmen arkadaşlardı...
sol göğsüm epey iyileşti ama hiç ucu yok yaa
diğerinin de yoktu,emdikçe çıktı...
bu da çıkar inşallah...
sağmaya devam ediyorum,bu ara sütü çoğaldı gibi...
kıyamam ilkere yaabizimkide gazdan inliyo
en son getirdiği misafirlerden sonra eşim laf söylemişti,o zamandan beri gelmedi de aramadı da...
misafir geliceni saat 2'de söylüyo...insan önce bi arayıp müsait misin diye sorar...yokbizimkisi akşama misafirin var haberin olsun diyo dolaba koyduklarım da olmasa halim harapmış valla...
kızlar zeynebin işi belli olmuyo...bazen çok güzel uyuyo,bazen hiç...dün öğlen 2'de uyandı,akşam 8.30'da uyudu...allahtan gece emip hemen uyudu,yormadı...bugün de uyuyo ama sancısı var sık sık uyanıyo kuzum
sen ne yaptın,temizlik işlerini bitirebildin mi canım?
kolay gelsin cnm maşallah zeynebe dehem de ne ıssız
canım yaaa benim minnak gündüzleri huysuzluk yapıyo bazen o yüzden giremedim...aşıya gittik...misafirler geliyo derken fırsat olmadı bi türlü...bizim minnak 4 kilo olmuş...boyu 6 cm uzamış 56 cm olmuş...herşeyimiz normalmiş çok şükür...
sen nasılsın?
Vilisim masallah zeynepegelen giden zor oluyodur tek basina. Gekenker sormuyor mu kv nerde diye? Benim ilk hafta gorumcem bizde kkalmasina ragmen kv gelmedi mi diye soruyodu:)) gogsun ne durumda?
Selam hayirli haftalar kizlar.
Ozgecim ne sinirler ya. Sen hamissin bi kere. Sana sormadan senin evinde nasil plan yapabiliyorlar!!! Bu kadar dusuncesiz olunabilir yani.
Özgeciğim bu ne düşüncesizlik haber vermeden gelmeler artık iyice ağırlaştın her an her şey olabilir.sende doktor kontrolüne gittikten sonra söyle.doktor artık kendimi yormamamı söyledi dinlenmemi söyledi de .erken doğum riskim varmış de.gelipte o saate kalmak ne ya . Ben çok sinir olurum kimse haber vermeden gelemez açık açıkta söyleyebilesin bidakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?