özgecim şu halinle sana kendilerini ağırlatmaya hiç mi utanmıolar yaa, bi de komşusuyla gelicekmiş
allah kolaylık versin cnm
ne eksiklerin kaldı bu arada, havalar bu hafta böle serin gidicek heralde bu hafta halledersin kalan parçalarını da
Günaydıınnkimse yazmıyo artık bende kontrol panelinde cvp yazıldığını görmeyince gelmiyorum. Herkes iyidir inş.
Temmuz annelerinde konusu oldu buaya da yapıştırıyım haftasonu olanları.
Cmt. akşam eşimi 3 gündür yapamadığımız mutfak alışverişi için beklerken kv geldi. Eli kolu dolu ee nolduu? sizde mangal yapıcaz. Akşam kbaba, görümceler damatlar gelecekmiş Beni şeytan çarpmışa döndürdü bianda. bizde mangal yapılıcak benim ve eşimin haberi yok belki bizim 1 planımız var belki evde malzemem yok dimi??
Neyse sabır çektim bişi dememek için. Akşam oldu görümcem geldi gün içinde kuzenimin çalıştığı yere gitmiş yemek yemeye. Orda beni sormuş kuzenim nasıl diye. Görümcemde iyi oğlumuz olucak demiş. Oda bilmiyo oğlum olucağını demek. Kv. diyoki aa birbirinizden haberiniz yok ama bunu 2-3kere tekrar etti. Sanki bilmek zorunda..
Sonra mangal için hazırlık yaparken mutfağa bi girdim kv ve görümcem fısır fısır bişi konuşuyodu beni görünce hemen lafı değiştiriyo şunun yeri nerde bu nerde diye. kızına bişiler anlatıyor beni çekiştiriyor arkamdan Bende imalı imalı baktım bi gülüş çaktım anlasın duyduğumu diye. bunların hepsi birikti birikti dün patladım eşime anlattım herşeyi, hüngür hüngür ağlıyarak. Nasıl dolmuşum sinirlerim laçka oldu
Pazarda çalıştı zaten kocam öyle geçti iişte doğum çantası için eksikler yine kaldı artık halletmek istiyorum 32. haftamız bitmek üzere
canımm artık kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor kabul edemem de komşumla gelicez deyince niye sessiz kalıyorsunyorma kendini, germe hiç bi zaman değişmeyecek çünkü kv ler.
üff bir an önce gelsin gitsinler bari amma konuşmuş yaaa
eşimin doğum günü bugün. dün gece 12den beri kutluyorumaa ben bile unutmuştum dio sabah da öptüm uyandırdım
özel bişi yapmıcam geçenlerde bi ayakkabı beğendi d.günü hediyem olsun dedim aldık, akşama da belki pasta alır kv'lerde kutlarız
benim oduna bu kadarı yeter bence
Özgeciğim ne dengesiz bu insanlar .bide bebek görmeye gelirler .hiç demiyorlar bebeği olacak ozaman gideriz.ben kv o yönünü severim kimseyi getirmedi evime sadece 1 komşusunu getirdi .o ablada düğüne geldi orduya bebek görmeye gelemedi hediyelerini göndermiş.emekli olunca geldiler.gelirkende bişiler yapıp getirmişler.geçen ay kv gittiğimde başka bi komşusuna gidelim oturalım dedi.oda hediye göndermişti ama ben kimseden hediye falan istemedim yani.dedim önce o gelsin bi hoşgeldine sonra ben çıkarım kp duydu evet gelini niye götürüyorsun dedi onlar gelsin önce dedi.
Eksiklerinide tamamlarsın canım hazır olsun çantan.
Ayşem eşinin doğum günü kutlu olsun.
Erkeklere yeter okadar
Aysammm esinin dogum gunu kutlu olsun canim. Nice beraber mutlu yillara.
Ozgem senin isin var bu kv ile valla. Allah sabir versin. Sukur esin yardimci oluyor.
Cnm kvye kalsa şimdiye çoğu komşusunu getirmişti evi göstermeye. Ama eşimin kvlerle kalan teyzesi dizginliyo bence kvyi :) Bebek görmeye kimler kimler gelecek zaten eminim tanımadığım bisürü kişi gelecek biliyorum. Benim annemin ailesi hep şehirdışında burda pek akrabamız yok sayılır ama eşimin çoğu akrabası burda.
Eşimle konuştum ağrılarımı söyledim. Çantamı hazırlasaydım artık dinlenmek istiyorum dedim. bu hafta sonu için söyledim haftasonuna kalmayız ozman haftaiçi gidip hallederiz dedi kocacımmKocam da olmasa napardım been meleğim o benim can dostum hemde Özledim işteee :78:
Senden naber canım ecenaz maşallah nasıl büyüdü yaa.. :) babasına çok benziyo enkim..
Hayatın nasıl değişti dimi ecenaz gelince? neler hissediyorsun annelik nasıl
Bir anda büyüdü canım bende anlamadım nasıl büyüdü .tüm gün onunla uğraşıyorum iste o uyuduğu zaman evle uğraşıyorum .eşim zaten işte tüm gün bizde kızımla vakit geçiriyoruz.hava güzel olunca dışarı çıkıp geziyoruz.
Annelik bambaşka bişe gece uykumdan uyanmazsınız ama şimdi kaç kere uyanıyorum yoruluyosun ama yinede o yatana kadar ayakta oluyosun.eşim şu sıralar yoğun stresli pazar günleri dayanamıyor onun sesine vızırtıısna .ben dayanıyorum ama sürekli oynuyorum zaten .bende duruyo zaten babasında bile durmuyor bana gelmek istiyor.
Allah'ım isteyen herkese nasip eder işallah
Öyle yarenim idare ediyoruz işte bi iyi bi kötü. Eşim bana her anlamda destek zaten. Anneler gününde o olaylardan sonra ben ağladım üzüldüm diye 5 dk oturduk sonra kalktık yürümeye çıktık. Ayaküstü kutlamış olduk ben kutlamadım bile. Görünüşte çook ii dersin ama insan bir iki bir iki soğuyor işte...
Kendi ailemden yana da sorunlarım var zaten. Annem gittikten sonra babamla sadece 1kere görüştük kardeşimleri toplayıp yanına gittik. ama sonrasında babam hiiç aramadı sormadı yapısı öyle ama insan çocuklarını düşünmez mi hiç. bikez olsun arayım sorayım demez mi?? Bu duruma çok üzülüyorum annem hergün arar mesela. Kız kardeişm desen kendi aleminde oda aramasan arayım demez. Erkek kardeşim bizde kalıyo zaten çoğu zaman işine yakın diye. Annemde artık kimseyi düşünüp kendini üzme kendi çekirdek ailene bak diyo. Bu durum çok içime batıyo zorla bişeyler yaptıramıyorsun kimseye kendinin içinden gelmiyosa. Aksine eşimin ailesi o konuda nasıl ddüşünceli mesela. Bebek olacak diye heyecan var bişiler yapıyorlar falan ama insan kendi ailesinden daha çok bekliyor değer veriyor.
Sen nasılsın ilkercik nasıl??
Keşke vilin gelse bi yaaBenim karnımda ara ara ağrı oluyo sancı gibimi bilmiyorum ama. Alt taraftada var ağrı. Acaba dönmeye mi çalışıyo o yüzden mi böyle vilin bilirdi onunda son aylarda döndü.
hu huu bi ses veriyim dedim :101:
duyan olursa tabii bu kimsesizlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?