Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

özgecim şu halinle sana kendilerini ağırlatmaya hiç mi utanmıolar yaa, bi de komşusuyla gelicekmiş

allah kolaylık versin cnm
ne eksiklerin kaldı bu arada, havalar bu hafta böle serin gidicek heralde bu hafta halledersin kalan parçalarını da

Onlara gezme olsun ayşam. Bide benim evimde arkamdan fısır fısır konuşması sinirlerimi zıplattı.. eşimede söyledim valla o anki doluluğumla. Takma dengesiz yapacak bişey yok dedi. gelsinler gitsinlerde ondan snra kendimi hazırlıklara vericem canım. doğum çantam için açık renkli pijama tk., terlik, geniş külot, meme kremi, lohusa tacım kaldı. Onlarıda halledince yıkayıp hemen çantamı hazırlıcam. haziran annelerinden 8 kişi doğurmuş bile:18: Yani bu ay çıksın temmuz annelerinden de doğuranlar olur yavaş yavaş.

canımm artık kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor kabul edemem de komşumla gelicez deyince niye sessiz kalıyorsun yorma kendini, germe hiç bi zaman değişmeyecek çünkü kv ler.

canımm artık kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor kabul edemem de komşumla gelicez deyince niye sessiz kalıyorsun yorma kendini, germe hiç bi zaman değişmeyecek çünkü kv ler.

Canım sessiz kalma değil taşındığımızda kv komşusuna demişti yerleşsinler gideriz, otururuz diye bana sormadan ben davet etmeden. Sonra zaman geçti baya bi kere de benim yanımda dedi komşusu. Taşındın ne kadar zaman geçti bi kek yapda davet et diye.

Bende dedim çağırıcam bigün. Yine aradan zaman geçti kvye dedim artık bu hafta için gelin bari. Ama tabi bu benim isteğimle olmuş oluyo mu yokk gelsin gitsinde kurtulim yaa. Bana cmt. bide ne diyo. Aynı mahallede oturduğumuz bi komşuları daha var baya seviyolar kvle birbirlerini. Geçen demiş ki gidemedikde hiç hoşgeldine bigün ayarlayıp gidim kendimi demiş. Hiçbişe demedim valla

Gelseler de hiç kendimi yoramam, gelen de hamile olduğumu biliyor sonuçta.

günaydın bu arada..

üff bir an önce gelsin gitsinler bari amma konuşmuş yaaa

eşimin doğum günü bugün. dün gece 12den beri kutluyorumaa ben bile unutmuştum diosabah da öptüm uyandırdım

özel bişi yapmıcam geçenlerde bi ayakkabı beğendi d.günü hediyem olsun dedim aldık, akşama da belki pasta alır kv'lerde kutlarız
benim oduna bu kadarı yeter bence

Doğum günü kutlu olsun canım eşinin. Birlikte nice yıllar kutlarsınız inş.

Keşke vilin gelse bi yaa Benim karnımda ara ara ağrı oluyo sancı gibimi bilmiyorum ama. Alt taraftada var ağrı. Acaba dönmeye mi çalışıyo o yüzden mi böyle vilin bilirdi onunda son aylarda döndü.

Özgeciğim ne dengesiz bu insanlar .bide bebek görmeye gelirler .hiç demiyorlar bebeği olacak ozaman gideriz.ben kv o yönünü severim kimseyi getirmedi evime sadece 1 komşusunu getirdi .o ablada düğüne geldi orduya bebek görmeye gelemedi hediyelerini göndermiş.emekli olunca geldiler.gelirkende bişiler yapıp getirmişler.geçen ay kv gittiğimde başka bi komşusuna gidelim oturalım dedi.oda hediye göndermişti ama ben kimseden hediye falan istemedim yani.dedim önce o gelsin bi hoşgeldine sonra ben çıkarım kp duydu evet gelini niye götürüyorsun dedi onlar gelsin önce dedi.
Eksiklerinide tamamlarsın canım hazır olsun çantan.

Ayşem eşinin doğum günü kutlu olsun.

Erkeklere yeter okadar

Cnm kvye kalsa şimdiye çoğu komşusunu getirmişti evi göstermeye. Ama eşimin kvlerle kalan teyzesi dizginliyo bence kvyi :) Bebek görmeye kimler kimler gelecek zaten eminim tanımadığım bisürü kişi gelecek biliyorum. Benim annemin ailesi hep şehirdışında burda pek akrabamız yok sayılır ama eşimin çoğu akrabası burda.

Eşimle konuştum ağrılarımı söyledim. Çantamı hazırlasaydım artık dinlenmek istiyorum dedim. bu hafta sonu için söyledim haftasonuna kalmayız ozman haftaiçi gidip hallederiz dedi kocacımm Kocam da olmasa napardım been meleğim o benim can dostum hemde Özledim işteee:78:

Senden naber canım ecenaz maşallah nasıl büyüdü yaa.. :) babasına çok benziyo enkim..

Hayatın nasıl değişti dimi ecenaz gelince? neler hissediyorsun annelik nasıl

Aysammm esinin dogum gunu kutlu olsun canim. Nice beraber mutlu yillara.

Ozgem senin isin var bu kv ile valla. Allah sabir versin. Sukur esin yardimci oluyor.

Aysammm esinin dogum gunu kutlu olsun canim. Nice beraber mutlu yillara.

Ozgem senin isin var bu kv ile valla. Allah sabir versin. Sukur esin yardimci oluyor.

Öyle yarenim idare ediyoruz işte bi iyi bi kötü. Eşim bana her anlamda destek zaten. Anneler gününde o olaylardan sonra ben ağladım üzüldüm diye 5 dk oturduk sonra kalktık yürümeye çıktık. Ayaküstü kutlamış olduk ben kutlamadım bile. Görünüşte çook ii dersin ama insan bir iki bir iki soğuyor işte...

Kendi ailemden yana da sorunlarım var zaten. Annem gittikten sonra babamla sadece 1kere görüştük kardeşimleri toplayıp yanına gittik. ama sonrasında babam hiiç aramadı sormadı yapısı öyle ama insan çocuklarını düşünmez mi hiç. bikez olsun arayım sorayım demez mi?? Bu duruma çok üzülüyorum annem hergün arar mesela. Kız kardeişm desen kendi aleminde oda aramasan arayım demez. Erkek kardeşim bizde kalıyo zaten çoğu zaman işine yakın diye. Annemde artık kimseyi düşünüp kendini üzme kendi çekirdek ailene bak diyo. Bu durum çok içime batıyo zorla bişeyler yaptıramıyorsun kimseye kendinin içinden gelmiyosa. Aksine eşimin ailesi o konuda nasıl ddüşünceli mesela. Bebek olacak diye heyecan var bişiler yapıyorlar falan ama insan kendi ailesinden daha çok bekliyor değer veriyor.

Sen nasılsın ilkercik nasıl??

Bir anda büyüdü canım bende anlamadım nasıl büyüdü .tüm gün onunla uğraşıyorum iste o uyuduğu zaman evle uğraşıyorum .eşim zaten işte tüm gün bizde kızımla vakit geçiriyoruz.hava güzel olunca dışarı çıkıp geziyoruz.
Annelik bambaşka bişe gece uykumdan uyanmazsınız ama şimdi kaç kere uyanıyorum yoruluyosun ama yinede o yatana kadar ayakta oluyosun.eşim şu sıralar yoğun stresli pazar günleri dayanamıyor onun sesine vızırtıısna .ben dayanıyorum ama sürekli oynuyorum zaten .bende duruyo zaten babasında bile durmuyor bana gelmek istiyor.

Allah'ım isteyen herkese nasip eder işallah

maşallah canım nazar değmesin çok merak ediyorum bende neler olacak nelerle karşılaşacağım.. Annelik duygusu nasıl çok az kaldı artık

Senin hastane çantası için bi önerin varmı şunu mutlaka koy yada koyma dediğin?

canımmsen de demişin ya bazı insanlar yapı olarak öyle yani, benim kardeşim de öledir, insan beklio tabi arada bi arasın sorsun die, ama napıcaksın
nolur böyle şeylere üzülüp canını sıkma, minik oğlun bi doğsun zaten o zaman hiç bişi düşünmeye fırsatın bile olmıcak

biz de bugün eşimle doşaltık biraz bi iki mağazada dolap ve perde baktık, nası bişi alıcamı bilmiyorum yaa aklımda düz beyaz almak vardı eşim de dio ki mavili falan olsun:26:
Belis Kardelen 2 Kapl Dolap Tr 4572 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
bunu beğendim ben mdf
Belis Bio Boncuk 2 Kapakl Dolap Tr 4571 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
bu onun mavisi ve azcık küçüğü ama suntalem
İki Kapılı Dolap TR1761 | Belis
bi de bu var

bi de renkli olanlar var çapa desenli falan üff çok zor yaaaa:26:

Keşke vilin gelse bi yaa Benim karnımda ara ara ağrı oluyo sancı gibimi bilmiyorum ama. Alt taraftada var ağrı. Acaba dönmeye mi çalışıyo o yüzden mi böyle vilin bilirdi onunda son aylarda döndü.

kuzum o ağrılar normal artık korkma...rahim kasları açılmaya başlamıştır...bebek dönerken benim kaburgalarıma falan baskı yapmıştı,oturmakta zorluk çekmiştim...
ayrıca kv'ne de çok kızdım...düşüncesiz kadın yaa...
ayşam mobilyanı mdf al kuzum...onlar daha dayanıklı oluyo...
nek teyzesi kızım büyüyo benim artık siz de yapsanız da sizinkini de görsek

kızlar,bizim kız çok gazlı çıktı...bütün gün ayakta koyuyo beni...girmeye fırsat bulamadım bi türlü foruma ama siz de pek girmemişsiniz zaten biz iyiyiz,babamız yardım ediyo çok şükür,misafirlerle falan uğraşıyoruz işte...bu akşam yine misafir gelicek...inşallah bugün de huysuzluk yapmaz da minnoş rahat otururuz...
özgim,senin kv de benimkisi gibi aynı...dolabına koyucaklarını yavaş yavaş hazırla...bu kadın sana çok misafir getireceğe benziyo canım,bebekle birlikte çok bunalırsın sonra...

Özge takma öle şeyleri kafana yapıları öle benim babam kardeşimde öle insan heves eder bişe alır bişeler yapar babam hamileyken arar sorardı şimdi torununu görmeye bile geldi arıyor bilgisayarı açtırıyor kardeşim dersen het fırsatta yeğenini görmeye geliyor.bizimde baba tarafımızda bişi yok halası 1 kere geldi .tamam hiç bişiler alma falanda yok .ben kendimi düşünüyorum.kardşimin çocuğu olacak arar sorarım bebek eşyaları gördükçe gücüm yettiği sürece alırım ama her insan bir olmuyor.oğlun doğduğunda hiçbirini umursamayacaksın zaten işte ozaman torunları görmek isticekler.boşuna dememişler torun candan tatlıdır diye.

Çanta içinse bebek için götürdüğüm şeyler fazla geldi tabiki ama kendime pijama götürdüm 2 tane az geldi üst temiz kalıyor ama alt yetmemişti anneme evden getirtmiştm .leke oluyor çünkü .

Ayşem dolabı mdf al daha kullanışlı ve dayanıklı. Dolaplar güzel sadece beyaz Alıp odasını maviyle süslersin öyle daha güzel olur bence.

Vilinciğim zeynepte bizimki gibi gazlı demekki anlamıyorum neden gazlı bu bebekler .allah kolaylık versin canım zor oluyor.

DİLEK sağol canım işallah hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…