Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

alishia canım mavilisi banyo dolabı gibi duruyor bence
2 kapılı olan var ya o güzelmiş
özgecim sancıların başlamış az kaldı canım bunaltıcaklar artık demekki
slm kızlar

Ayşam ben hiçbirini beğenmedim pek:26: Daha çok güzel modeller var bide ne kadar pahalı öyle bi tane dolap. Eğer oda yapacaksan temalı odalar var. temmuz anneleri ıkeadan aldı çoğu şeyini. sizin orda varsa ikea bakabilirsin. Ben kbabama yaptırdım 2 kapılı dolap ve 4 çekmeceli şifonyeri. toplam 300e falan maloldu. üstünede sticker aldık beişiğin renginde kulplarıda beşiğe uygun çok güzel oldu beğendim. Kıyafetleri ayırdım bugün renklere göre yıkanacakları falan en son bitsin işim size foto eklicem sende bakarsın fikir olur. Orda mobilyacı bulabilrsen daha uyguna getirebilirsin bence.

Aile konusuna gelince de diyorum ki yapı olarak öyle ama hiç mi özlemez bi gidim demez. Yani hani bi aramak da mı zor??? düşünmek istemiyorum ama aklıma geldikçe çok üzülüyorum.

Dün kaburgama bi tekme yedim zaten kuzum sanırım dönmeye çalıştı o gün ve sancıda ondan oldu. Artık oturduğum yerden kalkarken sanki o bölge düşecek gibi oluyo yavaş yavaş kalkabiliyorum. İş yaptımmı zaten çok ağrılı oluyo.

Canım kardeşimin de bebeği var 1 yaşında babama çok düşkün görse kucağından başkasına gitmez. babamda çok sever özler ama konu arama sorma gelme gitme yada düşünüp bişeyler alma olunca hiçbişe yok. Geçen annemin zoruyla gitti kardeşime mesela. Bak bu ay oldu babam yada kızkardeşim düşünüp tek bi çorap bile almadılar. Annem bişiler yapıyo yapabildiği kadar para yolluyor ihtiyaçlarını eksiğini al diye. Zaten kv tarafıda konuşmaya pek meyilliler bu konuda. Biz bunu yaptık şunu yaptık demeyi severler. onlar bu kadar şey yaparken benim ailemin uzak kalması zoruma gidiyor. Öyle işteee

alishia canım mavilisi banyo dolabı gibi duruyor bence
2 kapılı olan var ya o güzelmiş
özgecim sancıların başlamış az kaldı canım bunaltıcaklar artık demekki
slm kızlar
Başladı sanırım :18:
24ünde kontrolüm var canım bakalım doğum tarihini belki ozaman verir. Çünkü gittiğimde tam 1 ayım kalmış olacak.

alishia bak ben bunları örnek olarak ayırdım canım

ben sanırım şuı sürgülü olandan yaptırıcam diğer dolabımıza uysun diye

Son düzenleme:

off bilemiyorum kızlar ne zormuş eşime kalsa hemen alıp geçivericek bi tane. bi de mobilyacılar çarşısına bakayım ben bi ara

o temalı olanlar da güzel mesela çapalı bişi beğenmiştim ama laci kırmızı ya her şeyini o renk tonlarına uydurman gerekicek mesela o yüzden düz renk alıp perde halıyla renklendiriim istemiştim, ikea da yok ne yazık ki yaaa o kaa üzgünüm ki

evet ekle cnm bir an önce merak ettim sen yaptırmıştın belki fikir olur bana da

ayy viliş gibi şimdi de seni beklicez ha doğurdu doğuracak die ne kadar heyecanlı

sıkılıyorum yaaa, evde yalnızım sanırım günlük bunalıma girdim bugün, bi sürü çiko olsa da yesem

bende kocişi bekliorum mesai var bugün Renk olarak beyaz alıp ikinci bir renkle süslemek daha güzel ve kolay canım. bizimki yeşil beyaz oldu mesela.. ama mobilya o kadar modelli değil biildiğin 2 kapılı dolap lake beyaz. Biz dışına sticker yapıştırdık yeşilli falan güzel süslü oldu. Aslında hiç zor değil. Yeşil renk perdede aldıkmı tamamdır bizim iş.

Evet haziran annelerinden de doğuranlar var 33. 35. haftalarda korkuyorum erken olursa diye zaten onları okudukça. İnş zamanında gelir bizim kuzucuklar.

aa yok cnm hiç öle kötü düşünme neden erken doğsun ki allah korusun vaktinde gelicekler hepsi inşallah

sen de yalnızları oynuosun benim gibi ha

işte evet mesela annem odasına süsler falan yapmış ta eskiden onlar da hep yeşilli falan, böle güzel bi tonu yeşilin, bazanın altında olmasa çekerdim şimdi ama...
ayrıca eşim illa tek parça olsun zebra perde olsun dio bence de problem yok o da ayıcıklı yeşilli turkuazlı olacak gibi.
halıyı da düz turkuaz istiom çileğin sitesinde görmüştüm bi tane o hoşuma gitti iş dolapta bitio işte içime sinen bi model bulursam bakalım

aslında para olsa bi model beğendim üstünde balıklar var aynı balıkların perdesi var bi de ona takım bi de düz halı o kadar şık olacak ki ama takımına 4000küsur dedi

Evet bahsettiğin gibi de güzel olur turkuazlı falan 4000de çok canım yaa. Biz o kadar veremezdik ama sizin bütçe yeterse bakabilirsin tabi. Yine de araştırmadan alma hemen eşine uyup. Çok yerde mobilya var beşiği park mı alacaksın??

sorma cnm bi halt ettik ki nası içinden çıkıcaz bakalım:26:
dükkan için çektiğimiz krediye biraz para biriktirmiştik toptan verelim aylık miktar azalsın die kp aklımıza girdi tamamen kapatalım krediyi dedi, borç aldık 9000tl kadar üstünü de biz hallettik yarın bankaya gidicez bakalım bizi neler beklio.anlıcağın sıkışıcaz biraz ama kredi borcumuz da tamamen kapamış olacak, böylece 1500 civarı kar olacak, ii bişi mi yaptık hala bilmiozz hayırlısı olsun artık...

parktan vazgeçtik amcamlardan aldığım beşiği kullanıcam çok hoşuma gitti o annem de kumaş aldı güzel bi set yapıcak beşiğin kenarlarına. yani şöle bizim en büyük masrafımız dolap perde halı şuan, hı bi de doğum ücreti ne olacak onu bilmiom:26:büyük ihtimal 1000e yakın bişi olur

hamiş topiği olmuş burası
beşikler,dolaplar,halılar falan
ne güzel telaşlar di mi
ayşinim,meltem mobilya varsa sizin orda oraya bak mutlaka...başka yere gitmene gerek kalmaz emin ol ve çok kaliteli,süper şeyler var orda,biz mobilya alırken erkek bebek odalarında gözüm kalmıştı benim...hem parça parça da satıyolar,istediğin parçaları alırsın...

enkim,aradın açamadım canım ama aklımdasın,müsait olunca hemen aricam :26:
misafir vardı bugün yine...cuma akşamı kalabalık bi grup ağırlıycam...
kuzucuğum dursa hiç sorun değil ama bi anı bi anına uymuyo
bugün öğleden sonra hiç uyumadı,akşam eşimle yıkadık(ilk kez ikimiz yıkadık)
uyuttuk,misafirlerle rahat oturduk ama zor uyudu...
şimdide uyanmıyo zilli
19.45'ten beri uyuyo uyanması yakın ama,süt sağdım,içirip ben de yatıcam...
sabah gaz sancısı olmasa da rahat bi uyku çeksem

Gunaydin kizlar. Kandiliniz mubarek olsun.

Ozgem aile konusunda aeni anliyorum canim. Insan boyle zamanlarsa daha cok hissediyor yokluklarini. Heyecanini onlar da paylassin istiyor.ama bu tip seylee kisilik meselesi canik. Mesela ablam ilkeri severken gorunce bazen ben bile kendimi sorguluyorum ben yegenlerimi az mi seviyom diye.oysa selemin hastasiyim. Berk zaten apayri. Onun sevgisidir evlenmeme neden olan. Ama iste ablam daha cok gosteriyo sevgisini ilkere. Sen bebisine konsantre ol, kocisinle paylas heyecanini.
Ne mutlu bize ki sevdigimiz insanlarla evlendik ve eslerimiz heyecanlarimiza ortak oluyorlar. Ilgisiz degiller.

Aysemmm ben de yasina yakin oda yapmak istiyorum oglusa. Maddi durum ne gosterir bilemem tabii. Sizin modelleri gordukce karisiyor kafam. Almaya kalkinca neler yasarim allah bilir :)) mavi dolabi ben de begenmedim. Ama whatsapp a ekledigin perdeye bayildim.

Vilisimm normalde erkek bebekler ceker gazfan derler ama bizim topigin kiz bebeleri cekti tlya kiyamam. Bu kadar misafirle isin zor gercekten. Ben bebisimle sakin sakin gecirdim gunlerimi. Bi esimin ailesi geldi gitti. Onlar da kendi islerini gordu valla. Allah yardimcin olsun. Zeynepin yeni fotosunu bekliyoruzzz.
Biz bugun ablama gidiyoruz annemle. Esim de pasaport yenilemeye gitti ( haziran basina kadar girmis olacak sanirim kibrisa.

hani kıbrıs konusu kapanmıştı canım :26: senin adliye işi olmayınca eşim gitmekten vazgeçti yazmıştın sanki :26: hayırlısı olsun canım :26:
hem de ne gaz canım yaa...kakasını yapıyo,alttan üstten gaz çıkarıyo ama hala gaz sancısı çekiyo çocuğum yaa...bu nasıl gazmış anlamadım...
misafir konusunu hiç sorma...daha gelecek olanlar var ve benim dolaptakiler suyunu çekmeye başladı...yarın gelecek olanlar 10 kişiden fazlaymış :18: çocuk rahatsız olmasa hiç sorun değil ama kuzum kıvranırken ben bi şey yapamıyorum ki bugün bizim kırkımız çıktıııı

Canım kolay gelsin sana hem bebek hem misaafir zor gerçekten. Gelenler kim senin taraf mı?

Bak anlattıkların ne kadar beni anlatıyo canım. ama sadece benimle olan tarafı. Yeğenimi öğrendiğim günden beri yerimde duramadım ne görsem ne beğensem hemen hayal edip aldım.. Hamilelikle ilgili konuları hep araştırdım sanki ben hamileymişim gibi kardeşimi arayıp hem şunu yap şu faydalıymış dedim. Nebilim bi şekilide belli ettim sevincimi.
Zaten doğdu onun aşkı bambaşka oldu hep görme isteği büyüdükçe büyüyen sevgisii.. Dualarım bile inşallah yeğenim gibi bir bebeğim olur oldu. Ama olmayınca olmuyo demekki zorlamamk lazım kimseyi zaten zoraki olacak bişi de değil.

Ve evet eşim olmasa yanımda daha zor olurdu benim için o hiç hissettirmemeye çalışıyo elinden ne geliyorsa sonuna kadar yapıyor eminim.
...
Yarenim bende eşin gitmicek diye biliyordum kıbrısa. Noldu en son?

üff 10 kişi ne kadar çok yaa.. Yemekli mi olacak canım:26: Sen tek başına nasıl kalkacaksın altından ya. maşallah sizee

hem tatlı telaş hem de stres cnm yaaa, içime sindiği gibi olmazsa die korkuom:26:meltemin sitesine de bakmıştım sanırım du bi daha bakiim

zeynebi bol bol yıkarsınız artık havalar da düzeliomuş banyo yapınca mışıl mışıl uyur hem
inş. sancıları da biter en kısa zamanda

yarın son ders günüm, bitmesini iple çekiom yoruldum valla, haftaya da finaller veeeee okul biterrryani işler devam ama en azından derse gir çık stresim kalmıcak
yarın için öğrencilerime kek börek yapın getirin dedim şöle son günü eğlenerek geçirelim

günaydın kızlar...
çok zor bi geceden sonra uykulu gözlerle kızımın uyumasını bekliyorum...
dün gece gaz sancısı vardı yine...sancı bitti bizizm kızın uykusunun gelmesini bekledim...
hanım uykuyu almıştı,uyumadı
bugün gelmesi planlanan misafirler dün çat kapı geldiler meğer kv yanlış anlamış...onlar perşembe demişler kv cuma anlamış...akşam kapıyı bi açtım karşımda 12 kişi ben yemek yapıyodum,eşimde evi süpürecekti,adam hemen yatak odasına kaçtı böylesi daha iyi oldu ama...bugün olsaydı hazırlık yapıcaktım yine yorulucaktım...dün birisi börek getirmiş,eşimde yaş pasta aldı hemen,meyve suyuyla falan geçiştirdik gelenler kv'nin velileriydi...
ayşinim siteye bakma,git canlı canlı gör mobilyaları,yakından çok daha güzel ve kaliteli
yaren ablasıdan gelmedi galiba :26:
özge benim kardeşlerim de pek aramazlar canım napalım canları sağ olsun da alıştım artık ben takmıyorum kendi babam kızımı daha görmedi bile

günaydın kızlar şükür cuma geldi gerçi önümüzdeki hafta benim için daha yoğun olacak ama neyse

vilin nasıl yani baban daha torununu görmeye gelmedi mi? siz ilçede babanlar merkezde oturmuyorlar mı? Aranızda bir sorun mu var? Annen ne diyor bu duruma? K validenler eşin filan da sormuyorlar mı hiç babanı?
misafirlerinin dünden gelip gitmeleri iyi olmuş savmışsın işte bugünün sana kaldı

Son düzenleme:

özgecim bencede yaren haklı bu gecelik olmaz cnm sen boynere bi bak orada çok tatlı mavişli beyazlı gecelik ve sabahlık takım vardı cnm önü düğmeli al memeyi çıkarıp emzirmek kolay oluyor ben beyaz aldım mavide ince sabahlkık aldım gelenler olunca sabahlıgı giydim ince kareli mavi çok hoştu boynerden almıştım bi bak istersen ince penye kalın askılı alki sende sıcaktan sıkılırsın böyle sabahlıkta alırsın üstüne giyersin rahat edersin

slm sirken viliş özge özledim sizleri geldim nasılsınz?

nası bebek viliş tatlımız nazlı kızımız?

sirken napıon herşey yolundamı ankara soğukmuş haleeeee

özge az kaldı doğuma herşey hazırmı?

Ben iyiyim koketa bildiğin gibi ev, iş devam; günler çok hızlı geçiyor; bu aralar uykumu alamıyorum. Evet Ankara soğuk üzerime bir tişört bir ince hırka bir de deri ceket giyerek çıktım evden hatta şemsiyemi de unutmuşum sabah eşim ben servisi beklerken yetiştirdi 4 mevsim dolaştığımız günler Sen napıyorsun Çağan nasıl? Oralara yaz gelmiştir

Canım aldım artık ben çok beğendim üstümde olmazsa rahatsız olursam evde giyerim artık. Dün bi pijama tk. aldım yeter galiba. Bi tane beğendiğim var senin anlattığın gibi ama 100tl onada o kadar para vermek istemedim şuan durumlar zaten sıkıştı bisürü masraf çıktı odaydı hazırlıktı derken.

Misafirlerin bu şkilde gelmeleri süper olmuş valla canım geçti gitti ohh..
Baban gelmedimi canım bi sebebi yok dimi? İnsan böyle olunca üzülüyor işte kendi öz ailen sonuçta.

Hoşgeldin canım Topik pek ilerlemiyo zaten kaçırdığın pek bişi yok yani
Çoğu şeyimiz bitti canım hastane çantamı hazırlıcam artık bu haftasonundan sonra. Dün gidip bebek deterjanı yumuşatıcı alt açma tk. bide kendime pijama tk aldım. Bujgün oğluşun çamaaşırlarını yıkıcam inşallah. Sonra yavaş yavaş ütüleyip yerleşiririm yarına kadar. Haftaya perşembe kontrolüm var bakalım dr ne dicek gün verecekmi sezeryan için. Çünkü bu gitmeme 1 ay kalmış olacak hemen hemen:18:

cnm çağan yürüme aşamasında yakata duruyor 3 adım atıyor oturuyor d.gününe az kaldı inşallah yürüyecek

31 mayısa doğum gününe hazırlık yapıyorum işte kıyafetini aldım beyaz tulum felan kendi giyceğimi aldım (elbise) bakalım yapılacakları liste felan yaptım sipariş verdiğim org. şirketi var komple fdalmaçyalı set hazırlıcak bakalım süslicem eşimin orayı onlarla uğraşıyorum ilk doğum günümüz güzel geçsin ama dimiii Eki Görüntüle 713956 Eki Görüntüle 713957

inşallah havalarda düzelir artık yaa uff sıkıldım şu kara bulutlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…