- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
canımmsen de demişin ya bazı insanlar yapı olarak öyle yani, benim kardeşim de öledir, insan beklio tabi arada bi arasın sorsun die, ama napıcaksın
nolur böyle şeylere üzülüp canını sıkma, minik oğlun bi doğsun zaten o zaman hiç bişi düşünmeye fırsatın bile olmıcak
biz de bugün eşimle doşaltık biraz bi iki mağazada dolap ve perde baktık, nası bişi alıcamı bilmiyorum yaa aklımda düz beyaz almak vardı eşim de dio ki mavili falan olsun:26:
Belis Kardelen 2 Kapl Dolap Tr 4572 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
bunu beğendim ben mdf
Belis Bio Boncuk 2 Kapakl Dolap Tr 4571 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
bu onun mavisi ve azcık küçüğü ama suntalem
İki Kapılı Dolap TR1761 | Belis
bi de bu var
bi de renkli olanlar var çapa desenli falan üff çok zor yaaaa:26:
Dün kaburgama bi tekme yedim zaten kuzum sanırım dönmeye çalıştı o gün ve sancıda ondan oldu. Artık oturduğum yerden kalkarken sanki o bölge düşecek gibi oluyokuzum o ağrılar normal artık korkma...rahim kasları açılmaya başlamıştır...bebek dönerken benim kaburgalarıma falan baskı yapmıştı,oturmakta zorluk çekmiştim...
ayrıca kv'ne de çok kızdım...düşüncesiz kadın yaa...
ayşam mobilyanı mdf al kuzum...onlar daha dayanıklı oluyo...
nek teyzesi kızım büyüyo benimartık siz de yapsanız da sizinkini de görsek
kızlar,bizim kız çok gazlı çıktı...bütün gün ayakta koyuyo beni...girmeye fırsat bulamadım bi türlü foruma ama siz de pek girmemişsiniz zatenbiz iyiyiz,babamız yardım ediyo çok şükür,misafirlerle falan uğraşıyoruz işte...bu akşam yine misafir gelicek...inşallah bugün de huysuzluk yapmaz da minnoş rahat otururuz...
özgim,senin kv de benimkisi gibi aynı...dolabına koyucaklarını yavaş yavaş hazırla...bu kadın sana çok misafir getireceğe benziyo canım,bebekle birlikte çok bunalırsın sonra...
Canım kardeşimin de bebeği var 1 yaşında babama çok düşkün görse kucağından başkasına gitmez. babamda çok sever özler ama konu arama sorma gelme gitme yada düşünüp bişeyler alma olunca hiçbişe yok. Geçen annemin zoruyla gitti kardeşime mesela. Bak bu ay oldu babam yada kızkardeşim düşünüp tek bi çorap bile almadılar. Annem bişiler yapıyo yapabildiği kadar para yolluyor ihtiyaçlarını eksiğini al diye. Zaten kv tarafıda konuşmaya pek meyilliler bu konuda. Biz bunu yaptık şunu yaptık demeyi severler. onlar bu kadar şey yaparken benim ailemin uzak kalması zoruma gidiyor. Öyle işteeeÖzge takma öle şeyleri kafana yapıları öle benim babam kardeşimde öle insan heves eder bişe alır bişeler yapar babam hamileyken arar sorardı şimdi torununu görmeye bile geldi arıyor bilgisayarı açtırıyor kardeşim dersen het fırsatta yeğenini görmeye geliyor.bizimde baba tarafımızda bişi yok halası 1 kere geldi .tamam hiç bişiler alma falanda yok .ben kendimi düşünüyorum.kardşimin çocuğu olacak arar sorarım bebek eşyaları gördükçe gücüm yettiği sürece alırım ama her insan bir olmuyor.oğlun doğduğunda hiçbirini umursamayacaksın zaten işte ozaman torunları görmek isticekler.boşuna dememişler torun candan tatlıdır diye.
Çanta içinse bebek için götürdüğüm şeyler fazla geldi tabiki ama kendime pijama götürdüm 2 tane az geldi üst temiz kalıyor ama alt yetmemişti anneme evden getirtmiştm .leke oluyor çünkü .
Başladı sanırım :18:alishia canım mavilisi banyo dolabı gibi duruyor bence
2 kapılı olan var ya o güzelmiş
özgecim sancıların başlamış az kaldı canım bunaltıcaklar artık demekki
slm kızlar
Ayşam ben hiçbirini beğenmedim pek:26: Daha çok güzel modeller var bide ne kadar pahalı öyle bi tane dolap. Eğer oda yapacaksan temalı odalar var. temmuz anneleri ıkeadan aldı çoğu şeyini. sizin orda varsa ikea bakabilirsin. Ben kbabama yaptırdım 2 kapılı dolap ve 4 çekmeceli şifonyeri. toplam 300e falan maloldu. üstünede sticker aldık beişiğin renginde kulplarıda beşiğe uygun çok güzel oldu beğendim. Kıyafetleri ayırdım bugün renklere göre yıkanacakları falan en son bitsin işim size foto eklicem sende bakarsın fikir olur. Orda mobilyacı bulabilrsen daha uyguna getirebilirsin bence.
Aile konusuna gelince de diyorum ki yapı olarak öyle ama hiç mi özlemez bi gidim demez. Yani hani bi aramak da mı zor??? düşünmek istemiyorum ama aklıma geldikçe çok üzülüyorum.
Dün kaburgama bi tekme yedim zaten kuzum sanırım dönmeye çalıştı o gün ve sancıda ondan oldu. Artık oturduğum yerden kalkarken sanki o bölge düşecek gibi oluyoyavaş yavaş kalkabiliyorum. İş yaptımmı zaten çok ağrılı oluyo.
Başladı sanırım :18:
24ünde kontrolüm var canım bakalım doğum tarihini belki ozaman verir. Çünkü gittiğimde tam 1 ayım kalmış olacak.
off bilemiyorum kızlar ne zormuş eşime kalsa hemen alıp geçivericek bi tane. bi de mobilyacılar çarşısına bakayım ben bi ara
o temalı olanlar da güzel mesela çapalı bişi beğenmiştim ama laci kırmızı ya her şeyini o renk tonlarına uydurman gerekicek mesela o yüzden düz renk alıp perde halıyla renklendiriim istemiştim, ikea da yok ne yazık ki yaaa o kaa üzgünüm ki
evet ekle cnm bir an önce merak ettim sen yaptırmıştın belki fikir olur bana da
ayy viliş gibi şimdi de seni beklicez ha doğurdu doğuracak die ne kadar heyecanlı
sıkılıyorum yaaa, evde yalnızım sanırım günlük bunalıma girdim bugün, bi sürü çiko olsa da yesem
bende kocişi bekliorum mesai var bugünRenk olarak beyaz alıp ikinci bir renkle süslemek daha güzel ve kolay canım. bizimki yeşil beyaz oldu mesela.. ama mobilya o kadar modelli değil biildiğin 2 kapılı dolap lake beyaz. Biz dışına sticker yapıştırdık yeşilli falan güzel süslü oldu. Aslında hiç zor değil. Yeşil renk perdede aldıkmı tamamdır bizim iş.
Evet haziran annelerinden de doğuranlar var 33. 35. haftalarda korkuyorum erken olursa diye zaten onları okudukça. İnş zamanında gelir bizim kuzucuklar.
Evet bahsettiğin gibi de güzel olur turkuazlı falan4000de çok canım yaa. Biz o kadar veremezdik ama sizin bütçe yeterse bakabilirsin tabi. Yine de araştırmadan alma hemen eşine uyup. Çok yerde mobilya var beşiği park mı alacaksın??
hani kıbrıs konusu kapanmıştı canım :26: senin adliye işi olmayınca eşim gitmekten vazgeçti yazmıştın sanki :26: hayırlısı olsun canım :26:Gunaydin kizlar. Kandiliniz mubarek olsun.
Ozgem aile konusunda aeni anliyorum canim. Insan boyle zamanlarsa daha cok hissediyor yokluklarini. Heyecanini onlar da paylassin istiyor.ama bu tip seylee kisilik meselesi canik. Mesela ablam ilkeri severken gorunce bazen ben bile kendimi sorguluyorum ben yegenlerimi az mi seviyom diye.oysa selemin hastasiyim. Berk zaten apayri. Onun sevgisidir evlenmeme neden olan. Ama iste ablam daha cok gosteriyo sevgisini ilkere. Sen bebisine konsantre ol, kocisinle paylas heyecanini.
Ne mutlu bize ki sevdigimiz insanlarla evlendik ve eslerimiz heyecanlarimiza ortak oluyorlar. Ilgisiz degiller.
Aysemmm ben de yasina yakin oda yapmak istiyorum oglusa. Maddi durum ne gosterir bilemem tabii. Sizin modelleri gordukce karisiyor kafam. Almaya kalkinca neler yasarim allah bilir :)) mavi dolabi ben de begenmedim. Ama whatsapp a ekledigin perdeye bayildim.
Vilisimm normalde erkek bebekler ceker gazfan derler ama bizim topigin kiz bebeleri cekti tlya kiyamam. Bu kadar misafirle isin zor gercekten. Ben bebisimle sakin sakin gecirdim gunlerimi. Bi esimin ailesi geldi gitti. Onlar da kendi islerini gordu valla. Allah yardimcin olsun. Zeynepin yeni fotosunu bekliyoruzzz.
Biz bugun ablama gidiyoruz annemle. Esim de pasaport yenilemeye gitti( haziran basina kadar girmis olacak sanirim kibrisa.
Canım kolay gelsin sana hem bebek hem misaafir zor gerçekten. Gelenler kim senin taraf mı?hamiş topiği olmuş burası
beşikler,dolaplar,halılar falan
ne güzel telaşlar di mi
ayşinim,meltem mobilya varsa sizin orda oraya bak mutlaka...başka yere gitmene gerek kalmaz emin ol ve çok kaliteli,süper şeyler var orda,biz mobilya alırken erkek bebek odalarında gözüm kalmıştı benim...hem parça parça da satıyolar,istediğin parçaları alırsın...
enkim,aradın açamadım canım ama aklımdasın,müsait olunca hemen aricam :26:
misafir vardı bugün yine...cuma akşamı kalabalık bi grup ağırlıycam...
kuzucuğum dursa hiç sorun değil ama bi anı bi anına uymuyo
bugün öğleden sonra hiç uyumadı,akşam eşimle yıkadık(ilk kez ikimiz yıkadık)
uyuttuk,misafirlerle rahat oturduk ama zor uyudu...
şimdide uyanmıyo zilli
19.45'ten beri uyuyouyanması yakın ama,süt sağdım,içirip ben de yatıcam...
sabah gaz sancısı olmasa da rahat bi uyku çeksem
Bak anlattıkların ne kadar beni anlatıyo canım. ama sadece benimle olan tarafı. Yeğenimi öğrendiğim günden beri yerimde duramadım ne görsem ne beğensem hemen hayal edip aldım.. Hamilelikle ilgili konuları hep araştırdım sanki ben hamileymişim gibi kardeşimi arayıp hem şunu yap şu faydalıymış dedim. Nebilim bi şekilide belli ettim sevincimi.Gunaydin kizlar. Kandiliniz mubarek olsun.
Ozgem aile konusunda aeni anliyorum canim. Insan boyle zamanlarsa daha cok hissediyor yokluklarini. Heyecanini onlar da paylassin istiyor.ama bu tip seylee kisilik meselesi canik. Mesela ablam ilkeri severken gorunce bazen ben bile kendimi sorguluyorum ben yegenlerimi az mi seviyom diye.oysa selemin hastasiyim. Berk zaten apayri. Onun sevgisidir evlenmeme neden olan. Ama iste ablam daha cok gosteriyo sevgisini ilkere. Sen bebisine konsantre ol, kocisinle paylas heyecanini.
Ne mutlu bize ki sevdigimiz insanlarla evlendik ve eslerimiz heyecanlarimiza ortak oluyorlar. Ilgisiz degiller.
Aysemmm ben de yasina yakin oda yapmak istiyorum oglusa. Maddi durum ne gosterir bilemem tabii. Sizin modelleri gordukce karisiyor kafam. Almaya kalkinca neler yasarim allah bilir :)) mavi dolabi ben de begenmedim. Ama whatsapp a ekledigin perdeye bayildim.
Vilisimm normalde erkek bebekler ceker gazfan derler ama bizim topigin kiz bebeleri cekti tlya kiyamam. Bu kadar misafirle isin zor gercekten. Ben bebisimle sakin sakin gecirdim gunlerimi. Bi esimin ailesi geldi gitti. Onlar da kendi islerini gordu valla. Allah yardimcin olsun. Zeynepin yeni fotosunu bekliyoruzzz.
Biz bugun ablama gidiyoruz annemle. Esim de pasaport yenilemeye gitti( haziran basina kadar girmis olacak sanirim kibrisa.
hani kıbrıs konusu kapanmıştı canım senin adliye işi olmayınca eşim gitmekten vazgeçti yazmıştın sanki :26: hayırlısı olsun canım :26:
hem de ne gaz canım yaa...kakasını yapıyo,alttan üstten gaz çıkarıyo ama hala gaz sancısı çekiyo çocuğum yaa...bu nasıl gazmış anlamadım...
misafir konusunu hiç sorma...daha gelecek olanlar var ve benim dolaptakiler suyunu çekmeye başladı...yarın gelecek olanlar 10 kişiden fazlaymış :18: çocuk rahatsız olmasa hiç sorun değil ama kuzum kıvranırken ben bi şey yapamıyorum kibugün bizim kırkımız çıktıııı
hamiş topiği olmuş burası
beşikler,dolaplar,halılar falan
ne güzel telaşlar di mi
ayşinim,meltem mobilya varsa sizin orda oraya bak mutlaka...başka yere gitmene gerek kalmaz emin ol ve çok kaliteli,süper şeyler var orda,biz mobilya alırken erkek bebek odalarında gözüm kalmıştı benim...hem parça parça da satıyolar,istediğin parçaları alırsın...
enkim,aradın açamadım canım ama aklımdasın,müsait olunca hemen aricam :26:
misafir vardı bugün yine...cuma akşamı kalabalık bi grup ağırlıycam...
kuzucuğum dursa hiç sorun değil ama bi anı bi anına uymuyo
bugün öğleden sonra hiç uyumadı,akşam eşimle yıkadık(ilk kez ikimiz yıkadık)
uyuttuk,misafirlerle rahat oturduk ama zor uyudu...
şimdide uyanmıyo zilli
19.45'ten beri uyuyouyanması yakın ama,süt sağdım,içirip ben de yatıcam...
sabah gaz sancısı olmasa da rahat bi uyku çeksem
Saat geç olur belki bugün 3. günü diye saati geçerse reçete bi işe yaramaz kiŞemsiye alıcam yanıma artık güneşten korunmak için.
memiktolar hala geçmedimi canım geçti diye biliyorum ama ucunu tutamıyodu dimi. Maşallah zeynep hanımaabüyücek tabi annesi..
İşler çok aslında ama yapacak adam yokhalıları kaldıracaz yıkamaya vericez.. Oğluşun odasının bikaç eksiği var dolap için askılık demiri ve minik bebek askıları. Onlarıda aldık mı yıkamaya başlıcaz artık kıyafetleri. sıcaktan hiçbişe yapamıyorum kii bunalım yanii sürekli vantilatör karşısındayım. Temmuzda napıcaz bakalım klima araştırıyoruz.. en son aylarda senin yaptığın gibi buzluğa çalışıcam ikramlık yapıp atıcam ama önce ağır işler bitsin de. Kendi annem olsa işler bu kadar ağır ilerlemezdi ama işte bişide diyemiyosun. Kvler yapalım diyolar ama acele ettiremiyorum.
Dün eşim izinliydi kendime önden aşağıya kadar full düğmeli yanlardan cepli üstünde pul taş olan gecelik tarzı bişi aldım. Ama rengi hakkında emin olamadım evde deneyince. Siyah elbise kolların ve eteğin kenarları kırmızı. Hastane için olur mu bu?
Eki Görüntüle 700760 Eki Görüntüle 700761 Eki Görüntüle 700762
Canım aldım artık ben çok beğendim üstümde olmazsa rahatsız olursam evde giyerim artık. Dün bi pijama tk. aldım yeter galiba. Bi tane beğendiğim var senin anlattığın gibi ama 100tlözgecim bencede yaren haklı bu gecelik olmaz cnm sen boynere bi bak orada çok tatlı mavişli beyazlı gecelik ve sabahlık takım vardı cnm önü düğmeli al memeyi çıkarıp emzirmek kolay oluyor ben beyaz aldım mavide ince sabahlkık aldım gelenler olunca sabahlıgı giydim ince kareli mavi çok hoştu boynerden almıştım bi bak istersen ince penye kalın askılı alki sende sıcaktan sıkılırsın böyle sabahlıkta alırsın üstüne giyersin rahat edersin
Misafirlerin bu şkilde gelmeleri süper olmuş valla canım geçti gitti ohh..günaydın kızlar...
çok zor bi geceden sonra uykulu gözlerle kızımın uyumasını bekliyorum...
dün gece gaz sancısı vardı yine...sancı bitti bizizm kızın uykusunun gelmesini bekledim...
hanım uykuyu almıştı,uyumadı
bugün gelmesi planlanan misafirler dün çat kapı geldilermeğer kv yanlış anlamış...onlar perşembe demişler kv cuma anlamış...akşam kapıyı bi açtım karşımda 12 kişi ben yemek yapıyodum,eşimde evi süpürecekti,adam hemen yatak odasına kaçtı böylesi daha iyi oldu ama...bugün olsaydı hazırlık yapıcaktım yine yorulucaktım...dün birisi börek getirmiş,eşimde yaş pasta aldı hemen,meyve suyuyla falan geçiştirdik gelenler kv'nin velileriydi...
ayşinim siteye bakma,git canlı canlı gör mobilyaları,yakından çok daha güzel ve kaliteli
yaren ablasıdan gelmedi galiba :26:
özge benim kardeşlerim de pek aramazlar canım napalım canları sağ olsun daalıştım artık ben takmıyorum kendi babam kızımı daha görmedi bile
slm sirken viliş özge özledim sizleri geldim nasılsınz?
nası bebek viliş tatlımız nazlı kızımız?
sirken napıon herşey yolundamı ankara soğukmuş haleeeee
özge az kaldı doğuma herşey hazırmı?
Ben iyiyim koketa bildiğin gibi ev, iş devam; günler çok hızlı geçiyor; bu aralar uykumu alamıyorum. Evet Ankara soğuk üzerime bir tişört bir ince hırka bir de deri ceket giyerek çıktım evden hatta şemsiyemi de unutmuşum sabah eşim ben servisi beklerken yetiştirdi 4 mevsim dolaştığımız günlerSen napıyorsun Çağan nasıl? Oralara yaz gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?