hastaneye bizde erkekler gelmez canım...lohusa kadın rahat edemez diye...doğumdan sonrada hemen buraya geldik...aramızda bi şey yok babamla...mizacı böyle onun...anneme gidelim de bebeği görelim diyomuş...kim bilir ne zaman gelirgünaydın kızlar şükür cuma geldi gerçi önümüzdeki hafta benim için daha yoğun olacak ama neyse
vilin nasıl yanibaban daha torununu görmeye gelmedi mi? siz ilçede babanlar merkezde oturmuyorlar mı? Aranızda bir sorun mu var? Annen ne diyor bu duruma? K validenler eşin filan da sormuyorlar mı hiç babanı?
misafirlerinin dünden gelip gitmeleri iyi olmuş savmışsın işte bugünün sana kaldı
ben de özledim kız seni...slm sirken viliş özge özledim sizleri geldim nasılsınz?
nası bebek viliş tatlımız nazlı kızımız?
sirken napıon herşey yolundamı ankara soğukmuş haleeeee
özge az kaldı doğuma herşey hazırmı?
cnm çağan yürüme aşamasında yakata duruyor 3 adım atıyor oturuyor d.gününe az kaldı inşallah yürüyecek
31 mayısa doğum gününe hazırlık yapıyorum işte kıyafetini aldım beyaz tulum felan kendi giyceğimi aldım (elbise) bakalım yapılacakları liste felan yaptım sipariş verdiğim org. şirketi var komple fdalmaçyalı set hazırlıcak bakalım süslicem eşimin orayı onlarla uğraşıyorum ilk doğum günümüz güzel geçsin ama dimiii Eki Görüntüle 713956 Eki Görüntüle 713957
inşallah havalarda düzelir artık yaa uff sıkıldım şu kara bulutlardanEki Görüntüle 713954
Selam kizlar. Dun aksam gec geldik ablalardan. Kibris meselesini aciklayayim. Benim adliye isi olmadi biliyosunuz. Maddi olarak da zorlanmaya basladik. Esimin patronu beni cagirdi grafige. Haftalik 250 vereyim cumartesi gunu de calismasin demis. Ben tamam dedim ama annemin ilkere bakmasi hakkinda icimiz rahat degildi. Bi de halen agirlikli anne sutuyle besleniyor. Yasina gelmesen sutten kesilir mi diye dusunduk. O sirada esime kibristan telefon gelmeye devam ediyordu. Fiyat konusunda anlasamamislardi. En son patronu kabul etmis esimin istedigi fiyati. Esim dedi ki senin oglumdan ayrilman icin daha erken, ben gideyim kibrisa. Ben calisirim falan desim ama istemedi esim. Annemle ablam da birak gitsin yoksa hep aklinda kalacak. Denesin de dondugunde kapatir bu konuyu net olarak dediler. Zaten esim baska calistirmam seni daha deyip kestirip atinca carem kalmadi. Pasaportu yenilencek calisma iznini cikartacaklar gidecek. Herkes oglunun senin hasretine dayanamaz cabuk doner diyor ama bakalim. Ben esimin hemen pes edecegini sanmiyorum. Ilkerle beni ayirmamak icin en az 3 ay kalir bence. Ufffff hic istemiyom ama durduramiyom da. Hakkimizda hayirlisi olsun diyom artik. Dua edin bize kizlar
yarenim cnm eşine ne desek boş ne zamandır kafasına koymuş zaten bi gitsin yaşasın bakalım en azından kafası rahat eder denemedm die içinde hep bi şüphe olmaz.
hayırlısı olsun
viliş bu h.sonu sürpriz yapar gelirler belki annen baban
zeynebin gazı ne durumda?
bende acayip bi halsizlik var bugün kanım çekilmiş sanki.biraz bağırsakları bozmuşum heralde ondan mı acaba :44:geçsin yaa sersem gibi oldum...
bugün eşimle çıkma yıldönümümüz, kaç yıl oldu beraber olalı bilio musunuz
12
Oo maşallah ayşam 12 yıl nasıl uzuun bi süreeİnş daha nice yıllara..
Benim kocam bugün akşam izmire gidiyor eğitime..:105: taa perşembe gelecek. İşyerinden 2 kişi seçilmiş bu eğitim için ve önemliymiş. Eşim istemezsen gitmem diyo ama ben bu fırsatı kaçırmasınıda istemiyorum istemeye istemeye gönderiyorum. İnşallah çabucak geçer günlr ve döner Allahın izniyle. Şimdiden kıyafetlerini hazırlarken takılıyorum şunuda al giyersin gezerken falan diye. Bide nesi meşhur diye bakıyoz netten bana getirecekmiş ordan neyi meşhursa, kızları meşhur diyorum bende
Takılıyorum ama içten içede kıskanıyorum sankimİlk defa ayrı yatıcağımız içinde çok üzünçlüyüm zatii
teşekkürler özgimm inş
ii yapmışsın cnm gitsin önemliyse kaçırmasın tabi, zaman su gibi akıp geçsin inş bu hafta sizin için
noluo bana yaa karnım ağrımaya başladı çok fena, üff geçsinnnnn ağlamak istiyorumm
inşallah kuzum
nasıl ağrı canım ishal falan olduysan o yüzden de ağrır yada üşüttünmü mideni.. Sıcak su torbası yap canım iyi gelir..
alishiam geçmiş olsun
yazdıklarından bende bişe dokunmuş die düşündüm
ben zehirlendiğimde öyle çok ağladım ki mide ağrısından
Allah korusun kuzum hafif şeyler ye bugün
saol cnm bi an bana da öle geldi.sabah kahvaltıda dün öğrencilerimin getirdiği börekler vardı onları yedim pattisliydi gerçi öle garip bişi yoktu içinde, o mu yaptı ki:26:
dün de eşim o kek börekler için çok yeme ne yağıyla yapıldı bilemezsin belki dokunur diodu yok yok bişi olmaz demiş yemiştim adamın dedikleri çıkıo mu acaba yaakşam da azcık çiğköfte yedim etsiz gerçi ama hangisi yaptı artık bilmiom, ekmek kızarttım şimdi içimi tutsun bari peynirle reçelle yicem
ee naber yaa bu aradaaaa
canım börek mayalıysa o mideni kötü yapmıştım
ee üstüne çiğköftede tuz biber olmuş
benmde sol gözüm şişti gözkapağım kocaman çalıştıkça da iyice battı valla
çıkışı beklioum valla
yalnız takılcam yine o mağaza senin bu mağaza benim
Eki Görüntüle 714851 Eki Görüntüle 714851 Eki Görüntüle 714851 Eki Görüntüle 714851
maşallah canım sizebugün eşimle çıkma yıldönümümüz, kaç yıl oldu beraber olalı bilio musunuz
12
allah kavuştursun canımOo maşallah ayşam 12 yıl nasıl uzuun bi süreeİnş daha nice yıllara..
Benim kocam bugün akşam izmire gidiyor eğitime..:105: taa perşembe gelecek. İşyerinden 2 kişi seçilmiş bu eğitim için ve önemliymiş. Eşim istemezsen gitmem diyo ama ben bu fırsatı kaçırmasınıda istemiyorum istemeye istemeye gönderiyorum. İnşallah çabucak geçer günlr ve döner Allahın izniyle. Şimdiden kıyafetlerini hazırlarken takılıyorum şunuda al giyersin gezerken falan diye. Bide nesi meşhur diye bakıyoz netten bana getirecekmiş ordan neyi meşhursa, kızları meşhur diyorum bende
Takılıyorum ama içten içede kıskanıyorum sankimİlk defa ayrı yatıcağımız içinde çok üzünçlüyüm zatii
Erkek kardeişm kalıyor canım benle. Zaten bazen bizde kalıyodu. Yarında kızkardeşime gitmeyi düşünüyorum 1 günde orda kalıp salı günü beraber dra gidicez sonra çarşamba kv ve silah arkadaşlarını ağırlıcazmaşallah canım size
nice uzuuun,mutlu yıllar geçirin inşallah...
allah kavuştursun canım
evde yalnız mı kalıcaksın,kardeşine falan mı gidiceksin?
alıntı yapmayı unutmuşum...
dileeeeeeeeeek
şiş gözle bile gezme düşünüyosun bacım
kızlar 2 gündür bizim kızın gaz sancıları şiddetlendi...resmen bunalıma girdim evde...gün boyu kucağımda hoplatmaktan,bacaklarını hareket ettirmekten,karnını ovmaktan(durduğu zamanlarda tabi) helak oldum...yemek yemeye bile fırsat bulamadım...bugün bıçak gibi kesildi sancılarısabahtan beri karnını doyuruyoruz uyuyo...kuzum meğer çok usluymuş,bütün huysuzluğu gazdanmış yavrumun...misafirim gelicek,hazırlık yaptım bekliyorum,geç kaldılar...eşimin ortağı ve 4 çocuğu
Selam kizlar. Ablama gitgik bugun. Kendisi de kizi da hasta. Kizi sagkik ocagina goturmua. Agzindan bogazina kadar pamukcuga benzer bisey olmus. Sukur ciddi bir durum degil. Kan tahlili de yaotirdik. Yarin alcaz sonuclari.
Ozge allah kavustursun canim. Iyi olmus egitime gonderdigin. Isi icin iyi olur. Ayri kalmak zor ama sure az syilir canim.
Dilekkk nasil oldu gozun???
günaydın kızlar
özgecimm Allah kavuştursun canım
biz yıkayıp ütüleyip yerleştirdik çok oyalıyor insanı
çarşamba misafirle çok yorulursan perşembe de yorma kendini dinlen azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?