Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Selam kizlar. Dun aksam gec geldik ablalardan. Kibris meselesini aciklayayim. Benim adliye isi olmadi biliyosunuz. Maddi olarak da zorlanmaya basladik. Esimin patronu beni cagirdi grafige. Haftalik 250 vereyim cumartesi gunu de calismasin demis. Ben tamam dedim ama annemin ilkere bakmasi hakkinda icimiz rahat degildi. Bi de halen agirlikli anne sutuyle besleniyor. Yasina gelmesen sutten kesilir mi diye dusunduk. O sirada esime kibristan telefon gelmeye devam ediyordu. Fiyat konusunda anlasamamislardi. En son patronu kabul etmis esimin istedigi fiyati. Esim dedi ki senin oglumdan ayrilman icin daha erken, ben gideyim kibrisa. Ben calisirim falan desim ama istemedi esim. Annemle ablam da birak gitsin yoksa hep aklinda kalacak. Denesin de dondugunde kapatir bu konuyu net olarak dediler. Zaten esim baska calistirmam seni daha deyip kestirip atinca carem kalmadi. Pasaportu yenilencek calisma iznini cikartacaklar gidecek. Herkes oglunun senin hasretine dayanamaz cabuk doner diyor ama bakalim. Ben esimin hemen pes edecegini sanmiyorum. Ilkerle beni ayirmamak icin en az 3 ay kalir bence. Ufffff hic istemiyom ama durduramiyom da. Hakkimizda hayirlisi olsun diyom artik. Dua edin bize kizlar

hastaneye bizde erkekler gelmez canım...lohusa kadın rahat edemez diye...doğumdan sonrada hemen buraya geldik...aramızda bi şey yok babamla...mizacı böyle onun...anneme gidelim de bebeği görelim diyomuş...kim bilir ne zaman gelir eşim,babamın vurdumduymazlığına alıştı artık

ben de özledim kız seni...
sen de gelmez oldun topiğe...
kızım iyi de çok gaz sancısı çekiyo yaaa...
dün gece uyumadık...
sabahtan beride 10 dk uyuyo gaz sancısıyla geri uyanıyo yavrum :2:

ayyyy ne güzel yaaa
heyecanlısındır sen şimdi
biliyo musun çağanı sana benzetiyorum ben...senin tombul halin

hayırlısı olsun yarenim yaaaa...ne desem bilemedim
çabuk döner inşallah...

yarenim cnm eşine ne desek boş ne zamandır kafasına koymuş zaten bi gitsin yaşasın bakalım en azından kafası rahat eder denemedm die içinde hep bi şüphe olmaz.
hayırlısı olsun

viliş bu h.sonu sürpriz yapar gelirler belki annen baban
zeynebin gazı ne durumda?

bende acayip bi halsizlik var bugün kanım çekilmiş sanki.biraz bağırsakları bozmuşum heralde ondan mı acaba :44:geçsin yaa sersem gibi oldum...

bugün eşimle çıkma yıldönümümüz, kaç yıl oldu beraber olalı bilio musunuz
12

Son düzenleme:

Oo maşallah ayşam 12 yıl nasıl uzuun bi süree İnş daha nice yıllara..

Benim kocam bugün akşam izmire gidiyor eğitime..:105: taa perşembe gelecek. İşyerinden 2 kişi seçilmiş bu eğitim için ve önemliymiş. Eşim istemezsen gitmem diyo ama ben bu fırsatı kaçırmasınıda istemiyorum istemeye istemeye gönderiyorum. İnşallah çabucak geçer günlr ve döner Allahın izniyle. Şimdiden kıyafetlerini hazırlarken takılıyorum şunuda al giyersin gezerken falan diye. Bide nesi meşhur diye bakıyoz netten bana getirecekmiş ordan neyi meşhursa, kızları meşhur diyorum bende

Takılıyorum ama içten içede kıskanıyorum sankim İlk defa ayrı yatıcağımız içinde çok üzünçlüyüm zatii

teşekkürler özgimm inş

ii yapmışsın cnm gitsin önemliyse kaçırmasın tabi, zaman su gibi akıp geçsin inş bu hafta sizin için

noluo bana yaa karnım ağrımaya başladı çok fena, üff geçsinnnnn ağlamak istiyorumm

inşallah kuzum

nasıl ağrı canım ishal falan olduysan o yüzden de ağrır yada üşüttünmü mideni.. Sıcak su torbası yap canım iyi gelir..

inşallah kuzum

nasıl ağrı canım ishal falan olduysan o yüzden de ağrır yada üşüttünmü mideni.. Sıcak su torbası yap canım iyi gelir..

bilemedim ben de az önce çok kötü oldum şimdi geçti ama inş. bi daha başlamaz.yediklerimin tamamını çıkardım, yediğim bişi dokundu galiba bilemiyorum

bazen acıya çok mu dayanıksızım acaba die düşünüom yaama çok ağrıdı karnım yaaa

dün de mide yanmasından ölcem zannettim, ama hiç böle olmamıştım nefes alamaz hale geldim bi de okuldaydım, soda içtim birinde rennie tablet varmış onu aldım falan rahatladım yavaş yavaş

özgim odanın fotolarını bekliom haa unutmadım

alishiam geçmiş olsun
yazdıklarından bende bişe dokunmuş die düşündüm
ben zehirlendiğimde öyle çok ağladım ki mide ağrısından
Allah korusun kuzum hafif şeyler ye bugün

alishiam geçmiş olsun
yazdıklarından bende bişe dokunmuş die düşündüm
ben zehirlendiğimde öyle çok ağladım ki mide ağrısından
Allah korusun kuzum hafif şeyler ye bugün

saol cnm bi an bana da öle geldi.sabah kahvaltıda dün öğrencilerimin getirdiği börekler vardı onları yedim pattisliydi gerçi öle garip bişi yoktu içinde, o mu yaptı ki:26:
dün de eşim o kek börekler için çok yeme ne yağıyla yapıldı bilemezsin belki dokunur diodu yok yok bişi olmaz demiş yemiştim adamın dedikleri çıkıo mu acaba yaakşam da azcık çiğköfte yedim etsiz gerçi ama hangisi yaptı artık bilmiom, ekmek kızarttım şimdi içimi tutsun bari peynirle reçelle yicem

ee naber yaa bu aradaaaa

canım börek mayalıysa o mideni kötü yapmıştım
ee üstüne çiğköftede tuz biber olmuş

benmde sol gözüm şişti gözkapağım kocaman çalıştıkça da iyice battı valla
çıkışı beklioum valla
yalnız takılcam yine o mağaza senin bu mağaza benim
Eki Görüntüle 714851 Eki Görüntüle 714851 Eki Görüntüle 714851 Eki Görüntüle 714851

yufka böreğiydi:44:

arpacık mı çıktı yoksa gözündee, bişiden mikrop mu kaptın noldu tüh ya geçmiş olsun çaylı pamukla silmek ii gelir derler

bu gözle gezcen ha, doymazsın(doymayız) hiç dimi

bugün eşimle çıkma yıldönümümüz, kaç yıl oldu beraber olalı bilio musunuz
12
maşallah canım size
nice uzuuun,mutlu yıllar geçirin inşallah...

allah kavuştursun canım
evde yalnız mı kalıcaksın,kardeşine falan mı gidiceksin?

alıntı yapmayı unutmuşum...
dileeeeeeeeeek
şiş gözle bile gezme düşünüyosun bacım

kızlar 2 gündür bizim kızın gaz sancıları şiddetlendi...resmen bunalıma girdim evde...gün boyu kucağımda hoplatmaktan,bacaklarını hareket ettirmekten,karnını ovmaktan(durduğu zamanlarda tabi) helak oldum...yemek yemeye bile fırsat bulamadım...bugün bıçak gibi kesildi sancıları sabahtan beri karnını doyuruyoruz uyuyo...kuzum meğer çok usluymuş,bütün huysuzluğu gazdanmış yavrumun...misafirim gelicek,hazırlık yaptım bekliyorum,geç kaldılar...eşimin ortağı ve 4 çocuğu

Erkek kardeişm kalıyor canım benle. Zaten bazen bizde kalıyodu. Yarında kızkardeşime gitmeyi düşünüyorum 1 günde orda kalıp salı günü beraber dra gidicez sonra çarşamba kv ve silah arkadaşlarını ağırlıcaz Haber ver diyorum geleceğiniz zaman belli değildi zamanı gerek yok haber vermeye diyo sanki kendi karar veriyo gerke olup olmadığına. eşimde haber ver anne işleri olur evde olmaz falan dedide bugün çarşamba gelecez diyebildi. Perşembe de kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum sonrada kocacımm gelecek inşallahhhhhh.. Çok özledim yaa face resimlerini atmış görmeyince bişi yoktu gördüm tutuştum işte

Selam kizlar. Ablama gitgik bugun. Kendisi de kizi da hasta. Kizi sagkik ocagina goturmua. Agzindan bogazina kadar pamukcuga benzer bisey olmus. Sukur ciddi bir durum degil. Kan tahlili de yaotirdik. Yarin alcaz sonuclari.

Ozge allah kavustursun canim. Iyi olmus egitime gonderdigin. Isi icin iyi olur. Ayri kalmak zor ama sure az syilir canim.

Dilekkk nasil oldu gozun???

günaydın kızlar

özgecimm Allah kavuştursun canım
biz yıkayıp ütüleyip yerleştirdik çok oyalıyor insanı
çarşamba misafirle çok yorulursan perşembe de yorma kendini dinlen azcık

Son düzenleme:
günaydın milletttt

yarenim gözüm kötü hala dün öğleden sonra dr'u aradım erken çıkmış
bu sabahta hiç gidesim gelmedi belki öğleden sonra giderim
etrafında tuhaf bi sızı var ağrıo yani
şişlite inmio

günaydın kızlar

özgecimm Allah kavuştursun canım
biz yıkayıp ütüleyip yerleştirdik çok oyalıyor insanı
çarşamba misafirle çok yorulursan perşembe de yorma kendini dinlen azcık

Amin kızlar

Yarenim zaten iş için ilerisini düşünerek gönderdim hiç istemeye istemeyede olsa.Napalım artık kendimizden çok düşünmemiz gereken oğlumuz var diyoruz.

Dilşadım sağol canım oh ne güzel sen yerleştirip kurtulmuşsun. Aslında ben öyle planladım yarın misafir gelir yormıcam zaten kendimi kv yapsın. perşembede bi kısmını hallederim brazı kalır zaten bianda bitmez hepsi. cumada kontrolum var oğluşu görecem kocam cmt. gelecek büyük ihtimalle :105: sertfikasını cuma vereceklermiş o gün binse cmt. burda olacak..

Ben dünden beri kardeşimdeydim yeni geldim sayılır eve. kardeşimle hastaneye gittik bugün de. İdrar kültürü sonucunu aldık mikrop çıkmış idrarda. ilaç yazdı onu kullanacak bakalım. Bende uzanttım ayaklarımı hemen tansiyonum düştü yollarda. herzaman yürüdüğüm yolu yürüyemedim dolmuşa bindim.

selam kızlarrrr

dilek yaaa geçmedi mi hala

geçmiş olsun özgim kardeşine, artık ağırlaştıkça daha da fazla yorulman normal, dikkat et kendine havalar da sıcaklaştı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…