Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Gunaydin. Bu aksam esimin patronu ve esi gelecekmis yemege. Cipura aldik. Yanina bol meze ve salata yapcam. Tatli olarak da tiramisu yapmayi planliyorum. Aslinda baligin tatlisi helvadir ama cok mu basit kacar???

Günaydınn

Bugün dr kontrolümüz var kızlar akşam üzerii bakalım bizim oğluş büyümüş mü.. Yarın sabah da kocam geliyor allahın izniyle bu akşam binecek. 1 haftayı bitirdik bir şekilde çok özledim yaprak sarma ve bisküvili pasta siparişini de verdi onları yapıcam bu akşam.

bu hafta hep yoğun geçti belki ondan zaman geçti gitti. Pzt. salı kardeşimlerdeydim çarşamba kvler geldiler perşembe üniden arkadaşım geldi bugünde dr kontrolümüz var. bu arada oğluşun kıyafetlerinin bi kısmı yıkandı kurudu şimdi ikinci posta yıkanıyor geriye uyku seti, benim giyeceğim kıyafetler, bide kışlıkların yıkanması kalıyor.

Sizlerden naber artık kimseler uğramıyo topiğe pek.

büyümüştür tabii Çınar paşa :) maşallah kuzucuklara
gözün aydın canım kocacığınla kavuşuyorsunuz
kolay gelsin biz de akşam halıları vercez yıkamaya eşime aylardır borcu varmış vermemiş, halıları yıkatalım bari ordan kurtaralım diyor

SELAM KIZLARRR

oyy hem de ne büyümüştür
son geceni geçiriosun yani hadi bakalım saatler kalmış kavuşmanıza

bu hafta da cidden yoğun geçmiş şu kv işini de hallettin yani arada, bi problem olmadı dimi?

ben de bir ay sonra falan başlıcam yıkama işlemlerine, inş bu hafta dolabı halledicez, haftaya da perdeyi halletsek, sonra da halı alındı mı tamamdır

pek eksiğim kalmadı gibi, bakım ürünleri var en öncelikli olarak

dilşad bence de evde ne kadar halı varsa toplayın verin borcuna karşılık yıkasın tabi, tam doğum üzeri ii olur

teşekkür ederiz dilşad teyzesi

verin tabi insanlar artık alacağını bile zor alır oldu bizim halıları kv ve teyze yıkıcak sağolsunlar.
Bugün havada bi tuhaf boğuk bi hava var ağmur yağacak gibi sıkıcı bunaltıcı bi sıcak var

EVET CANIM EŞİMİN DEDİĞİ GİBİ YATCAZ KALKCAZ HOPP ORDAYIMM

HALLETTİM HALLETTİM TABİ DAVETSİZ MİSAFİRDE ÇIKTI ARADAN TAKILMIŞ PEŞLERİNE O BANA KARIŞAN YAŞLI TEYZESİDE. YİNE BİŞİLER SÖYLEDİDE PEK TINLAMADIM.. O TEYZE DİYO Kİ BENİM MEZUNİYET FOTOM VAR MASANIN ÜZERİNDE KEPLİ ÇEKİLMİŞ. O FOTOĞRAFI ÖYLESİNE Mİ ÇEKİLDİN OKSA OKULUNU OKUDUNMU YANİ HAVA ATMAK İÇİNMİ ÇEKTİRDİN OKULUNUMU OKUDUN BENDE DEDM Kİ OKUDUM TEYZE MEZUNDA OLDUM SENİN TORUNUN GİBİ BİTİRDİM OKULUMU AYNI OKULDAYDIK AYNI YIL MEZUN OLDUK TORUNUYLA ONU ÖVE ÖVE BİTİREMEZ DE BUNUN GİBİ NİCCE ŞEYLER İŞTE CAHİLLİĞİNE VERİYORUM NE DİYİM

benm de eczaneden alınacaklar kaldı sadece, otri bebe tırnak makası, tarak, kulak tem. çubuğu, şu bu
mobilyacıya sölemiş eşim erken doğabilir bebek bizim işi öne al diye tamam demiş, perdemiz haftaya geliyor halılarımız da yıkandı mı işimiz bitti demektir kıyafetlerde dolabında ütülü hazır ve nazır bekliyorlar yeni dolaba dizilmeyi :)
aaa askı almam gerek
bir dahaki ay vericektik normalde ama nolur nolmaz verelim de yıkansın 3-4 günde anca gelir zaten

bi de akrabası canım, zaten yabancı daha çabuk veriyor borcunu
pek bi işimiz de kalmadı bunlar da çıksın aradan
seninkiler de yıkıcakmış ii bari sen elini sürme yorma kendini
burda da 2 gündür basık ve sıcak hava uyuyamadık gece vantilatörü açtık havaya verip.

AHAHAA manyyak kadın yaaaher seferinde bişi buluo ii cevap vermişsin cnm

aa evet askı da yazmam lazım notlarıma eve gidince yazayım unutmazsam

chicco nun bakım çantası vardı bi yerde şampuan vs içinde, ondan mı alsam acaba dedim, ama genel olarak sebamed i öneriolar hep:26:

ayrıca annem dün ilk defa ayaklarımın şiş olduğunu farketti, a-aa bi baktım cidden oyuntu falan kalmamış taraklı yerleriyle bir olmuş ayaklarımın genişliği, dümdüz tahta gibi garip bi şekil almış benim ayaklar

mümkün olduğunca ayaklarımı bi yere uzatıcam artık, evde zaten uzatırdım da işte de altına bi koli falan koyiim

bu arada yine uzun bi zaman sonra sabah çıkardım
bu seferki çok değişikti ama sanki zehirlenmişim de zehir çıkıomuş gibi içimden garip bişeydi hala ağzımda o garip tarifsiz tat var ne yediysem içtiysem geçmedi bi türlü.
sabah demir hapımı almıştım yarım saat oldu olmadı çıkardım işte, acaba onun tadını mı alıom:26:
şu ilaç içme sıkıcı olmaya başladı yaa, elevit ii güzel keyfime göre içiom da demiri aç karna alıp bi de üstüne beklemek sıkıcı
gece yatarken almayı denicem bundan sonra

ii demişsin canım ne gıcık bu kadın yaa

ben de şampuan konusunda kararsızım eczacı chicco veririz sana memnun kalırsın dedi ama bilmiyorum :26:
uzat canım demekki salladıkça rahatsız edecek seni.
bi de hastane çantası için baktığımız listelerde terlik yok onu da unutmayın :)
hasta bezi yerine reklamlarda çıkan depend var ya ondan alsak nasıl olur ki, hasta bezi çok kaba oluyor

ben vitaminleri de kan hapını da bıraktım midemi bulandırıyorlar
sadece magnezyum ve nidilat içiyorum 10-15 gündür
demir hapının tadını alırsın canım, bişiler ye de ağız tadın değişsin

ya nası terlik alsam bilemedim şu ev terliklerinden mi yoksa bende otel terlikleri de vardı 2 çift, onlar ince mi kaçar, gerçi kürtaj için gittiğimde onlar terlik vermişti o otel tiplilerden:26:

bi de hasta bezi almıcam ben yaaa, üff nineler gibi onu mu kullanıcazped idare eder bence

ben de doktora sorsam gidince, bırak der mi ki, ama kanım düşük benim o mecbur içilecek yani

ne yediysem olmadı cnm o tat geçmedi bi türlü

Selam kizlar. Ablamdan katiliyorum araniza :)) hafta sonu icin onlari da alip bizim oraya goturcez. Cocuklari uyutmaya calisiyoruz.

Hastanede bebek bezi kullanmistim ben. Rahattim. Hastanede primanin numuneleri vardi. Hemsire bol bol getirdi odaya. Terlik sart evet onu unutmayin. Ben terlikle gitmistim hastaneye.

Aysammm yuksek birsey koy ayaginin altina. Bol bol da su ic mutlaka. Su iyi geliyor. Tuzu minimuma dusur. Tuz cok sisiriyor.

bence otel terliği ince olur, ben parmak arası terlik koydum
hasta bezi ben öncekinde 2 gün falan kullandım bence gerekli ped yeterli değil ama depend i sitesinden de inceledim, ince rahatsız etmez hele de yaz günü

hoş geldin canımm
hasta bezi gerekli yani
nolur nolmaz dışarda olduğumuz ana gelir, terliksiz oluruz koydum ben şimdiden çantaya :) pamuk falan da koydum sütyen çamaşır kirli çamaşır poşeti hoş geldin prenses yazan balonlarımızı koydum

hiç sorma onda laf numara bitmez böyle beni,evi süzüyo bişi bulsamda söylesem diye :))

Ben chicconun bakım çantalı ürününü aldım canım görümcem önerdi o kullandı kızında çok iyi dedi hiç pişik vs olmamış vücudu sabunu falanda bebek kokuyo resmen. çantada hoşuma gitmişti zaten mavili olan albümde var sanırım. ayak el şişmesi bendede oluyo özellile akşama doğru. Yüzüğü çıkarttım zaten çoktandır sadece tektaşımı takıyorum. Askı önemli evet burda çok aradım bulamamıştım babamız izmirden almış bize

Canım senin bünyen böyle demekki ben toplamda 5 kere çıkarmışımdır kardeşimde öyleydi. Vee demir hapının tadıdır o zehirr gibi dediğin şey bende kan hapını sabah içiyorum sonra yatıyorum kalkınca kahvaltı yapıyorum. ama bazen çok aç oluyorum bekleyemicek kadar ozamn içmiyorum hapı aslında içmediğim zaman akşam içsem olur.

Bende terlik arıyorum ama nasıl bişi alsam diye düşünüyorum doğumdan sonra üşürsün ayakların üşür diyende var bu yüzden parmak arasını eledim. normal topuksuz düz güzel bişi arıyorum. dependin sitesine girin numune talep edin kızlar bana geldi bi tane yolluyolar ama hiç yoktan iyidir çok kaliteli bişiy. zaten paketlerdede 5 tane mi ne var 20tlydi sanırım:44:

canım otel terliği olmaz. dilşadın alıntısı altına yazdım terlikle ilgili fikrimi. bende hasta bezi almıcam orkidin gece için olanını alıyo temmuz anneleri, yeter bence.

evet kirli çamaşır poşetide önemli. canım çorap da koy doğumdan sonra üşürmüş ayaklar falan.

.....................

Kızlaarr biz geldik tosunum oğluşumlaa

33+2 de kilomuz 2200gr boyumuz 45 cm geçen ay 1480gr dı ve ters duruyordu. bu gitmemize doğum pozisyonu almış kanala girmiş. drumuz şuan için normal doğum görünüyor dedii kalbimle ilgili sıkıntım nolacak dedim onu hallederiz doğum anında dedi sakinleştirici falanla mı dedim evet sen onları düşünme şuan için dedi. Yani sezeryan yapmak istese zaten risk alamayan biriyim hemen sezeryana yönlendiirir. ama normal doğum yanlısı drum Eşimse hiç risk almayalım sen heyecanlanırsın telaş yaparsın kalbini etkiler diyo bakalım 3 hafta sonraya randevu verdi ozmn doğum şekli vs. herşeyi konuşacağız inş.

ben de demiri akşamları içicem karar verdim, sabah aç karna o bulantı yapıo çünkü farkediyorum

ben de çantaya gecelik çorap hırka terlik ped pamuk ve bebekle ilgili şeyleri koycam, dediğin gibi üşüme geliomuş genelde annelere bi hırka vs öneriolar illa ki

depende bayaaaa bi önce talepte bulunmuştuk gelen giden olmadı

ayrıca maşallah çınar beye kocaman olmuş yaaaa
dur bakalım normal için her şey ii görünüo ş durumda, belki de tahmin ettiğin gibi olmaz normal doğuruverirsin, doktorunun da desteklio olması güzel, hayırlısı cnm hangisi daha iiyse o olsun siz sağlıklı olun da

teşekkür ederiz ayşe teyzesii depend geldi benimki bilmem sen bidaha doldur formu istersen yolluyolar çünkü.

Hastane çantasına bebek için tırnak makasıda koyun çünkü bebeğin tırnakları uzunda doğabiliyor içerde uzamış olabilir yüzünü gözünü çizmesin diye vee bi adet nazar boncuğunuzu eksik etmeyin.

kendimiz için de şimdiye kadar yapılan testlerin tahlillerin olduğu dosyayı ve evlilik cüzdanınıda alın yanınıza doğum raporunda falan gerekiyormuş kayıt yaptırırken nüfusa. birde süt arttırıcı çay humana still tea alın yanınıza nolur nolmaz diye sütümüz hemen gelsin inşallaahh..Lohusa tacınızı da unutmayınn

evet evet benim gördüğüm ve almayı düşündüğüm de senin albümdeki çantaydı renkleri falan da güzel görünüo, şu nivea nın çantası herkeste var bıkkınlık geldi ondan

az önce bi daha deniim dedim gönder e bastım ama ilerleme yok sinirlendim kapattım ben de

ama eldiven giyecekler ki zaten ay daha bikaç saatlik minnak tırnakları nası kesiceeeez

lohusa tacı alınacaklar (yapılacaklar) listemde, önce temin etmem lazımbi de bebek şekeri olayına giricem temmuz başı gibi, çok mu erken ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…