Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nette var canım o çantadan bikaç sitede görmüştüm gittigidiyorda falan. Ebebek e bak bide civile orada da olabilir.

eldiveni bende düşündümde o sıcakta sıkılırlar eldivenle dedim tırnağı kesmek daha mantıklı gibi geldi bi zararı varmıdır acaba:26:
bende almadım daha lohusa tacımı hiçde beğenemiyorum :100: haftasonu kocişle gezeriz eksikleri tamamlarız artıkın

günaydın ve sonunda cmtsi
bu hafta patronum yoktu ama işim yoğun
önümüzdeki hafta teslim etmem gereken şeyler var
onun için aralıksız çalıştım

8li değil mi depend paketler? aman 5li bile olsa yeter sonra ped e geçeriz ilk iki gün önemli
ben de numune istedim cuma günü, bakalım ne zaman gelirse.
ben çorap şimdi bile giyemiyorum ki kışın da hep tül çorap giyiyorum o yüzden çorap giymem ben yaa
normal doğum oluyorsa normal yap canım ne güzel işte
orkid gece de alalım o zaman benm evdekiler hep normal boy.
oyy küçücük tırnaklarını kesicez

ben lohusa tacımı bebeğe yeni doğan saç bandı isminin yazığı ve bir tane de melek kanatlı saç bandı sipariş verdim bi de beyaz tulum üstüne önünde keçeyle adı yazan arkasında melek kanadı olan bişe sipariş verdim temmuz başı gelecek

lohusa tacım bundan olacak kızımın melek kanatlı saç bandı bundan ama badisi ve bandı taşsız olacak bir de adı yazan saç bandı olacak

günaydın kızlar

bizim temmuz ağustos annelerinden biri 30. haftasında doğum yaptı bebiş çok ii maşallah, insan inanamıyor ya şimdi karnımda ondan büyük bebek var

ama bunlar çok güzeeeeeeelllll
tam bi melek olacak tombiş yanaklı berra
bu cd kayıt işi nası oluo ya benim dr hiç vermedi öle bişi her ultrason cihazında var mı acaba:26:
ben de haftaya salı için randevu alıcam birazdan, zaman geçmio sanki en son 9unda gtmiştim ama aylar oldu gibi

h.sonu çocuk odasını tamamen boşalttık ıvır zıvır biyerlere tıkıştırdık resmen ardiye gibiydi o oda ne çok çer çöp varmış

beşiğimizi koyduk, eşim kaynımlardan diğer bambam beşiği getirdi, (zaten onu kv almıştı) ama pembe yani, anneme sorcam ona kılıf dikebilir mi die,ya da kılıf satılıo mudur die mağazalara sorcam, birini yanımıza birini de salon çocuk odası arasında dönüşümlü kullanırım

bi de oturma odalarında shaggy vardı kullanmıolardı onu almış getirmiş eşim açtık ii hoş güzel de krem üstüne pembe mor kahve kare desenler var hiç olmadı yani kız odası gibi oldu
e perdem yeşilli mavili olcak ne alaka yani
eşim de bu ara o kadar sıkıntıda ki işler iice düştü ne yapıcağını şaşırdı, bi taraftan bikaç aylık vergi borçları var birikmiş, adam bunalıma girdi resmen, b.k varmış gii bi de kredi kapattıkçok üzülüom sürekli kafasında işler var, hep düşünceli, ama ben bu yüzden kendimi sıkmak istemiom halısını vs. kendi zevkime göre seçmek istiom o halı olmaz yani oraya yok mümkün diil

saol canımm, bizim doktor fotoları ve video atıyo bikaç tane, ama her gidişimizde vermiyor bikaç seferde bir veriyor, her cd de de eski kayıtlar da oluyor bilmiyorum ki her cihazda var mı :26:
biz de daha 10 gün önce gittik bu hafta yine gitmemiz gerek ama eşim de çok sıkıştı ayarlayabilecek mi 170 lira bilmiyorum bizimki de sıkıştı iice.
perde nevresim bornoz 3ü 375 lira tutmuş bugün verecekmiş
bizim neyseki halı siyah beyazdı pembeli bişe alamıcam ama kalsın napiim daha cibinlik falan alınacak 120 lira sırf o, bi sürü de ufak tefek eksiğimiz var
ayşecim taksitli alsan doğuma yakın, bebeği görmeye gelenler para da getiriyor onunla ödersin hiç dokunmaz size.
kılıf içinde annen dikemezse bambamın markasına göre firmayla konuşsan ordn alsan kılıfı :26:
bizim de beşik yatak odasından bebek odasına geçecek bu akşam

allah kolaylık versin onlara da, illa kendi işim die tutturunca böle oluo işte bi gün ii bi gün kötü, şöyle bi yere girse standart bi maaşıolsa diom ama istemio

eksik hiç bitmio ki cnm ya valla listemde bi sürü alıncak var benim de, annem istanbula gitti gelsin de onunla çıkıcam

evet dün aradım bi mağazayı fabrika kapalı yarın soralım dediler, annem yapamam derse oraya sordurcam

sizin oda nası oldu boyası falan eşin halletti heralde dimicibinlik 120tl çok diil mi ki, nassı bişi:26:

benmki birinin denetiminde çalışamaz kavga çıkarır kesin emir alırsa

aa ii bari bugün ara da öğren bi en azından annenin dikememe olayı olursa aklında bi b planı olur
çilekte beğendim sadece, 119 lira
duvardan olsun istiyorum ben

diğerleri beşiğe takmalı ya her beşiğe uymuyormuş
odamız güzel oldu, bugün perde takılır, beşik konulacak, mobilyacı da ne zaman getirirse artık dolaplarımızı, şu an 1 berjer 1 tane dolap bir de beşik var sadece

ayy fiyatı geçen hafta 119 du, şimdi 139 yazıyor

Son düzenleme:

Aklımda 5li diye kalmış canım. normal olursa neden olmasın diye düşünüyoruz canım ama dr en ufak bi sorun görürse illada normal diye tutturmam. eşimde risk almayalım diyo benden dolayı. bakalım hayırlısı olsun az kaldı.
Bu arada anne kız taçlarınzda çok güzel. ben kırmızı bi taç arıyorum ama hoşuma giden bulamıorum bi türlü o yazılılarda kocaman geliyo benim gözüme

yavaş yavaş oluşuyor odası miniğinin canım. ben halı almadım almayıda düşünmüyorum şuan için belki aırsam ince bi halıfleks tarzı bişi alırım zaten yazın doğacaklar sıcak olucak bi sürede yanımızda yatıcaklar o odayı kullanmıcaz bile. Kışa alırım diye düşündüm ben.
Perdeydi pikeydi yorgandı derken bi sürü masraf çıkıyo zaten kocalarımıza.

kızlaar alya ismi nasıl? ben alya berra olsun diyorum eşim sadece berra olsun diyor.

Alya güzel isim canım ama 2 isim sevmiyorum ben nedense tek isim daha hoş. Ben Asya ismini çok beğeniyorum kızlarda

selam bu arada herkesee..

2 gündür kocamla hasret giderdik nasıl özlemişiz sarılınca anladık..

bugün ütü yapıcam inşallah hastane çantama yıkananları yerleştiricem ama üzerimde ağırlık var uykulu bi halim var yavaş yavaş yaparım artıkEki Görüntüle 721598

pembiş daha güzel daha çok yakışır bence odaya da

mağazalarda yok mu:44:

çilek mağazasında baktım işte, beşiğe monte edilenler uymaz çileğin kendi mobilyasına uyuyor sadece dedi, diğer mağazalarda da tavandan yok, çilektekini alıyım o zaman ben, perdemiz de pembeli zaten, hem de beşik pencere önüne olcak çok karışık durmaması gerek perdenin önünde cibinliğin

eşim de 2 isim olmasın diyor
asya berra yı erken doğum yapan arkadaşım koydu

valla göze görünmeyen ne masraflar çıkıyormuş
kırmızı normal süslü taçlar var onlardan da mı alsak, evet bunlar büyük ama bize özel diye düşündüm canım ilk tulumu ayak ve el izini, saç bantlarını çerçevelemeyi istiyorum o yüzden özel bişiler olsun
ama bu siparişlerim de çok tuttu eşimin haberi yok bunlar için aldığım harçlıkları biriktirmem gerek :)
kocişinle kavuştunuz, özlenmez mii kokusu bile burnumuzda tütüyor akşama kadar.
kolay gelsin canım oturdğun yerde yap ütüyü bari

Ben o taçlardan alıcam canım bi tane var beğendiğim ama daha güzelini bulurum diye almadım galiba onu alıcam. O çerçeve fikri çok güzel görmüştüm nette.
Ütüyüde yavaş yavaş oturarak yaparım canım tv karşısında..

Bu aralar benim oğluş çok hareketli normalmi acaba diyoruzz dün akşam kvlerde herkes dıştan gördü hareketlerini nasıl şaşırıp heyecanlanıyolar

bi çerçeve daha var aklımda canım eşime söledim bakalım ne zaman sipariş verecek çerçeveyi o da çok hoşuma gitti
şundan yapıcam ultrason resimleriyle
maşallah kuzucuklara yaa iice hareketli zamanları bizimki sabah alarma oynuyor babası kızıyor oynak mı olacan kızım sen diyo

özgim kavuştun mu sonunda kocişine

ben de kırmızı ya da mavi bi taç düşünüom mavi de olmaz mı sizce?
hatta elimde sade bi taç var onu süslerim belki kendimce hiç araştırmadım daha

alya yı ben çok beğenmiom iki isim de çok sevmiom dilşad ya

Eki Görüntüle 721626 dayanamadım yine, kızıma bunları sipariş verdim
ay ne tatlı bu elbise yaa tombik tombik bacaklarla hayal ettim de

:)))

Ayşam senide alıntıladm olmamış..:44: bence lohusa tacı dediğin kırmızı olur eskilerde der ya hep lohusa kadın kırmızı bulundurmalı üzerinde diye. lohusalığın simgesi kırmızı bence.
kızlar beni geçen hafta 2 kere sancı tuttu aralıklı geliyo bide sırttan vuruyo aynı adet sancısı gibi. dr olmaması anormal artık vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. 36.haftada tekrr kontrolüm var nstye bağlanıcakmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…