evet evet benim gördüğüm ve almayı düşündüğüm de senin albümdeki çantaydı renkleri falan da güzel görünüo, şu nivea nın çantası herkeste var bıkkınlık geldi ondan
az önce bi daha deniim dedim gönder e bastım ama ilerleme yok sinirlendim kapattım ben de
ama eldiven giyecekler ki zaten ay daha bikaç saatlik minnak tırnakları nası kesiceeeez
lohusa tacı alınacaklar (yapılacaklar) listemde, önce temin etmem lazımbi de bebek şekeri olayına giricem temmuz başı gibi, çok mu erken ya
hiç sorma onda laf numara bitmezböyle beni,evi süzüyo bişi bulsamda söylesem diye :))
Ben chicconun bakım çantalı ürününü aldım canım görümcem önerdi o kullandı kızında çok iyi dedi hiç pişik vs olmamış vücudu sabunu falanda bebek kokuyo resmen. çantada hoşuma gitmişti zaten mavili olan albümde var sanırım. ayak el şişmesi bendede oluyo özellile akşama doğru. Yüzüğü çıkarttım zaten çoktandır sadece tektaşımı takıyorum. Askı önemli evet burda çok aradım bulamamıştım babamız izmirden almış bize
Canım senin bünyen böyle demekki ben toplamda 5 kere çıkarmışımdır kardeşimde öyleydi. Vee demir hapının tadıdır o zehirr gibi dediğin şeybende kan hapını sabah içiyorum sonra yatıyorum kalkınca kahvaltı yapıyorum. ama bazen çok aç oluyorum bekleyemicek kadar ozamn içmiyorum hapı aslında içmediğim zaman akşam içsem olur.
Bende terlik arıyorum ama nasıl bişi alsam diye düşünüyorum doğumdan sonra üşürsün ayakların üşür diyende var bu yüzden parmak arasını eledim. normal topuksuz düz güzel bişi arıyorum. dependin sitesine girin numune talep edin kızlar bana geldi bi tane yolluyolar ama hiç yoktan iyidir çok kaliteli bişiy. zaten paketlerdede 5 tane mi ne var 20tlydi sanırım:44:
canım otel terliği olmaz. dilşadın alıntısı altına yazdım terlikle ilgili fikrimi. bende hasta bezi almıcam orkidin gece için olanını alıyo temmuz anneleri, yeter bence.
evet kirli çamaşır poşetide önemli.canım çorap da koy doğumdan sonra üşürmüş ayaklar falan.
.....................
Kızlaarr biz geldik tosunum oğluşumlaa
33+2 de kilomuz 2200gr boyumuz 45 cmgeçen ay 1480gr dı ve ters duruyordu. bu gitmemize doğum pozisyonu almış kanala girmiş. drumuz şuan için normal doğum görünüyor dedii kalbimle ilgili sıkıntım nolacak dedim onu hallederiz doğum anında dedi sakinleştirici falanla mı dedim evet sen onları düşünme şuan için dedi. Yani sezeryan yapmak istese zaten risk alamayan biriyim hemen sezeryana yönlendiirir. ama normal doğum yanlısı drum Eşimse hiç risk almayalım sen heyecanlanırsın telaş yaparsın kalbini etkiler diyo bakalım 3 hafta sonraya randevu verdi ozmn doğum şekli vs. herşeyi konuşacağız inş.
oyy küçücük tırnaklarını kesicezteşekkür ederiz ayşe teyzesiidepend geldi benimki bilmem sen bidaha doldur formu istersen yolluyolar çünkü.
Hastane çantasına bebek için tırnak makasıda koyun çünkü bebeğin tırnakları uzunda doğabiliyor içerde uzamış olabilir yüzünü gözünü çizmesin diyevee bi adet nazar boncuğunuzu eksik etmeyin.
kendimiz için de şimdiye kadar yapılan testlerin tahlillerin olduğu dosyayı ve evlilik cüzdanınıda alın yanınıza doğum raporunda falan gerekiyormuş kayıt yaptırırken nüfusa. birde süt arttırıcı çay humana still tea alın yanınıza nolur nolmaz diye sütümüz hemen gelsin inşallaahh..Lohusa tacınızı da unutmayınn
nette var canım o çantadan bikaç sitede görmüştüm gittigidiyorda falan. Ebebek e bak bide civile orada da olabilir.
eldiveni bende düşündümde o sıcakta sıkılırlar eldivenle dedim tırnağı kesmek daha mantıklı gibi geldi bi zararı varmıdır acaba:26:
bende almadım daha lohusa tacımı hiçde beğenemiyorum :100: haftasonu kocişle gezeriz eksikleri tamamlarız artıkın
8li değil mi depend paketler? aman 5li bile olsa yeter sonra ped e geçeriz ilk iki gün önemli
ben de numune istedim cuma günü, bakalım ne zaman gelirse.
ben çorap şimdi bile giyemiyorum ki kışın da hep tül çorap giyiyorum o yüzden çorap giymem ben yaa
normal doğum oluyorsa normal yap canım ne güzel işte
orkid gece de alalım o zaman benm evdekiler hep normal boy.
oyy küçücük tırnaklarını kesicez
ben lohusa tacımı bebeğe yeni doğan saç bandı isminin yazığı ve bir tane de melek kanatlı saç bandı sipariş verdim bi de beyaz tulum üstüne önünde keçeyle adı yazan arkasında melek kanadı olan bişe sipariş verdim temmuz başı gelecek
lohusa tacım bundan olacak Eki Görüntüle 721405 kızımın melek kanatlı saç bandı bundan ama badisi ve bandı taşsız olacak Eki Görüntüle 721404 Eki Görüntüle 721403 Eki Görüntüle 721402 bir de adı yazan saç bandı olacak
günaydın kızlar
ama bunlar çok güzeeeeeeelllll
tam bi melek olacak tombiş yanaklı berra
bu cd kayıt işi nası oluo ya benim dr hiç vermedi öle bişi her ultrason cihazında var mı acaba:26:
ben de haftaya salı için randevu alıcam birazdan, zaman geçmio sanki en son 9unda gtmiştim ama aylar oldu gibi
h.sonu çocuk odasını tamamen boşalttık ıvır zıvır biyerlere tıkıştırdık resmen ardiye gibiydi o oda ne çok çer çöp varmış
beşiğimizi koyduk, eşim kaynımlardan diğer bambam beşiği getirdi, (zaten onu kv almıştı) ama pembe yani, anneme sorcam ona kılıf dikebilir mi die,ya da kılıf satılıo mudur die mağazalara sorcam, birini yanımıza birini de salon çocuk odası arasında dönüşümlü kullanırım
bi de oturma odalarında shaggy vardı kullanmıolardı onu almış getirmiş eşim açtık ii hoş güzel de krem üstüne pembe mor kahve kare desenler var hiç olmadı yani kız odası gibi oldu
e perdem yeşilli mavili olcak ne alaka yani
eşim de bu ara o kadar sıkıntıda ki işler iice düştü ne yapıcağını şaşırdı, bi taraftan bikaç aylık vergi borçları var birikmiş, adam bunalıma girdi resmen, b.k varmış gii bi de kredi kapattıkçok üzülüom sürekli kafasında işler var, hep düşünceli, ama ben bu yüzden kendimi sıkmak istemiom halısını vs. kendi zevkime göre seçmek istiom o halı olmaz yani oraya yok mümkün diil
saol canımm, bizim doktor fotoları ve video atıyo bikaç tane, ama her gidişimizde vermiyor bikaç seferde bir veriyor, her cd de de eski kayıtlar da oluyor bilmiyorum ki her cihazda var mı :26:
biz de daha 10 gün önce gittik bu hafta yine gitmemiz gerek ama eşim de çok sıkıştı ayarlayabilecek mi 170 lira bilmiyorumbizimki de sıkıştı iice.
perde nevresim bornoz 3ü 375 lira tutmuş bugün verecekmiş
bizim neyseki halı siyah beyazdı pembeli bişe alamıcam ama kalsın napiim daha cibinlik falan alınacak 120 lira sırf o, bi sürü de ufak tefek eksiğimiz var
ayşecim taksitli alsan doğuma yakın, bebeği görmeye gelenler para da getiriyor onunla ödersin hiç dokunmaz size.
kılıf içinde annen dikemezse bambamın markasına göre firmayla konuşsan ordn alsan kılıfı :26:
bizim de beşik yatak odasından bebek odasına geçecek bu akşam
allah kolaylık versin onlara da, illa kendi işim die tutturunca böle oluo işte bi gün ii bi gün kötü, şöyle bi yere girse standart bi maaşıolsa diom ama istemio
eksik hiç bitmio ki cnm ya valla listemde bi sürü alıncak var benim de, annem istanbula gitti gelsin de onunla çıkıcam
evet dün aradım bi mağazayı fabrika kapalı yarın soralım dediler, annem yapamam derse oraya sordurcam
sizin oda nası oldu boyası falan eşin halletti heralde dimicibinlik 120tl çok diil mi ki, nassı bişi:26:
8li değil mi depend paketler? aman 5li bile olsa yeter sonra ped e geçeriz ilk iki gün önemli
ben de numune istedim cuma günü, bakalım ne zaman gelirse.
ben çorap şimdi bile giyemiyorum ki kışın da hep tül çorap giyiyorum o yüzden çorap giymem ben yaa
normal doğum oluyorsa normal yap canım ne güzel işte
orkid gece de alalım o zaman benm evdekiler hep normal boy.
oyy küçücük tırnaklarını kesicez
ben lohusa tacımı bebeğe yeni doğan saç bandı isminin yazığı ve bir tane de melek kanatlı saç bandı sipariş verdim bi de beyaz tulum üstüne önünde keçeyle adı yazan arkasında melek kanadı olan bişe sipariş verdim temmuz başı gelecek
lohusa tacım bundan olacak Eki Görüntüle 721405 kızımın melek kanatlı saç bandı bundan ama badisi ve bandı taşsız olacak Eki Görüntüle 721404 Eki Görüntüle 721403 Eki Görüntüle 721402 bir de adı yazan saç bandı olacak
günaydın kızlar
yavaş yavaş oluşuyor odası miniğinin canım. ben halı almadım almayıda düşünmüyorum şuan için belki aırsam ince bi halıfleks tarzı bişi alırım zaten yazın doğacaklar sıcak olucak bi sürede yanımızda yatıcaklar o odayı kullanmıcaz bile. Kışa alırım diye düşündüm ben.ama bunlar çok güzeeeeeeelllll
tam bi melek olacak tombiş yanaklı berra
bu cd kayıt işi nası oluo ya benim dr hiç vermedi öle bişi her ultrason cihazında var mı acaba:26:
ben de haftaya salı için randevu alıcam birazdan, zaman geçmio sanki en son 9unda gtmiştim ama aylar oldu gibi
h.sonu çocuk odasını tamamen boşalttık ıvır zıvır biyerlere tıkıştırdık resmen ardiye gibiydi o oda ne çok çer çöp varmış
beşiğimizi koyduk, eşim kaynımlardan diğer bambam beşiği getirdi, (zaten onu kv almıştı) ama pembe yani, anneme sorcam ona kılıf dikebilir mi die,ya da kılıf satılıo mudur die mağazalara sorcam, birini yanımıza birini de salon çocuk odası arasında dönüşümlü kullanırım
bi de oturma odalarında shaggy vardı kullanmıolardı onu almış getirmiş eşim açtık ii hoş güzel de krem üstüne pembe mor kahve kare desenler var hiç olmadı yani kız odası gibi oldu
e perdem yeşilli mavili olcak ne alaka yani
eşim de bu ara o kadar sıkıntıda ki işler iice düştü ne yapıcağını şaşırdı, bi taraftan bikaç aylık vergi borçları var birikmiş, adam bunalıma girdi resmen, b.k varmış gii bi de kredi kapattıkçok üzülüom sürekli kafasında işler var, hep düşünceli, ama ben bu yüzden kendimi sıkmak istemiom halısını vs. kendi zevkime göre seçmek istiom o halı olmaz yani oraya yok mümkün diil
kızlaar alya ismi nasıl? ben alya berra olsun diyorum eşim sadece berra olsun diyor.
pembiş daha güzel daha çok yakışır bence odaya da
mağazalarda yok mu:44:
Aklımda 5li diye kalmış canım. normal olursa neden olmasın diye düşünüyoruz canım ama dr en ufak bi sorun görürse illada normal diye tutturmam. eşimde risk almayalım diyo benden dolayı. bakalım hayırlısı olsun az kaldı.
Bu arada anne kız taçlarınzda çok güzel. ben kırmızı bi taç arıyorum ama hoşuma giden bulamıorum bi türlü o yazılılarda kocaman geliyo benim gözüme
yavaş yavaş oluşuyor odası miniğinin canım. ben halı almadım almayıda düşünmüyorum şuan için belki aırsam ince bi halıfleks tarzı bişi alırım zaten yazın doğacaklar sıcak olucak bi sürede yanımızda yatıcaklar o odayı kullanmıcaz bile. Kışa alırım diye düşündüm ben.
Perdeydi pikeydi yorgandı derken bi sürü masraf çıkıyo zaten kocalarımıza.
Alya güzel isim canım ama 2 isim sevmiyorum ben nedense tek isim daha hoş. Ben Asya ismini çok beğeniyorum kızlarda
selam bu arada herkesee..
2 gündür kocamla hasret giderdik nasıl özlemişiz sarılınca anladık..
bugün ütü yapıcam inşallah hastane çantama yıkananları yerleştiricem ama üzerimde ağırlık var uykulu bi halim varyavaş yavaş yaparım artıkEki Görüntüle 721598
eşim de 2 isim olmasın diyor
asya berra yı erken doğum yapan arkadaşım koydu
valla göze görünmeyen ne masraflar çıkıyormuş
kırmızı normal süslü taçlar var onlardan da mı alsak, evet bunlar büyük ama bize özel diye düşündüm canım ilk tulumu ayak ve el izini, saç bantlarını çerçevelemeyi istiyorum o yüzden özel bişiler olsun
ama bu siparişlerim de çok tuttu eşimin haberi yok bunlar için aldığım harçlıkları biriktirmem gerek :)
kocişinle kavuştunuz, özlenmez mii kokusu bile burnumuzda tütüyor akşama kadar.
kolay gelsin canım oturdğun yerde yap ütüyü bari
Ben o taçlardan alıcam canım bi tane var beğendiğim ama daha güzelini bulurum diye almadım galiba onu alıcam. O çerçeve fikri çok güzel görmüştüm nette.
Ütüyüde yavaş yavaş oturarak yaparım canım tv karşısında..
Bu aralar benim oğluş çok hareketli normalmi acaba diyoruzzdün akşam kvlerde herkes dıştan gördü hareketlerini nasıl şaşırıp heyecanlanıyolar
ay ne tatlı bu elbise yaa tombik tombik bacaklarla hayal ettim deEki Görüntüle 721626 dayanamadım yine, kızıma bunları sipariş verdim
:)))bi çerçeve daha var aklımda canım eşime söledim bakalım ne zaman sipariş verecek çerçeveyi o da çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 721628 şundan yapıcam ultrason resimleriyle
maşallah kuzucuklara yaa iice hareketli zamanları bizimki sabah alarma oynuyor babası kızıyor oynak mı olacan kızım sen diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?