kimse de derdime "haklısın bacımmm" diyip kaynanama "öğk,pis" demedi gidiyorum ben.!
görersiniz siz
kimse de derdime "haklısın bacımmm" diyip kaynanama "öğk,pis" demedi gidiyorum ben.!
görersiniz siz
aaa onu nası unutmuşsun iyi olmuş eklediğin
neyse bak o zaman yavaş yavaş yap kendini yormadan yalnızmışsınızda eşinle yardımlaşarak yapın
sen bu ay tüy alma işini naptın
canım hg çok sevindim iyi olmanıza.
elfi biraz rahatsız üşütmüş
ben dün ultrason çektirdim işte göğüsteki şeyler nodül diil kistmiş ama korkulcak bişi yok dedi
eşim bugün aldı sonuçları yarın yada pzt drye göstercem inş.
onun dışında hepimiz rutin durumdayız yani
tabii topik değişimi konusu dışında ama o can sıkıcı boşver yani
maşallah diyorum kocamannnnnnn
susmak birine verilecek en güzel cevaptır kızlar.öğretmeniniz konuşuyor okiii
aa dilek ben senin sonuçlarını okumamışım kist ama önemsiz öyle mi? çok sevindim cnm bi aksilik olmamasına
hoşgeldin yarenimmmay bi içim kıpradı görünce, özleniyosunn
bebişin iyi olmasına çok sevindimm
Yarenaycım hoşgeldin ikili testinin güzel çıkmasna sevindim. mide bulantıların ne durumda
elfişim çok şükür bulantılar kesildi. ama sanırım demir ilacı yüzünden sudan falan tat alamıyorum, ağzımda sürekli buruk bir tat var. sende de oldu mu ya? çok kötü, hiçbir şey yemek istemiyorum bu yüzden
kuzum ayakkabı güzel ama bunun düşük platformlusunda daha rahat edersin bende var acaip rahat birde renk bu mu :26: pudra bari olsun yada toprak rengi gibi varyanekim sen gelinini düşünen kaynana gördünmü arada vardır bi kaçtaneboşver takılma kız bu arada ne zormuş o gönderdiklerin bi sürü iş valla yap yap bitmiyo dünden beri 3 tane yapabildim
kızlar trendyolda bambinin bi ayakkabısını beğendim baksanıza 59 tl hiç vermek istemiyorum ama ihtiyacım var işyerinde açık ayakakbı giyilmiyor yazın(
http://www.trendyol.com/Bej-Rugan-Ayakkabi-P0610136008--38-/UrunDetay/7758/956664
kuzum ayakkabı güzel ama bunun düşük platformlusunda daha rahat edersin bende var acaip rahat birde renk bu mu :26: pudra bari olsun yada toprak rengi gibi varya
benim trendyolda beğendiğim kartal yüzük varmış yine tükenmiş ayrıca kimse hbr vermio
ben demir ilacı kullanmadımki hiç ilk 3 ay sadece folik asit içtim sonra doktorum decavit verdi gerçi ondada demir var. ama sudan tiksinti olayı var halada. içemiyorum çok.
ay yarenim sanada yazmayı unuttum yaa cnm sonuçlarına sevindim cnm yaamaşallah size..
nek bencede ii cvp vermişsin yazını okurken sonunu okumadan böyle demeyi düşündüm içimden diceksin sandım bi baktım demişsin affin sana
yaaa
bende bunu istioum
http://www.trendyol.com/Koyu-Yesil-Cilt-Ayakkabi-P0523017309/UrunDetay/7758/956850
yeşil çantama uyuo eşime sölesem hemen alır topuklu olmasında bayılır benim böle ayakkabılar giymeme
cnm işyeri için istiyorum zaten yazda geliyo açık renk gerek işyerinde açık ayakkabı yasak topuklular çok hoş ama çok yüksek giyemem belimi ağrıtıyor:8bol...cnm her zaman giyebileceğin bir tarz değil sanki...ne bileyim klasik ya her daim işte giyebilir misin...ya da amannn al cnm be ihtiyacım var dedin,benimki de laf işte...
rengi hoş ama severim,ayakkabının modelini belli ettiğini düşünürüm hep...
canım ben bıraktım zaten folik asiti 2 hafta oldu. adını hatırlamadığım bir demir ilacı, bir de multi vitamin yazdı doktor
teşekkür ederim canım..
iyiyim desem yalan olur. öksürüğüm çok fazla. bakalım nasıl geçecek bugün
umarım eşinde de kötü bir sonuç çıkmaz canım.
:) rahat bişe siz işyerinde giyebiliyorsunuz ne güzel..
---
bu çok soluk geldi bana ondan demedm.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?