Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kimse de derdime "haklısın bacımmm" diyip kaynanama "öğk,pis" demedi gidiyorum ben.!
görersiniz siz

ben kaçırdım sanırım :44: neydiki cnm???

alishia iyi akşamlar,güle güle...

elfida cnm ara ara kalk yürüyüş yap ,krampların için de dr.na kesin söyle magnezyum yazar sana...

kimse de derdime "haklısın bacımmm" diyip kaynanama "öğk,pis" demedi gidiyorum ben.!
görersiniz siz

ayy evt ya ben onu okudum yazamadım ki
patavatsızca konuşmuş birlikte gelin olayı yok
ama sen iyi demişsin zaten
kardeşleri baksın benim 1 gün iznim var die

sende gelmiosun demiş ne zamandır gitmiosun epey oldu dimi:44:

aaa onu nası unutmuşsun iyi olmuş eklediğin

neyse bak o zaman yavaş yavaş yap kendini yormadan yalnızmışsınızda eşinle yardımlaşarak yapın
sen bu ay tüy alma işini naptın

bu ay atladım sankim canım hiç uğraşamak istemiyor kılla tüyle

aman canım geçmiş olsun. kokulacak birşey olmadığına sevindim. ama sen yine de arada bir kontrol ettir mutlaka bence.
umarım eşinde de kötü bir sonuç çıkmaz canım.

elfişimmm geçmiş olsun tatlım.,

ben de dün bütün gün yattım. önceki gün akşamdan bir baş ağrısı başladı, dün bütün gün yatırdı beni ya. çok şükür bugün iyiyim.

topik konusuna hiiiiç bulaşmıyorum canım zaten. benim için önemli olan sizin nerde olduğunuz, ben oraya gelirim

sana da maşşallah canım. nasıl hissediyorsun? var mı bulantı falan???

hoşgeldin yarenimmm ay bi içim kıpradı görünce, özleniyosunn
bebişin iyi olmasına çok sevindimm

sorma nekim ya ben de sizi çoooook özlüyorum. bu arada herkes bana özelden numaralarını atabilir mi acaba?

Yarenaycım hoşgeldin ikili testinin güzel çıkmasna sevindim. mide bulantıların ne durumda

elfişim çok şükür bulantılar kesildi. ama sanırım demir ilacı yüzünden sudan falan tat alamıyorum, ağzımda sürekli buruk bir tat var. sende de oldu mu ya? çok kötü, hiçbir şey yemek istemiyorum bu yüzden

ben demir ilacı kullanmadımki hiç ilk 3 ay sadece folik asit içtim sonra doktorum decavit verdi gerçi ondada demir var. ama sudan tiksinti olayı var halada. içemiyorum çok.

kuzum ayakkabı güzel ama bunun düşük platformlusunda daha rahat edersin bende var acaip rahat birde renk bu mu :26: pudra bari olsun yada toprak rengi gibi varya
benim trendyolda beğendiğim kartal yüzük varmış yine tükenmiş ayrıca kimse hbr vermio

ay yarenim sanada yazmayı unuttum yaa cnm sonuçlarına sevindim cnm yaa maşallah size..
nek bencede ii cvp vermişsin yazını okurken sonunu okumadan böyle demeyi düşündüm içimden diceksin sandım bi baktım demişsin affin sana

Son düzenleme:

ay cnm bende bakmıyodum hiç para harcamayım diye arkadaşım gösterince açtım inanki ihtiyacım var bu az topuklu çok topuklu belim ağrıyor pudra istiyodum ama pudra yok bu rengi herşeyle giyerim dedim ondan bankada giylenleri biliyosunuz genelde

bol...cnm her zaman giyebileceğin bir tarz değil sanki...ne bileyim klasik ya her daim işte giyebilir misin...ya da amannn al cnm be ihtiyacım var dedin,benimki de laf işte...
rengi hoş ama severim,ayakkabının modelini belli ettiğini düşünürüm hep...

ben demir ilacı kullanmadımki hiç ilk 3 ay sadece folik asit içtim sonra doktorum decavit verdi gerçi ondada demir var. ama sudan tiksinti olayı var halada. içemiyorum çok.

canım ben bıraktım zaten folik asiti 2 hafta oldu. adını hatırlamadığım bir demir ilacı, bir de multi vitamin yazdı doktor.

canım çok saol.

çıkıyorum ben kızlar. görüşmek üzere.

yaaa

bende bunu istioum
http://www.trendyol.com/Koyu-Yesil-Cilt-Ayakkabi-P0523017309/UrunDetay/7758/956850

yeşil çantama uyuo eşime sölesem hemen alır topuklu olmasında bayılır benim böle ayakkabılar giymeme

:) rahat bişe siz işyerinde giyebiliyorsunuz ne güzel..

bu çok soluk geldi bana ondan demedm.:26:

cnm işyeri için istiyorum zaten yazda geliyo açık renk gerek işyerinde açık ayakkabı yasak topuklular çok hoş ama çok yüksek giyemem belimi ağrıtıyor:8

canım ben bıraktım zaten folik asiti 2 hafta oldu. adını hatırlamadığım bir demir ilacı, bir de multi vitamin yazdı doktor

multivitamin hepsini kapsıyor dedi başka ilaca gerek yok dedi. bi kaç gün içme istersen bak bakalım bi fark olacakmı?

son gittiğimdede balık yağı almamı istedi

teşekkür ederim canım..
iyiyim desem yalan olur. öksürüğüm çok fazla. bakalım nasıl geçecek bugün

geçmiş olsun elfi...ben de senin gibiydim,hamile olma ihtimalim olduğu için ilaç içmek istemedim...eşim aktardan ballı-zencefilli bi karışım aldı...ara ara onu attım ağzıma...iki günde geçiverdi...tavsiye ederim canım...

elfim daha öncede dedim bende zencefil bal kesin çözüümm

Son düzenleme:
yufka almıştım gelirken...onu sarsam ve buzluğa atsam ne iyi olacak kızlar...
şöyle hazır yufkayı çıtır çıtır yapacak bir tarifiniz var mı???

bolcum al o halde...evet ben de yüksek topuklu giyemiyorum...

:) rahat bişe siz işyerinde giyebiliyorsunuz ne güzel..
---
bu çok soluk geldi bana ondan demedm.:26:

ben eşortmanla bile gelebilioum
---
evt biraz soluk
amann kuzum lazım diosun istioum diosun al ozman ama bide dışarda bak
belki daha da uygun bile bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…