Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Sağol canım.. dün eşim zencefil aldı aktardan. sıcak su içine bal ve zencefil karıştırdı ondan içicem bugünde. başımda çatlıyor galiba hiç bişey yapamıcam bu halde

hepinize iyi akşamlar..

bu dün eklediğimden farklı ama aynı gün geçtiğimiz hafta sonu gülhane parkı

Son düzenleme:
ben eşortmanla bile gelebilioum
---
evt biraz soluk
amann kuzum lazım diosun istioum diosun al ozman ama bide dışarda bak
belki daha da uygun bile bulursun

ne güzel
şimdi arkadaşım mağazadan sormuş 50 demişlerordan alim bari:)

valla böle hamişleri görünce kendimi hatırlıyorum adacım allah kurtarsın sağlıkla ikinizide inşallah..

enkidu...yarın okursun artık tatlım...
bu dönemde tatil nasıl olur diye sormuşsun geçmişte...
ben balayına nisan ayında gittim...Antalya belek teydi bizim otel.
voyage belek...normalde çok pahalı olur ama bu dönemde uygundu,yine öyledir...ve havada süperdi...denize giremedik ama otelin havuzları bu eksiği kapatmıştı doğrusu...tavsiye ederim yani bu ay da gitmenizi,hem de sakin oluyor çok hoş oluyor...

Merhabalarr bende geldim araniza 2010 gelini olaraktan
Ooo Maasallahh sayfalar nasilda ilerlemis 1 gunde sohbet sarmis vaziyette sanirim guzel bir topik olmus belirtmek isterim Dilek19u tebriklerrr

Son düzenleme:

kız aynı aynda yazmışsız valla okumadım nekkkkkkk senin yazdığını duy sesimi arada kaynadı bence olaylardan kimse esgeçmezdi yoksa:26:

ben kaçırdım sanırım :44: neydiki cnm???

alishia iyi akşamlar,güle güle...

elfida cnm ara ara kalk yürüyüş yap ,krampların için de dr.na kesin söyle magnezyum yazar sana...

Naz niyaz yapıyorum sizeee küsmem kiii

bebeyim ben nezamandır bakmıyorum trendyola :/ malum bakınca dayanamıyorum diye
görüp söylemeyene küs ama evet

yaaa

bende bunu istioum
http://www.trendyol.com/Koyu-Yesil-Cilt-Ayakkabi-P0523017309/UrunDetay/7758/956850

yeşil çantama uyuo eşime sölesem hemen alır topuklu olmasında bayılır benim böle ayakkabılar giymeme
bayıldım ben buna, rengine de

bol bu daha hoş tatlım, diğeri biraz abiyemsi geldi bana da :26:
alma sen onu boşver :)

canım böreğin içine, süt, yoğrut yumurta felan sürmeyip eritilmiş tereyağ sürersek fırçayla çıtır oluyor diye biliyorum ben.. annem öyel yapıyor...

herkesler gitti...neyse yarına erken gelebilmek umuduyla...
sabah geleceklere bir günaydın sofrası olsun bu...

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]
ufff ben akşam yemeğine de alabilirim bunları, adaa bu senin bi kahvaltı sogran mı, maşallah sana
Merhabalarr bende geldim araniza 2010 gelini olaraktan
Ooo Maasallahh sayfalar nasilda ilerlemis 1 gunde sohbet sarmis vaziyette sanirim guzel bir topik olmus belirtmek isterim Dilek19u tebriklerrr
hoşgeldinn Rüzgargülü

uff ben yemeğimi yapmaya geçim, açlıktan bayılıcamm :26:

aaaaaaaaa ben kayınvalidemin derdine düşüp kaçırmışım süperi uğurlamayı.
ne denir kiii
bu çok iyi olmuş güle güle

teşekkür ederim canım .bizde nisanda gideceğiz işallah allahtan bişe olmazsa haftaya gidiyoruz.otel henüz belli değil bitane bulduk am abugün araştırırken onun kadar güzel olmasada daha uygun oteller buldum .kociş gelsinde karar verip rezervasyon yaptıracağız.temmuz ağustosta çok yüksek fiyatlar.

geldim dileğim am baya geç oldu.kardeşim bendeydi geç kalktı kahvaltı yapıp dışarı çıktık.bakırköye gittik.ona tişört.pantolon ve ayakkabı aldık ve sahile indik ordan yürüyerek eve geldik 2 saat belki daha fazla yürümüşüzdür.bir park gördük çok güzel laleler dilmişler eklerim albüme .ordan laleler laleler diye diye geldim.

ayşem işallah bir fırsatını bulursam görüşmeyi çok istiyorum.merkezede geliriz heralde gezme bahanesiyel.

nekim kayınvalide bunlar ne denirki acaba bizdemi öle olucaz.onlar oğullarını düşünür .oldu sen 1 gün izin günün var tutup oraya gideceksin bide kasada bekleyip eşin yemeğe gidecek.o kadar düşünüyosa hazırlasın yemekleri 15 dakikaysa götürsün hemde oğlunu görür.eşin yoğunki bırakıp biyere gidemiyo demekki.

ben kaynanama giderkende oğluna sorar ne isityosun diye sonra bana bende bişe istemiyorum derim.ama bize gittiğimizde annem o..ne yer ne sever der

kızlar bir bakayım dedim yine bebek için net.e bakınırken...yazmışsınız...ben şimdi gördüm cevaplayayım hemen :)))
nek.cim evet canım bir yerden falan alınma değildir sofra...severim şık sofralar hazırlamayı...yemeyi de ayrıca

enkidu cnm...biz çok memnun kaldık otelden...alacarte restaurantları,gözleme evi,havuzları,odasının genişliği,temizliği,24 saat ultra her şeyin dahil olması....çok ama çok güzeldi her şey dur bakimmmm silmemi gerektirmeyecek foto ekleyebilirsem ekleyim

canım çok saol iyiyim ben şimdilik inş. böyle giderimmm o tadı bilmem ama ben hastayken bi ara tat duyum komple gitmişti yediklerimden zevk almıodum laf olsun die yiyordum ona benzer bişi heralde bu da umarım yakın zamanda geçer cnm
yaaa

bende bunu istioum
http://www.trendyol.com/Koyu-Yesil-Cilt-Ayakkabi-P0523017309/UrunDetay/7758/956850

yeşil çantama uyuo eşime sölesem hemen alır topuklu olmasında bayılır benim böle ayakkabılar giymeme
bu aykkaplar çok moda bu seneee burda herkeste görmeye başladım bile benn. çok cici dimiiii
ben eşortmanla bile gelebilioum
---
evt biraz soluk
amann kuzum lazım diosun istioum diosun al ozman ama bide dışarda bak
belki daha da uygun bile bulursun
çok şükür ki biz de meb gibi resmi kıyafet zorunluluğu yok, en çok bu yönünü sevdim bu işin kotla spor aykabıyla her tür gelebiliosun.spor hiç giymedim ama kotu üstümden çıkarmıom diyebilirim

lalelere bayılıyorummmm burda da 2-3hafta önce diktiler bakmaya doyamıyorumm

cnımmmm ben de çok isterimmm. eşini kandır antalyadaki ünv.çok güzelmiş bi gezelim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…