geçmiş olsun elfi...ben de senin gibiydim,hamile olma ihtimalim olduğu için ilaç içmek istemedim...eşim aktardan ballı-zencefilli bi karışım aldı...ara ara onu attım ağzıma...iki günde geçiverdi...tavsiye ederim canım...
kızlar dün foto eklemiştim göremeyenler vardı
şimdi ekleyeyim mi???
ben eşortmanla bile gelebilioum
---
evt biraz soluk
amann kuzum lazım diosun istioum diosun al ozman ama bide dışarda bak
belki daha da uygun bile bulursun
nekim sen gelinini düşünen kaynana gördünmü arada vardır bi kaçtaneboşver takılma kız bu arada ne zormuş o gönderdiklerin bi sürü iş valla yap yap bitmiyo dünden beri 3 tane yapabildim
kızlar trendyolda bambinin bi ayakkabısını beğendim baksanıza 59 tl hiç vermek istemiyorum ama ihtiyacım var işyerinde açık ayakakbı giyilmiyor yazın(
http://www.trendyol.com/Bej-Rugan-Ayakkabi-P0610136008--38-/UrunDetay/7758/956664
Aa pardon canım bişey yazacaktım ama neydi diyorum :) çok güzel cvp vermişsin yani sen niye izin gününde gidicenki kardeşleri gitsin. Ne söylediğinin farkında değil tarzında konuşuyor sanki. kırılır mı ayıp mı olur flan düşünmüyolar.
kız aynı aynda yazmışsız valla okumadım nekkkkkkk senin yazdığını duy sesimi arada kaynadı bence olaylardan kimse esgeçmezdi yoksa:26:
ben kaçırdım sanırım :44: neydiki cnm???
alishia iyi akşamlar,güle güle...
elfida cnm ara ara kalk yürüyüş yap ,krampların için de dr.na kesin söyle magnezyum yazar sana...
Naz niyaz yapıyorum sizeeeayy evt ya ben onu okudum yazamadım ki
patavatsızca konuşmuş birlikte gelin olayı yok
ama sen iyi demişsin zaten
kardeşleri baksın benim 1 gün iznim var die
sende gelmiosun demiş ne zamandır gitmiosun epey oldu dimi:44:
bebeyim ben nezamandır bakmıyorum trendyola :/ malum bakınca dayanamıyorum diyekuzum ayakkabı güzel ama bunun düşük platformlusunda daha rahat edersin bende var acaip rahat birde renk bu mu :26: pudra bari olsun yada toprak rengi gibi varya
benim trendyolda beğendiğim kartal yüzük varmış yine tükenmiş ayrıca kimse hbr vermio
bayıldım ben buna, rengine deyaaa
bende bunu istioum
http://www.trendyol.com/Koyu-Yesil-Cilt-Ayakkabi-P0523017309/UrunDetay/7758/956850
yeşil çantama uyuo eşime sölesem hemen alır topuklu olmasında bayılır benim böle ayakkabılar giymeme
bol bu daha hoş tatlım, diğeri biraz abiyemsi geldi bana da :26:
canım böreğin içine, süt, yoğrut yumurta felan sürmeyip eritilmiş tereyağ sürersek fırçayla çıtır oluyor diye biliyorum ben.. annem öyel yapıyor...yufka almıştım gelirken...onu sarsam ve buzluğa atsam ne iyi olacak kızlar...
şöyle hazır yufkayı çıtır çıtır yapacak bir tarifiniz var mı???
bolcum al o halde...evet ben de yüksek topuklu giyemiyorum...
herkesler gitti...neyse yarına erken gelebilmek umuduyla...
sabah geleceklere bir günaydın sofrası olsun bu...
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
hoşgeldinn RüzgargülüMerhabalarr bende geldim araniza 2010 gelini olaraktan
Ooo Maasallahh sayfalar nasilda ilerlemis 1 gunde sohbet sarmis vaziyette sanirim guzel bir topik olmus belirtmek isterim Dilek19u tebriklerrr
aaaaaaaaa ben kayınvalidemin derdine düşüp kaçırmışım süperi uğurlamayı.yeteri kadar konuştunuz zaten sağolun yaa,ne çok doluymuşsunuz bana öyle..
zaten kendilerini hemen belli ettiler bana garezi olanlarnek.dilek,dilşad,bol gibi..bol senin silmemin nedeni ceza almanı seyretmekti
ben yaklaşık 2 yıldır o topikteyim hersaat zamanla sıkıyor.yoruluyor insan.siz şuan benim gectiğim yoldan geciyorsunuz aman tükenmesin sohbetiniz.
benimki bir alışkanlık gelip yazıp çıkmak ..ben iş değiştirdigimde yoklugumda birkaç kişi gelmiş onlarla çok sohbetm olmadı sonrada ugraşmadım tabi.
dilşad hanım mesela ben ona bebişi için gecmiş olsun yazdım başka ne yazabilirdim ki..sen görmediysen bilemem.''teyyareden'' kastım hep aynı kısırdöngü.ondan sıkıcı geliyor bana anladınızmı?*
bol hanım seni şiddetle kınıyorum..hani beni gectim ben bencilim,sen eşimden ne istedinde eşime bencil lafını soktunen ona uyuz oldum neden eşimi karıştırdın ki.daha dün eşin ne güzel konuşmuş diyordun..ne kadar yalancı imişin ..sahteymiş cümlelerin o zaman ben bunu anlıyorum.
benim topikte kopuklugum oldu ben her gelmemde samimice hop laflara dalmam eskiden kalmazuzu88 bir o kalmıştı eski sohbet ettiğim.. herşeyi bildiği için gelip kolayca anlatabiliyordum.. ama beni tanımayanlar kin güdmüş bana resmen...2009dan beri kkdayım ilkkez böyle birşey başıma geldi..
hepiniz alaycı yaklaştınızzallaha şükür kk da çok sevenim oldu..çok hoş sohbetlerim ve sevenlerim oldu..
buraya tekrar yazmamın nedeni son kez içimi döküp kk ya veda ediyorum..üyeliğimi iptal edicembugün baya kırıldım..sizde güzel eğlendiniz.. ben bu alaycı kelimeleri hakedicek biri değilim asla zuzu yinede sağol.son cümlen için ..
bugüne kadar yazdıgınız için cevapladıgınız için yinede ben size teşekkür ediyorum..:26:
bu çok iyi olmuş güle güle
enkidu...yarın okursun artık tatlım...
bu dönemde tatil nasıl olur diye sormuşsun geçmişte...
ben balayına nisan ayında gittim...Antalya belek teydi bizim otel.
voyage belek...normalde çok pahalı olur ama bu dönemde uygundu,yine öyledir...ve havada süperdi...denize giremedik ama otelin havuzları bu eksiği kapatmıştı doğrusu...tavsiye ederim yani bu ay da gitmenizi,hem de sakin oluyor çok hoş oluyor...
herkesler gitti...neyse yarına erken gelebilmek umuduyla...
sabah geleceklere bir günaydın sofrası olsun bu...
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
canım çok saol iyiyim ben şimdilik inş. böyle giderimmm o tadı bilmem ama ben hastayken bi ara tat duyum komple gitmişti yediklerimden zevk almıodum laf olsun die yiyordum ona benzer bişi heralde bu da umarım yakın zamanda geçer cnmaman canım geçmiş olsun. kokulacak birşey olmadığına sevindim. ama sen yine de arada bir kontrol ettir mutlaka bence.
umarım eşinde de kötü bir sonuç çıkmaz canım.
elfişimmm geçmiş olsun tatlım.,
ben de dün bütün gün yattım. önceki gün akşamdan bir baş ağrısı başladı, dün bütün gün yatırdı beni ya. çok şükür bugün iyiyim.
topik konusuna hiiiiç bulaşmıyorum canım zaten. benim için önemli olan sizin nerde olduğunuz, ben oraya gelirim
sana da maşşallah canım. nasıl hissediyorsun? var mı bulantı falan???
sorma nekim ya ben de sizi çoooook özlüyorum. bu arada herkes bana özelden numaralarını atabilir mi acaba?
elfişim çok şükür bulantılar kesildi. ama sanırım demir ilacı yüzünden sudan falan tat alamıyorum, ağzımda sürekli buruk bir tat var. sende de oldu mu ya? çok kötü, hiçbir şey yemek istemiyorum bu yüzden
bu aykkaplar çok moda bu seneee burda herkeste görmeye başladım bile benn. çok cici dimiiiiyaaa
bende bunu istioum
http://www.trendyol.com/Koyu-Yesil-Cilt-Ayakkabi-P0523017309/UrunDetay/7758/956850
yeşil çantama uyuo eşime sölesem hemen alır topuklu olmasında bayılır benim böle ayakkabılar giymeme
çok şükür ki biz de meb gibi resmi kıyafet zorunluluğu yok, en çok bu yönünü sevdim bu işinben eşortmanla bile gelebilioum
---
evt biraz soluk
amann kuzum lazım diosun istioum diosun al ozman ama bide dışarda bak
belki daha da uygun bile bulursun
geldim dileğim am baya geç oldu.kardeşim bendeydi geç kalktı kahvaltı yapıp dışarı çıktık.bakırköye gittik.ona tişört.pantolon ve ayakkabı aldık ve sahile indik ordan yürüyerek eve geldik 2 saat belki daha fazla yürümüşüzdür.bir park gördük çok güzel laleler dilmişler eklerim albüme .ordan laleler laleler diye diye geldim.
ayşem işallah bir fırsatını bulursam görüşmeyi çok istiyorum.merkezede geliriz heralde gezme bahanesiyel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?