kızlar ya ben bi psikologa gitmeyi düşünüyorum, gün geçtikçe kendimi daha kötü hissediyorum, evde tek kaldığımda sürekli geçmişi düşünüyorum, ii değilim ben yaa
aslında çok uygun olur bence yaşadığın hiç kolay bişi diil bi uzmanla aşmam daha kolay olabilir yoksa uzun bi sürece yayılır ve bebek diodun ya ben hayır falan demiştin
daha toparlanmadığını tahmin ettiğim için bu düşüncen bana yanlış gelmişti.
zuzu yemek işi noldu canım
Elfişim ben pazar okumuştum rahatsızlığınla ilgili yazını, çok geçmiş olsun tatlım :26:
Dileğim, barışmanıza çok sevindim kuzumm.Arasan da duyamazmışım ben zaten, eşimin yanındaydım, k.v ye gittik 12 ye yakın eve geldik..
ama ara ara baktım telime..
Dilşadcım, bence de git psikoloğa, konuşmak iyi gelecektir
bu santrale bakan kız bugün de yok. deliriyorum anliycanız..
bıktım ama yaa, haftada 1 gün izin yapıyo.. birde sms atmış "canım ben gelmiyorum söylersin o köpeklere, ararıms eni öptüm" diye
finans müd. msjı görmek istedi, göstermedim.. gösterseydim görürdü o :18:
sedacım maalesef insan sinirine yenik düşüo işte
ben laf bulamayacak bi insan diilim ama altın mı istiosun deyince tıkandım
dün onada böyle söylerken gözlerim doldu ben haketmioum dedim
hemen sarılmaya kalktı bırak yaa böyle barışılıo sanıosun bi konuş bide ben seni dinleyim dedim
sonra ellerimi tutmuş tamam ben bankadaki parayı 5000 yaptım sende 3bin bileziği bozdur dio
sen bi bankayla konuşta dedim
kuzum sanada sorim hatta
10 bine 18 ay 11500 ödicektik
daha hiç ödenmedi 20sinde ilk taksit
şimdi toplu ödenebilir mi sanırım onunda cezası mı ne varmış yani masraf die yine epey para alıolarmış
bende dioum 640tan 3 taksit ödeyelim 1.920
kalıo 9500 falan ee 15 ayın faizini sıfırlayıp toplu para versem 1000 tl düşürmez mi yani
8500 verilir biter dioum işte
hakikaten çok izin alıyorher iş sana kalıyor
kızıyolar da yani 5 yıllık personel :26: walla ben söylendim durdum bugün, kızdı fin. müd onanekim ne rahat kız gerçekten bişe demiyorlarmı bu kıza?
Elfişim ben pazar okumuştum rahatsızlığınla ilgili yazını, çok geçmiş olsun tatlım :26:
Dileğim, barışmanıza çok sevindim kuzumm.Arasan da duyamazmışım ben zaten, eşimin yanındaydım, k.v ye gittik 12 ye yakın eve geldik..
ama ara ara baktım telime..
Dilşadcım, bence de git psikoloğa, konuşmak iyi gelecektir
bu santrale bakan kız bugün de yok. deliriyorum anliycanız..
bıktım ama yaa, haftada 1 gün izin yapıyo.. birde sms atmış "canım ben gelmiyorum söylersin o köpeklere, ararıms eni öptüm" diye
finans müd. msjı görmek istedi, göstermedim.. gösterseydim görürdü o :18:
barışma ve yine benim istediğim oldu :119:
kız ne güzel valla izin al al gelme
bazıları böyle şanslı oluo kaç kere izin kullanır bişi olmaz
sen ben bi izin alırız göze batar.
bende öğle iznimi 13,30-14,30 kullancam drye gidip sonuç gösterip rahim ağzı kanseri sonucumu alcam
evt okadar fedakarlık yapıyosun ama hiçbiri gözükmüyor ya onların gözüne gerçekten insanın zoruna gidiyor çok ii anlıyorum seni cnm..
cnm her halukarda masraf alırlar bankadan bankayada değişiyo mesela bizim bi kredimiz vardı 2 bin borç kalmıştı toplu kapatalım dedik düşer bi gittim hiç düşürmediler normal kalan paranın hepsini aldı gerizekalılarsinir oldum bankayla görüşün siz..
nekim ne rahat kız gerçekten bişe demiyorlarmı bu kıza?
istediğin oldu ama keşke şu erkekler baştan kabul etseler. son sözü erkekler söylermiş o da peki karıcığım olurmuş da bizi üzdükten sonra işte.
inşallah bişe çıkmaz dilekcim.
bizim bi önceki beyazıtın reklamında oynadığı bankaydı
4650ydi 4250 yaptılar toplu ödemede.
ben yine öyle düşünmüştüm hayırlısı bakalım umarım planladığım gibi olur 3 ayda bu borç işini kapatırız
sonra her ay yatırım ve sonuçta bizim olcak faizsiz falan Allahım inş planladğım yolda ilerlememe yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?