Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

merhaba kızlar

ben geldim.bende cumartesi kayınvalidemlere geçtim ama zorla istemey istemeye .eşimin çıkışında beraber geçecektik ama bütün gün çok yağmur yağdı.eşimi aradım çok yağıyor gitmesek mi diye oda aramış babası kesilir yağmur siz gelene kadar demiş.bende sinirlendiğimde duvara telefonumu fırlatırım veya yumrukla vururum telefonu fırlattım dolabı duvarı yumrukladım bide ağladım rahatladım.çıktım tramvaya gidene kadar sırılsıklam oldum.eve vardığımızdada ıslanmışsınız diyolar yağmur yağıyor dedim gelmicektik mecburen geldim dedim sabah kahvaltıdan sonra 1 gibi çıktık kalın falan dediler hazırlık yapıcaz dedik .alışveriş merkezine geçtik eşime sezonluk kısa mont tşört ayakkabı aldık kendimede babet aldım tunik aldım.akşam 9da evdeydik.yemek yedik nihatı izledim .yine ünlüler kazandı

evet bazen çıldırtıyor evet ben bütün cumartesimi onlar için heba ettim çünkü kayınvalidem eşimi arayıp biz şimdi hastaya gidiyoruz dönüşte bakarsın diyince aha dedim bunlar akşam yemeğine kesin bendeler; gideyim de güzelce alacaklarımızı alalım özendim açıkçası çünkü eşim benim aileme çok hürmetli davranır sırf o mutlu olsun diye yoksa biz arkadaşlar görüşecez yada yüzmeye gidiyoruz diyip dışarı da dolanabilirdik. Ben dedim eşime hadi bi şeyler alalım akşama beraber vakit geçirelim annemlerle diye.

Dün yoldayız anane illa sizle gelsin dedi kayınvalidem; tamam dedik ayaştan çıktık yola yağmur nasıl yağıyor anane hiç susmuyor; bi önceki hafta gittiklerinde ordaki prefabrik evlere bakmışlar ne varmış bahçeye öyle bir ev konduruverseymişiz bak oğlum sağda var evden ama bakmıyorsun çocuğuuuunm eşim diyo ki anane bi dur yol tek şerit yağmur yağıyor evin sırası mı gelene kadar hiç susmadı; dedim anane bizim pestlimiz çıktı sen yorulmadın mı azıcık bi uyu dinlen hala konuşuyor

bol bende istioum ya sizi görmeyi face yok mahrum kalıoum
birde msn adresini versene özele yolla bebeyim

dilekciğim haftasonu barışmanız iyi olmuş.yine senin dediğine gelmiş anlaşılan niye başta kabul etmezler anlamıyorum.bu erkekleri napsak benim eşimde amcamlar burda yazın burda oğullarının yanında kalıyolar.amcam hasta eşimi görmek istedi.götüremdim 1-2saat oturur geliriz dedim yok ama annesine gidiyor .bende dün şikayet ettim .gitmiyor aramıyor kimseyi diye .bizim hatamız diyor adam hepsi öle diyor .

dilşadcığım bencede psikolağa gitmen iyi olur rahatlarsın.bende gitmiştim lisede sınavlara girmeden.

sirkenciğim maşallah baya yoğun geçmiş haftasonun birilerini mennun edicez diye kendimizden vazgeçiyoruz oysaki zaman okadar çabuk geçiyorki

evet enkidu cumadan temizliği eşimle halledince ve çamaşır filan da olmayınca hep rahat olduk bi de birilerinin planlarına zorla dahil edilmeler olmasaydı. Dün olan benim diyete oldu sabah tartıda 59.2 yi gördüm uff bu zorunlu kaçamaklar kötü oldu yürüyüşümü de yapamadım; eşim de diyor ki bahçede ne kadar hareketliydin yürüyüşten daha ağır egzersiz oldu sana diyor. Ama bugün yüne akşam 1 sa yürümem lazım

dilek cnm bikaçtane koydum kızımın benle olanı albüme bak öğleden sonra koyim açılmadı face ordan alıcam:)

Son düzenleme:
hastaneye gittim geldim
kadın hastalıklarına gittim rahim ağzı kanser taraması sonucu iyiymiş
bunları da genel cerrahi istemişti ama sizde görmek istemiştiniz die ultrason sonuçlarımı verdim
bişi yok dedi yok ama ağrılarım hiç geçmio dedim
nerde kasıkta ne zamandır temmuzdan beri tedavi uyguladın mı evet ilaç kullandım geçmedi
klişe laflarından sonra bu ultrason benim işime yaramaz ben giriş yaptır gel bende ultrason yazıyım dio
dedim doğum kontrol hapı kullansam ödemi atar mı acaba hocam
ben tüylenme ve kilo artışı olur die sıcak bakmıodum dedim
şimdi bişi diemem giriş yap gel dedi
yapmadım çnk 3 ay sonraya verio ultrasonu o hastane eğer büyük hastaneye gidersende diğer haftaya verio
neyse genel cerrahiye gittim böyle böyle sonuç istenmişti yaptırdım dedim dr başka tabii
bişi yok dedi aynı şekilde ama ağrım var dedim
adamın cvbı şu
siz zorlarsanız bizde zorlarız
nası yani dedim
ne demek bu
yani ısrar ederseniz bende çok daha fazla tetkik istemek zorunda kalırım dedi
anladım ben sizi dedim çıktım
cildiyeye gitmiştim yüzümdeki sivilce icin
10 günlük ilaç vermişti bi halta yaramamıştı
devam ediyim mi die sorcaktım
ama dr yine başkası gelmiş adam ben bilmem ilacı veren dr ile buluşmanız lazım dedi
sizede iyi günler dedim ve geldim

sinir drlar nolcak

boşu boşuna uğraştırıyorlar bir de şu umursuz tavırlar insanı fıtık ediyor

sonucunun temiz çıkmasına sevindim gözümüz aydın
doğum kontrol hapları su tutar şişlik yapar ama kıllanma yapmaz aksine kıl köklerini zayıflatıcı özellikleri vardır; bazı kadınlar hususi lazer epilasyona başlarken doğum daha çabuk etki görsünler diye kontrol hapı kullanırlar

Ay Allahım :26: :26: :26:

neyse canını sıkma dilekcim boşver gitsin, sen de bişe yok ya önemli olan bu.

kızlar nerdesiniz hiçbişe yazmamışsınız..
dilekcim saol cnm amin inşallah hep gülsün kuzum..

Bilmemne kuran kursundan zekat istemeye gelmişler 2 adam (hoca galiba)
patronla konuştular az, işte patron da fin. müd çağırdı 500 tl ver dedi
bunlar duaya başladı "Allah ne muradın varsa versin, bereket bolluk..." felan felan
en son şey dedi "pozitif enerjiyle tüm sıkıntılarınızdan kurtulun inş" ben koptum tabi yan tarafta

Son düzenleme:
ya nerde kaldı bunların yeminleri anlamadım valla yazık yaa bu kadar vurdumduymazlık olmaz ki

elfiyle zuzu nerde ve nek

benim işler birikmiş onlarla uğraşıyorum

Ay ne saçmalık ya bi tek smear testi yaptırmış gibi oldun diğerleri hep gereksiz kaldı neyseki sonucun temiz çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…