- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Bilmemne kuran kursundan zekat istemeye gelmişler 2 adam (hoca galiba)
patronla konuştular az, işte patron da fin. müd çağırdı 500 tl ver dedi
bunlar duaya başladı "Allah ne muradın varsa versin, bereket bolluk..." felan felan
en son şey dedi "pozitif enerjiyle tüm sıkıntılarınızdan kurtulun inş" ben koptum tabi yan tarafta
evet hocaya bak dimmipozitif enerjimi :90:
hoşgeldinselam herkese. Ben de 2010 geliniyim. Topiğinizi yeni gördüm. Hayırlı olsun, güzelmiş... Ben de uğrasam arada, rahatsız etmem di mi?
iyi seyirler sirkenkızlar ben eve geçiyorum bi şeyler yiyelim ordan da bugün sinema kampanyası varmış hattımın açlık oyunlarına gidecez diyetime de uygun olur belki
yaa ben kıskanıoum valla yaa gecen gün de demiştim beni asistan alsan yanına 1000 tl + sigortayla çalışırım KKda azcık girerimkızlar ben eve geçiyorum bi şeyler yiyelim ordan da bugün sinema kampanyası varmış hattımın açlık oyunlarına gidecez diyetime de uygun olur belki
Selam herkese. Ben de 2010 geliniyim. Topiğinizi yeni gördüm. Hayırlı olsun, güzelmiş... Ben de uğrasam arada, rahatsız etmem di mi?
gitti 500 tl deseneBilmemne kuran kursundan zekat istemeye gelmişler 2 adam (hoca galiba)
patronla konuştular az, işte patron da fin. müd çağırdı 500 tl ver dedi
bunlar duaya başladı "Allah ne muradın varsa versin, bereket bolluk..." felan felan
en son şey dedi "pozitif enerjiyle tüm sıkıntılarınızdan kurtulun inş" ben koptum tabi yan tarafta
ya anlamıoum ben bunları yaa insanları sürüklüolar mantıksız şeylerin içindebenim işler birikmiş onlarla uğraşıyorum
Ay ne saçmalık ya bi tek smear testi yaptırmış gibi oldun diğerleri hep gereksiz kaldı neyseki sonucun temiz çıkmış
evt devlet hastanesi bugünkü dr tam bi fiyaskoydu yaa pzt sendromundalardı sanırımayy yazmayı unutmuşum dilekk gözünaydın cnm kız ne biçim hastaneymiş orası öyle devlet hastanesimi burası
ne verimsiz bi gün yaa
saat 4 olmuş ama ben elimdeki işin daha yarısını bile bitiremedimki şuan bu iş angarya bana ..daha mühim işlerim var ama bugün bitir önüme getir dedi uyuz (
hastaneye gittim geldim
kadın hastalıklarına gittim rahim ağzı kanser taraması sonucu iyiymiş
bunları da genel cerrahi istemişti ama sizde görmek istemiştiniz die ultrason sonuçlarımı verdim
bişi yok dedi yok ama ağrılarım hiç geçmio dedim
nerde kasıkta ne zamandır temmuzdan beri tedavi uyguladın mı evet ilaç kullandım geçmedi
klişe laflarından sonra bu ultrason benim işime yaramaz ben giriş yaptır gel bende ultrason yazıyım dio
dedim doğum kontrol hapı kullansam ödemi atar mı acaba hocam
ben tüylenme ve kilo artışı olur die sıcak bakmıodum dedim
şimdi bişi diemem giriş yap gel dedi
yapmadım çnk 3 ay sonraya verio ultrasonu o hastane eğer büyük hastaneye gidersende diğer haftaya verio
neyse genel cerrahiye gittim böyle böyle sonuç istenmişti yaptırdım dedim dr başka tabii
bişi yok dedi aynı şekilde ama ağrım var dedim
adamın cvbı şu
siz zorlarsanız bizde zorlarız
nası yani dedim
ne demek bu
yani ısrar ederseniz bende çok daha fazla tetkik istemek zorunda kalırım dedi
anladım ben sizi dedim çıktım
cildiyeye gitmiştim yüzümdeki sivilce icin
10 günlük ilaç vermişti bi halta yaramamıştı
devam ediyim mi die sorcaktım
ama dr yine başkası gelmiş adam ben bilmem ilacı veren dr ile buluşmanız lazım dedi
sizede iyi günler dedim ve geldim
sinir drlar nolcak
Selam herkese. Ben de 2010 geliniyim. Topiğinizi yeni gördüm. Hayırlı olsun, güzelmiş... Ben de uğrasam arada, rahatsız etmem di mi?
kızlar ben eve geçiyorum bi şeyler yiyelim ordan da bugün sinema kampanyası varmış hattımın açlık oyunlarına gidecez diyetime de uygun olur belki
dileğim gözün aydın smeat sonucu temiz çıkmış.diğer testlerin dursun özele gidersen onları gösterirsin .devlet hastaneleri öle .düştümmü kurtuluşu zor bide onalrın tavırları insanı öldürüyor.lafını peşin peşin söyleyeceksin.ben çok allah sizi bildiğiniz gibi apsın dedim insnaın canına yetiyolar.dalga geçer gibi konuşuyolar.testin devlette yaptırım özel hastaneye gitmek daha mantıklı
benim keyfim iyi aslında kaynatıoum burda işte karikatürler fotolarbugün kimsenin keyfi yok sanırım pazartesi olduğu için.bendede halsizlik var dün terledim susamıştımda eve gelince dolaptan fanta içmiştim .boğazlarım şişmiş.sıcak bişe yapayım .bi atrfatnda hazırlığımı yapayım.ancak yaparım.
herkese iyi akşamlar
ii akşamlar kızlar
yaa ama şimdi kadın hastalıkları ultrason isticekti ama bıktım dedim sırada almadım yazdırmadım da
yaz gelio ayaklarımı artık çok üşütmem ve bu kadar ağrım olmaz belki die düşünüoum bakalım aylardır cekioum zaten
ama boşa uğraş yani yapılan bişi yok sadece temiz çıkan sonuçlar yanıma kar kaldı.
benim keyfim iyi aslında kaynatıoum burda işte karikatürler fotolar Eki Görüntüle 391942
iyi akşamlar canım bugün pek konuşamadık sanki
ultrasonu niye istiyor canım senin ağrın var idrar yollarında intihaplanma mı var sende .ben şuana kadar oakadar çok gittimki hiçbir doktor ultrason istemedi.idrar testi istenir .ultrasonlada bakarlar zaten bence özele git hiç uğraşma 25-30tl muayen ücreti.yazın ayaklardan yine üşütülür yaz geldi sıcak deyip çorapsız gezince üşütüyoruz biz fark etmiyoruz.
herkes gitmiş:26:
dilek şuna baksana nasıl 10 tl çekim var araya gitmesin alsammı acaba
http://www.markafoni.com/product/2095422/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?