Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Pozitif enerjimi :90:

ayy yazmayı unutmuşum dilekk gözünaydın cnm kız ne biçim hastaneymiş orası öyle devlet hastanesimi burası

ne verimsiz bi gün yaa

saat 4 olmuş ama ben elimdeki işin daha yarısını bile bitiremedim ki şuan bu iş angarya bana ..daha mühim işlerim var ama bugün bitir önüme getir dedi uyuz (

Selam herkese. Ben de 2010 geliniyim. Topiğinizi yeni gördüm. Hayırlı olsun, güzelmiş... Ben de uğrasam arada, rahatsız etmem di mi?

kızlar ben eve geçiyorum bi şeyler yiyelim ordan da bugün sinema kampanyası varmış hattımın açlık oyunlarına gidecez diyetime de uygun olur belki

pozitif enerjimi :90:
evet hocaya bak dimmi

selam herkese. Ben de 2010 geliniyim. Topiğinizi yeni gördüm. Hayırlı olsun, güzelmiş... Ben de uğrasam arada, rahatsız etmem di mi?
hoşgeldin

kızlar ben eve geçiyorum bi şeyler yiyelim ordan da bugün sinema kampanyası varmış hattımın açlık oyunlarına gidecez diyetime de uygun olur belki
iyi seyirler sirken

yaa ben kıskanıoum valla yaa gecen gün de demiştim beni asistan alsan yanına 1000 tl + sigortayla çalışırım KKda azcık girerim çok çalışırım :126:

Selam herkese. Ben de 2010 geliniyim. Topiğinizi yeni gördüm. Hayırlı olsun, güzelmiş... Ben de uğrasam arada, rahatsız etmem di mi?

hoşgeldin canım

kızlar bu arada eski topikte resmen in cin yani linki adres çubuğunda kalmış tıkladım yanlışlıkla da

bu arada albüme bi karikatür ekledim bi kaç tane foto karikatürü ben yaptım

gitti 500 tl desene

benim işler birikmiş onlarla uğraşıyorum

Ay ne saçmalık ya bi tek smear testi yaptırmış gibi oldun diğerleri hep gereksiz kaldı neyseki sonucun temiz çıkmış
ya anlamıoum ben bunları yaa insanları sürüklüolar mantıksız şeylerin içinde

ayy yazmayı unutmuşum dilekk gözünaydın cnm kız ne biçim hastaneymiş orası öyle devlet hastanesimi burası
evt devlet hastanesi bugünkü dr tam bi fiyaskoydu yaa pzt sendromundalardı sanırım

ne verimsiz bi gün yaa

saat 4 olmuş ama ben elimdeki işin daha yarısını bile bitiremedim ki şuan bu iş angarya bana ..daha mühim işlerim var ama bugün bitir önüme getir dedi uyuz (

oyy nası yetiştircen peki:26:

dileğim gözün aydın smeat sonucu temiz çıkmış.diğer testlerin dursun özele gidersen onları gösterirsin .devlet hastaneleri öle .düştümmü kurtuluşu zor bide onalrın tavırları insanı öldürüyor.lafını peşin peşin söyleyeceksin.ben çok allah sizi bildiğiniz gibi apsın dedim insnaın canına yetiyolar.dalga geçer gibi konuşuyolar.testin devlette yaptırım özel hastaneye gitmek daha mantıklı

iyi akşamlar dilşadcığım

bugün kimsenin keyfi yok sanırım pazartesi olduğu için.bendede halsizlik var dün terledim susamıştımda eve gelince dolaptan fanta içmiştim .boğazlarım şişmiş.sıcak bişe yapayım .bi atrfatnda hazırlığımı yapayım.ancak yaparım.

herkese iyi akşamlar

yaa ama şimdi kadın hastalıkları ultrason isticekti ama bıktım dedim sırada almadım yazdırmadım da
yaz gelio ayaklarımı artık çok üşütmem ve bu kadar ağrım olmaz belki die düşünüoum bakalım aylardır cekioum zaten
ama boşa uğraş yani yapılan bişi yok sadece temiz çıkan sonuçlar yanıma kar kaldı.

benim keyfim iyi aslında kaynatıoum burda işte karikatürler fotolar

ii akşamlar kızlar

iyi akşamlar canım bugün pek konuşamadık sanki

benim keyfim iyi aslında kaynatıoum burda işte karikatürler fotolar Eki Görüntüle 391942

iyi akşamlar canım bugün pek konuşamadık sanki

ultrasonu niye istiyor canım senin ağrın var idrar yollarında intihaplanma mı var sende .ben şuana kadar oakadar çok gittimki hiçbir doktor ultrason istemedi.idrar testi istenir .ultrasonlada bakarlar zaten bence özele git hiç uğraşma 25-30tl muayen ücreti.yazın ayaklardan yine üşütülür yaz geldi sıcak deyip çorapsız gezince üşütüyoruz biz fark etmiyoruz.

yok yok ben hala sıkı sıkı çoraplarımı giyioum
bunndan sonra zaten çok kötü olursam özele gitcem

bolcum markafoniye giriş yapmadım şimdi dükkandayım- o yüzden dileğin eklediği hoşuma gitti. diğerini bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…