Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım püskül bana biraz adi gelio bazen kumaşıda iyi olmazsa ama şu çok güzel bence
Eki Görüntüle 391953

yanlış eklemişim zaten ben onu eklicektim bende bunu beğendim zaten cnm alim ozman:)

bugün kocişim evde 7 ye doğruda çıkacam işten müdür yok izinde 2 gün kimse yok ama gelen olursa cvp versin ne pişirsem akşama?

kare alma bol yaa ovali daha değişik
etraf kare çanta kaynıyo şu kutu modellerden dolayı en çokta.

bol, bence de dileğin eklediği daha güzel
oval istiyosan bunu al, bu da süper hatta bu dileğinkinden de güzel
http://www.markafoni.com/product/2095415/
püskülün zinciri çok bast durmuş senin eklediğinde..
benimkinin kilidi de var daha güzel Eki Görüntüle 391970

akşama bilmioum ki kuzum ya neyin var neyin yok
basit bişiler yap erkende çıkcan ailenle vakit geçir
hemen hazır köfte doğranmış pattis al git kızar 2de domates doğra tmm işte

bolcum markafoniye giriş yapmadım şimdi dükkandayım- o yüzden dileğin eklediği hoşuma gitti. diğerini bilmiyorum ama

yaa ben kıskanıoum valla yaa gecen gün de demiştim beni asistan alsan yanına 1000 tl + sigortayla çalışırım KKda azcık girerim çok çalışırım :126:

:

gel kuzum sabahtan akşama kadar geyik yaparız işler hafif olunca çok olunca da harıl harıl çalışırız benim bu erken kaçmalarımın yakında acısı çıkar

kızlar miroşun topikinde de 1 cinsiyet tahmini yaptım tuttu, yaren ve ayşanın da tutarsa saymiycam artık ay çok heyecanlıı :119:
yaren - erkek
ayşa - kız

benim dünden sebzeli mercimek çorbam var
bu defa havuç, pattis ve soğanla birlikte 1 tane de kabuğu soyulmuş domates attım çok daha sevdim.
makarna kavurucam, peynirli
bir de fıstıklı irmik helvası yapıcam kociş istiyor kaç gündür dr. otkerin

bende makarna düşünüyodum yanına ne yapsam karar veremedim benimkide yüzük çorbası istiyodu buzlukta biraz vardı olmazsa onu yapim..

ok cnm oval olanı alıyorum daha çok şey sığar gibi..

Benim de tavuk etim vardı biraz göğüs biraz da but eti onları sosladım baharatladım pişirme kağıdıyla borcama koydum bir de ortasına baharatladığım patatesleri koydum patatesleriyle etini eşim; etlerini de ben yiyecem bir de yayla çorbası yaptım (eşim için) domatesle soğanla söğüs salatam da hazır

bu arada dukan ekmeğimi yaptım fotografını da ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…