Benim de tavuk etim vardı biraz göğüs biraz da but eti onları sosladım baharatladım pişirme kağıdıyla borcama koydum bir de ortasına baharatladığım patatesleri koydum patatesleriyle etini eşim; etlerini de ben yiyecembir de yayla çorbası yaptım (eşim için) domatesle soğanla söğüs salatam da hazır
bu arada dukan ekmeğimi yaptım fotografını da ekliyorum
güle güle kullannbende makarna düşünüyodum yanına ne yapsam karar veremedim benimkide yüzük çorbası istiyodu buzlukta biraz vardı olmazsa onu yapim..
ok cnm oval olanı alıyorum daha çok şey sığar gibi..
hoşgeldinn
slm kızlar
bende 2010 geliniyim
sizlerle tanışayım dedim
görmedim ki, nerdee :26:iyi bee tmm
sen karikatürüme bakmadın
Benim de tavuk etim vardı biraz göğüs biraz da but eti onları sosladım baharatladım pişirme kağıdıyla borcama koydum bir de ortasına baharatladığım patatesleri koydum patatesleriyle etini eşim; etlerini de ben yiyecembir de yayla çorbası yaptım (eşim için) domatesle soğanla söğüs salatam da hazır
bu arada dukan ekmeğimi yaptım fotografını da ekliyorum
tadı da güzel ben ekmek tüketemediğim için ekmek yerine yiyorum işte yedikçe çörek otları dişime geldikçe hoşuma gidiyor yumuşacık olmuş; biraz daha ince yapıp kıtır kıtır olmasını sağlamalıyım
uff çok acaip rüyalar gördüm bu gece
dilşadla buluşuyoruz, ama istanbulda sanki ve o bana değil ben ona gidiyomuşum nasıl oluyosa.
işte anlaşıyoruz bi kafede buluşucaz, dilşad kırmızı mini bi elbise giymiş, üerine de kısa beyaz kürk mont, nasssıl şık böyle.
ama ağlıyo hepoğlumun mezarına götürüyüm seni diyo, gidiyomuyuz tam bilmiyorum da sanki gidiyoruz..
sonra ben uyuyorum, ama hep böcek sivri sinek vızıltıları var uyanırıyorum uyuyorum rüyamda.
sonra "off bu böcekler ne anne, kurtar beni bunlardan" deyip uyanıyorum
toprağın üzerinde yatıyorum böyle, az çukur sanki tam hatırlamıyorum :26:
ot, çinet felan var ama yeşil değil sararmış, solmuş
öyle işte, etkilendim.. ölücekmiyim neyim
aa süper inş böyle devam edersinngünaydın kızlar...
sabah tartıldım 1 kilom gitmiş bende çok mutlu oldum:))akşamalrı az yiyorum ekmek yemiyorum yersemde ufak parça tahıllı ekmek..
eşimle tartıştım bide sabah sabah sinirimi bozdu
inşallah canım pek hayır olucak gibi değil ama.. bakalım..hayır olsun cnm iyiye yor ii olsun..
aa süper inş böyle devam edersinn
eşinle ne oldu :26:
inşallah canım pek hayır olucak gibi değil ama.. bakalım..
anlamına baktım netten
Eğer toprak kuru ve verimsiz görünüyorsa zor günler geçireceğiniz anlamına gelir. Açlık veya hastalık görebilirsiniz.
toprakta yalnız yatmak endişe ve vesveselere dellalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Uyumak.
Rüyada yatmak, uzanmak yol olarak yorumlanır.
Rüyada Uyumak
* Kendini uykuda görmek gaflete. Uyumak yahut bunu istemek tembellik ve işsizliğe.
* Uyumak, sadece korku ve endişesi olanlar için hayra ve kurtuluşa; diğerleri için pişmanlık ve üzüntüye, Uyku, taat ve ibadette gevşeklik göstermeye, bekar kız için evlenmeye.
ayyy manyak nerden çıkardın yaa iyiye yoruff çok acaip rüyalar gördüm bu gece
dilşadla buluşuyoruz, ama istanbulda sanki ve o bana değil ben ona gidiyomuşum nasıl oluyosa.
işte anlaşıyoruz bi kafede buluşucaz, dilşad kırmızı mini bi elbise giymiş, üerine de kısa beyaz kürk mont, nasssıl şık böyle.
ama ağlıyo hepoğlumun mezarına götürüyüm seni diyo, gidiyomuyuz tam bilmiyorum da sanki gidiyoruz..
sonra ben uyuyorum, ama hep böcek sivri sinek vızıltıları var uyanırıyorum uyuyorum rüyamda.
sonra "off bu böcekler ne anne, kurtar beni bunlardan" deyip uyanıyorum
toprağın üzerinde yatıyorum böyle, az çukur sanki tam hatırlamıyorum :26:
ot, çinet felan var ama yeşil değil sararmış, solmuş
öyle işte, etkilendim.. ölücekmiyim neyim
tebrikler canımgünaydın kızlar...
sabah tartıldım 1 kilom gitmiş bende çok mutlu oldum:))akşamalrı az yiyorum ekmek yemiyorum yersemde ufak parça tahıllı ekmek..
eşimle tartıştım bide sabah sabah sinirimi bozdu
saol cnm bence sen dün dilşattan etkilendin ondan oldu olabilir arada böle rüyalar takma sen..
dün akşam şehir dışına çıkmıştı ama yakınyere dönecekti neyse saat 6.30 doğru aradım ne yaptın diye nerdesin dedim geldim adanadayım dedi çocuğu sen alda ben bi arkadaşla bide anneme uğrıcam dedi bende nerdesin dedim yanından sesler geliyor ama rahat konuşamıyor tamam dedi kapattı sölemedi.5 dk sonra kendi aradı hı cnm yanımdakileri merak ettin dimi anla işte konuşamadım dedi bende nerde olduğunu sölesen yanındakileride tahmin ederdim heralde dedim nerdesin dedim bi sinirlendi bende kapattım. eve 8.30 doğru geldi hiç konuşmadım çocukla ilgileniyor o bişe yapınca bak bak falan diyor arad bir iki bişe diyor yorum yapmadım ortalığı topladım çocuğu yatırdım saat 10 du zaten gittim yattım.kendide baya sonra gelmiş.sabahta duş almıştı bende ütü yapacam saçını kuutacaksan kurut ütü yapacam dedim fiş yeri aynı yok bişe yapmıyorum dedi noluyo dedim bişe diyenmi oldu sana bol dikkat et eskisi gibi davranmaya başladın diyor bana napıyorum ben dedim herşeye bi sinir bi sinir konuşamıyorum bile bu ne böle hiçbişe demedn çekti gitti.şimdi arayıp kavga edecem çok doldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?