ayyy manyak nerden çıkardın yaa iyiye yor
tebrikler canım
standarda bağlıouz zaten bazı dönemler tartışmaları maalesef
kendilerine gelince açıklamalar eksik tavırlar gergin ama azarlanan yine biz oluouz
ama arama kuzum yaa yine gerileceksin
zuzum bana da uyku yetmio sabah eşime bundan sonra 12yi geçirmeyelim dedim
kendisi "hıı canım tamam" deyip kapatsan teli ne yapardı acaba, ortalığı yıkardı dimmisaol cnm bence sen dün dilşattan etkilendin ondan oldu olabilir arada böle rüyalar takma sen..
Dün akşam şehir dışına çıkmıştı ama yakınyere dönecekti neyse saat 6.30 doğru aradım ne yaptın diye nerdesin dedim geldim adanadayım dedi çocuğu sen alda ben bi arkadaşla bide anneme uğrıcam dedi bende nerdesin dedim yanından sesler geliyor ama rahat konuşamıyor tamam dedi kapattı sölemedi.5 dk sonra kendi aradı hı cnm yanımdakileri merak ettin dimi anla işte konuşamadım dedi bende nerde olduğunu sölesen yanındakileride tahmin ederdim heralde dedim nerdesin dedim bi sinirlendi bende kapattım. Eve 8.30 doğru geldi hiç konuşmadım çocukla ilgileniyor o bişe yapınca bak bak falan diyor arad bir iki bişe diyor yorum yapmadım ortalığı topladım çocuğu yatırdım saat 10 du zaten gittim yattım.kendide baya sonra gelmiş.sabahta duş almıştı bende ütü yapacam saçını kuutacaksan kurut ütü yapacam dedim fiş yeri aynı yok bişe yapmıyorum dedi noluyo dedim bişe diyenmi oldu sana bol dikkat et eskisi gibi davranmaya başladın diyor bana napıyorum ben dedim herşeye bi sinir bi sinir konuşamıyorum bile bu ne böle hiçbişe demedn çekti gitti.şimdi arayıp kavga edecem çok doldum
uff çok acaip rüyalar gördüm bu gece
dilşadla buluşuyoruz, ama istanbulda sanki ve o bana değil ben ona gidiyomuşum nasıl oluyosa.
işte anlaşıyoruz bi kafede buluşucaz, dilşad kırmızı mini bi elbise giymiş, üerine de kısa beyaz kürk mont, nasssıl şık böyle.
ama ağlıyo hepoğlumun mezarına götürüyüm seni diyo, gidiyomuyuz tam bilmiyorum da sanki gidiyoruz..
sonra ben uyuyorum, ama hep böcek sivri sinek vızıltıları var uyanırıyorum uyuyorum rüyamda.
sonra "off bu böcekler ne anne, kurtar beni bunlardan" deyip uyanıyorum
toprağın üzerinde yatıyorum böyle, az çukur sanki tam hatırlamıyorum :26:
ot, çinet felan var ama yeşil değil sararmış, solmuş
öyle işte, etkilendim.. ölücekmiyim neyim
günaydın kızlar...
sabah tartıldım 1 kilom gitmiş bende çok mutlu oldum:))akşamalrı az yiyorum ekmek yemiyorum yersemde ufak parça tahıllı ekmek..
eşimle tartıştım bide sabah sabah sinirimi bozdu
kendisi "hıı canım tamam" deyip kapatsan teli ne yapardı acaba, ortalığı yıkardı dimmi
Erkekler ya! Kimleymiş peki canım?
Kızman normal kusura bakmasın, ne gerek var anensine gitmeye bi akşam erken gelmişsin, o da şehir dışında değil
Ama bence de arayıp kavga etme, daha çok gerilmeyin :26:
uyucam şimdieşimin bademcikleri şişmiş, dün gece kalktım zencefil, limon kaynattım ona ballı
ariyım bakim nasıl olmuş
benim eşim de dün akşam arıyo "aşkım yanıma gelsene"canımm sen benden etkilenmişsin hayırdır inşallah diyelim kötüye yorma.
canım maşallah. benm de eşim sabah popon küçülmüş dedi sevindirik oldum
eşler hep aynı, kendileri yapınca sorun yok bz yapsak kıyamet alameti. akşam maça gitti benmki de, gıcık oldum, dersanedeydim ama msj attım biz de sınıfça maç izlemeye geldik die, sürekli msj atıyor arıyor açmıyorum ben de onu sinir ettim
günaydın kızlar.
çocuk oldu annesi hala oğlundan para alıyoevt kesinlikle yıkardı aradım şimdi tartıştık arabada yanında birileri vardı kimdi dedim sölemiyorum dedi ii ben sana hiç bişe demiyorum dedim kapattım ama şuan sinirimden oturup ağlıcam kimdi o yanındakiler msj yazıp ağzıma geleni söleyesim var cnm anneside hanımefendi para bekliyodu onu vermeye gitti koşa koşa..
saol canımeşine geçmiş olsun nekk
uyucam şimdieşimin bademcikleri şişmiş, dün gece kalktım zencefil, limon kaynattım ona ballı
ariyım bakim nasıl olmuş
benim eşim de dün akşam arıyo "aşkım yanıma gelsene"
"niye?"
"maç izlemeye gitcem mağazaya bakarsın"
sinir oldumm"özledim" felan de bari yalandan..
çocuk oldu annesi hala oğlundan para alıyoçocuğunuzun ihtiyaçlaını karşılayın dese, tuhaf yaa..
sakin ol bol, yazma öyle msj hoşuna bile gider daha çok söylemez. umursamıyo gibi davran, zor ama :26:
saol canım
ne parası canım bu :26:evt kesinlikle yıkardı aradım şimdi tartıştık arabada yanında birileri vardı kimdi dedim sölemiyorum dedi ii ben sana hiç bişe demiyorum dedim kapattım ama şuan sinirimden oturup ağlıcam kimdi o yanındakiler msj yazıp ağzıma geleni söleyesim var cnm anneside hanımefendi para bekliyodu onu vermeye gitti koşa koşa..
hay allahım yaa ee gittin mi bari yanıma gelsene dio sen gidip bakcan o maç izlemeye gitcek nası yanıma gelse bubenim eşim de dün akşam arıyo "aşkım yanıma gelsene"
"niye?"
"maç izlemeye gitcem mağazaya bakarsın"
sinir oldumm"özledim" felan de bari yalandan..
---
çocuk oldu annesi hala oğlundan para alıyoçocuğunuzun ihtiyaçlaını karşılayın dese, tuhaf yaa..
sakin ol bol, yazma öyle msj hoşuna bile gider daha çok söylemez. umursamıyo gibi davran, zor ama :26:
günaydın kızlarrrr geçmişe bi bakıp geliyorumm
cnm geçmiş olsun bu arada..
cnm bu ömür boyu öle gider buzdolabı bozulmuştu sözde yarısını kızından almış yarısınıda bundan istemiş öbür kızı habire yesin
elim ayağım titriyor yemin ederim çok sinirliyim zor tutuyorum kendimi öle davranmam gerekiyor evt ben üstüne gidersem hiç sölemicek kafayı yicem şurda..
ne parası canım bu :26:
hay allahım yaa ee gittin mi bari yanıma gelsene dio sen gidip bakcan o maç izlemeye gitcek nası yanıma gelse bu
---
evet zor oluo ama umursamaz davran sen onunla zıtlaşırsan daha da büyür yani o daha da sinirlenir
sen nerelerdesin bakim
günaydın kızlar...
sabah tartıldım 1 kilom gitmiş bende çok mutlu oldum:))akşamalrı az yiyorum ekmek yemiyorum yersemde ufak parça tahıllı ekmek..
eşimle tartıştım bide sabah sabah sinirimi bozdu
kızlar sabah bankayla konuştuk
11.500 tlyi şimdi kapatmak istersen 10.145 verince oluomuş
bizimse 8bin var geriye 2bin kalıo babamdan alcam onu da 650+650+700 olarak 3 ayda ödicem
eğer babamdan almayıp bankaya bu şekilde ödersek 500 tl fazla ödememiz gerekio
gayet uygun dimi 10,145 epey düşüo yani yani faizden
ama işte bileziğim 30 grdı ve 2900 lira falan ediodu altın düşmüş ben epeydir bakmıodum şimdi bilezik 2600 edio
yani 7600 liramız oluo bunu 8 yapmak için bi kaç daha altın var yeni aldığım 2 küpe eşimin zinciri kolye falan işte
veriyim dioum borç bitince nası olsa geri alınır
yani ağustosta inş kuruş borç kalmıcak bi yere.
bizimse 8bin var geriye 2bin kalıo babamdan alcam onu da 650+650+700 olarak 3 ayda ödicem
ama işte bileziğim 30 grdı ve 2900 lira falan ediodu altın düşmüş ben epeydir bakmıodum şimdi bilezik 2600 edio
yani 7600 liramız oluo bunu 8 yapmak için bi kaç daha altın var yeni aldığım 2 küpe eşimin zinciri kolye falan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?