Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evt cnm ben öle davranıp sölemesem ne kadar sinirlenir ama kendi yapınca sorun olmaz herşeyi hesap sormak olarak algılıyor

nerde herkesler

kendisi "hıı canım tamam" deyip kapatsan teli ne yapardı acaba, ortalığı yıkardı dimmi
Erkekler ya! Kimleymiş peki canım?
Kızman normal kusura bakmasın, ne gerek var anensine gitmeye bi akşam erken gelmişsin, o da şehir dışında değil
Ama bence de arayıp kavga etme, daha çok gerilmeyin :26:

uyucam şimdi eşimin bademcikleri şişmiş, dün gece kalktım zencefil, limon kaynattım ona ballı
ariyım bakim nasıl olmuş

canımm sen benden etkilenmişsin hayırdır inşallah diyelim kötüye yorma.

günaydın kızlar...
sabah tartıldım 1 kilom gitmiş bende çok mutlu oldum:))akşamalrı az yiyorum ekmek yemiyorum yersemde ufak parça tahıllı ekmek..
eşimle tartıştım bide sabah sabah sinirimi bozdu

canım maşallah. benm de eşim sabah popon küçülmüş dedi sevindirik oldum
eşler hep aynı, kendileri yapınca sorun yok bz yapsak kıyamet alameti. akşam maça gitti benmki de, gıcık oldum, dersanedeydim ama msj attım biz de sınıfça maç izlemeye geldik die, sürekli msj atıyor arıyor açmıyorum ben de onu sinir ettim
günaydın kızlar.

evt kesinlikle yıkardı aradım şimdi tartıştık arabada yanında birileri vardı kimdi dedim sölemiyorum dedi ii ben sana hiç bişe demiyorum dedim kapattım ama şuan sinirimden oturup ağlıcam kimdi o yanındakiler msj yazıp ağzıma geleni söleyesim var cnm anneside hanımefendi para bekliyodu onu vermeye gitti koşa koşa..

benim eşim de dün akşam arıyo "aşkım yanıma gelsene"
"niye?"
"maç izlemeye gitcem mağazaya bakarsın"
sinir oldumm "özledim" felan de bari yalandan..

çocuk oldu annesi hala oğlundan para alıyo çocuğunuzun ihtiyaçlaını karşılayın dese, tuhaf yaa..
sakin ol bol, yazma öyle msj hoşuna bile gider daha çok söylemez. umursamıyo gibi davran, zor ama :26:

eşine geçmiş olsun nekk
saol canım

uyucam şimdi eşimin bademcikleri şişmiş, dün gece kalktım zencefil, limon kaynattım ona ballı
ariyım bakim nasıl olmuş

ayy nekim yaa geçmiş olsun. bak bakalım kocişine güzelce
bu hft henüz bişi açıklamadın
bugün yarın beklioum

benimkide pazarları maça dio ya çok yorgun bacakları ağrıo zor yürüo ayağını sürükleyerek
sana 2 hft oynamama cezası verdim artık maçı ikimiz yapcaz dedim

cnm geçmiş olsun bu arada..

cnm bu ömür boyu öle gider buzdolabı bozulmuştu sözde yarısını kızından almış yarısınıda bundan istemiş öbür kızı habire yesin
elim ayağım titriyor yemin ederim çok sinirliyim zor tutuyorum kendimi öle davranmam gerekiyor evt ben üstüne gidersem hiç sölemicek kafayı yicem şurda..

Son düzenleme:
ne parası canım bu :26:

hay allahım yaa ee gittin mi bari yanıma gelsene dio sen gidip bakcan o maç izlemeye gitcek nası yanıma gelse bu
---
evet zor oluo ama umursamaz davran sen onunla zıtlaşırsan daha da büyür yani o daha da sinirlenir

günaydın kızlarrrr geçmişe bi bakıp geliyorumm

sen nerelerdesin bakim

ayyy bnm kv nin aynı modeli bizimkide ömür boyu gider.

elficimm çok geçmiş olsun ne kdar kötü olmuşsun daha iyi misin şimdiii:26:

nekkk o ne biçim rüy yorumlama tövbe tövbeeee iyi düşün yaaa

dilekk barışmışsınızzz doktoruna da sinir oldum belirtmeden geçemicem

kızlar h.sonum çok yoğundu hııı zuzum yaaaaaaaaa d.günün olduğunu şimdi geçmişi okuyunca öğrendim kusura bakma nolur cnm ii seneler hiç nete giremedim kaç gündür (((

pazar babamın yanındaydık, c.tesi akşamüzeri işe girdim die öle adak gibi iş olursa keselim bi hayvan demiştik onu kestik dağıttık.birazını da pazar babamın orda yedik cümbür cemaat.

dün de salonaklima aldık o geldi takıldı bütün ahali bizdeydi nedense yemek yedik 9 kişi çay bilmemne derken yoruldum yattığım gibi uyumuşum.bi de salona tv alcık bugün yarın gelicek onun için salonun eşyalarının yerlerini değiştirdiler 5-6 tur döndü bütün eşyalar eşim de çok yorulmuş yazık beli ağrıodu ((

hıı nekkk eşine de geçmiş olsun cnm
parça parça gelio geçmişten aklımda kalanlar
şimdi dersim var yine 15 dk sonra ((( sıkıldımmm

hıı bi de dün doktora gittim tahlil sonuçlarım çıkmış.kist için karar vericez ilerde dio doktorum.ya ikinci 3ayda ameliyat ya da ilerde atıyorum 7.ayda falan bi kistin patlaması falan bişi olursa o riski göze alman lazım.ilerleyen zamanlarda birlikte konuşup karar veririz dedi.bebişimin kalp atışlarını ben hala duyamadım küçükmüş daha çünkü.ama doktor kalp hareketini gösterdi eşim gördü de ben yine göremedim

bolcummm bence de sakin olman lazım biraz dur bakalım ne olmuş sakince öğren

Son düzenleme:
kızlar sabah bankayla konuştuk
11.500 tlyi şimdi kapatmak istersen 10.145 verince oluomuş

bizimse 8bin var geriye 2bin kalıo babamdan alcam onu da 650+650+700 olarak 3 ayda ödicem
eğer babamdan almayıp bankaya bu şekilde ödersek 500 tl fazla ödememiz gerekio
gayet uygun dimi 10,145 epey düşüo yani yani faizden

ama işte bileziğim 30 grdı ve 2900 lira falan ediodu altın düşmüş ben epeydir bakmıodum şimdi bilezik 2600 edio
yani 7600 liramız oluo bunu 8 yapmak için bi kaç daha altın var yeni aldığım 2 küpe eşimin zinciri kolye falan işte
veriyim dioum borç bitince nası olsa geri alınır
yani ağustosta inş kuruş borç kalmıcak bi yere.

durdurun beni
cnm bizimki anasınada yardım ediyor herşeylerini karşılıyor işte

ayşe peki hamileyken amliyat nasıl olacak?

günaydın kızlar sabah yataktan kalkamadım işe geç geldim :26: Akşam filmden çıkıp eve geçişimiz 12 buçuğu buldu hafta içi güzel hoş bir bilet bedavaya geliyor ama yorgunluk da oluyor.

günaydın kızlar...
sabah tartıldım 1 kilom gitmiş bende çok mutlu oldum:))akşamalrı az yiyorum ekmek yemiyorum yersemde ufak parça tahıllı ekmek..
eşimle tartıştım bide sabah sabah sinirimi bozdu

tebrik ederim bol 1 kilo süper bence sadece yediklerine dikkat ederek; benim diyet de devam ediyor bakalım bu sabah yine aynı çıktım ama 3 gündür wc problemim var bi de adetim çok yaklaştı belki ondan düne göre tartıda fark olmadı.

zuzu bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun; bi ben kutlamadım sanırım özür dilerim :26: hareketli olunca atlamışım

iyiymiş cnm tabi boşa faiz ödemeyin yani..ama altın için kötü olcak yaa düştü dediğin gibi keşke beklyebilseniz belki yükselirdi ama bitarftanda faiz biniyo ,işte bekleyince.

o krediyi kapatmak için borç isteyeceğiniz eş dost falan var mı cnm? altın bana yükselir gibi gelio çünkü ne biliyim şimdi yaz gelio düğünler vs.acaba bilezikleri bozdurmasan mı?:26: atıyorum mesela biz olsak eğer eşimin abisinde varsa o mutlaka verir biz de bikaç ay içinde ona geri öderiz, hele o kolye küpe bilmemne çok zarar ettirir size.
yani bilmiyorum öyle bi çözüm sunayım dedim eğer olursa tabi, varsa çevrenizde öyle birileri:26:

evet canım baya uygun oluyor aman borç kalmasın da 3 ay sıkışıklık olsun, hepsi yerine gelir.

dilek arada 1350 lira fark var bence gayet iyi inmişler. altında bu aralar biraz düşüş olmuş en son çeyrek altın aldığımda 165 idi h sonu 155 e aldım ; küpe 14 ayar altın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…