Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

durdurun beni
cnm bizimki anasınada yardım ediyor herşeylerini karşılıyor işte

ayşe peki hamileyken amliyat nasıl olacak?

durrrrr

cnm işte o da biraz riskli 2.trimester en risksiz dönem ya, o zaman yaparızdio.ama yine de bi düşük riski var tabi. o zaman bi gelsin de deytalıca düşünücez :26: eşim de dio sana bişi olmasın da..........öyle işte...

ayy nekim yaa geçmiş olsun. bak bakalım kocişine güzelce
bu hft henüz bişi açıklamadın
bugün yarın beklioum
Cuma en son randevuydu daha tık yok bizde
çok yorgun oluyorum ben dün akşam "yokum" dedim :26:

sakin ol, sen hiç bir şey yapmayınca o adım atar çünkü haksız olan o.

nekkk o ne biçim rüy yorumlama tövbe tövbeeee iyi düşün yaaa
inş hayır olur canım :/
adağınızı Allah kabul etsin canım, tv nizn de hayırlı olsun
bebişinize de kocaman maşallah inş o kist sorun çıkartmaz, ay benim de smeara gitmem lazım :18:
baban daha iyi mi şimdi?

canım hiç anlamıyorum kredi banka işlerinden, araştırmadım çünkü hiç yorum yapamıyorum o yüzden :26:

Son düzenleme:
babam iyi nigarcım şimdi çok şükür inş. bi daha tekrarlamaz.bi antibiyotik kullanıo hala damardan günde bi kere.yakında bitecek doktor gerek duymazsa kullanmayacak artık bakalım...

ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra belki bi iki saat girebilriimmm kolay gelsin herkeseeee

bizim de perşembe cuma cumartesi pazar 4 gün üst üste oldu ben de dün yokum dedim gittim yattım kaçta yattı bilmiyorum, geldiğimde uyumuştun diyor. dün nerdeyse dersanede uyuyacaktım.

durdurun beni
cnm bizimki anasınada yardım ediyor herşeylerini karşılıyor işte
yaa ama bu çok kötü sizinde bi bebeğiniz var eşin vermekle hata yapıo anneside de almakla torunumun rıskı deyip istememesi lazım
tabi ihtiyaç durumunu bilemem k.pederin yok mu

iyiymiş cnm tabi boşa faiz ödemeyin yani..ama altın için kötü olcak yaa düştü dediğin gibi keşke beklyebilseniz belki yükselirdi ama bitarftanda faiz biniyo ,işte bekleyince.

evet canım baya uygun oluyor aman borç kalmasın da 3 ay sıkışıklık olsun, hepsi yerine gelir.

dilek arada 1350 lira fark var bence gayet iyi inmişler. altında bu aralar biraz düşüş olmuş en son çeyrek altın aldığımda 165 idi h sonu 155 e aldım ; küpe 14 ayar altın mı?

evt acaip düşüo yani 1355 çok iyi bi rakam bileziği ben hep kendime güvence olarak saklıodum altınlarda 22 var 14 var duruo yani aldım ama takmadım
altın nası olsa alınır borç var die canımı sıkıp hasta olmamdansa takmam yani zaten takmıoum ama bilezikte yani ben yine kar etmiş oluoum aslında 200 lira ama daha önce 2900 ediodu yani hayırlısı yaa 1 yıldır saklıodum
kısmet işte düze çıkalımda inş sonra herşey olur.

dilekcim tabi kafan rahat olsun insan borçla stres oluyo resmen..

maalesf layınbabayla ayrılar adam nafaka ödemesin diye boşanmıyorlar bile okadar pislik anlayacağın kadınında ne emeklisi ne bişeyi var mecburen biraz biz biraz ablası yardım ediyoruz çok cnmı sıkıyor bu durum ama bişe yapamıyorum

bişi yapılcak gibi diilmiş ama durum maalesef
mecbur bakılcak durumda yani kadın yine ablasıda yardımcı oluomuş
tek sizin yardımınıza kalsa daha çok sinirin bozulurdu.

Allah korusun bebişi de seni de.

babam iyi nigarcım şimdi çok şükür inş. bi daha tekrarlamaz.bi antibiyotik kullanıo hala damardan günde bi kere.yakında bitecek doktor gerek duymazsa kullanmayacak artık bakalım...
çok sevindim canım, inş daha iyi haberlerini de alırız senden

bişi yapılcak gibi diilmiş ama durum maalesef
mecbur bakılcak durumda yani kadın yine ablasıda yardımcı oluomuş
tek sizin yardımınıza kalsa daha çok sinirin bozulurdu.

evt cnm maalesf napalım arık çözüm yokk..

ayşecim inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız şu dönemi bebişinde sende hayırlı olsun aldıklarınızda..

ben geldim koçişi yeni yol ettim.

ayşem işallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın hemileliğini kist sana sorun çıkarmaz.ilerde bebeğe zarar vermeden alınır işallah .
klimanız tvniz hayırlı olsun güle güle kullanın.adağınızıda allahım kabul etsin .

nekim hayra yor hayır olsun .bende kaç gündür tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum

bolcuğum msj falan çekme aramada .sakin ol kendi kendini üzme.bırak eşin mutlaka seni arıcaktır hatasınıda anlar.kayınvalidene yardım içinde mecbursunuz gibi bişe kayınpederde ne fenaymış.nafaka yüzünden boşamıyo bile .insanları anlamak zor çocukalrı evleniyo torun oluyor.hala yardım bekliyolar kızına annen bakıyor demi kayınvaliden bakmıyor.

dileğim baya iniyomuş.bencede toplu ödeyin.22ayar para eder ama 14 ayar altında zarara uğrarsın.babandan 2bin yerinevarsa fazla al babana ödersiniz.borç bitince alırsınız geri ama çok zarar edersin

kızlar nasılsınız???
okuldayım,yine bireysel çalışma yapıyor çocuklar ben de müsaitim size bakayım dedim...
dün gelemedim çünkü ünv.de öğrencilerden vize çalışmalarını teslim almaya gittim okul çıkışı...oradan da kayınpedere arabayı bırakmaya bahçelievlere geçtim akşam da eşim oraya geldi...yemek yedik,çay falan derken kalktık...onlara kalsa daha oturun diyorlardı da dedim ki baba şimdi çıksak 10:30 da evdeyiz kalkalım...birşey diyemediler öyle olunca...
amannnnn hiç düşünmüyorlar bu kız hamile ayağını uzatıp,pijamalarını giyip uzanmak ister....nerdeeeeee...
bu arada bir isim çıkmazı içindeyiz,sonumuz hayrola...

canım istanbuldamıydın yoksa ankaramı.düşünmüyolar canım onlarıda anlamak lazım özlüyolar yanımızda olsun istiyolarda olmuyor.herkesin kendine göre işi gücü var.evinde ayaklarını uzatırsın uzanırsın.onların yanında oturmaktan insan yoruluyor.haftasonu bende kaynanamlara gittiğimizde 12 olmadan uykum geldi oturduğum yerde evde geç yatıyorum uzanıyorum kalkıp dolaşıyorum kaynanam diyo evde yatıp uzanırsınız diyor rahat edemiyosunuz ayni

işallah anlamıda güzel bir isim olur hayıırlısı .hep derlerya isimler birazda olsa insanda anlamını yansıtır.

adaer hoşgeldin evet ya benim de bütün hafta sonum birilerini memnun etmekle heba oldu gitti

isim mutlka bulunuyor eşin ve sen ne istiyorsanız o olsun ben doğduğumda 15 gün isimsiz kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…