dileğim baya iniyomuş.bencede toplu ödeyin.22ayar para eder ama 14 ayar altında zarara uğrarsın.babandan 2bin yerinevarsa fazla al babana ödersiniz.borç bitince alırsınız geri ama çok zarar edersin
ben geldim koçişi yeni yol ettim.
ayşem işallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın hemileliğini kist sana sorun çıkarmaz.ilerde bebeğe zarar vermeden alınır işallah .
klimanız tvniz hayırlı olsun güle güle kullanın.adağınızıda allahım kabul etsin .
nekim hayra yor hayır olsun .bende kaç gündür tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum
bolcuğum msj falan çekme aramada .sakin ol kendi kendini üzme.bırak eşin mutlaka seni arıcaktır hatasınıda anlar.kayınvalidene yardım içinde mecbursunuz gibi bişe kayınpederde ne fenaymış.nafaka yüzünden boşamıyo bile .insanları anlamak zor çocukalrı evleniyo torun oluyor.hala yardım bekliyolar kızına annen bakıyor demi kayınvaliden bakmıyor.
dileğim baya iniyomuş.bencede toplu ödeyin.22ayar para eder ama 14 ayar altında zarara uğrarsın.babandan 2bin yerinevarsa fazla al babana ödersiniz.borç bitince alırsınız geri ama çok zarar edersin
son kararımız o oldu zaten ama bileziğimi verdim 2600e 5000de bizde var 7600 işte kalan 2500onuda babamdan alcaz 4 ayda 625 ödicez ağustosta bitio ve hiç bişi kalmıo inş hep ona dua edioum
sonra kenara 1000 de atsan 100de atsan senin yani gidecek bi borç kapısı yok
istanbuldayım cnm...
evet ya her hafta sonu birilerini memnun et...bunaldım valla...,
bu hafta sonu da evlilik yıldönümümmüzü erken kutlayacağız...büyükadaya gideceğiz,24 nisan hafta içine geliyor diye...hafta sonum güzel geçecek inşallah...
yok cnm aramaz oda napim yine konuşmıcaz allah bilir kaç gün sürecek..
yok cnm ikiside bakıyor haftaiçinde paylaştırıyorum işte..
adacım hoşgeldin sende kimse anlamaz halinden senden başka..
ben geldim koçişi yeni yol ettim.
nekim hayra yor hayır olsun .bende kaç gündür tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum
öldü yaa resmen topik
Elfi ve zuzu hiç yazmıyor, maşallah ne bitmez işleri varmış
öldü yaa resmen topik
Dileek, benim avatarımın sarışınını istiyordun
al canım, sexi hem tam senlik
Eki Görüntüle 392518
öldü yaa resmen topik
Dileek, benim avatarımın sarışınını istiyordun
al canım, sexi hem tam senlik
Eki Görüntüle 392518
kuzum 4 te randevum var doktoruma gidicem. tabi raporluykende işler birikti. bugünde yarım gün gidicek. en yoğun olduğumuz ay bide bu ay. kurumlar var 2011 kapanıyor. şu nisan bi geçse biraz rahatlardık
kadın doğuma gideceksin demi canım.normal kontrol mü?işallah çabucak geçer canım sende rahatlarsın hamilelikte ilerledikçe sanada ağır geliyor hepsi allah kolaylık versin.
dileek senin şu an kullandığın avatar çok güzel bence. değiştirme uzun bi süre.
buralardayım ben kızlar. öğlen 12 de çıkıyorum yemek yiyip eşimin dükkana geçiyorum bugün eşim traş olmuş ee ben dedim, git ... kuaföre ben ararım dilşad gelecek die dedi. kısa günün kaarı :)
oh ne güzel canım saçınımı kestireceksin yoksa boyamı yada genel bakımmı
ay inş güzel haber getirirsin bize elfimmkuzum 4 te randevum var doktoruma gidicem. tabi raporluykende işler birikti. bugünde yarım gün gidicek. en yoğun olduğumuz ay bide bu ay. kurumlar var 2011 kapanıyor. şu nisan bi geçse biraz rahatlardık
malesef canım.. evde, işte sürekli can sıkıcı bişiler çıkıyoevet ya havalardanmı işlerin yoğunluğundanmı kimse yok dün pazartesi diye sandım ama kimsenin bir günü bir gününü tutmuyor.sıkıntı stres eksik olmuyor.
evet yaaaa ben evden bile aksatmıyorum giriyorumevet önce yaren sonra özge sonra zuzu ve elfi dilşadda az yazıo
ikimiz demirbaş gibiyiz dimi kuzu
zeynep alishia bol git gel yapıolar hele sen evden bire giriosun :126:
evt sarışın seksi ama yüzünü beğenmedim ben :26: biraz daha sevimli olsaydı Eki Görüntüle 392545
dileek senin şu an kullandığın avatar çok güzel bence. değiştirme uzun bi süre.
buralardayım ben kızlar. öğlen 12 de çıkıyorum yemek yiyip eşimin dükkana geçiyorum bugün eşim traş olmuş ee ben dedim, git ... kuaföre ben ararım dilşad gelecek die dedi. kısa günün kaarı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?