Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

huhuuuuu ben geldimmm canlanın die size benden birer içecek servisiii ne isterseniz hadi bakalım

eğer akşam tv gelirse yine cümbür cemaat bize gelirler mi acaba? hiç istemiom yaa yorulucamm. dün 9 kişiydik insaffff ışığı gören geldi eşime dicem eğer öle bişi olursa bugün gelmesinler die.

anladım canım.işallah bişe çıkmaz.istersen annen gelmesin ben gelirim seninle evdeyim zaten yaptığım bişe yok

evet yaaaa ben evden bile aksatmıyorum giriyorum
taam sana sen gibi sevimli yüzlü bulcam yerim senin sevimli yüzünü Eki Görüntüle 392566

ama ama ama.... ben bilgisayarımı bile açamıom kiiiii (
2 sınıfın sınav kağıtları okuncaktı h.sonu eve götürdüm okuyayım die. bi sayfa açıp bakamadım.
hele bi de tıpçıların sınavı var ki onlar 100den fazla kağıt, kim nasıl nerede ne zaman okuyacak hiç bi fikrim yokkkkkk

elfi içini ferah tut bi problem yoktur cnmm

Son düzenleme:
bu kısmı anlamadım :26:

canım o avatarı cmt ruh halim bozuktu ya biraz o yüzden yapmıştım öyle kaldı.

canım dükkana gittim ya eşim traş olmuştu, para ister gibi yaptım ee ben? ben de kuaföre gideyim dedim
o da arkadaşının kuaförü var miraça git ben arar söylerim dilşad gelecek diye, parasını veririm sonra dedi. hesap var orda, eşim albüm yaptırana gelin saçı bizden diye bi kampanya yapıyor da. o hesaba yazar dedi. çok geniş açıkladım

canım genel temizlik bi de fön çektiririm. eşim bu kuaförle anlaşmalı birbirlerine iş veriyorlar o yüzden rahatım.

anlaşmalı olması güzel tabi gelinler kuaföre gelir oda eşine yönlendirir.eşinde ona .eşinin traş olmasından daha karlısın.

gelmezler heralde canım azcık anlayış olur hamişsin bide misafir yardım etseler bile yoruluyosun.

Benim çok işim var..geçmişi okuyum dedim okuyamadım ... Göz atayım dedim ,o da vakit kaybı şuan benim için ( yazıp kaçayım bari dedim

Sadece nek rüyan hayır olsun, bide boll üzüldüm eşinle bozuk olmana ama yorum yapamıcam yarımyamalak okudum hepp

görüşürüz kızlarr

anladım canım.işallah bişe çıkmaz.istersen annen gelmesin ben gelirim seninle evdeyim zaten yaptığım bişe yok

Annemi aradım arkadaşım Zeynepte gelebilir sen yorgunsun gelme dedim yok dedi. gelicem dedi.

....

Ayşecim ya yazacaktım çıkmıştım tv ve klimanız hayırlı olsun. Adağınıda allah kabul etsin canım

canım genel temizlik bi de fön çektiririm. eşim bu kuaförle anlaşmalı birbirlerine iş veriyorlar o yüzden rahatım.
ay süper yaa anlaşmalı kuaför demekkii, hiç çıkmazdımm
ben bi portakal suyu alıyım
taam kızmıyoruz sana taze anne adayı

tamam canım yorulsa bile seni yalnız bırakmak istemez.nasıl hasta olduğunu gördü aklı sendedir zaten.anne işte her tarafa koşuşturuyor.

bak bak ne fenasın kız ben bitek 12.30-15.00 arası yokum kızımın yanına gidiyorum onun dışında hep burdayım kimse yazmıyor sende bakıorum varsın ama yazmıyorsun bide bana diyon
elficim takma kafanı inşallah sorun yoktur..

Son düzenleme:
Bol sen sakinleştin mi canım?
Eşin aradı mı?

biraz daha iyiyim cnm ama hala içim içimi yiyor aramadı aramazda biliyorum 1 hafta böyle gider daha bide akşamda kaynanam yemeğe gelirsiniz dedi çocuk orda ben zaten ona hiç demicem çocuğu al diye giderse ordagörür yemeğide yer hiçbişe demeden kalkar giderim evime..

şu iki gündür forumda hiç bir şey anlayamadım eşimin teziyle uğraşıyorum birazdan da okula ordan da eve geçecem size iyi günler görüşürüz

tmm tmm bizde gelmiouz zaten
ışık yakma mum yak o zaman

bak bak ne fenasın kız ben bitek 12.30-15.00 arası yokum kızımın yanına gidiyorum onun dışında hep burdayım kimse yazmıyor sende bakıorum varsın ama yazmıyorsun bide bana diyon
ayy azarı işitmişim
otur dilek 0

Bol sen sakinleştin mi canım?
Eşin aradı mı?

sence sakinleşmi mi bana yazdığı cümle

bak bak ne fenasın kız ben bitek 12.30-15.00 arası yokum kızımın yanına gidiyorum onun dışında hep burdayım kimse yazmıyor sende bakıorum varsın ama yazmıyorsun bide bana diyon ....

şu iki gündür forumda hiç bir şey anlayamadım eşimin teziyle uğraşıyorum birazdan da okula ordan da eve geçecem size iyi günler görüşürüz
yine erkenden tüydün valla

benimkide aramadı o gün bu modeller böle kuzum salla gitsin ya
geçende brezilya fönü için kızıp sonra sana bişiler bulmamışmıydı alman için jetonları köşeli bile değil yani okadar sonradan düşüo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…